Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#481 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 09 July 2010 - 10:39

Το uraboku το βαρέθηκα στην πορεία... αυτός η Yuki δεν γίνεται να πεθάνει και να γίνει πρωταγωνιστής ο Tsukumo;

iristella, γιατί το λες αυτό; :?:whistling:
Νοέμβριο, ε; Από την aniplex δεν περιμένω yaoi για κάποιο λόγο, αλλά έχω μερικές ελπίδες ότι θα βγει κάτι καλό.

#482 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 09 July 2010 - 17:40

Α και που ειστε, βρειτε μου εναν straight που να τα βλεπει. Μονο οι γκεηδες τα βλεπουνε, και οι γυναικες, που πανε να το παιξουνε απελευθερωμενες. Αισχος.

EDIT : Οταν ελεγα σε ολους, φιλους και μη, μεγαλους και μικρους : Οι γυναικες αρχισανε να γουσταρουνε τους γκει! Ξυπνατε βοδιαααα!

Με κοροιδευανε....δεν με ακουσε κανεις.

Εχεις το δικαιωμα να μην συμπαθεις καποιο ειδος anime/manga, εχεις δικαιωμα να λες διαφορα γι' αυτα (αρκει να μην φτανει στα ορια του προσβλητικου) αλλα κομμενα αυτα τα "Μονο οι γκεηδες τα βλεπουνε, και οι γυναικες, που πανε να το παιξουνε απελευθερωμενες" και "Οι γυναικες αρχισανε να γουσταρουνε τους γκει!". Μην βαζεις ταμπελιτσες, και μην αφινεις σχολια που κανουν αυτους που τα βλεπουν να αισθανονται μειονεκτικα.
Α, και για να ξερεις, τα yaoi boys δεν εχουν και πολυ μεγαλη σχεση με το real thing, οπως λενε και στα warnings διαφορων σειρων, ειναι ολα προιοντα μυθοπλασιας:canthelp:.

Τεσπα, στο uraboku ειμαι στο 11, και συνεχιζω απο τον GPS, ενω ταυτοχρονα περιμενω ανυπομωνα ενα σωρο ωραιες σειρες yaoi για να βγουν. Οmg! Ειμαι η μονη που δεν μισει τον yuki εδω μεσα?
Τεσπα, οι yurissan προφανως το παρατησαν λογο των horrible και των crunchy subs T^T.
Μηπως γνωριζετε σε ποσα επισοδια τελειωνει η σειρα? Νομιζα πως ηταν δωδεκαρι (οχι πως με χαλασε που συνεχιζεται, προς θεου).

Edited by Vagelio, 09 July 2010 - 17:47.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#483 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 09 July 2010 - 17:59

Άστ' τους να λένε Vagelio, οι άντρες βλέπουν φανατικά πορνό με λεσβίες δεκαετίες τώρα, και μόλις τολμήσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο μας κατηγορούν για ψώνια και ανωμαλίες... Αγόρια σεβόμαστε τα yuri, γι' αυτό κι εσείς μη μιλάτε για τα yaoi.:redcard2:

Iristella, ενδιαφέρομαι εγώ για το TnC, :nbleed: οπότε όλες οι πληροφορίες καλοδεχούμενες... Κι εμένα δε μου φαίνεται για yaoi, αλλά πιο πολύ για shonen ai, έχει όμως bishonens και πολύ αίμα... Τι άλλο να ζητήσω;:canthelp:

#484 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 09 July 2010 - 18:27

Ρε κορίτσια γιατί αναμοχλεύετε πράγματα που έχουν λήξει. Ο χρήστης όπως φάνηκε σε παρακάτω ποστ του, μιλούσε για doujinshi. Αυτό νόμιζε ότι ήταν τα yaoi και θεωρώ πολύ φυσικό να ενοχλεί κάποιον αν του αλλάζουν βασικά χαρακτηριστικα του αγαπημένου του ήρωα. Το ποστ που προσέξατε, ήταν τραβηγμένο ναι, αλλά με την παρακάτω συζήτηση φαίνεται ότι υπήρξε παρεξήγηση. Και τέλοσπάντων, εν ολίγοις δεν το συνέχισε.
Και μην γενικεύετε το τι αρέσουν στους άντρες και ότι και καλά αυτό το ποστ ήταν επίθεση αντρών κατά των γυναικών γιατί αν προσέξατε, ουκ ολίγοι άντρες του απάντησαν εχθές.

Posted Image

Posted Image

#485 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 15 July 2010 - 02:36

Μπάι δε γουέι, βρήκα σε μια γωνία το Close the last Door OVA (ή κάπως έτσι).
Επιτέλους, μετά από τόσο καιρό, ένα yaoi που με έκανε να γελάσω με τα gags του αντί να με απογοητεύσει.

Είναι από manga, ε;

#486 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 July 2010 - 02:38

Υeap. Το είχα δει και εγώ αυτό και μου άρεσε πάρα πολύ. Δοκίμασε και το FAKE. Παλιό αλλά για κάποιο λόγο το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου.

