Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• This topic is locked This topic is locked
424 replies to this topic

#196 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 26 July 2007 - 16:46

Tomodachi, υπέγραψα στην συνέχεια με τ' ονοματεπώνυμο μου.

Όσο αφορά το thread στο Ποντίκι...κατάφερα να κάνω register, αλλά δεν μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω reply (αναρωτιέμαι γιατί, άραγε). Έτσι, αρκέστηκα να τους στείλω το εξής e-mail:
Spoiler:

Για να δούμε πως θ' απαντήσουν (κι αν).

#197 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 26 July 2007 - 17:03

με κλειδώσανε έξω οι γελείοι δεν μπορώ να απαντήσω με post ......

#198 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 26 July 2007 - 17:07

read and whip

Αρχικά συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τι γραφεις! Δεύτερον Εγώ είμαι υπεύθυνος για τα validation. Και να μου αποδείξεις τι? Δες την ημερομηνία που έγινε ποστ στις ανακοινώσεις.

Ερώτηση. Τα βραβεία είναι σε φωτογραφία. Πως στο διάκονο καταλάβατε 3 λεπτά μετά το ανεβασμα τους ότι είναι πλαστα. ??

Και ακόμα και στο αρθρο δεν σας βρίζει. Δεν μιλάει με άσχημα λόγια για τα ανιμε. Λέει πόσο τα λατρεύει. Αν θυμάμαι καλά στην Αnimeclipse σας έκανε την μετάφραση ενός episode. δε θυμάμαι το όνομα του ανιμε. Πείτε μου αν λέω ψέματα. Δε σας έχει πειράξει αλλά όλοι τον θέλετε "νεκρό"...

Τι να πω πια...

¨Ελα Hate ρε συ πήγενε να πεισ ευχαριστώ στο παιδί για την μετάφραση ....

#199 MoonCHilde

MoonCHilde

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 26 July 2007 - 17:12

Το post μου στο φόρουμ του ποντικιού:

Posted Image
Shot at 2007-07-26

ακολουθεί, και γραπτώς τα όσα έγραψα στο forum του ποντικιού

Αγαπητέ PontikoGatoylis.

Δεν θέλουμε κανέναν νεκρό όυτε μας ενδιαφέρει να ασχολούμαστε με ανθρωποκυνηγητά.

Αυτό όμως που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι ένας άνθρωπος μέσω δύο εφημερίδων, προσπαθεί να "πλασάρει" στο Ελληνικό αναγνωστικό κοινό κάτι το οποίο δεν είναι. Πλοιστάκοις στο παρελθόν, έχει γίνει αυτό, από πολλούς. Ωστώσω, ο εν λόγω κύριος άπτεται ενός αντικειμένου το οποίο κάποιοι από εμάς αγαπάμε και υποστηρίζουμε. Δεν πειράζει κανέναν το να γυρίζει να λέει ότι του αρέσει το εν λόγω αντικείμενο, και τουναντίον, για κάποιους από εμάς είναι τιμή το να γνωρίζουμε άλλους ανθρώπους οι οποίοι τρέφουν εκτίμηση για τα Ιαπωνικά κινούμενα σχέδια (άνιμε).

Αυτό όμως που δεν ανεχόμαστε είναι κάποιος να καπηλεύεται του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου με σκοπό να εμφανίσει εαυτόν ως κάτι που δεν είναι και μάλιστα με έναν τόσο οφθαλμοφανή ψεύτικο τρόπο και με πειστήρια τα οποία δεν στέκουν γιατί δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για αυτά.

Εάν θέλετε, η εξόργιση κάποιων από τους ανθρώπους οι οποίοι έκαναν post στο forum του anime.gr για αυτό το θέμα οφείλεται στο γεγονός ότι τυγχάνει να έχουν γνωρίσει αυτό τον άνθρωπο στο παρελθόν και να γνωρίζουν ότι είχε μια (χαριτολογώντας) μη σταθερή στάση σε πολλά ζητήματα, η οποία εξαρτόνταν από τον εκάστοτε συνομιλητή του (ξανά χαριτολογώντας).

Το μόνο που ζητάμε είναι είτε να εμφανισθούν αληθινά βραβεία (τα οποία να εμφανίζονται σε αντίστοιχες ιαπωνικές σελίδες οι οποίες καλύπτουν τέτοια είδη ζητημάτων) και αληθινά πειστήρια για αυτές τις σειρές (έστω, ένα τεύχος μιας από τις σειρές τις οποίες έχει δημιουργήσει σύμφωνα με τα λεγόμενα του) ο κ. Αυγερινός Μπρούσαλης.

