Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• This topic is locked This topic is locked
424 replies to this topic

#301 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 July 2007 - 00:24

[...]Οποτε παιδια μπορειτε ελευθερα να μας πειτε και εσεις τι ειστε και ποια ειναι τα κατορθοματα σας[...]

*Cough*-*Cough*
Εγω ειπα το κατορθωμα μου αλλα κανεις δεν σχολιασε (εκτος απο τη Matsu)... :nanana:
Posted Image:hahaha::hahaha: Ε ναι λοιπον, το κομικ μου δημοσιευετε στο Weekly Jump. Επισης πηρα το βραβειο Shogakukan manga award στη κατηγορια shonen(διαβασμενος,ε?)! (ε τι,μονο οι αλλοι θα λενε οτι εχουν κερδισει βραβεια?:nosey:)

PS:Εκανα και καλυτερο edit στο Photoshop απ'τον Αυγερινο:riiight::emptyonexg1: Επισης εβαλα και το νικνεϊμ μου για να μην μου το κλεψει :Ρ
---
Ον τοπικ τωρα...

Χμμ, θα ηθελα πολυ να μαθω γιατι τα ειπε ολα αυτα ο αυγερινος...Εχει δηλωσει τιποτα ή πέρα βρέχει?

#302 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 29 July 2007 - 00:33

Somnius, έγραψα κι εγώ μύνημα στο blog!

Eστειλα κι ένα mail σ' έναν δημοσιογράφο που έρχεται τακτικά στο μαγαζί που δουλεύω κι ο ίδιος εργάζεται σε εφημερίδα, όπου του λέω την ιστορία. Ετσι, για να μου πει τη γνώμη του ο άνθρωπος. Περιμένω απάντηση από Δευτέρα.

Το πόστ του powerboy ήταν τόσο άρτιο, όμορφο και σωστό, που θα μπορούσαμε ανετα να το χρησιμοποιήσουμε ως βασικό κείμενο του petition όταν το δημοσιεύσουμε. Και αυτό προτείνω, προσωπικά, να κάνουμε. Powerboy, ευχαριστούμε για τη συμπαρασταση σου!

#303 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 29 July 2007 - 06:29

*Cough*-*Cough*

Χμμ, θα ηθελα πολυ να μαθω γιατι τα ειπε ολα αυτα ο αυγερινος...Εχει δηλωσει τιποτα ή πέρα βρέχει?

Ο Αυγερινός αυτό που έχει δηλώσει είναι ότι αυτά που έχουν γράψει οι εφημερίδες είναι αλήθεια και μάλιστα κάτι είπε και για δικιγόρο σε ένα post του εδώ μέσα

κοινώς 3 τον λούτσο κλαίγανε και η Μάρω μοιρολογούσε

#304 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 July 2007 - 07:34

Παιδια, επικοινωνησε κανεις με τον δημοσιογραφο που εγραψε το εξαιρετο αρθρο για την ιαπωνικη κουλτουρα στον ελευθερο τυπο?

Αυτος πιστευω θα ενδιαφεροταν για το θεμα. Και ας μην ξεχναμε οτι ο ελευθερος τυπος ειναι μια δεξια εφημεριδα, ενω το εθνος ειναι κουμουνο-φυλλαδα.

Δεν νομιζω να τους χαλαγε μια καλη ευκαιρια να την πουνε σε εφημεριδα αντιπαλης ιδεολογιας...
Posted Image

#305 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 29 July 2007 - 11:55

Αν θυμάμαι καλά ο dante80 έχει έρθει ή προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί του..?? ή κάποιο άλλο μέλος..?? sorry έχω χάσει κι εγώ τον μπούσουλα με το μέγεθος των πληροφοριών!!

πάντως όσοι έχουν ενδιαφερθεί για ότι έχει σχέση με την Ιαπωνία, καλό θα ήταν να ενημερωθούν κατάλληλα και να συμβάλουν στην κινητοποίησή μας ώστε να βρούμε το δίκιο μας και αποκαταστήσουμε την καταστροφή που έχει προκαλέσει ο κ.Αυγερινός Μπρούσαλης και τα δημοσιεύματά του. Πρέπει να γιατρευτούν οι Ελληνο-Ιαπωνικές σχέσεις..

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#306 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 29 July 2007 - 12:00

Αχέμ! Όχι πολιτικές συζυτήσεις στο forum, Mr Ayu-mania! :P Εντάξει, πλάκα κάνω.

Πέρα από την πλάκα, όμως, επειδή διαβάζω τακτικά το Έθνος θα 'λεγα ότι είναι κεντροδεξιά εφημερίδα. Πάντως, αριστερή, σίγουρα δεν είναι.

