Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
424 replies to this topic

#316 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 02:49

Παιδία έστειλα αυτό στο 9 (ένθετο της ελεθεροτυπιας που ασχολείτε αποκλειστικά με κομικ ταινίες που έχουν να κκάνουν με κομικ και ανίωτε μανγκα και ανιμε)

Καλημέρα και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά και την προσπάθεια που κάνετε εδώ και τόσα χρόνια ¨Έπεσαν στην αντίληψη μου 2 άρθρα το οποίο αφορά τον κύριο Αυγερινό Μπρούσαλη το ένα είναι από το ποντίκι art της εβδομάδος 12 με 18 Ιουλίου 2007 το οποίο είναι ανώνυμο και το άλλο από το tv έθνος Κυριακή 22.07.07 που έχει γίνει από την δημοσιογράφο Νατάσα Παπανικολάου στα οποία ο κύριος Μπρούσαλης ισχυρίζεται ότι είναι δημιουργός 2 σειρών anime DN^2 kai death brigade για τις οποίες σειρές δεν έχω μπορέσει να βρω στοιχεία πουθενά και όχι μόνο τις έφτιαξε αλλά κέρδισε και 4 βραβεία στην Ιαπωνία γι αυτές πρόκειται για μια είδηση που είναι προφανώς ψεύτικη και ο κύριος Μπρούσαλης με αυτή του την ενέργεια ρίχνει τις προσπάθειες πολλών fun του χώρου στο κενό και πραγματικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνει κάποια δημοσιοποίηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

σας παραθέτω παρακάτω site στο οποίο προσπαθούμε να μαζέψουμε υπογραφές ώστε να αποκτήσει βαρύτητα ο λόγος μας

Μυθομανία άber Alles Petition

και ένα από τα forum τα οποία έχουν ασχοληθεί εκτενώς με το συγκεκριμένο ζήτημα

Περίεργη Δημοσίευση

παρακαλώ για κάποιο άρθρο από την πλευρά σας μιας και είσαστε ένα περιοδικό που ανήκει στο χώρο και στα άτομα που προσπαθεί να παραπλανήσει ο συγκεκριμένος κύριος. ύστερα και από δικιά σας έρευνα φυσικά

Ονοματεπονυμό μου

P.s. Θα παρακαλούσα να μην δημοσιευτεί το όνομα μου
P.s. Σας έχω στείλει συνημμένα τα άρθρα των 2 εφημερίδων και τα βραβεία όπως μα στα έστειλε ο κύριος Μπρούσαλης...

την γνωμη σας plz

#317 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 03:39

καλό αλλά...

τελείες, κόμματα... δε διαβάζετε μονορούφι, θα μείνει από ανάσα κάπου στη μέση.

#318 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 08:17

Εγώ προτείνω επίσης να κάτσουμε, χεχ εμείς τα μεγάλα κεφάλια αχεμ ναι, και να φτιάξουμε ένα ωραίο έντυπο μονόφυλλο (μπρος - πίσω), ας είναι και φωτοτυπία Α4, που να τα αναφέρει όλα αυτά τα όμορφα κι ωραία μαζεμένα και να το μοιράσουμε σε όλα τα μέρη που μπορούμε να φανταστούμε..

Επίσης να κάνουμε ότι γίνεται και στο ράδιο να ετοιμαστεί μια ηχογράφιση που επίσης να τα αναφέρει όλα αυτά. Μαζεμένα κι όμορφα..

Περιμένω απόψεις..!

Υ.Γ. για το 1ο είμαι σίγουρος ότι θα θέλετε να γίνει, και είναι και η καλύτερη προσέγγιση.. για το 2ο δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά τουλάχιστον είναι μια ακόμα online πληροφόριση, ή μπορεί και να το δεχτεί και κάποιος ραδιοφωνικός σταθμός (online & μή) να το παίξει στον αέρα!

edit 1 : pershs περιμένω ενημέρωσή σου τηλεφωνικώς!
edit 2 : powerboy να σου ζήσει η κοπελάρα σου!!!!!

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#319 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 08:41

Tι έγινε αυτό ήταν.. τέρμα το ενδιαφέρον για ένα θέμα που έπρεπε να έχει ακόμα 30 σελιδες συζητήσεων..?

Δεν έχει κάτι να πει κάποιος ότιδήποτε για το θέμα, την άποψή του, την ιδέα του, τι θα ήθελε να κάνει για το πρόβλημα αυτό.. ότιδήποτε..??

ααααχ... να αυτά που έλεγα..

ΜΜΕ σου λέει μετά..!!

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#320 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 08:54

somnius το θέμα δεν τέλειωσε εδώ απλά αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάποιο καινούριο δεδωμένο πάνω στο ζήτημα παό εκεί και περα μ την εκπομπή εχείσ βγάλει κάποια άρκη?

