Κοίτα το αναίμακτα φεύγει ήδη από την αρχή καθώς τον κακομοίρη τον Morinaga τον σαπίζει στο ξύλο ο Shouichi σε σημείο που θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί κατηγορία για domestic abuse
.
Eπαναλαμβάνω though ότι το OVA απαιτεί΄διάβασμα του manga αργότερα καθώς τελειώνει με cliffhanger (not sure if this is the right word) και το manga είναι ακόμη ongoing.
Όσοι δεν το έχετε διαβάσει έχετέ το υπόψιν σας. Όσοι πάλι έχετε διαβάσει το manga ελάτε να ζουζουνίσουμε για το πόσο cute ήταν οι πρωταγωνιστές. Shouichi <3

:kakaka:

Παναθεμά σε, μ' εκανες και γέλασα πάλι!
Το είδα το ova πριν μια βδομαδα περίπου, raw. Ήξερα τι έλεγαν από το manga εξάλλου. Δεν είχε διαφορά σ' αυτό νομίζω. Αλλά μου άρεσε τελικά το manga πολύ περισσότερο. Δεν ξέρω, εμένα δεν με ικανοποίησε το σχέδιο στο anime τόσο, το χρώμα βασικά. Το ξέρω, φάσκω κι αντιφάσκω...

Για τον ήχο επίσης το ίδιο. Ίσως να έφταιγε η αντιγραφή, δεν ξέρω. Δεν μου άρεσε η φωνή του Morinaga. Βασικά όχι η φωνή ακριβώς, αλλά το ότι δεν του ταίριαζε. Αυτά...
Το manga είναι must για όσους ασχολούνται με το είδος. Το ova σταματαει σε σημείο που ίσως να μην αρέσει σε κάποιους. Είχα την ένσταση μου κι εγώ όταν το είχα πρωτοδιαβάσει
, όμως μετά γίνεται πολύ καλό.