#307 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 29 July 2007 - 15:00

Οι cached εκδόσεις από το google έχουν πλέον αφαιρεθεί και αντικατασταθεί με πρόσφατες αλλαγές των σελίδων... σύντομα edit εδώ για να έχω ανεβάσει τις cached όπως εμφανίζονταν μέχρι πριν χθες!

keep in touch!

edited : έτοιμα τα 2 links
θα τα βρείτε εδώ
link 1 πρόσωπα Index & link 2 πρόσωπα Συνέντευξη

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#308 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 29 July 2007 - 16:53

Παιδιά είμαστε χύμα στα αποτελέσματα του Google.. δείτε ΕΔΩ

Το μόνο που εμφανίζεται που έχει σχέση με το όνομά του.. γιατί στα αγγλικά δεν εμφανίζεται τπτ.. ενώ με ελληνικά.. η περίεργή του είδηση στην εφημερίδα του πατέρα του..

edited :
Στα αποτελέσματα αναζήτησης της σελίδας του έθνος (ethnos.gr) με τις λέξεις κλειδιά "Αυγερινός Μπρούσαλης" λέει η σελίδα
"... δεν βρέθηκαν για την φράση "Αυγερινός Μπρούσαλης" "
δεν είναι στο επίπεδο της κοροϊδίας..? ενώ στην 2η σελίδα της αναζήτησης με το Google (εδώ) στο 2ο αποτέλεσμα εμφανίζεται το όνομά του!!!
(παραθέτω εικόνα)
Posted Image

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#309 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 29 July 2007 - 17:44

Παιδια, επικοινωνησε κανεις με τον δημοσιογραφο που εγραψε το εξαιρετο αρθρο για την ιαπωνικη κουλτουρα στον ελευθερο τυπο?

Αυτος πιστευω θα ενδιαφεροταν για το θεμα. Και ας μην ξεχναμε οτι ο ελευθερος τυπος ειναι μια δεξια εφημεριδα, ενω το εθνος ειναι κουμουνο-φυλλαδα.

Δεν νομιζω να τους χαλαγε μια καλη ευκαιρια να την πουνε σε εφημεριδα αντιπαλης ιδεολογιας...

http://www.anime.gr/forums/anime-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/2504-%D0%E5%F1%DF%E5%F1%E3%E7-%C4%E7%EC%EF%F3%DF%E5%F5%F3%E7-14.html#post76001

Νταξ....όχι και κουμουνο-φυλλαδα όμως το Έθνος...τρίζουν τα κόκκαλα της Pravda και του Joffe...:hahaha:

Χμ...ξαναδιάβαζα όλο το thread και ανακάλυψα πως ακόμα δεν έχω πει ο κόπανος την γνώμη μου για το παρόν θέμα...αρπάχτε...

Ο παρών κόπανος πιστεύει πως το θέμα είναι πρόβλημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και μόνο. Δεν τον γνωρίζω τον Κο Μπρούσαλη (αν και αυτές τις μέρες μοιραία έμαθα αρκετά πράγματα για αυτόν), και ειλικρινά του εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε ότι επιθυμήσει να ακολουθήσει, και καλά μυαλά πάνω απ'όλα.

Το θέμα περιπλέκεται λίγο όμως όταν ο αυτός κύριος έχει πρόσβαση στον έντυπο τύπο, και όταν την χρησιμοποιεί για αυτοπροβολή ή προσωπική ανέλιξη. Βάλε στη ζύμη και το γεγονός πως τα γραφόμενα στον τύπο είναι παιδαριωδώς αναληθή και ανυπόστατα, και φτιάχνεις μια τούρτα ταμάμ.

Στην Ελλάδα ισχύει το ρητό πως "ότι δηλώσεις είσαι". Δυστυχώς σύμμαχοι σε αυτήν όπως και σε ανάλογες παραδοχές είμαστε και όλοι εμείς με την αδιαφορία και των ωχαδελφισμό μας να τις ποτίζουν και την υψηλή μας "κριτική" να τις επικυρώνουν.

Αυτή την φορά όμως το γλυκό....χάλασε. Βλέπεις γλυκιά μου Δουλτσινέα, μπορεί να είμαστε η πολιτικώς και κοινωνικώς πιό αναίσθητη φάρα στον ντουνιά, αλλά αν μας πατήσεις τον κάλο μεταμορφωνόμαστε στον χειρότερο εφιάλτη στα γλυκά σας όνειρα. Και όταν αυτά είναι και "θερινής νυκτός", τότε...ο καύσωνας ζυγώνει.