Εναλλάκτικά, εάν δεν ισχύουν τα όσα γραφεί στα δημοσιεύματα θα επιθυμούσαμε την άμεση δημοσίευση ανασκευαστικής έκδοσης όσον αφορά τη συγκεκριμένη είδηση, μιας και εφόσον δεν ισχύουν τα όσα έχουν γραφεί θα πρόκειται για έκδοση ψευδών ειδήσεων, αδίκημα που τιμωρείται και νομικά.

Ευχαριστίες

MoonCHilde.
(αν πιστεύετε ότι κρύβομαι πίσω από ένα ψευδώνυμο, το email μου είναι διαθέσιμο για μια κατ'ιδίαν συζήτηση, είτε σε ηλεκτρονική μορφή είτε πρόσωπο με πρόσωπο).

(εκ των υστέρων σας πληροφορώ ότι ένα αντίγραφο οθόνης αυτού του post θα μεταφερθεί αυτούσιο και σε άλλους υπολογιστές μιας και υπάρχουν ψήγματα υποψίας ότι μπορεί να αλλαχθεί. Σας διαβεβαιώ ότι δεν θέλω να θίξω τους διαχειριστές του forum του Ποντικιού και ότι πρόκειται για καθαρά λόγους διασφάλισης των όσων έχουν γραφεί)

#200 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 26 July 2007 - 17:17

και συνεχίζει ο βλαμένος

Εστω λοιπόν είπε ψέματα. Εστω έκανε πλαστογράφηση στα βραβεία. Εστω δεν ξέρει ότι πάει φυλακή με την πλαστογράφηση. Εστω δεν έβγαλε ποτέ του Ανιμε. Εστω 1000 πράγματα. Δηλαδή μου λες ότι είναι ηλίθιος.
Κρίμα γιατί τον γνωρίζω από κοντά και μόνο ηλίθιο δε θα τον έλεγα. Εξηγησέ μου το πιο απλό . Γιατί να έκανε κάτι τέτοιο? Γιατί αν δεν ισχύαν όλα αυτά αν ήμουν στην θέση του και ο οποιοςδήποτε με λίγο μυαλό θα ήξερε ότι τέτοια πράγματα δε λες σε έντυπα αν δεν είναι αλήθεια. Γιατι πας φυλακή μετα.

Θέλετε να μας πείτε πως έκλεψε την δουλεια κάποιου? Εγώ πιστεύω ότι αν υπάρχει κάποια πίκρα είναι γιατί είδατε ένα άτομο που δεν συμπαθείτε να δημοσιεύεται η φάτσα του (αν και η συγκεκριμένη τον Αδικεί Posted Image) σε περιοδικό. Και ίσως αυτό ενόχλησε.

Δεν ξέρω γιατί έχει COMICs font. Αλλά όταν πήρα το πτυχίο μου ήταν σε Τιmes new Roman. Ακου και το χειρότερο... Φιάχτηκαν σε ΜΑC. με έναν θρυλικό dot matric printer.

Και μου απαντάς με ερωτήσεις... δοκίμασε να απαντήσεις αυτήν την φορλα.

#201 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 26 July 2007 - 17:22

Οφού-ουουου.... :if: !!!
Αυτός ο pontikoGatoYlis στο φόρουμ στο ποντίκι, σάματι θέλει φόλα...

Δηλαδή...τιιι? Ειμαστε εμείς τσούρμο λασπολόγοι, ενώ ο Μπρούσαλης φτιάχνει ανιμε και έχασε την παρθενιά του πριν από τον πατέρα του?? Με 1 +1/2 εγκεφαλικό κύτταρο λειτουργεί αυτός??

Αν και είμαι στη φάση να μην ασχοληθώ καν με τον τομέα Pontiki-forum, γιατί μανουριάζω, αμα πα να πω κάτι με τα επιχειρήματα μου και οι άλλοι εχουνε κει πέρα ένα κολο-εργαλείο του φόρουμ, που εμένα με διαγράφει σα να μην εμφανίστηκα ποτέ εκεί!
Εν τούτοις θελω να δω αν γίνεται να στείλω mail στον PontikoGatoulis χωρίς να εχω τη δυνατότητα να ποστλαρω κανονικά στο φόρουμ (παρ όλο που έκανα κανονικά registration
Spoiler:

#202 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 26 July 2007 - 17:29

Θα σε γράψει και δεν θα κάενι καν το κ΄΄οπο να απαντήση μην ξεχνάς ότι μπορεί αυτό το άτομο να ειναι ο αυγερινός τώρα από εκεί και πέρα εγώ δεν μπορώ να ποστάρω και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μπορούν οι υπόλιποι μας έχει ψηλοφημώσει

#203 MoonCHilde

MoonCHilde

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 26 July 2007 - 17:31

Posted Image
Shot at 2007-07-26

ακολουθεί δεύτερος γύρος:

QUOTE(PontikoGatoYLis @ Jul 26 2007, 06:09 PM)

"Εστω λοιπόν είπε ψέματα. Εστω έκανε πλαστογράφηση στα βραβεία. Εστω δεν ξέρει ότι πάει φυλακή με την πλαστογράφηση. Εστω δεν έβγαλε ποτέ του Ανιμε. Εστω 1000 πράγματα. Δηλαδή μου λες ότι είναι ηλίθιος."

