Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Κείμενο Απολογίας απο DJ Dragon


  • This topic is locked This topic is locked
50 replies to this topic

Poll: Πιστευετε οτι πρεπει το μελος DJ Dragon να επανελθει στο forum; (37 member(s) have cast votes)

Πιστευετε οτι πρεπει το μελος DJ Dragon να επανελθει στο forum;

  1. ΝΑΙ - Πιστεύω οτι έχει μάθει το μαθημα του (12 votes [32.43%])

    Percentage of vote: 32.43%

  2. ΟΧΙ - Θα έχουμε επανάληψη των ίδιων γεγονότων (25 votes [67.57%])

    Percentage of vote: 67.57%

Vote

#16 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 July 2007 - 12:47

Εφόσον στο συγκεκριμένο άτομο έχουν δοθεί αρκέτες ευκαιρίες ώστε να μην φάει ban αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει το βιολί του, τότε η ύπαρξη τόσο του poll όσο και του thread είναι περιττή. Ας φάει το ban μια και καλή και τελείωσε το θέμα. Από 'κει και πέρα συζυτώντας αναλυτικά γι' αυτόν του δίνουμε αξία έτσι (μιας κι αυτό επιδιώκει, φαντάζομαι).

Μιας και το ban έγινε προτείνω να κλειδωθεί το thread αυτό.

#17 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 05 July 2007 - 13:04

Βασικα μπορουμε αντι να καθομαστε να το συζηταμε, να ψηφισουμε πολυ απλα για το αν θα επιστρεψει ή οχι, και να πραξουμε αναλογως..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#18 Blademaster_X

Blademaster_X

    N.ew W.orld

  • Members
  • 294 posts

Posted 05 July 2007 - 13:28

Προσωπικα ποτε δεν ειχα γινει "θυμα" του αρα δεν μπορω να πω πως εχω καποιο λογο να διαλεξω στο poll παρα εχωντας διαβασει τις εμπειριες των mod και αλλων χρηστων...

Αν ολα αυτα που εχουν ειπωθει για τον DJDragon ειναι αληθεια...τοτε θεωρω πως πρεπει να φυγει οριστικα. Δεν θα κατσω να το πιπιλησω, τα παιδια που επαθαν οτι επαθαν εχουν πει ηδη αρκετα και κανονικα δεν νομιζω πως εχω δικαιωμα να ψηφισω...το κανω για ενα λογο...

Για τους Admins/Mods/Users οι οποιοι ανεχτηκαν την ολη κατασταση τοσο καιρο.

DJDragon επειδη δεν σου κραταω καμια εχθρα ευχομαι ενα πραμα για σενα. Να μαθεις απαυτο, οχι μονο στο net αλλα και στη ζωη. Καλη η εκφραση των συναισθηματων σου. Οταν παιζεις ομως με τα νευρα και συναισθηματα των αλλων μην περιμενεις παντα να την βγαζεις καθαρη...

#19 kabamaru-1986

kabamaru-1986

    Koenma-Sama

  • Members
  • 627 posts

Posted 05 July 2007 - 13:49

Αν και ψηφισα Υπερ θα ηθελα να αλλαξω την αποψη μου και να πω οτι ειμαι κατα μιας και δεν ηξερα πολλα απο αυτα και πιστευω δεν ειμαι ο μονος.Επισης ειμαι και εγω της αποψεις να βγει το Poll μιας και εγω ο ιδιος χωρεις να ξερω καποια πραγματα ψηφισα υπερ!Φαντασου τι εχει γινει με τους προταριδες!
Αφου μετα απο τοσα Warn συνεχισε να κανει τα ιδια και ακομα χειροτερα πιστευω του αξιζει κατα πολυ το Ban και BRAVO στους ADMIN που ειχαν τόση υπομονη
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#20 Majin_PSiKapaMi

Majin_PSiKapaMi

    Σχιστοματισμος FTW

  • Members
  • 123 posts

Posted 05 July 2007 - 14:00

Το μονο θετικο αυτων που βλεπουμε να γινονται στο φορουμ ειναι πως θυμησε σε ολους μας την αγαπημενη μας μεχρι πριν απο καποια χρονια ξανθια κοπελα με τα καταπρασινα ματια
Spoiler:


