Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Κείμενο Απολογίας απο DJ Dragon


  • This topic is locked This topic is locked
50 replies to this topic

Poll: Πιστευετε οτι πρεπει το μελος DJ Dragon να επανελθει στο forum; (37 member(s) have cast votes)

Πιστευετε οτι πρεπει το μελος DJ Dragon να επανελθει στο forum;

  1. ΝΑΙ - Πιστεύω οτι έχει μάθει το μαθημα του (12 votes [32.43%])

    Percentage of vote: 32.43%

  2. ΟΧΙ - Θα έχουμε επανάληψη των ίδιων γεγονότων (25 votes [67.57%])

    Percentage of vote: 67.57%

Vote

#46 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 11 July 2007 - 14:33

Και πιστεύω να κατάλαβε ότι δεν έχουμε προσωπικό πρόβλημα μαζί του σαν παιδί αλλά ως χρήστης djdragon δημιούργησε πρόβλημα. Γι'αυτό "τιμωρήθηκε" και ευελπιστούμε με το πέρας της τιμωρίας του , να επιστρέψει έχοντας μάθει το μάθημα του...

δηλαδη το ban δεν ειναι μονιμο? ποσο εφαγε? θα γυρισει με αναστολη?

:hihi2::hihi2:

Mr, Champloo, η φαλαινα που κολαει? Στην περιπτωση του δεν νομιζω να τον κυνηγανε οι γιαπωνεζοι για να τον φανε..

:sigh2:
Posted Image

#47 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

    of DisAstaaAhhhH!

  • Members
  • 254 posts

Posted 11 July 2007 - 16:59

μου φανικε αστειο :sigh2:ειναι μεταφορικο απο το save the whales....:deadga6:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#48 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 July 2007 - 17:28

δηλαδη το ban δεν ειναι μονιμο? ποσο εφαγε? θα γυρισει με αναστολη?

:hihi2::hihi2:


Όπως λέει και o Commander SP το ΒΑΝ θα διαρκέσει ένα χρόνο. Μετά βλέπουμε.

Champloo mastahh, διάβασε προσεκτικά το πρώτο post που έκανα και θα καταλάβεις πως ήμασταν πάρα πολύ ανεκτικοί.

Το ότι πολλά μέλη δεν πήραν χαμπάρι μερικά από τα τερτίπια του DjDragon, θα το εκλάβω ως θετικό σχόλιο. Μιας και δείχνει πως η Anime//GR Team έκανε καλά την δουλειά της και τα προλάβαινε πριν τα δούνε τα περισσότερα μέλη.

Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω :deadga6:

E5VV38U.jpg


#49 boukaw7

boukaw7

    Anime Fan

  • Members
  • 164 posts

Posted 11 July 2007 - 21:14

Σορυ που πετάγομαι, αλλά πιστεύω ότι το παρακουράσατε το θέμα.

Για να επιμένουν όλοι οι mods και ο admin, ότι έδειξαν πολύ ανοχή, μαζί και χρήστες του φορουμ, που μερικοί από αυτούς τους "περιποιήθηκε" ο συγκεκριμένος χρήστης, και να λένε με λίγα λόγια ότι καιρός ήταν, καθώς παραείχε καταντήσει ενοχλητικός, δεν ξέρω αλλά ίσως κάτι να λέει αυτό.

Από την άλλη δεν νομίζω να υπάρχει έστω 1, που να ισχυριστεί ότι σε αυτό το φορουμ, υπάρχει έστω η παραμικρή υποψία για αυταρχική συμπεριφορά από τους mods. Αν γίνονταν αυτό σε άλλο φορουμ, που να ανήκει στα λεγόμενα "σοβαρά" (μην χέσω), ο συγκεκριμένος τύπου χρήστης, θα έτρωγε μπαν με τα όλα του από την 1η στιγμή και θα έληγε εκεί το θέμα. Μόνο και μόνο όμως το γεγονός, ότι και αρκετές συστάσεις γίνανε και κάποια μέτρα πάρθηκαν, πριν το τελικό ban και παρόλα αυτά αφήνουν τους χρήστες να λάβουν την τελική απόφαση (καλώς ή κακώς δεν με ενδιαφέρει) απλά με κάνει χαρούμενο, που παρακολουθώ και ενίοτε μετέχω (όχι όμως ενεργά είναι η αλήθεια) σε 1 από τα πλέον δημοκρατικά φορουμ.