Εν αντιθέσει με άλλους, δεν θα κατηγορήσω ποτέ τον κ. Αυγερινό Μπρούσαλη για ηλιθιότητα ή οτιδήποτε άλλο. Δεν αναφέρομαι σε θέματα εξυπνάδας ούτε σε ζητήματα διανοητικών ικανοτήτων. Εάν κάποιοι το έκαναν αυτό, απολογούμαι για λογαριασμό τους.

Θα επαναλάβω ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Εάν η αλήθεια είναι ότι ο κ. Αυγερινός Μπρούσαλης δεν σχεδίασε και δεν δημιούργησε τις σειρές ιαπωνικής τεχνοτροπίας σκίτσων (manga) και ιαπωνικής τεχνοτροπίας κινουμένων σχεδίων (anime) τότε, αυτό σημαίνει ότι εξαπατήθηκε το Ελληνικό αναγνωστικό κοινό μέσω των εντύπων "Το Ποντίκι" και "Έθνος TV".

QUOTE(PontikoGatoYLis @ Jul 26 2007, 06:09 PM)

"Κρίμα γιατί τον γνωρίζω από κοντά και μόνο ηλίθιο δε θα τον έλεγα. Εξηγησέ μου το πιο απλό . Γιατί να έκανε κάτι τέτοιο? Γιατί αν δεν ισχύαν όλα αυτά αν ήμουν στην θέση του και ο οποιοςδήποτε με λίγο μυαλό θα ήξερε ότι τέτοια πράγματα δε λες σε έντυπα αν δεν είναι αλήθεια. Γιατι πας φυλακή μετα. "

Είχα την τιμή της γνωριμίας με τον κ. Αυγερινό Μπρούσαλη από κοντά. Θα επαναλάβω ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις μπορώ να αναφέρω ότι παρουσίασε εξαιρετικά δείγματα νοημοσύνης. Αυτό που δεν επέδειξε ποτέ είναι ικανότητες σχεδιασμού, και ειδικά σε κάτι το τόσο απαιτητικό όσο το ιαπωνικής τεχνοτροπίας σκίτσο. Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ (όπως και οι υπόλοιποι που γράφουν στο anime.gr) την ικανότητα κάποιου, αλλά θα ήθελα κάποια πειστήρια, και δη, απτά πειστήρια. Αναρωτιέμαι, αν εσείς κ. PontikoGatoylis έχετε πιάσει στα χέρια σας κάποιο κεφάλαιο από τους τόμους των σειρών manga που έχει σχεδιάσει σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο κ. Αυγερινός Μπρούσαλης.

Κανείς από εμάς δεν έχει πρόβλημα με το να δει έναν παλιό του/της γνωστό να εμφανίζεται σε περιοδικό. Ίσα ίσα που για ορισμένους από εμάς έχει ειδική αξία, εάν και εφόσον πραγματικά αυτός ο άνθρωπος το αξίζει.

Αυτό που ζητάμε είναι μια έγκριτη απόδειξη της αξίας του κ. Αυγερινού Μπρούσαλη και τίποτε άλλο. Μια απτή φυσική (δηλαδή να το δούμε με τα μάτια μας) απόδειξη πέρα από μια φωτογραφία αμφιβόλου ποιότητας την οποία όπως πολύ καλά γνωρίζετε κ. PontikoGatoylis μπορεί να παραποιήσει ο οποιοσδήποτε.

Η απτή απόδειξη αυτή ως τώρα δεν έχει εμφανιστεί. Ούτε στο διαδίκτυο έχει εμφανιστεί το όνομα του κ. Αυγερινού Μπρούσαλη ούτε σε κάποια από τις εξειδικευμένες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το θέμα των manga και των anime ούτε πουθενά. Πουθενά δεν έχουν εμφανιστεί τα comic τα οποία έχει σχεδιάσει. Θα χαρούμε να μάθουμε ποιός εκδοτικός οίκος τα εκδίδει, έστω και στην Ιαπωνία, για να τα παραγγείλουμε μέσω πιστωτικής.

Θα χαρούμε να μάθουμε ότι ένας συμπατριώτης μας τα κατάφερε στο εξωτερικό. Αλλά να έχει συμβεί στα αλήθεια, όχι να πρόκειται για κάποιο μυθοπλαστικό κατασκεύασμα.

Ευχαριστίες,
MoonCHilde.