Κατα τ'αλλα δεν ξερω αν το συγκεκριμενο ποστ το εγραψε ο δρακοντας οπως το βλεπουμε ολοι τωρα ή αν το σενιαραν οι admins αλλα αν το εγραψε ετσι ακριβως εσεις οι mods/admins ειστε απαραδεκτοι που αρπαχτηκατε και τον μπαναρατε για κατι τετοιο. Αν καποιος σεβεται την παναγιτσα και τον χριστουλη ειναι καθαρα προσωπικη του υποθεση και δεν εχετε κανενα δικαιωμα να τον κρινετε. Το μπαν ουσιαστικα οφειλεται στον υπερβαλλοντα ζηλο σας κ την αρνητικη προδιαθεση προς τον συγκεκριμενο τυπο. Το δευτερο ειναι λογικο το πρωτο ειναι κ δεν ειναι, αλλα το μπαν λογω του οτι σας εθιξε το χριστιανικο φρονημα ειναι απαραδεκτο.

Παρολα αυτα ψηφιζω ΟΧΙ λογω του παρακατω

Quote:
Το μουσικό προφίλ μας 22-05-07 20:12 mathe na milas kalytera poutanas gie...
Posted Image
AGA.P.E. ><
_____________
My chain here


#21 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

    Just do it!

  • Members
  • 774 posts

Posted 05 July 2007 - 16:02

Παιδια θελω να ζητησω συγγνωμη που ψηφισα υπερ του dj χωρις να ξερω τπτ για την συμπεριφορα του και χωρις να διαβασω τπτ σε αυτο το thread...Για εμενα αυτο το φαινομενο ήταν απλως κατι διασκεδαστικο για να περναει η ωρα μου.
Πηγαινα σε οποιο thread εγραφε ο djd και διαβαζα τα post του για να διασκεδασω.

Αλλα ποτε δεν ηξερα οτι ήταν τόσο κουραστικος για τους moderators/admins!Αν δημιουργουσε τόση πολλη αναστατωση τότε δεν το συζητω,δεν ειναι σωστο να ξαναγυρισει,γιατι και αυτα τα παιδια που ελεγχουν το forum, απο καλη διαθεση το κανουν.Δεν ειναι λογικο ο εγωισμος καποιων να τους τρωει τόσο χρόνο,γιατι οι mods τπτ δεν χρωστανε στον καθε τυχοντα που θελει να σπασει πλακα.

Οσον αφορα την αναρμοστη συμπεριφορα του σε μελη δεν την ειχα παρει και τοσο στα σοβαρα γιατι δεν ηξερα και τπτ μεχρι τωρα, εδω διαβασα λεπτομεριες.Προσωπικα δεν ειχα πεσει "θεμα" του και πολλά αναρμοστα post του δεν ειχα προλαβει να τα διαβασω διοτι οι mods/admins φροντιζαν να κανουν τη δουλεια τους εγκαιρως.

Επομενως τωρα πια ειμαι κατα,ακομη και αν σε τελικη αναλυση δεν με αφορα αυτη η ψηφοφορια,γιατι δεν με ειχει επηρεασει το φαινομενο djdragon.

#22 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 06 July 2007 - 01:57

αν το εγραψε ετσι ακριβως εσεις οι mods/admins ειστε απαραδεκτοι που αρπαχτηκατε και τον μπαναρατε για κατι τετοιο. Αν καποιος σεβεται την παναγιτσα και τον χριστουλη ειναι καθαρα προσωπικη του υποθεση και δεν εχετε κανενα δικαιωμα να τον κρινετε. Το μπαν ουσιαστικα οφειλεται στον υπερβαλλοντα ζηλο σας κ την αρνητικη προδιαθεση προς τον συγκεκριμενο τυπο. Το δευτερο ειναι λογικο το πρωτο ειναι κ δεν ειναι, αλλα το μπαν λογω του οτι σας εθιξε το χριστιανικο φρονημα ειναι απαραδεκτο.