Αυτά.



#50 kazmir

kazmir

    Clan of Malkavian

  • Members
  • 184 posts

Posted 12 July 2007 - 09:43

Ψηφίζω λίγη σοβαρότητα. Καλός ο χαβαλές, αλλά υπάρχουν και όρια. Επιτέλους λίγη υπευθυνότητα ρε συ DjDragon. Επομένως, η υπομονή έχει και τα όριά της + υπευθυνότητα σε δημόσιο χώρο βρε αδερφέ + σεβασμός προς όλα τα μέλη (έλεος πια) + ο χαβαλές έχει όρια (το καλό χιούμορ ευπρόσδεκτο, όχι η χοντράδα) = Δυστυχώς ή ευτυχώς σημαίνει Ban και ψηφίζω Ban κι ας έχει τελειώσει η ψηφοφορία.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image


#51 CommanderSP

CommanderSP

    under the members command

  • Retired Staff
  • 151 posts

Posted 12 July 2007 - 22:14

Η ψηφοφορια εφτασε στο τελος της και με ποσοστο 67.57% τα μελη του anime.gr αποφασισαν την ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ του ban του μελους DJ Dragon απο το forum αυτο. Η αποφαση αυτη ειναι ΤΕΛΙΚΗ και θα εχει ισχυ για ενα χρονο. Απο τις 12 Ιουλιου 2008 ο χρησης μπορει να επαναφερει το θεμα στελνοντας μυνημα σε εναν mod/admin. Μεχρι τοτε οποιαδηποτε συζητηση επαναφορας δεν θα μπορεσει να φερει καποια αλλαγη στην παραπανω αποφαση.

Εαν ο χρηστης DJ Dragon το επιθυμησει μπορει να μου στειλει τα τελικα του σχολια στο θεμα οπου και θα παραθεσω εδω. Το θεμα κλειδωνεται.

EDIT: Τελευταια σχολια του μελους DJ Dragon

"Ο Pastor of Muppets απάντησε:

θα απαντησω κανοντας quote τι μου ειχε γραψει ο κυριος στο reputation μου.



Quote:
Το μουσικό προφίλ μας 22-05-07 20:12 mathe na milas kalytera poutanas gie...

οπως παλιοτερα ειχαμε ενα "ΛΑΖΑΡΟ" η ενα Jimfit(σε παλιοτερα forum/anime related) ου συμμετειχα ετσι και τωρα εχουμε τον DjDragon.
ειλικρινα δεν ξερω αν αξιζει να φτιαξουμε ολοκληρο poll για παρτη του.
Ακομα και εδω ,καταντησαμε κριτικη επιτροπη reality show που θα κρινουμε καποιον αν "εχει ταλεντο" η "if he thinks he can dance".
Αν δεν καταλαβαινει απο μονος του οτι κατανταει γελοιος και σαχλος λεγοντας ενα καρο ασυναρτητα πραγματα σε σχεση με το εκαστοτε θεμα τοτε ενα ban δεν θα τον συνεφερει ουτε θα τον "συμμορφωσει"-ουτε φυλακη να ητανε-
δεν ψηφιζω στο "poll".
δεν ειμαι εγω που θα κρινω αν θα ειναι μαζι μας.
Ας κριθει μονος του αν μπορει σαν ανθρωπος να εκφρασει τη γνωμη του η αν θα αποκαλει "πουτανας γιο " πισω απο την -ασφαλη- οθονη του Η/Υ του , καποιον που δεν συμφωνει με τις αποψεις του.