Υ.Γ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ κατηγόρησε τον κ. Αυγερινό Μπρούσαλη για κλοπή εργασίας. Αυτό για το οποίο ζητούνται αποδείξεις είναι η δουλειά του και η όπως ισχυρίζεται, βράβευση της.

#204 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 26 July 2007 - 17:39

βραβευμενοι Ελληνες σκηνοθετες ταινιων animation υπαρχουν αρκετοι. Ειναι κριμα το Εθνος αντι να αφιερωνει παρουσιασεις σε αυτους, να μας φλομωνει με ψεμματα. Δυστηχως πολλοί που δεν ασχολουνται με το θεμα θα πιστεψουν το δημοσιευμα.

Ενταξει θα υψωσει την καταρακωμενη αυτοπεποιθηση μας, εστω και με ψεμματα, να μαθαινουμε οτι καποιος συμπατριωτης μας θριαμβευει στο εξωτερικό.

Τουλαχιστον ομως αφιερωστε και ενα μερος σε αληθινα βραβεια.

όπως εδώ. Το ειχα αναφερει και αλλου

Αφιέρωμα στο έργο του Βασίλη Μαζωμένου

δείτε και εδώ

Money, a Mythology of Darkness (1998) - Awards

κερδισε βραβειο μαζι με το σκηνοθετη της ταινίας Jin-Roh, The Wolf Brigade σε γνωστο φεστιβαλ της Πορτογαλιας.

και οσοι ενδιαφερονται για ελληνικό animation,

το πρώτο DVD επιτελους κυκλοφορησε με συλλογες βραβευμενων ελληνικων ταινιων animation απο το 1945 ως σημερα

αφηστε για λιγο τα ιαπωνικα και τα αμερικανικα και δειτε και λιγα ελληνικα κινουμενα σχεδια. Πως και καμια εφημεριδα δεν κανει συμφωνια να βαλει αυτο το DVD στη συλλογη και βαζει αντι για αυτο Pokemon και ενα σορο σαβουρες;

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ 1945-2007, ΣΥΛΛΟΓΗ Νο 1

μπορειτε να δειτε και μερικα online καθως η σελιδα παρεχει links στους δικτυοτοπους καποιων απο τους/τις σκηνοθετες

Ας κάνει κάποιος και paste στο forum του ποντικιού το παραπάνω κείμενο του L. Για να δουν ότι όντως υπάρχουν βραβευμένοι Έλληνες και με αποδείξεις και αναφορές στο Internet.
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#205 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 26 July 2007 - 17:51

Deafening_Silence, συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.

Ας κανει καποιος, όσο προλαβαίνει
(γιατί το Ποντίκι, αν δεν απατώμαι-και ας μην εχω αγοράσει ποτέ ούτε ένα φύλλο του, μάλλον σα στάση πρεπει να ήταν καταπέλτης εναντίων οποιασδήποτε φασιστικής συμπεριφοράς και αναλλογου είδους λογοκρισίας! Το αποδεικνύει αυτό με τη στάση τους στο φόρουμ τους..-μη πω τιποτα για το κεφάλι που κουβαλάνε! Ρε, αμα είχανε σοβαρά επιχειρήματα, χειροπιαστά πράματα, θα χανε να φοβηθούνε τίποτα, αν μας αφήνανε εμας να ποστάρουμε τη γνώμη μας στο "φιλελεύθερο" φόρουμ τους??)
να κανει ενα copy-paste το πόστ του L, για να ξεστραβοθούνε μερικοί-μερικοί (και απλώς να ενημερωθούν οι απλοί χρήστες του φόρουμ) για το ποιοί είναι αληθινοί ελληνες δημιουργοί και ποιοί είν΄ του κώλου τα εννιάμερα.....

#206 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 26 July 2007 - 17:54

Πάντως το πάνε πολύ σωστά ως τώρα οι Gaara και MoonChilde. Σωστά επιχειρήματα και σε πολύ ήρεμο τόνο.
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#207 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 26 July 2007 - 18:02

όποτε δεν έχουν να πουν κάτι πετάνε ένα

"αμαν ρε παιδιά, εδώ όλη η Ελλάδα καίγεται και εσείς κάνετε έτσι"

ρε μήπως έβαλε κανείς από εσάς φωτιές ;

#208 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 26 July 2007 - 18:06

τις έβαλαν οι οπαδοί του Αυγερινού από την έκταση της στιγμής όταν έμαθαν την νίκη του

#209 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 26 July 2007 - 18:07

persh, βάλε και τα links.

(ξανακάνε post και κάνε το εξής)

Κάνε εδώ πέρα quote το post του L, και πάρε από εκεί με copy paste το κείμενο ( για να μπουν και οι κώδικες ), ώστε να εμφανιστούν τα links και στο forum του ποντικιού.

#210 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 26 July 2007 - 18:24

Δοκήμασα πάλι δεν τα έχει ενεργά τα λινκ :/