[...]ύστερα από τοσα ΒΑΝ, warn, reputation, infractions και προειδοποιήσεις, είχαμε την απαίτηση να είναι σωστός σε όλα απέναντι στο forum. Το ποστ του δεν ήταν η αιτία, ήταν η αφορμή.[...]

[...]Αν σε κάθε παράπτωμα του δίναμε 5% warn, θα μας είχε αφήσει χρόνους προ πολλού, αλλά δεν το κάναμε[...]

Κρίνε μόνος σου ποιος είναι απαράδεκτος και αρνητικά προδιατεθειμένος




Επίσης, μόνο εμένα πείραξε το ακόλουθο;

Για να ξέρετε ζητώ συγγνώμη από όλους σας, αλλά ζητώ να με ξαναβάλετε μέσα ενεργό μέλος, γιατί δεν ξέρω άλλο site που να διακινεί τα anime όπως το anime.gr.


δλδ. ο μόνος λόγος ύπαρξης του στο anime.gr είναι να μαζεύει anime; Δλδ. αυτό τον ενδιαφέρει και γι'αυτό εκεί είναι τυπικός [όταν δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και τα κάνει μαντάρα] και στο υπόλοιπο φόρουμ είναι "αυθόρμητος";


Όχι δεν πείραξε μόνο εσένα, αν και απ' ότι φαίνεται ίσως το ADN να ήταν το μόνο που τον ενδιέφερε από το anime//GR AnimePlanet Forums :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - ADN ?? .

Δεν μου πέφτει λόγος βέβαια αν μένει στο forum μόνο για το ADN (δεν είναι ο μόνος και ούτε είναι κακό αυτό).
Απλά όπως είπε και ο Spawn μόνο εκεί είναι τυπικός και σε όλο το υπόλοιπο forum είναι "αυθόρμητος"

Αλλά ακόμα και αυτό χωράει συζήτηση, μιας και θυμάμαι περιπτώσεις αλυσίδων που πάρα πολλά posts του ήταν χωρίς νόημα και αιτία (a.k.a. spam). Και στο ADN του είχαν γίνει αρκετές παρατηρήσεις.

E5VV38U.jpg


#23 Turgon

Turgon

    Anime Amateur

  • Members
  • 107 posts

Posted 06 July 2007 - 07:43

Κατα τ'αλλα δεν ξερω αν το συγκεκριμενο ποστ το εγραψε ο δρακοντας οπως το βλεπουμε ολοι τωρα ή αν το σενιαραν οι admins αλλα αν το εγραψε ετσι ακριβως εσεις οι mods/admins ειστε απαραδεκτοι που αρπαχτηκατε και τον μπαναρατε για κατι τετοιο. Αν καποιος σεβεται την παναγιτσα και τον χριστουλη ειναι καθαρα προσωπικη του υποθεση και δεν εχετε κανενα δικαιωμα να τον κρινετε. Το μπαν ουσιαστικα οφειλεται στον υπερβαλλοντα ζηλο σας κ την αρνητικη προδιαθεση προς τον συγκεκριμενο τυπο. Το δευτερο ειναι λογικο το πρωτο ειναι κ δεν ειναι, αλλα το μπαν λογω του οτι σας εθιξε το χριστιανικο φρονημα ειναι απαραδεκτο.


To αν κάποιος σέβεται την παναγίτσα και τον χριστούλη, όπως λες, είναι σίγουρα προσωπική του υπόθεση. Καλό όμως είναι να μένει καθαρά προσωπική γιατί σε τέτοια θέματα ποτέ δεν ξέρεις ποιόν θα προσβάλεις...
Σίγουρα από μόνο του δεν είναι αιτία για μόνιμο ban αλλά με όλα όσα έχει γράψει εδώ μέσα, δεν θα έλεγα ότι είμαι εναντίον του ban, κι ας μην έχω γίνει στόχος του ποτέ.
Posted Image

#24 Quajafrie

Quajafrie

    I dance modestly.