Αν δεν το ξέρετε ηδή αυτό οι μερικοί όσοι δεν είδατε στο "Μουσικό Πρόφιλ" εκτός του καλού μου φίλου Dante και κάποιων χρηστών και της φιλτατής erisabetsu, τότε σας ενημερώνω ότι επίτηδες του έριξα κακό reputation και βρισία για να πατσίσουμε σε αυτό το θέμα.Ο Pastor of Muppets με έβρισε ΔΗΜΟΣΙΩΣ και εγώ έτσι τον έβρισα στο reputation για να πατσίσουμε.Για να ξέρετε τι έγινε γενικά...εγώ είπα ευγενικά την γνώμη μου για τους Prodigy και το εν λόγω μέλος αυτό μου τα έχωνε χοντρά και με βρισία αντί να μου μιλήσει ευγενικά και χαλαρά.Οπότε του άξιζε...Αρχικά δεν είχα πρόβλημα με αυτόνα, αλλά μετά την βρισία που μου είπε λαμβάνω τα μέτρα μου με την παραμικρή βρισιία του το λέω σε κάποιον Mod στο μέλλον.

Ο Phantom Duck απάντησε:

ΟΧΙ, Ο DJDRAGON ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ANIME//GR

Και εξηγούμαι.Λέμε να του δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία. Του έχουμε δώσει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. Τον τελευταίο μήνα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Στο Forum όπου μιλάμε οι mods/admins ξέραμε πως πάντα θα βλέπαμε τον DJ να έχει παραβεί κάποιον κανόνα.

Είχε προειδοποιηθεί πως αν ξανακάνει παπαριά, θα έτρωγε ΒΑΝ. Παρ όλ' αυτά συνέχισε δριμύτερος. 1)Έκανε ένα post που ΕΒΡΙΖΕ τον Spawn_I και έκανε και τηλεκαμάκι ταυτόχρονα. Αρκέστηκα στο να το σβήσω χωρίς καμία επίπληξη [New member Section]:A few words about yourself.
(Και μου έστειλε πμ παρακαλόντας με να μην φάει ΒΑΝ)

Όμως συνέχισε να την πέφτει σε όλα τα θηλυκά του forum (του σβήσαμε και το θέμα "ποιον αγαπώ αυτήν την εβδομάδα" όπου την έπεφτε σε κοπέλες και όποιον πάρει ο χάρος). Του είχαν γίνει ΑΠΕΙΡΕΣ προειδοποιήσεις.

Το warn του αυτή τη στιγμή είναι στο 50% (χωρίς να υπολογίσουμε τα παραπτώματα των τελευταίων εβδομάδων - ΝΑΙ εβδομάδων- ). Έχω βαρεθεί να κάνω Merge τα Double Και Triple posts του, να τον προειδοποιώ για τις βλακείες που κάνει, να σβήνω τα σχόλια που προσβάλουν τα μέλη, να βάζω Spoiler Tags (μιας και λέει και ποιος πέθανε σε θέματα άσχετα με την συζήτηση ), να τον διορθώνω όταν βγαίνει Offtopic (δηλαδή σχεδόν πάντα) και πολλά ακόμα.
Αγνοεί επιδεικτικά (σχεδόν όλους) τους κανόνες, και όχι μόνο δεν σταματούσε με κάθε προειδοποίηση, αλλά συνέχιζε με ακόμα μεγαλύτερο θράσος.

2)Επίσης θυμάμαι πολλά υβριστικά δημόσια σχόλια προς το άτομό μου, επειδή νόμιζε πως εγώ και ο Gaara συνωμοτούσαμε με σκοπό μας να φάει ΒΑΝ. Δεν ήξερε πως την ίδια στιγμή δεν ήθελα να φάει ΒΑΝ, επειδή ίσως να μην εννοούσε τα όσα έλεγε. Όμως αυτός δεν εννόησε να καταλάβει τίποτα, και συνέχισε ακάθεκτος.

