Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περίεργη Δημοσίευση
Posted 26 July 2007 - 13:15
Posted 26 July 2007 - 13:25

Ok, θα σας σβύσω τα entries, ξαναυπογράψτε λαμόγια...
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 26 July 2007 - 13:54
Posted 26 July 2007 - 14:38
Posted 26 July 2007 - 14:56
Posted 26 July 2007 - 15:27

Posted 26 July 2007 - 15:43

λέω ξανα

Περιεγη είδηση - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Posted 26 July 2007 - 15:44

(θα γελάνε μέχρι και οι φραγκόκοτες!)
Σοβαρά, παιδιά. Μην υπογράφετε με nicknames για κανέναν λόγο. Γράφτε απλά το όνομα σας, να πούμε ότι πιανει τόπο ότι κάνουμε. Όσο για το e-mail σας που το ζητάει, βάλτε επιλογή private να μην είναι ορατό, αμα προβληματίζεστε, ξερω γω τι....
Ρε pershs....ΠΩΣ ρε θεριό κατάφερες να ποστάρεις?? Σου ρθε activation mail? Γκρέμισε κανας φούρνος??

Posted 26 July 2007 - 15:53
Ρε pershs....ΠΩΣ ρε θεριό κατάφερες να ποστάρεις?? Σου ρθε activation mail? Γκρέμισε κανας φούρνος??
όχι απλά πήγα και μπόρεσα να ποσταρω καιανοιξα θέμα για μια περλιεργη είδηση ....
αναφέρω τα λεγόμενα (copy paste από εδω μέσα βαριόμουνα να γράφω) και δίνω και το λινκ τοθ Insomnia for more info και βλεπουμε ιτ θα γίνει και από εκεί αν και πιστεύω ότι δεν θα έχει πολύ ζωή το θέμα μου με το που το δει ο ακατανομαστος μάλλον θα το σβήσει η θα το κλείσει αλλά όσο αντέξει και όταν το δώ κάτω θα το ξανά ανοίξω

Posted 26 July 2007 - 16:02
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 26 July 2007 - 16:10

Posted 26 July 2007 - 16:39
LOLCurrently Active Users Viewing This Thread: 11 (7 members and 4 guests)
+ 2 refbacks and 1 petition
Βασικά, νομίζω ότι δίνουμε στο θέμα μεγαλύτερη σημασία απ' ότι του αξίζει. Νταξ, ο τύπος είναι για ζουρλομανδύα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει κάποιο κακό, όπως (κάπου εδώ μέσα το διάβασα) διπλωματικό επεισόδιο με την Ιαπωνία (από που κι ως που

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 26 July 2007 - 16:41
.....ξέρεις της μαλακίες που έκανε και στο φορουμ το VTM live .....
O Φίλτατος θέλει να πει:
Την εποχή 2000-2001, όταν το vampire the masquerade live του fantasy shop είχε αποκτήσει το πρώτο δικό του φόρουμ με τίτλο Athens by Night, αυτή η δίποδη version του Ραν-ταν-πλαν συμμετείχε στο moderators team, διαπράττωντας μεγάλη ποικοιλία κουραριών, όπως το να τροποποιεί posts μελλών με edit ό,που τον βόλευε ή να τα διαγράφει και άλλα..
Τον είχα κατακλάσει και γω τότες online στο φορουμ

To πιο καφρικο που θυμαμαι να χε κανει τότε (κι ας επιβεβαιώσουν και όσοι ήταν members στο τότε forum toy AbN, που το χε στήσει ο SomniouS), ήταν να ποστάρει εικόνα (animated gif, banner...δε θυμάμαι ακριβώς, το οποίο κλικάριζες και σου κατέβαζε ιό...
Βέβαια, όταν κατά το 2002-2003 άλλαξε στήσιμο (δεν ξερω τεχνικό όρο) και administrators το AbN, ο Μπρούσαλης ούτε ως ανέκδοτο δεν αναφερόταν εκεί μέσα. Είχε ήδη πάρει πόδι.
pershs...το θεωρώ σίγουρο πως θα φας φώκω απ το φόρουμ στο Ποντίκι.
Εγώ, από τη στιγμή που δε λάμβανα activation, το παράτησα το θεμα: post sto Pontiki!
Posted 26 July 2007 - 16:43
Όταν είδα reply έκανα μια προσπάθεια να post-άρω και ξαφνικά με πετάξε από το forum. Πάω να κάνω πάλι login και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει χρήστης με το nickname Lethologica. Το ίδιο βγάζει και όταν πάω να κάνω password recovery..
Το πιο λογικό που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι μου σβήσανε το account. Έκανα και πάλι αίτηση και ελπίζω να μην γίνει πάλι delete...
Πρέπει να εκφράσουμε και άλλοι την άποψη μας στο forum αυτό.
persh, αν μπορείς, προσπάθησε να χρησιμοποιείς κανένα κόμα και καμιά τελεία στα post που κάνεις, για να είναι πιο εύκολα και κατανοητά αυτά που θες να πεις