  • Members
  • 523 posts

Posted 06 July 2007 - 21:19

Σήμερα γύρισα από την κατασκήνωση και αυτό ήταν το πρώτο θέμα που είδα και απαντώ χωρίς να έχω διαβάσει τα περισσότερα posts.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ γιατί το θεωρώ εντελώς λάθος να παίρνουν τα μέλη μια τέτοια απόφαση. Δε μπορεί ο κάθε άσχετος που δεν ΑΞΙΖΕΙ απλά να έχει την εξουσία να κρίνει αν θα μείνει ο DjDragon ή όχι. Μόνο αναποφασιστικότητα εκ μέρους του CommanderSP δείχνει. Μπορούσαμε όλοι να είμασταν admins τότε. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Πολλοί μπορούν να ψηφίσουν να φάει ban το συγκεκριμένο άτομο επειδή απλά τους τη σπάει, και είμαι 100% σίγουρος ότι οι περισσότεροι αυτό έκαναν. Και το λέω αυτό εγώ που σίγουρα ο DjDragon δεν ήταν η μεγαλύτερη συμπάθεια μου και αν ήμουν admin υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να τον έκανα μόνιμο ban. Αλλά ως μέλος αν προσβάλλομαι/είμαι δυσαρεστημένος/οτιδήποτε από ένα post του θα στείλω pm σε κάποιον admin με το παράπονο, έτσι θα εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου, και ΟΧΙ με το να παίρνω τη θέση του admin και να επιλέγω αν θα φύγει ή όχι.

#25 digitaltracker

digitaltracker

    i live on ABINGDON Road

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 July 2007 - 11:34

Ψηφισα να αποχωρησει. Απο τη μια γελαω με αυτα που λεει ο DJ (προσωπικα δεν με ενοχλουν οι βρισιες) αλλα απο την αλλη δεν εχω πεσει και "θυμα" του οποτε θα ηταν αδικο και κατανοητο για τα υπολοιπα μελη που εχει ενοχλησει. Πρεπει να σεβομαστε τα υπολοιπα μελη και η πλακα να γινεται μεσα σε "λογικα" πλαισια. Ειναι κριμα να χαλαει το ομορφο κλιμα του forum που οπως ειπε και ο Spawn_I ειναι για "ψυχαγωγια και ενημερωση" και οχι για μπινελικια.
Διαβαζοντας το topic καταλαβα οτι του εχουν δωθει πολλες ευκαιριες και λογικα θα επαναλαβει την ιδια συμπεριφορα, οποτε δεν υπαρχει ουσιαστικα λογος για να του δωθει κι αλλη.
Posted Image

#26 Kresto

Kresto

    Σαρδέλα

  • Members
  • 301 posts

Posted 07 July 2007 - 11:59

Big Brother το κάναμε. Ας παρθεί επιτέλους η οριστική απόφαση και ας κλείσει αυτό το topic. :bahhh:

#27 kafetzis88

kafetzis88

    Hoyotama

  • Members
  • 259 posts

Posted 07 July 2007 - 15:06

Κυρίως για τους mods/admins θα πω ΟΧΙ! Αλλά είναι και άλλοι λόγοι, που ανέφεραν οι υπόλοιποι.

Πάντως στην αρχή σκέφτηκα ''Άσε μωρέ να μείνει καλύτερα για να γελάμε με τις μαλ**** που κάνει'', αλλά όταν το διάβασα όλο το thread τότε κατάλαβα οτι εμείς μπορεί να γελάμε και να περνάμε ωραία και καλά, αλλά τα παλικάρια τρώνε όλο το λούκι (mods,admins). Πιστεύω πως το post του Phantom Duck είναι αρκετά πειστικό για όλους και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα πράγματα που έχει κάνει και απλά δεν τα έχουμε δει ή τα έχουν προλάβει οι mods!Αυτά...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#28 Kyo