Έχει φάει μέχρι στιγμής 2 ΒΑΝ και δεν έχει στρώσει. Θυμάται να μας παρακαλάει να μην τον διώξουμε εντελώς ΜΟΝΟ τότε. Ας έχει επίγνωση των ευθυνών του. Δεν φταίμε εμείς που έφαγε ΒΑΝ. Το λέω αυτό μιας και κατηγορούσε τον Gaara που καθυστέρησε κάτι αλυσίδες επειδή ήταν ΒΑΝNED, και δεν μπόρεσε να ενημερώσει -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ. Άκου τι είπε !!!!! -
Φταίει αποκλειστικά και μόνο αυτός. Σε ένα άλλο forum είμαι απολύτως σίγουρος πως θα το είχε φάει το ΒΑΝ προ πολλού. Δεν μπορεί ο ίδιος να φανταστεί πόση ανοχή δείξαμε απέναντί του.

Και το ευχαριστώ για την ανοχή ποιο είναι ? Να με βρίζει κατάμουτρα ! Ε όχι κύριε. Τις ευκαιρίες σου τις είχες, ας πρόσεχες. Δεν μπορείς να έχεις 15 δεύτερες ευκαιρίες. Δεν θα κάτσουμε να ασχοληθούμε άλλο μαζί σου. Έχουμε και κάποιους κανόνες εδώ πέρα. Στο καλό και να μας γράφεις. Πήγαινε να πρήξεις κανένα άλλο forum.

DJDragon, ελπίζω να διαβάζεις τώρα το post αυτό μπας και καταλάβεις μερικά πράγματα (έστω και καθυστερημένα). Μας έχεις πει πάνω από 100 φορές (και δεν υπερβάλλω καθόλου) πως είσαι DJ, πως ξέρεις από μουσική, πως είσαι παραγωγός, καθώς επίσης μας έχεις πει πως είσαι 24 χρονών, είσαι παρθένος, θέλεις να περάσεις τη ζωή σου με μία κοπέλα, θέλεις να κάνεις sex, δεν θέλεις να πεθάνεις παρθένος και όλα τα συναφή.
Εκτός από τις παραπάνω παπαριές, έχεις παραβεί σχεδόν όλους τους κανόνες του Anime//GR και σε ανεχτήκαμε για ένα διάστημα περισσότερο από 6 μήνες.
Όπως είπε ο Spawn_I, αν σε κάθε παράπτωμα σου δίναμε 5% warn, θα μας είχες αφήσει χρόνους προ πολλού, αλλά δεν το κάναμε.

Στο forum "Καταγραφή μελών με ανάρμοστη συμπεριφορά" που δεν μπορείτε να το δείτε, από τις 14 σελίδες, οι περισσότερες από τις μισές αφορούν εσένα.
Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου ήμουν γνώστης του θέματος (videogames πχ) προσπάθησα να σου πω πως κάνεις λάθος και γράφεις ασυναρτησίες από το μυαλό σου. Δεν μπορείς σε forum με δημόσια θέα, να γράφεις ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ, επειδή μπορεί να τα διαβάζει κάποιος άσχετος με το θέμα.
Όμως όχι μόνο δεν προσπάθησες να καταλάβεις τι σου έλεγα, αλλά με έβριζες, μου την έλεγες και με προσέβαλες λέγοντάς με άσχετο (είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα δηλαδή), και όταν προσπαθούσα να σταματήσω το offtopic ήμουν απλά ο "mod με την εξουσία" που περνάει πάντα το δικό του.


Το λιγότερο θα ήμουν ηλίθιος και μαζοχιστής αν ήθελα να παραμείνεις στο forum.
Μία φράση έχω να σου πω. Ας πρόσεχες !



Kenny, ύστερα από τοσα ΒΑΝ, warn, reputation, infractions και προειδοποιήσεις, είχαμε την απαίτηση να είναι σωστός σε όλα απέναντι στο forum. Το ποστ του δεν ήταν η αιτία, ήταν η αφορμή. Δεν μπορείς να φανταστείς από την αρχή της σταδιοδρομίας του, πόσα posts του είχαν σβηστεί (ευτυχώς έγκαιρα) όπου προσέβαλε (ή την έπεφτε) σε άλλα μέλη.