#321 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 09:00

Πια εκπομπή..?

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#322 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 09:03

Πια εκπομπή..?

Αυτή που έλεγες να οραγανώσουμε για κάποιο online ραδιοφωνικό σταθμό ή κανονικό

Μόλλις άνοιξα το mail μου το έδειξε κάποιο ενδιαφερον :D

λόγο καλοκαιρινών διακοπών και καθότι όλλοι λοίπουν από το περιοδικό κατα πάσα πιθανότητα θα έχουμε νέα μέσα στο Σεμπτεμβρη

#323 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 09:05

Ε.. τι έγινε... χθες το είπα.. και λέω.. θα μαζευτούμε εγώ εσύ και οι λοιποί να την οργανώσουμε να κάνουμε τα κείμενα και να την ηχογραφίσουμε..??

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#324 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 09:23

για κείμενα μίλα με moonchild kai dante μια και εγω τον γραπτό λόγο δεν τον πολύ έχω:Blissfull:

#325 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 10:33

Βρίσκω πολύ καλή την ιδέα της εκπομπής σε online αδιόφωνο. Είναι άλλο ένα μέσο προς εκμετάλλευση. Αν τα κείμενα φτιαχτούν με προσοχή, θα κάνουμε αίσθηση. Φτάνει μόνο να προσέξουμε τις ισορροπίες, ωστε να μη φανούμε μνησίκακοι και εκδικητικοί, γιατί πιθανότατα θα μας ακούσουν για πρώτη φορά άτομα που δεν έχουν καμιά επαφή με το "ζήτημα". Να δείξουμε ότι προσπαθούμε-με ό,τι μέσο υπάρχει στα χέρια μας, και με έντιμο τρόπο να ξεσκεπάσουμε ένα ψέμα, που ανάμεσα σε όλα τα άλλα, θίγει τις τεραστιες προσπάθειες ανθρώπων, όπως ο δικός μας kabamaroudis (στην εκπομπή δε χρειάζεται να αναφερθεί το όνομα του), που μπαίνουν σε ό,τι κόπο χρειάζεται, για να κερδίσουν μια υποτροφία από το ιαπωνικό κράτος, για να πάνε εκεί να σπουδάσουν anime creation. Δηλαδή ότι ακριβώς βλέπει μόνο στον ύπνο του ο Μπρούσαλης. Δεν είναι ο Μπρούσαλης πιο "βαρύς" από κανένα άλλο παιδί που προσπαθεί έντιμα!!

Να επικεντρωθουμε στην αποκάλυψη του ψέμματος, όχι στο πόσο καραγκιοζης ήταν και είναι αυτός! Αυτό το βλεπει κανείς κι από μόνος του.

Δώστε και e-mail επικοινωνίας για να έρθει σε επαφή μαζί μας όποιος ακροατής θέλει.

#326 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 10:37

Tomodachi2 Μπορείς να γίνει συντονίστρια για την εκπομπή..?? να δέχεσαι δλδ εσύ τα mail και να μας ενημερώσεις..

Επίσης ήρθα σε επικοινωνία με έναν φίλο πριν 30 λεπτά μπορεί να μας βοηθήσει να βγεί στον αέρα γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού που παίζει ροκ ένα μικρό θεματάκι χωρίς ονόματα αλλά με τα γεγονότα.. είναι προς συζητηση..!

Επίσης δεν μιλάω για εκπομπή αλλά για ηχογραφημένη διαμαρτυρία που θα παίζει online και θα αναρτηθεί στο blog που είναι και το κέντρο πληροφοριών!

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 11:19

somnius στείλεμου ένα αναλυτικό mail για το τι ακριβώς πρεπει να κάνω. Τι σχεδιάζεις και τι τελευταία νέα υπάρχουν.

#328 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 15:19

Παιδιά, υποθέτω πως θα το γράφατε αν υπήρχε κάποιο νέο, αλλά χτες ήταν να γυρίσει η δημοσιογράφος του Έθνους, που θα μπορούσε να ρίξει πολύ φως στην υπόθεση. Γύρισε? Ήρθε κανείς σε επαφή μαζί της?

#329 Hooloovoo

Hooloovoo

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 16:35

Kaveva veo me thv upo8esh? (Sorry gia ta greeklish alla dev exw ellhvika fonts sth douleia)

#330 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 18:08

καλησπέρα εκτές είχα τηλεφωνική επικοινωνία με το έθνος αθτή την στιγμή έχουν ξεκηνήσει κάποια έρευνα πα΄νω στο θέμα μέχρι να έχουν κάτι συγκεκριμένο στα χέρια τους δεν μπορούν να πούνε τίποτα πάνω στο θέμα