Kyo

    Anime Newbie

  • Members
  • 59 posts

Posted 07 July 2007 - 16:01

Χμμμ θα μπω κατευθειαν στο ψητο...Επειδη υπαρχουν πολλες αποψεις και επειδη δεν γνωριζω καλα τα πραγματα 8α προσπα8ησω να μεινω οσο πιο ουδετερος γινεται...Δεν 8α ψηφισω μονο και μονο γιατι δεν ξερω την ολη προιστορια(το τι εχει προκαλεσει πει κτλ, απο σας τα χω ακουσει κτλ) και γιατι δεν ξερω τι σοι ατομο ειναι δεν ειχα την ευκαιρια και ποτε να μιλησω μαζι του.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ομως ειναι γιατι μερικα ατομα εχουν σπαστει τοσο πολυ με το 8εμα του poll;Εγω προσωπικα χαιρομαι που για πρωτη φορα βλεπω μια τοσο Δημοκρατικη κινηση και μαλιστα σε forum! Aντι8ετα μερικοι(χωρις να εχω κατι μαζι τους) αρχισαν να λενε πραγματα που δεν ισχυουν πχ οτι ο CSP δειχνει αναποφασιστος το poll πρεπει να κλειδω8ει κτλ. Δεν καταλαβαινω τι σας πειραξε? Ο φιλτατος απλα εδωσε την ευκαιρια να αποφασισουμε εμεις την κινηση αυτη!Το αν 8α φαει ban καποιος πιστευω οτι ειναι αποφαση κατα ενα μεγαλο μερος απο τα members του forum και οχι τοσο απο τους mods admin.

Σιγουρα εχει κανει πολλες αηδιες που τον κρινουν ανωριμο η οτι αλλο θελετε αλλα πιστευω οτι αυτος που μπορει/πρεπει να τον κρινει ειμαστε εμεις!Και οτι ψηφισατε...ψηφισατε μην νιω8εται τυψεις και λετε το πηρα πισω.Σαν μελη της κοινοτητας αυτοι 8α πρεπει να συμβαλουμε ολοι.Τον 8ελετε πισω δεν τον 8ελετε απολυτως σεβαστο αρκει να ξερουμε γιατι το λεμε!Παιδια αρκετα πιο παλια απο μενα πιστευω 8α κρινουν σωστα οτι και να ψηφισουν.

Τhats my 2 cents.

#29 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 07 July 2007 - 16:07

πάνω σε αυτό το ποστ απλά να πω...

κάνει Poll o CSP για μια απόφαση -> Φωνές και κακό ότι δεν είναι σωστό...
κάνει κάποιος Mod/admin κανά lock, δίνει κανά warning -> XOYNTA το forum

ότι άλλο θέλετε πάνω σε αυτό , με ΠΜ

#30 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 July 2007 - 16:44

Kyo, το πρόβλημα είναι ότι ένα forum ίσως δεν είναι ακριβώς μια κοινότητα που παίρνει αποφάσεις γι αυτήν. Είναι περισσότερο σαν καφενείο (τι καφενείο δηλαδή, ούτε πληρώνεις για να κάτσεις) όπου οι admins κλπ είναι τα αφεντικά και εσύ μπορείς να συζητάς. Αν όμως παραβείς τους κανόνες που έθεσε ο μαγαζάτορας τότε δικό του είναι το μαγαζί άμα θέλει σε διώχνει. Απλά αυτό που έγινε τώρα είναι ότι ρωτάνε τα αφεντικά, αυτός παιδιά σας πείραξε όντως ώστε να τον διώξω;

Προφανώς κάποιους τους πείραξε. Μπορεί όμως να μπει κάποιος στο μαγαζί και να πει, ρε παιδιά αυτός φιλαράκι μου είναι μην τον διώχνετε. Είναι αυτός αρμόδιος να αποφασίζει για κάτι τέτοιο;

