Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• This topic is locked This topic is locked
424 replies to this topic

#181 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 26 July 2007 - 13:15

oooops^2

#182 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 26 July 2007 - 13:25

:hahaha:...

Ok, θα σας σβύσω τα entries, ξαναυπογράψτε λαμόγια...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#183 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 26 July 2007 - 13:54

οκ... νούμερο 22 , δικιά μου!

#184 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 26 July 2007 - 14:38

Όποιος έγραψε το entry 24 ή λέγεται Αυγερινός Μπρούσαλης ή ευνοείται από τον πατέρα του ή απλά θέλει να το παίξει σπουδαίος με post του είδος "Get a life, you freaking otakus!" (έχω συναντήσει αρκετούς τέτοιους και μου την σπάνε γιατί είναι αρκετά δήθεν άτομα και ποζεράδες). Τo σίγουρο πάντως είναι ότι ο/η τύπος/ισσα είναι spammer πρώτης κλάσεως (ένας άνθρωπος με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σοβαρές ασχολίες δεν θα έμπαινε σε online petition για να δηλώσει ότι το θέμα δεν τον αφορά). Sorry για το off-topic μου.

#185 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 26 July 2007 - 14:56

παίδες good news kat;afera na ποσταρω στο ποντίκι

ed;v to λινκ ορμάτε

Περιεγη είδηση - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

#186 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 26 July 2007 - 15:27

οκ..number 40 for me...:riiight:

#187 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 26 July 2007 - 15:43

Εγώ ειμια το 29 :wooi2: αντε [αιδια να πληθαινουμε εχω ενημερωσει οσους μπορω περισοτερους για το θεμα να μπουν να κανουν κανα post επισησ καλο εινια να φανουμε στο φορουμ του ποντικιου εχω ανειξει θεμα εκει περαστε μια βολτα

λέω ξανα:burningbe3:

Περιεγη είδηση - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

#188 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 26 July 2007 - 15:44

Ρε...vetus!! VETUS υπέγραψες στο petition?? :hahaha::cry5:
(θα γελάνε μέχρι και οι φραγκόκοτες!)

Σοβαρά, παιδιά. Μην υπογράφετε με nicknames για κανέναν λόγο. Γράφτε απλά το όνομα σας, να πούμε ότι πιανει τόπο ότι κάνουμε. Όσο για το e-mail σας που το ζητάει, βάλτε επιλογή private να μην είναι ορατό, αμα προβληματίζεστε, ξερω γω τι....

Ρε pershs....ΠΩΣ ρε θεριό κατάφερες να ποστάρεις?? Σου ρθε activation mail? Γκρέμισε κανας φούρνος??:hmmm:

#189 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 26 July 2007 - 15:53

Ρε pershs....ΠΩΣ ρε θεριό κατάφερες να ποστάρεις?? Σου ρθε activation mail? Γκρέμισε κανας φούρνος??:hmmm:

όχι απλά πήγα και μπόρεσα να ποσταρω καιανοιξα θέμα για μια περλιεργη είδηση ....

αναφέρω τα λεγόμενα (copy paste από εδω μέσα βαριόμουνα να γράφω) και δίνω και το λινκ τοθ Insomnia for more info και βλεπουμε ιτ θα γίνει και από εκεί αν και πιστεύω ότι δεν θα έχει πολύ ζωή το θέμα μου με το που το δει ο ακατανομαστος μάλλον θα το σβήσει η θα το κλείσει αλλά όσο αντέξει και όταν το δώ κάτω θα το ξανά ανοίξω :wooi2:

#190 MoonCHilde

MoonCHilde

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 26 July 2007 - 16:01

Εθεάθη:

Posted Image
Shot at 2007-07-26

#191 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 26 July 2007 - 16:02

Μόλις υπέγραψα και εγω στο petition:wis:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#192 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 26 July 2007 - 16:10

Εκπίζω μονάχα να αργήσει να σβήσει το θέμα μου ξέρεις της μαλακίες που έκανε και στο φορουμ το VTM live γιατι πραγματικα δεν έχ ορεξη να γράφω όλλη την ώρα:bahhh:

#193 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 July 2007 - 16:39

Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (7 members and 4 guests)

+ 2 refbacks and 1 petition

LOL

Βασικά, νομίζω ότι δίνουμε στο θέμα μεγαλύτερη σημασία απ' ότι του αξίζει. Νταξ, ο τύπος είναι για ζουρλομανδύα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει κάποιο κακό, όπως (κάπου εδώ μέσα το διάβασα) διπλωματικό επεισόδιο με την Ιαπωνία (από που κι ως που;)... Επίσης, οι εφημερίδες ανα καιρούς έχουν δημοσιεύσει μεγαλύτερα και σοβαρότερα ψέματα και δεν κουνήθηκε φύλλο. So, chill out ppl... ;)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#194 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 26 July 2007 - 16:41

.....ξέρεις της μαλακίες που έκανε και στο φορουμ το VTM live .....

O Φίλτατος θέλει να πει:

Την εποχή 2000-2001, όταν το vampire the masquerade live του fantasy shop είχε αποκτήσει το πρώτο δικό του φόρουμ με τίτλο Athens by Night, αυτή η δίποδη version του Ραν-ταν-πλαν συμμετείχε στο moderators team, διαπράττωντας μεγάλη ποικοιλία κουραριών, όπως το να τροποποιεί posts μελλών με edit ό,που τον βόλευε ή να τα διαγράφει και άλλα..
Τον είχα κατακλάσει και γω τότες online στο φορουμ :nosey:, αλλά τα posts φυσικά δεν παρέμεναν για πολλές ώρες on line! .....

To πιο καφρικο που θυμαμαι να χε κανει τότε (κι ας επιβεβαιώσουν και όσοι ήταν members στο τότε forum toy AbN, που το χε στήσει ο SomniouS), ήταν να ποστάρει εικόνα (animated gif, banner...δε θυμάμαι ακριβώς, το οποίο κλικάριζες και σου κατέβαζε ιό...

Βέβαια, όταν κατά το 2002-2003 άλλαξε στήσιμο (δεν ξερω τεχνικό όρο) και administrators το AbN, ο Μπρούσαλης ούτε ως ανέκδοτο δεν αναφερόταν εκεί μέσα. Είχε ήδη πάρει πόδι.

pershs...το θεωρώ σίγουρο πως θα φας φώκω απ το φόρουμ στο Ποντίκι.
Εγώ, από τη στιγμή που δε λάμβανα activation, το παράτησα το θεμα: post sto Pontiki!

#195 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 26 July 2007 - 16:43

Μέχρι και πριν λίγη ώρα μπορούσα να μπω κανονικά στο forum του ποντικιού ( φαινόταν το όνομα μου δηλαδή από κάτω, Active Users: Lethologica .. με αυτό το nick είχα κάνει register ) και απλά δεν μπορούσα να post-άρω. Παρακολουθούσα το post που έγινε από τον persh.

Όταν είδα reply έκανα μια προσπάθεια να post-άρω και ξαφνικά με πετάξε από το forum. Πάω να κάνω πάλι login και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει χρήστης με το nickname Lethologica. Το ίδιο βγάζει και όταν πάω να κάνω password recovery..

Το πιο λογικό που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι μου σβήσανε το account. Έκανα και πάλι αίτηση και ελπίζω να μην γίνει πάλι delete...

Πρέπει να εκφράσουμε και άλλοι την άποψη μας στο forum αυτό.

persh, αν μπορείς, προσπάθησε να χρησιμοποιείς κανένα κόμα και καμιά τελεία στα post που κάνεις, για να είναι πιο εύκολα και κατανοητά αυτά που θες να πεις ;)
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-