1)Δεν έβρισα ποτέ τον Spawn_I.Και όπως γνωριστήκαμε στην προβολή που κατέβηκα στην Αθήνα ο ίδιος το γνωρίζει ότι τον έκανα πλάκα.Αν ήτανε τίποτα χοντρό είτε για κείνον είτε για σας θα έπρεπε να μου το λέγατε σε κανά PM αντί να μου ρίχνετε χύμα ΒΑΝ.Που θέλετε να ξέρω ποιός σηκώνει πλάκες ποιός όχι.
2)Phantom Duck αυτό ζητώ συγγνώμη αλλά αρχικά νόμιζα πολλά κακά πράγματα για σένα και από το Feedback που μου το εξήγησες κατάλαβα ότι ΔΕΝ ήσουν εσύ ο υπεύθυνος για το ΒΑΝ, διότι δεν φέρεις ευθύνες για ΒΑΝ κι έτσι.

Η Mouritsa απάντησε:

Εκφράζοντας καθαρά την άποψη μου ως μέλος θα ήθελα να πω πως συμφωνώ τόσο με τα λεγόμενα του Dante στο Black Hole όσο και με το thread του CSP εδώ, καθώς και οι δύο admins αποτυπώνουν και τα δύο ρεύματα που κυριαρχούν στο forum σχετικά με το φαινόμενο DjD (αναφέρομαι στο εν λόγω πρόσωπο ως "φαινόμενο" για να κρατήσω μια στάση ουδετερότητας και όχι ειρωνίας απέναντί του). Κι εγώ βρίσκομαι κάπου ανάμεσα...
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, ιδιαίτερα για τους admins και mods να "κυνηγάνε" posts που αντιβαίνουν του κανόνες (κυρίως ηθικούς) του forum και είναι σχεδόν ανεπίτρεπτο, εφόσον έχουν γίνει τόσες φιλικές παρατηρήσεις, warnings, ολιγοήμερα bans κ.λπ. και δεν θεωρώ ότι πρέπει να μπαίνουν αυτή τη στιγμή στη διαδικασία να δικαιολογούνται απέναντι μας (στα μέλη δλδ) καθώς οι άνθρωποι είχαν φτάσει στο αμήν και αυτό, νομίζω, ότι είναι γνωστό σε όλα τα ενεργά μέλη του forum.
'Οσο για το poll είναι ένα είδος δημοκρατικής κίνησης πιστεύω από την άποψη ότι δίνει ξανά την ευκαιρία στο πρόσωπο για το οποίο συζητούμε να επανέλθει, αρκεί να ακολουθήσει ένα σύνολο κανόνων ΚΟΙΝΟ για όλους. Κάτι που δηλώνει και την ευαισθησία των admins και mods απέναντι στο πρόβλημα που εμφανίζεται εδώ, παρόλο που αρχικά δώθηκε το οριστικό ban. Σίγουρα θα συζητήθηκε εκτενέστερα το θέμα και ύστερα απο συννενόηση θα δημιουργήθηκε το thread, οπότε ας μην είμαστε τόσο καυστικοί και θέματα τόσο ευαίσθητα, θέματα δικαιοδοσίας...
Ωστόσο εγώ δε θα ψηφίσω στο poll για ένα και μόνο λόγο, νομίζω ότι η αρχική απόφαση είναι σωστη.
Ως Μαρία τώρα θα πω ότι είχε δημιουργηθεί ζήτημα με εμένα και το συγκεκριμένο μέλος και καλώς η κακώς με είχε φέρει σε δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκια και αποστροφή από το να συμμετάσχω στα κοινά (συναντήσεις κατά βάση). Επί του θέματος ασχολήθηκε ο Dante και τον ευχαριστώ, καθώς επίσης είχα την ηθική συμπαράσταση των mods (κυρίως από το Spawn I, το οποίο και ευχαριστώ εξίσου θερμά) και μελών όπως η LyraScience, ο PastorOfMuppets, Κuso Kenshi, Vasillisk. Αυτό το φέρνω ως ένα ακόμη παράδειγμα απέναντι σε εκείνα τα μέλη που δηλώνουν ότι δεν έχουν μεγάλη γνώση σχετικά με το επικείμενο θέμα. 1)Για όσους αναρωτιούνται έαν το συγκεκριμένο μέλος μου ζήτησε συγνώμη, καθώς κάτι τέτοιο ειπώθηκε από τον ίδιο...ΟΧΙ, δεν μου ζήτησε συγνώμη.