Btw θα αρχίσω να spammarw την aarinfantasy όπου να ναι για να κάνουν release to Koisuru Boukun. XD Διαβάζω post ότι είναι hilarious και δεν κρατιέμαι.

#487 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 15 July 2010 - 02:47

Υeap. Το είχα δει και εγώ αυτό και μου άρεσε πάρα πολύ. Δοκίμασε και το FAKE. Παλιό αλλά για κάποιο λόγο το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου.

Θα αναζητήσω και το manga (ελπίζω κάποια καλή εταιρία να το έκανε license στο USA).
Ευχαριστώ και για την πρόταση. Detective βλέπω επίσης στα tags... Nice.
Μόνο σε ανάλυση vcd υπάρχει ή βλέπω λάθος torrent;

#488 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 July 2010 - 02:51

Yπάρχει η έκδοση από τους [TOMA] που είναι σε mkv (700 MB) και αυτή της aarinfantasy που είναι σε avi (321 MB).

Σε κάλυψα (ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα του τι ακριβώς εννοείς ΧD) ?

#489 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 15 July 2010 - 02:56

Yπάρχει η έκδοση από τους [TOMA] που είναι σε mkv (700 MB) και αυτή της aarinfantasy που είναι σε avi (321 MB).

Σε κάλυψα (ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα του τι ακριβώς εννοείς ΧD) ?

Όπως πάντα, με σώζεις. いつもありがとう
Στην αρχή έβρισκα μόνο από aarinfantasy.

#490 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 22 July 2010 - 02:45

And so did mine
Spoiler:

Κατά τ' άλλα, το OVA αυτό έχει αυτό που ψάχνω στο είδος αυτό.
Spoiler:

Παρεμπιπτόντως, είμαι σίγουρος ότι στο FAKE άκουσα τις φωνές των: Ραν / Detective Conan, Σάτοσι / Pokémon· και μια υποψία από Χόενχάιμ / FMA.

Λοιπόν, το FAKE είναι highly recommended.

#491 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 July 2010 - 11:08

Alert! Alert! Koisuru Boukun is out by aarinfantasy! Tρέχετε.

They sure took their sweet time with it but I won't complain.

meidei αν λυπήθηκες τον Nτι από το FAKE εδώ να δεις πόσο έχεις να λυπηθείς τον Morinaga. Ειδικά αν διαβάσεις και το manga.

Spoiler: επί του OVA τώρα

Γενικά το Koisuru Boukun (ή αλλιώς ο στρίγγλος που έγινε γατάκι - pun intended) πιστεύω ότι θα γίνει από τους totally recomended στο είδος τίτλους. Μακάρι να το συνεχίσουνε και ας βγάζουν ένα ΟVA όποτε έχουν υλικό. *crosses fingers*

Btw η aarinfantasy είχε βγάλει και ένα ακόμη ΟVA με τον τίτλο Yebisu celebrities (που δεν το έχει καν το anidb το συγκεκριμένο-απορώ που το ξεθάψανε) το οποίο είναι λίγο άθλιο αλλά αν κάποιος θέλει να κάψει εγκεφαλικά κύτταρα η να τρολλάρει κόσμο it will do.

Edited by iristella, 29 July 2010 - 13:03.

#492 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 29 July 2010 - 15:16

Lol τώρα το κατεβάζω και έχω μίνει με την ψυχή στο στόμα :ill2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#493 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 29 July 2010 - 15:27

Μας το κάνετε λίγο περίληψη;

#494 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 July 2010 - 15:50

Well το ομοφυλόφιλος_ερωτευμένος_με_τον_straight_καλύτερό_του_φίλο υποθέτω ότι είναι συνηθισμένο concept στο yaoi genre. Τι γίνεται όμως όταν πέρα από όλα αυτά το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου είναι και ομοφοβικός σαδιστής μισάνθρωπος και με πολύ βαρύ χέρι;

Αυτά και πολλά άλλα ακόμη περνάει ο αξιολάτρευτος Morinaga στα χέρια του "διαβολικού" Shouichi senpai με τον οποίο είναι ερωτευμένος τα τελευταία πέντε χρόνια. Παρά το γεγονός ότι ο Shouichi σιχαίνεται τους gay όπως ο διάολος το λιβάνι και παρόλο που ο Morinaga του εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του ένα χρόνο πριν τα γεγονότα της σειράς η σχέση τους δεν άλλαξε και η φιλία τους συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα δημιουργώντας μια στάσιμη κατάσταση. Ένα ολονύχτιο μεθύσι, ένα ατυχές δώρο φίλου και τα νεύρα του Morinaga που είχαν γίνει λίγο κρόσσια και η μεταξύ τους σχέση περνάει από μια κρίσιμη καμπή.

meidei βλέπεις το ΟVA και μετά βούρ για το manga.

#495 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 29 July 2010 - 15:56

Μου κινεί το ενδιαφέρον, το ομολογώ. Βέβαια, αν δώσει αναίμακτα happy end, μάλλον δεν θα μ'αρέσει.

Downloading.