Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περίεργη Δημοσίευση
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 02:49
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά και την προσπάθεια που κάνετε εδώ και τόσα χρόνια ¨Έπεσαν στην αντίληψη μου 2 άρθρα το οποίο αφορά τον κύριο Αυγερινό Μπρούσαλη το ένα είναι από το ποντίκι art της εβδομάδος 12 με 18 Ιουλίου 2007 το οποίο είναι ανώνυμο και το άλλο από το tv έθνος Κυριακή 22.07.07 που έχει γίνει από την δημοσιογράφο Νατάσα Παπανικολάου στα οποία ο κύριος Μπρούσαλης ισχυρίζεται ότι είναι δημιουργός 2 σειρών anime DN^2 kai death brigade για τις οποίες σειρές δεν έχω μπορέσει να βρω στοιχεία πουθενά και όχι μόνο τις έφτιαξε αλλά κέρδισε και 4 βραβεία στην Ιαπωνία γι αυτές πρόκειται για μια είδηση που είναι προφανώς ψεύτικη και ο κύριος Μπρούσαλης με αυτή του την ενέργεια ρίχνει τις προσπάθειες πολλών fun του χώρου στο κενό και πραγματικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνει κάποια δημοσιοποίηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.
σας παραθέτω παρακάτω site στο οποίο προσπαθούμε να μαζέψουμε υπογραφές ώστε να αποκτήσει βαρύτητα ο λόγος μας
Μυθομανία άber Alles Petition
και ένα από τα forum τα οποία έχουν ασχοληθεί εκτενώς με το συγκεκριμένο ζήτημα
Περίεργη Δημοσίευση
παρακαλώ για κάποιο άρθρο από την πλευρά σας μιας και είσαστε ένα περιοδικό που ανήκει στο χώρο και στα άτομα που προσπαθεί να παραπλανήσει ο συγκεκριμένος κύριος. ύστερα και από δικιά σας έρευνα φυσικά
Ονοματεπονυμό μου
P.s. Θα παρακαλούσα να μην δημοσιευτεί το όνομα μου
P.s. Σας έχω στείλει συνημμένα τα άρθρα των 2 εφημερίδων και τα βραβεία όπως μα στα έστειλε ο κύριος Μπρούσαλης...
την γνωμη σας plz
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 03:39
τελείες, κόμματα... δε διαβάζετε μονορούφι, θα μείνει από ανάσα κάπου στη μέση.
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 08:17
Επίσης να κάνουμε ότι γίνεται και στο ράδιο να ετοιμαστεί μια ηχογράφιση που επίσης να τα αναφέρει όλα αυτά. Μαζεμένα κι όμορφα..
Περιμένω απόψεις..!
Υ.Γ. για το 1ο είμαι σίγουρος ότι θα θέλετε να γίνει, και είναι και η καλύτερη προσέγγιση.. για το 2ο δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά τουλάχιστον είναι μια ακόμα online πληροφόριση, ή μπορεί και να το δεχτεί και κάποιος ραδιοφωνικός σταθμός (online & μή) να το παίξει στον αέρα!
edit 1 : pershs περιμένω ενημέρωσή σου τηλεφωνικώς!
edit 2 : powerboy να σου ζήσει η κοπελάρα σου!!!!!
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 08:41
Δεν έχει κάτι να πει κάποιος ότιδήποτε για το θέμα, την άποψή του, την ιδέα του, τι θα ήθελε να κάνει για το πρόβλημα αυτό.. ότιδήποτε..??
ααααχ... να αυτά που έλεγα..
ΜΜΕ σου λέει μετά..!!
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 08:54
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 09:00
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 09:03
Πια εκπομπή..?
Αυτή που έλεγες να οραγανώσουμε για κάποιο online ραδιοφωνικό σταθμό ή κανονικό
Μόλλις άνοιξα το mail μου το έδειξε κάποιο ενδιαφερον

λόγο καλοκαιρινών διακοπών και καθότι όλλοι λοίπουν από το περιοδικό κατα πάσα πιθανότητα θα έχουμε νέα μέσα στο Σεμπτεμβρη
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 09:05
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 09:23

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 10:33
Να επικεντρωθουμε στην αποκάλυψη του ψέμματος, όχι στο πόσο καραγκιοζης ήταν και είναι αυτός! Αυτό το βλεπει κανείς κι από μόνος του.
Δώστε και e-mail επικοινωνίας για να έρθει σε επαφή μαζί μας όποιος ακροατής θέλει.
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 10:37
Επίσης ήρθα σε επικοινωνία με έναν φίλο πριν 30 λεπτά μπορεί να μας βοηθήσει να βγεί στον αέρα γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού που παίζει ροκ ένα μικρό θεματάκι χωρίς ονόματα αλλά με τα γεγονότα.. είναι προς συζητηση..!
Επίσης δεν μιλάω για εκπομπή αλλά για ηχογραφημένη διαμαρτυρία που θα παίζει online και θα αναρτηθεί στο blog που είναι και το κέντρο πληροφοριών!
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 11:19
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 15:19
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 16:35
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 18:08