Απέναντι στα λεγόμενα του DJD θα πώ ότι
2)α. υπάρχουν άπειρα torrents στο Internet για να κατεβάσεις anime / manga
β. έαν έχεις απορίες, σίγουρα έχεις δημιουργήσεις φιλίες εδω μέσα που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει
γ. εάν δεν έχεις κάποια επικοινωνία με κανέναν 1) κακώς 2) νομίζω οτί ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση μια επικοινωνία μέσω msn, email προς κάποιον admin / mod θα βοηθούσε, καθώς, από προσωπική εμπειρία πάντα, θεωρώ ότι θα σε εξυπηρετήσουν ακόμη κι αν δεν είσαι μέλος
δ. υπάρχουν και άλλα site (με διαφοροποιήσεις) που ασχολούνται με το θεμα (*έχουν και αυτά κανόνες οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ)
Πέρα από αυτά θέλω να δηλώσω ότι δε θεωρώ τον DJD κακόβουλο με την έννοια ότι ήθελε να το "παίξει" κάποιος, νομίζω ότι είχε και έχει ανάγκη την παρέα. Κάποιοι από εμάς εχουν τη δυνατότητα περισσότερων κοινωνικών επαφών, διαπροσωπικών σχέσεων κ.λπ, κάποιοι άλλοι δεν έχουν αυτό το πλεονέκτημα. Ας μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου, δε θέλω να πω ότι το forum είναι κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης, αλλά ως ένα σημείο είναι ένα είδος υποστήριξης...
Απέναντι στα λεγόμενα των μελών σχετικά με τα θεία. Παιδιά, είναι πολύ ιδιαίτερο το κομμάτι θρησκεία και σεβασμός και αν κι εγώ και η παρέα μου έχει πέρασει στα 15 - 20 τη φάση "Υπάρχει θεός ή είναι προπαγάνδα" (τα υπόλοιπα τα ξέρετε νομίζω), ποτέ δεν αναφέρθηκα μη κόσμια απέναντι σε αυτά γιατί είναι καθάρα προσωπική υπόθεση του καθένα και σε αυτή την περίπτωση μπαίνει και ένας περιορισμός ως προς το πώς/πότε και πού εκφράζεσαι πάνω σε αυτά αλλιώς δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Δεν ξέρω εάν με τα προαναφερθέντα δημιουργώ περισσότερες εντάσεις, όμως θεώρησα απαραίτητο να πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Οτιδήποτε θεωρείται ότι είναι ανάρμοστο σε αυτά που έχουν λεχθεί από μέρους μου, παρακαλώ να γίνει ένα edit στο post μου.

1)Αν δεν σου ζήτησα συγγνώμη, τότε στο ζητάω συγγνώμη τώρα.Δεν σε είχα προλάβει να σου ζητήσω συγγνώμη γιατί ήσουν ΠΑΝΤΑ offline.Kαι μιλήσαμε με τον καλό μου φίλο Γιώργο(Dante) και ζήτησα συγγνώμη σε εκείνον που σε έφερα σε δύσκολη θέση.
2)Γνωρίζω την ύπαρξη των torrents και από εκεί ψάχνομαι καιρό.Μην περιμένεις αποτελέσματα ακόμα και στα καλύτερα torrent sites, γιατί γνωρίζω τι γίνεται.ΔΕΝ νοιώθουν οι seeders για να διακινηθεί το συγκεκριμένο anime που θέλοω εγώ(και πιθανότατα και κανάς ξένος που κάνει leechering) και το χειρότερο είναι ότι το να ψάχνεις jap audio/eng subs είναι ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ.Μου πήρε σχεδόν 2 μήνες να βρω σε eng subs τις ταινίες Dragonball, γιατί γέμισε ο τόπος με eng dubs dragonball movies και ΜΑΛΙΣΤΑ με ΙΔΙΕΣ πληροφορίες.