Και δεν πρόκειται να δροσίσει πριν το γλυκό γίνει...γλυκιά ανάμνηση.

Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της υπόθεσης. Αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως υπάρχει αρκετός κόσμος με τον κάλο πατημένο και τα σάλια της επιληψίας να γυαλίζουν στο πηγούνι του. Και πως αυτός δύσκολα θα δώσει τίτλους τέλους, χωρίς να τελεστεί -όπως και σε κάθε δράμα που σέβεται τον εαυτό του- η απαραίτητη "κάθαρσις". Από την πλευρά μου δεν μπορώ παρά να είμαι ένας από αυτούς. Και να χαίρονται γιαυτό, μέχρι και τα μηνίγγια μου.

Τα υπόλοιπα, θα τα δούμε στο θέατρο προσεχώς.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#310 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 29 July 2007 - 18:45

Πω... ρε κόπανε... με συγκίνησες :hahaha:

#311 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 29 July 2007 - 19:08

αύριο ξεκινάει μια νέα βδομάδα, ελπίζουμε να είναι βδομάδα αποκαλύψεων!!!!

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#312 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 29 July 2007 - 22:14

Εγώ απλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι τόσο το TV Εθνος όσο και το τρωκτικό πρέπει απλα να αποκαταστήσουνε την αλήθεια. Δεν είναι δυνατόν να τα διαβάζει ο κόσμος αυτά.. Και να ενισχύετε ο Λιακοπουλισμός χωρις λόγο! :terror2::mador2:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#313 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 29 July 2007 - 22:26

Σήμερα θα ξεκινήσω, μοιραζόμενη με όλους σας ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο (που δεν αφορά καθόλου τον Μπρουσαλισμό). Είναι τόσο ευχάριστο που θα αλλάξετε βρακί από τη χαρά σας!

Σήμερα, 29/07/2007, ωρα 15:45 o πολυαγαπημένος μας φίλος powerboy κατα κόσμον Πέτρος, ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΜΠΑΣ! :wooi2:

Η λατρεμένη του γυναίκα, Τζένη έφερε στον κόσμο ένα κοριτσακι (μια μπουμπού! μια μπέμπα) υγιέστατη και τσαχπίνα!!

Σου ευχόμαστε όλοι μας, τα καλύτερα, να είναι γερή και να τη δείτε όπως ακριβώς ποθείτε!!

#314 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 29 July 2007 - 22:43

....και αμέσως μετά από το ΠΙΟ Ευχάριστο spam post που εχει δει ποτέ forum στην ιστορία,
ας επιστρέψουμε στο Μπρουσαλισμό.

Η ζυγαριά μπορεί να μη δείχνει να γέρνει προς το μέρος μας. Από την άποψη ότι δεν έχουμε "όπλα" που να μεταφράζονται σε ισχυρές γνωριμίες μέσα στα ΜΜΕ, ώστε να μας βγάλουν την ιστορία προς τα έξω με τετοιο τρόπο, ωστε να γίνει της εκδιδιμένης επι χρήμασι. Δηλαδή, συναντάμε προς το παρόν δυσκολίες ως προς να βρούμε έντυπο να ξεσκεπάσει το "Μπρούσαλgate"-πανάθεμα την κεφάλα του, που πήγε και ξεφύτρωσε εποχή που χουν ξεκουμπιστεί όλοι διακοπές!

Μια in breaf ενημέρωση που έλαβα σήμερα, είναι το ότι και οι αντίπαλες εφημερίδες δύσκολα θα ασχοληθούν. Αλληλοκαλύπτονται ή συνεργάζονται σε λεπτά θέματα (πχ. εταιρίες διανομής και δε μου ρχεται κατι άλλο στο κεφάλι)..

Δεν είναι όμως να απογοητευόμαστε. Εχουμε ακόμα χρόνο. Ολο και κάποιο φύλλο θα βρούμε να φανερώσει στον υπολοιπο κόσμο το δίκιο μας.
Να συνεχίσουμε να κρατάμε το θέμα στην επικαιρότητα όσο πιο πολύ μπορούμε. Και να χρησιμοποιήσουμε το μόνο μέσο που χουμε αυτή τη στιγμή ως ισχυροτερο: TO INTERNET.

Κ ι όποιος έχει καμιά φρέσκια ιδέα σχετικά με πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το νετ ακόμα περισσότερο, ας τη ρίξει!

#315 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 30 July 2007 - 02:23

Η καλυτερη φαση θα ηταν να βρουμε ενα εντυπο και να δημοσιευσουμε κατι, το οποιο ομως θα εχει καθαρα εικαστικο περιεχομενο...για κατι τετοιο ισως να ενδιαφερονταν..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm