Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (anime)
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 09:52
Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 08:38
Τι τέλειο που είναι!!

Αν και λιγάκι ακαταλαβίστικο είναι πραγματικά απίστευτο anime!!
Μαρέσει η πλοκή και όλοι οι χαρακτήρες + οι μάχες είναι epic!!
Mου έχουν μείνει 4 επισόδεια και τέλος!!
Αλλά γιατί τόσο λίγο??Μόνο 12!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΆΛΛΟ!!

(Θέλω να κάνω cosplay Ritsuka ή natsuo!!!)

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 10:05

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 10:12
Νέα fan του Loveless!Αχ,πόσο χαίρομαι..!!!
Όντως το anime τελειώνει πολύ γρήγορα και μόλις που ξύνει την επιφάνεια της ιστορίας.Θα σου'λεγα να πιάσεις το manga μόλις τελειώσεις αλλά κι εκεί έχει ακόμα πολύ μέλλον.

Το manga συνεχίζεται ακόμη??Ενοείτε θα το διαβάσω δεν παίζει πρέπει να καταλάβω πολλά πράγματα στα οποία έχω απορείες!!
Αλλά είναι απλά το ποίο ωραίο yaoi που έχω δει μαζί με το junjo romantica!!
Mετά λέω να αρχίσω και το gravitation που μου είπε μια φίλη μου πως είναι πολύ καλό!!

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 10:23
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 00:37
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!
Εχω μια συγκεκριμενη θεωρια για τους γκει, στα ορια του κομπλεξικου και του ρατσιστικου. Απο ολη αυτη τη θεωρια, θα σας πω μονο ενα πραγμα : δεν επιτρεπω να παιρνουν αυτο που εγω θαυμαζω και να το κανουν πουστριλε. Τελος. Αναφερομαι στο Deathnote για οσους δεν καταλαβαν.
Πειτε με οτι θελετε , εμενα μου προκαλει αηδια.
Α και που ειστε, βρειτε μου εναν straight που να τα βλεπει. Μονο οι γκεηδες τα βλεπουνε, και οι γυναικες, που πανε να το παιξουνε απελευθερωμενες. Αισχος.
EDIT : Οταν ελεγα σε ολους, φιλους και μη, μεγαλους και μικρους : Οι γυναικες αρχισανε να γουσταρουνε τους γκει! Ξυπνατε βοδιαααα!
Με κοροιδευανε....δεν με ακουσε κανεις.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 00:53

Μάλλον αναφέρεσαι σε doujinshi. Αυτό υπάρχει σε όλα τα γνωστά anime + manga, δεν είναι κατι πρωτόγνωρο. Δηλαδή αν δέχεσαι πχ να υπάρχει πορνό με τον Light και την Misa ? δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κάνουν και κάτι για τους γκει και για αυτές που τους αρέσει τελοσπάντων ?
Ox προβλέπω ξέσπασμα Iristellas

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 09 Ιούλιος 2010 - 01:03
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 01:03

MikamiTeru απολύτως σεβαστό το να μην σου αρέσει ένα είδος anime. Εντούτοις συνιστώ προσοχή στις εκφράσεις σου και αυτοσυγκράτηση. Δυστυχώς ή ευτυχώς συγκεκριμένα είδη υπάρχουν είτε το θέλουμε είτε όχι οπότε το να αγνοείς αυτό που σε ενοχλεί είναι η καλύτερη λύση. Consider yourself warned.
Βtw το θέμα του thread είναι το συγκεκριμένο είδος και οι official τίτλοι που περιλαμβάνει '' όχι ομοφυλόφιλοι και τι πιστεύετε γι αυτούς". Παρόλαυτά αν θες να καταλάβεις γιατί σε πολλές κοπέλες αρέσει το είδος υπάρχουν κάποια post αρκετά διαφωτιστικά.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 01:08

Με άλλα λόγια, MikamiTeru, καλως ήλθες στον σκοτεινό και σάπιο κόσμο των anime. Ίσα που έβρεξες τα πόδια σου στις όχθες του ωκεανού. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις πολύ χειρότερα πράγματα στην πορεία.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 01:11
Nα υπενθυμίσω στο σημείο αυτό έναν πολύ ωραίο και σημαντικό κανόνα
Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο (ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική), θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων. Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum.
MikamiTeru απολύτως σεβαστό το να μην σου αρέσει ένα είδος anime. Εντούτοις συνιστώ προσοχή στις εκφράσεις σου και αυτοσυγκράτηση. Δυστυχώς ή ευτυχώς συγκεκριμένα είδη υπάρχουν είτε το θέλουμε είτε όχι οπότε το να αγνοείς αυτό που σε ενοχλεί είναι η καλύτερη λύση. Consider yourself warned.
Βtw το θέμα του thread είναι το συγκεκριμένο είδος και οι official τίτλοι που περιλαμβάνει '' όχι ομοφυλόφιλοι και τι πιστεύετε γι αυτούς". Παρόλαυτά αν θες να καταλάβεις γιατί σε πολλές κοπέλες αρέσει το είδος υπάρχουν κάποια post αρκετά διαφωτιστικά.
Οπα παιδια δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν..αλλα μαλλον το εκανα.
Ειμαι καινουργιος στο forum ( 2 μερες ) οποτε δεν ξερω τι παιζει *goes to read forum rules immediately*
ok Iristella το πιασα το νοημα...soz again:hot:
Καλά, βρήκες τώρα κι εσύ manga να υποστηρίξεις... το Death Note... με τα 1000+1 yaoi undertones... να ωρυόσουν επειδή μόλις βρήκες yaoi στο οποίο ο Golgo πηδάει τον Dark Schneider, να πω OK, δικαιολογημένος...
Με άλλα λόγια, MikamiTeru, καλως ήλθες στον σκοτεινό και σάπιο κόσμο των anime. Ίσα που έβρεξες τα πόδια σου στις όχθες του ωκεανού. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις πολύ χειρότερα πράγματα στην πορεία.
ευχαριστω για τη συμβουλη ! και ειμαι στα anime 2 χρονια και εχω καταλαβει μονο το 25% του μεγαλου αυτου κοσμου.....και btw εχεις δικιο δικαιολογω ενα ανιμε που δυσκολα δικαιολογειται.....ομως αμα πετυχω yaoi για το GTO.....δεν θα με κρατανε ουτε ο Ichigo me ton Naruto, to Sasuke, oloi oi Espada kai o Orochimaru μαζι!
σορρυ για το doublepost
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MikamiTeru: 09 Ιούλιος 2010 - 01:14
double post
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 01:29
Παιδια αν εχω καταλαβει καλα τι ειναι , τοτε ειναι...
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!
Εχω μια συγκεκριμενη θεωρια για τους γκει, στα ορια του κομπλεξικου και του ρατσιστικου. Απο ολη αυτη τη θεωρια, θα σας πω μονο ενα πραγμα : δεν επιτρεπω να παιρνουν αυτο που εγω θαυμαζω και να το κανουν πουστριλε. Τελος. Αναφερομαι στο Deathnote για οσους δεν καταλαβαν.
Πειτε με οτι θελετε , εμενα μου προκαλει αηδια.
Α και που ειστε, βρειτε μου εναν straight που να τα βλεπει. Μονο οι γκεηδες τα βλεπουνε, και οι γυναικες, που πανε να το παιξουνε απελευθερωμενες. Αισχος.
EDIT : Οταν ελεγα σε ολους, φιλους και μη, μεγαλους και μικρους : Οι γυναικες αρχισανε να γουσταρουνε τους γκει! Ξυπνατε βοδιαααα!
Με κοροιδευανε....δεν με ακουσε κανεις.
Εκτός των άλλων , κράτα τις θεωρίες σου για τον εαυτό σου και πρόσεχε λίγο τι γράφεις ..

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 09:50
Αλλά για να μείνουμε εντός θέματος (θα χαρώ να διαβάσω τη θεωρεία σε pm ωστόσο, συλλέγω υλικό), έχουμε κάποιο νέο για το Togainu no chi; Ξεκίνησε, ακυρώθηκε, δεν έχω ιδέα.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 09:57
Anyways, ειμαι ο μονος που βλεπει το Uraboku? Εχει καποια yaoi hints αλλα προκειται για Shonen Ai. Ειναι λιγο περιεργη η πλοκη του αν και θα ηθελα να δω περισσοτερα πραγματα και πολυ περισσοτερο ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ. Ο πρωταγωνιστης ειναι fail με αυτα που λεει/κανει.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 10:13

Το thread έχει θαφτεί αλλά there you go:
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8574
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 10:15

Έχω και μια συνέντευξη δύο από τους voice actors αν ενδιαφέρεσαι και πάει μάλλον για Νοέμβρη. (let's hope we get to see AnK before TnC)
Στο uraboku θέλω να κάνω και εγώ catch up. >.< Αλλά το κάνουν drop oi Yuurisan και ξενέρωσα.