Δε μου είχε περάσει από το μυαλό τετοιος συλλογισμός, να μαι ειλικρινής!
Αν υποθέσουμε πως ο Augerinos δεν είναι ο Αυγερινός (που μπορεί να είναι κι έτσι), όποιος χρησιμοποίησε το όνομα του για να κανει εκείνα τα ποστ, ομογολώ πως κατάφερε να μιμηθεί καλά τη νοοτροπία και την πιθανή συμπεριφορά του Αυγερινού, αν αυτός αντιμετώπιζε τετοια κατάσταση! Η κατασκευή των κολόχαρτων, τα ανύπαρκτα επιχειρήματα, οι απειλές, η δήθεν ανωτερότητα-"δε θ ασχοληθώ άλλο μαζί σας" και η όλη εικόνα που παραπέμπει σε μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας, εμενα μου κάνουν ταμάμ για Αυγερινό. Τον Αυγερινό που θυμόμουν από τότε τουλάχιστον. Κι ακόμα πιστεύω πως αυτός ποστάρησε. Γιατί θράσσος μεχρις τετοιου σημείου, εχει...
Δε διαφωνώ με το συλλογισμό του Raziel666 περί του δυκτύου Ομίλου Πήγασσος-Μπόμπολα. Κι ότι οι εμπλεκόμενοι στην ιστορία μας ηξεραν μάλλον ότι δημοσιεύουν φούμαρα, προσπαθώντας να πετύχουν...ξερω γω τι?!!
Απάντηση στα mail ή στα τηλεφωνήματα σας στο Εθνος...δεε πιστεύω να πήρατε! Το δικό μου το mail φαίνεται προς το παρόν να το χουνε κλασμένο.
Σκέφτομαι να πάρω και κανα τηλ στο tv Εθνος...
Η' ακόμα και στον ίδιο το βλάκα, αλλα όχι ακόμα!! Καμιά φορά περνάει απ το μυαλό μου η διαστροφική προοπτική, του να βγάλω τα νουμερα τηλεφώνου του στο forum, να γίνει του Κουτρούλη ο γάμος, αλλά δε το κάνω....
Razziel666. Οκ, να απευθυνθούμε σε έντυπα έξω απ τον όμιλο Πήγασσος. Αλλά πως ακριβώς θα πρότεινες να το κάνουμε?
Απ την άλλη, γιατί να ενδιαφέρει ενα άλλο εντυπο, αν το Εθνος δημοσιευσε κάτι εντελώς ψεύτικο??