Λοιπόν γενικά σε όλους σας, για να μην έχουμε χοντρές παρεξηγήσεις λέω ότι δεν κάνω καμάκι σε καμία όπως προανέφερε κάποιος από εσάς.Απλά λέω γλυκόλογα και τις καλωσορίζω...και μιλάω μαζί τους.Τίποτα άλλο.

Kαι με τα παραπάνω που είπα, θα προσέξατε ότι κάποιος κανόνας δεν ήταν καλά σαφής:

Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

Αυτόν τον παραπάνω κανόνα σεβάστηκα και δεν έχω προσβάλει κανέναν.Ούτε και έχω κάνει καμία παρανομία.την μόνη παρανομία που έκανα ήταν το spamming(που άρμοζε σε κάποια threads όπως Music Game και έτσι).Αν κάποιος κατάλαβε, κατάλαβε.Αυτός ο κανόνας ο παραπάνω που θέσπισε ο ίδιος ο _GaARa_ δεν ήταν πολύ σαφής.Δεν έχω προσβάλει κανέναν, παρά μόνο πλάκες έχω κάνει και τίποτα άλλο.Στο θέμα με τα θεία κάποιος να αλλάξει τον κανόνα και να τον γράψει

"Απαγορεύεται η προσβολή σε άλλο μέλος, ακόμα και αν είναι θέμα θρησκευτικό ή πορνογραφικό ή ότι άλλο τον θίξει περισσότερο"

Έτσι απλά να τον καταλαβαίνουμε όλοι.Ζητώ συγγνώμη με τα θέια αν σας έθιξα αλλά δεν ήταν για εσάς.Τα είπα για τις licensing εταιρίες anime, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε καθυστερεί το anime και από πάνω σταματάει τις καλύτερες fansubbing groups να υποτιτλίζουν τα animes που όλοι αγαπάμε και τα κάνει DVD υποτιτλισμένα με αγγλικούς ή ελληνικούς υπότιτλους, οι οποίοι είναι για τα μπάζα.Γιαυτό τον λόγο τους έβρισα την παναγία τους.

Κατά τα άλλα στην προβολή γνώρισα από κοντά Phantom Duck, Dante80, Spawn_I, Matsu, Odin, Vetus, BlademasterX.Ατύχησα να γνωρίσω μέλη που ήθελα πολύ να δω από κοντά, τα οποία είναι ο Jiraiya(που ακόμα τον αποκαλώ Ero-Sennin όπως τον αποκάλεσε ο Naruto) και τόσοι άλλοι.Και για την γνωριμία από κοντά ομολογώ ότι ντρέπομαι για τις όσες παρανομίες έκανα και από πάνω τώρα που τους είδα από κοντά όσους γνώρισα πιστεύω ότι είναι γαμάτα παιδιά και ακόμα γαματότερα παιδιά είναι οι ¨BladebasterX(Στάυρος), Dante80(Γιώργος) και Spawn_I(Βασίλης) και Matsu(Μαρίλενα).

Αυτά είχα να πω...

Και πολύ φοβάμαι ότι η απόφαση σας έφτασε στα ύψη του ΟΧΙ.Αλλά για οποιαδήποτε αλλαγή γνώμης ζητείστε τον οποιονδήποτε admin.Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να μου μιλήσετε στο MSΝ(το e-mail μου βρίσκεται στο profile μου)."


CSP