Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#451 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 14 June 2010 - 15:40

που να διαβάσεις και το manga,... θα είσαι σε φάση nosebleed :nbleed: και kawaii :awww: όλη την ώρα,... είναι πιο αποκαλυτικό, τα έχω αγοράσει και πορώνομαι :lovulovu: είναι όμως κάπως πιο αποκαλυπτικά but that's the piont! Extra spicy yaoi is the best... :hahaha:

Extra spicy yaoi ε?:hahaha::hahaha:
Moυ άρεσε αυτο!!
Well ως τώρα είναι απλά τέλειο και αν δω οτι είναι τέλειο μέχρι και το τέλος θα διαβάσω σίγουρα και το manga για να δω τα αποκαλυπτικά που λες!!:kill4u:
Το anime έχει τελιώσει ξέρεις??Ή ακόμα παίζεται??
Είδα άλλα 3 επισόδεια ήδη!!Θα το τελιώσω όλο σήμερα μου φαίνεται!!:wooi2:
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#452 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 14 June 2010 - 15:46

Το anime έχει τελειώσει.Είναι 2 seasons.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#453 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

• Members
  • 206 posts

Posted 14 June 2010 - 15:49

Το anime έχει τελειώσει.Είναι 2 seasons.

Well thanks για την απάντηση Darkelf!!:ureshii:
Posted Image

Posted Image

#454 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 14 June 2010 - 15:52

Extra spicy yaoi ε?:hahaha::hahaha:
Moυ άρεσε αυτο!!
Well ως τώρα είναι απλά τέλειο και αν δω οτι είναι τέλειο μέχρι και το τέλος θα διαβάσω σίγουρα και το manga για να δω τα αποκαλυπτικά που λες!!:kill4u:
Το anime έχει τελιώσει ξέρεις??Ή ακόμα παίζεται??
Είδα άλλα 3 επισόδεια ήδη!!Θα το τελιώσω όλο σήμερα μου φαίνεται!!:wooi2:

Λολ εγώ και τις 2 season τις τελείωσα μέσα σε μία μέρα...:sigh2:
Η σειρά έχει 2 seasons, με 12 επ. η κάθε μία.. Υποτίθεται σε κααααααποια φάση θα πρέπει να βγει και 3η αλλα λένε πως δεν έχουν βγει αρκετά chapters, αλλά κατά την γνώμη μου μια χαρά πολλά chapters έχουν βγει (+ όλα όσα έχουν παραλίψει) απλώς βαριούνται και μας το παίζουν σαδιστές για να μας βασανίσουν...
Πάντως ναι πρέπει να τα δεις, είναι πορωτικά!!! :lovulovu: αλλα βασικά το manga θα το κατηγορίσω απλώς ως spicy και έχει πλάκα που γίνεται αρκιβώς ότι και στο άνιμε (ίδιες εκφράσεις, σκηνές κλπ) μόνο που τις φάσεις μας τις δίχνει ολόκληρες και με περισσότερες λεπτομέριες, και το ανιμε παραλίπτει τοσα πολλά που αξιζει κανείς τα τα διαβάσει :kill4u:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#455 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

• Members
  • 206 posts

Posted 14 June 2010 - 16:02

Η σειρά έχει 2 seasons, με 12 επ. η κάθε μία.. Υποτίθεται σε κααααααποια φάση θα πρέπει να βγει και 3η αλλα λένε πως δεν έχουν βγει αρκετά chapters, αλλά κατά την γνώμη μου μια χαρά πολλά chapters έχουν βγει (+ όλα όσα έχουν παραλίψει) απλώς βαριούνται και μας το παίζουν σαδιστές για να μας βασανίσουν...
Πάντως ναι πρέπει να τα δεις, είναι πορωτικά!!! :lovulovu: αλλα βασικά το manga θα το κατηγορίσω απλώς ως spicy και έχει πλάκα που γίνεται αρκιβώς ότι και στο άνιμε (ίδιες εκφράσεις, σκηνές κλπ) μόνο που τις φάσεις μας τις δίχνει ολόκληρες και με περισσότερες λεπτομέριες, και το ανιμε παραλίπτει τοσα πολλά που αξιζει κανείς τα τα διαβάσει :kill4u:

Omgg αλήθεια??!!Πωπω αυτό θα πει yaoi fan:riiight:
Kαι εγω δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω...μπορεί μέχρι το βράδυ να το έχω δει και όλο!!:congrats:
Aπο οτι φαίνεται πρέπει να διαβάσω και το manga λοιπόν!!Αυτό θα κάνω μην σου πω πάω το βράδυ και αγοράζω και κανένα!!Μαρέσει υπερβολικά!!
Arigatou Lucy για το Info και σίγουρα θα σου πω γνώμη οταν δω το τέλος!!:wooi2:
Posted Image

Posted Image

#456 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 14 June 2010 - 16:06

Omgg αλήθεια??!!Πωπω αυτό θα πει yaoi fan:riiight:
Kαι εγω δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω...μπορεί μέχρι το βράδυ να το έχω δει και όλο!!:congrats:
Aπο οτι φαίνεται πρέπει να διαβάσω και το manga λοιπόν!!Αυτό θα κάνω μην σου πω πάω το βράδυ και αγοράζω και κανένα!!Μαρέσει υπερβολικά!!
Arigatou Lucy για το Info και σίγουρα θα σου πω γνώμη οταν δω το τέλος!!:wooi2:

:kakaka:Ie, ie ... I'll be waiting for it!!! :ureshii:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#457 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 June 2010 - 17:53

Well πέρα από τα παραπονάκια και το αστείο της υπόθεσης η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα θα μπορούσε να βγεί και τρίτη season με το ήδη υπάρχον υλικό. ΑΛΛΑ υπάρχουν λόγοι για τους οποίους το studio είναι διστακτικό. Κυρίως σχετίζεται με το θέμα των πωλήσεων των DVD. Όσο πετυχημένη και να είναι τηλεοπτικά μια σειρά γεγονός παραμένει ότι δεν συντηρούν το studio σκέτες οι εκφράσεις λατρείας του κοινού. Πρόκειται για ένα είδος που δεν είναι για όλους σε μια εποχή όπου οι τρόποι να προμηθευτείς κάτι είναι πιο πολλοί από ποτέ και σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης. Και βλέπουμε ήδη ότι αυτό έχει τον αντίκτυπο του στον χώρο (πχ το AnK το οποίο παίζεται αν θα προβληθεί τελικά).

Πιθανότατα το υπεραναλύω αλλά είπα να ακουστεί και αυτή η πλευρά πέρα από το γνωστό και δικαιολογημένο "where is mah yaoi?" παράπονο.

#458 Clare

Clare

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 20 June 2010 - 12:58

Είμαι κορίτσι,είμαι straight,αλλά τα yaoi με ξενερώνουν απίστευτα σε αντίθεση με τον περισσότερο γυναικείο πληθυσμό.Τι μου συμβαίνει??:run:

Βασικά πέρα απ' την πλάκα...Δε μου αρέσει καθόλου!Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξενέρα να βλέπεις ολόκληρο μαντράχαλο (ο οποίος συνήθως τυχαίνει να είναι και πανέμορφος) να κοκκινίζει επειδή π.χ. του μίλησε κάποιος άλλος παρόμοιος μορφονιός ευγενικά...είναι σαν ο ρόλος της γυναίκας ως θηλυκό να περισσεύει...

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις,μπορεί κάποια μέρα να μου την βιδώσει και να μου αρέσει!:blingeye2:

#459 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 20 June 2010 - 14:24

Ίσως να φταίει το πως εκλαμβάνει κανείς το κοκκίνισμα.:congrats: Προσωπικά σπάνια συνδέω στα anime το κοκκίνισμα με την ερωτική έλξη. Συνήθως πιστεύω ότι εκφράζει έκπληξη(πχ. για κάτι που του είπαν) και αμηχανία παρά ντροπή και νάζι.

Από κει και πέρα όντως πολλές φορές οι συμπεριφορές τους στα yaoi είναι τραβηγμένες και ίσως κάποιες φορές να θυμίζουν αντίστοιχες γυναικείες συμπεριφορές ή μάλλον θα πρεπε να πω κλισέ γυναικείων συμπεριφορών. Ε σ' αυτές τις περιπτώσεις εγώ απλά γελάω.:P

ps. Don't worry μια χαρά είσαι. Δεν είναι απαραίτητο να σου αρέσουν καλά και ντε τα "τετ α τετ" δύο(και περισσότερων:P) αντρών.

Posted Image

Posted Image

#460 KernaxVol

KernaxVol

Anime Amateur

• Members
  • 68 posts

Posted 20 June 2010 - 14:45

Εγω προσωπικα πιστευω οτι μονο οι γυναικες εχουν την ψυχολογια να δουν yaoi anime,εξου και το οτι τα yaoi απευθυνονται σε γυναικειο κοινο.

Τι να πω,ως straight αρσενικο και ενα εκατομμυριο ευρω να μου εδιναν για να δω ενα επεισοδιο yaoi,δεν θα το εκανα,για μενα απλα δεν αντεχονται.

Φυσικα,πιστευω πως δεν πρεπει να κοροιδευουμε καποιον/καποια για τις επιλογες του/της,συγκεκριμενα,εκει πιστευω υπαρχει το προβλημα,οχι στα yaoi.

Edited by KernaxVol, 20 June 2010 - 14:48.
ορθογραφικο λαθος

"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).

#461 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 20 June 2010 - 15:05

Δηλαδή αυτό που έλεγε η Õno (?) στο Genshiken ότι σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα yaoi δεν ήταν αλήθεια;
Spoiler:

Πάντως τα yaoi είναι είδος με πολλές αδυναμίες.

#462 AmiRyuuzaki

AmiRyuuzaki

sailor team

• Members
  • 27 posts

Posted 21 June 2010 - 17:21

Τι ωραίο που είναι το Junjo Romantica!!:lovulovu:
Μόλις το άρχισα και εχω ενθουσιαστεί!Είμαι στο 5 επισόδειο αλλά δεν παίζει να μην τα δω όλα!
Είναι τέλειο yaoi ως τώρα!!:wooi2:

και εγω το λατρευω :awww: ειναι τοσο τελειο αλλα το αγαπημενο μου ειναι το Maiden Rose :lovulovu: KlausXTaki :nbleed: αν δεν το εχεις δει στο προτεινω ανεπιφυλαχτα:awww:
Spoiler: Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels - The .aNiMe//GR Team

#463 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 22 June 2010 - 13:44

Δωράκι για τις fan του Tyrant Falls in Love που δεν το πήραν χαμπάρι.
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=l_M-eJMPjWc
Spoiler:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#464 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 posts

Posted 23 June 2010 - 02:17

τα μαλλια του souichi ειναι γκρι!WTF???

#465 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 June 2010 - 02:38

Aκολουθούν τον χρωματισμό του manga πάνω κάτω. Και εκεί στα έγχρωμα covers κάπως έτσι είναι.