Τέλος πάντων εγώ πιστεύω πως δύσκολα θα αλλάξει συμπεριφορά, ίσως αν του δύνονταν ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ban (κάνα τρίμηνο) και έτσι αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για την κοινότητα θα έδειχνε μετά τις πραγματικές του προθέσεις, αλλά μάλλον δύσκολα να άλλαζε από ότι φαίνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως, αν όντως ήταν τόσο αυθόρμητος και τα έκανε αυτά, ή αν τα έκανε επίτηδες για να σπάει πλάκα. Γιατί αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι να συγκρατηθείς να βρίσεις τους άλλους όταν ξέρεις ότι κινδυνεύεις να τιμωρηθείς γι αυτό;

Πάντως σε περίπτωση που όντως δεν το έκανε επίτηδες και επειδή κάτι μου λέει πως ο DJDragon παρακολουθεί αυτό το thread, θα ήθελα να του πω κι εγώ κάποια πράγματα αν και το πιο πιθανόν είναι ότι θα του πω πράγματα που τα έχει ακούσει πολλές φορές.

Προσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί σου, ίσα ίσα με έκανες και γελούσα πολλές φορές με αυτά που έλεγες (αν αυτό ήταν που ήθελες, το πέτυχες) αλλά σίγουρα κάποιοι άλλοι προσβλήθηκαν από τα λόγια σου ή και ενοχλήθηκαν. Πρέπει να καταλάβεις πως όταν πας σε ένα forum είναι σαν να πας ας το πούμε στο σπίτι του άλλου (γιατί και μαγαζί υπερβολή είναι, μιας και εκύ έχεις και την ιδιότητα του πελάτη). Θα πήγαινες λοιπόν σε ένα σπίτι όπου σε φιλοξενούσαν και θα άρχιζες να επιτίθεσαι ή και να βρίζεις του ιδιοκτήτες και τους υπόλοιπους καλεσμένους; Αν το έκανες αυτό προφανώς είναι λογικότατο να σε πετούσαν έξω. Ένα forum έχει κανόνες τους οποίους θέτουν οι αρχηγοί ενός forum. Οι κανόνες αυτοί συχνά έχουν σκοπό όχι να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους αλλά είναι για το καλό όλων των μελών. Αλήθεια εσένα θα σου άρεζε αν όλοι άρχιζαν να σε βρίζουν και να σου προσβάλουν τις αξίες; Φαντάζομαι πως όχι. Ακόμα όμως και να το δεις σαν κοινότητα το forum ισχύουν λίγο πολύ τα ίδια. Αν πχ στον πραγματικό κόσμο έβγαινες γυμνός στον δρόμο και άρχιζες να δέρνεις κόσμο θα ήταν απόλυτα λογικό να σε μαζέψουν οι αρχές.

Και κάποιες πιο γενικέε συμβουλές. Αν και ίσως δεν είναι η δουλεία μου εμένα του συμβουλάτορα αλλά στα λέω φιλικά και καλοπροαίρετα. Αν θεωρήσουμε πως η συμπεριφορά σου ήταν ειλικρινής, τότε το να πας και να την πέφτεις σε όποια σου κατέβει σε ένα forum και μάλιστα με τον λάθος τρόπο (βλέπε sexουαλικά σχόλια που πιθανόν προσβάλουν κάποια) όχι μόνο δεν είναι θεμιτό, αλλά πετυχένεις και το αντίθετο με αυτό που ήθελες. Επίσης προσπάθησε λίγο να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και όχι μόνο με τον δικό σου τρόπο. Είχες πει ότι τα πήγαινες καλά στην έκθεση αλλά παρόλα αυτά πολλά από αυτά που έλεγες ήταν ασυναρτησίες. Αν λοιπόν δεν τις έλεγες για πλάκα, καλό θα ήταν να αρχίσεις να σκέφτεσαι λιγάκι αν αυτά που λες βγάζουν νόημα ή είναι ότι σου κατέβηκε εκείνη την στιγμή, καθώς και να λαμβάνεις υπ όψιν σου αυτά που σου λένε οι άλλοι γιατί μπορεί να ξέρουν κάτι που εσένα σου διέφυγε.

Αυτά λίγο πολύ και ελπίζω τα λόγια μου να μην πήγαν χαμένα :P
phmava.php