Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (anime)
Posted 01 June 2010 - 14:47
εγώ θέλω απλά anime με Mello τώρα αν θα είναι hentai, yuri, yaoi δεν έχω πρόβλημα
όλα δεκτά.
Posted 02 June 2010 - 11:13
Eleni το thread για τους παιδόφιλους είναι σε άλλο site...
εγώ θέλω απλά anime με Mello τώρα αν θα είναι hentai, yuri, yaoi δεν έχω πρόβλημα
όλα δεκτά.
Aν είχες διαβάσει Death Note θα ήξερες ότι μπορεί να μοιάζουν με παιδιά ειδικά ο Near αλλά δεν είναι.Ο Near είναι 18 και (ας δεν του φαίνεται)και ο Mello 20.
Και Erisadesu

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Posted 02 June 2010 - 11:40
για τα lolis και το lucky star τι να το κάνω το 18χρονο όταν μοιάζει με 7χρονο;
αν ήθελα να δω κάτι τέτοιο θα το έβλεπα στο bocu no pico.
όσο για το Manga .... αν μου δώσεις λεφτά θα το διαβάσω
αλλιώς δεν βρίσκω λόγο.
και δεν σου κάνω cyberbullying... ξεκόλλα
Posted 02 June 2010 - 13:41
Διόρθωση: Όλα δεκτά ΠΛΗΝ των shota.Eleni το thread για τους παιδόφιλους είναι σε άλλο site...
όλα δεκτά.

Posted 02 June 2010 - 13:53
Διόρθωση: Όλα δεκτά ΠΛΗΝ των shota.
Spoiler:
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν είμαι στις εξαιρέσεις που λες.Εδω δεν είχα ιδέα τι είναι το shota μόλις το ανακάλυψα.Aπλά άνετα έβλεπα yaoi με near και mello thats all.

Posted 02 June 2010 - 14:06
ειδικά που ο ριρίκος είναι εκτός φόρουμ...
Η Eleni είπε απλέ ήθελε yaoi με αυτούς τους χαρακτήρες...
και όπως είπε δεν είναι εξαίρεση (κοινώς δεν της αρέσουν τα shota ούτε αυτήν)
μη προσπαθείς να τη βάλεις στην ίδια κατηγορία με εσένα.
Posted 02 June 2010 - 14:13
Και τότε προς τι η σπόντα για παιδόφιλους προς την Elenh;Η Eleni είπε απλέ ήθελε yaoi με αυτούς τους χαρακτήρες...
και όπως είπε δεν είναι εξαίρεση (κοινώς δεν της αρέσουν τα shota ούτε αυτήν)
μη προσπαθείς να τη βάλεις στην ίδια κατηγορία με εσένα.

Kαι ναι, γουστάρω τα loli και δεν τ' αρνούμαι.

Posted 02 June 2010 - 14:22
Και τότε προς τι η σπόντα για παιδόφιλους προς την Elenh;
Εleni, απορώ πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι σε ανέφερα έμεσα ως ένα από τα άτομα με τις εξαιρέσεις κι απορώ Erisabetsu πως δεν θεωρείς shota τέτοιους χαρακτήρες. Να την υπερασπίσω ήθελα την κοπέλα προς αποφυγή παιρετέρω παρεξηγήσεων κι αμέσως να μου πάρετε κι οι δυό σας το κεφάλι. Κάνε καλό, δες προκοπή.
Kαι ναι, γουστάρω τα loli και δεν τ' αρνούμαι.
Οχι εγω δεν το είπα για αυτό απλά για να επιβεβαιώσω το οτι δεν ειμαι εξαίρεση στην παρένθεση που έβαλες.Σευχαριστώ για την υπεράσπιση πάντως. Δεν έχω ιδέα γιατί η Erisadesu έβγαλε το συμπέρασμα οτι είμαι παιδόφιλη επειδή θα ήθελα yaoi με τον near και τον mello.
όσο για τα shota δεν έχω δει ποτέ αλλά οτι αρέσει στον καθένα δικαίωμά του.

Posted 02 June 2010 - 16:48

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Erisadesu και Vetus καταλαβαίνω ότι μπορεί να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε με τα γούστα ενός μέλους αλλά το να γίνεται ολόκληρη συζήτηση γύρω από αυτά νομίζω είναι εκτός θέματος. Επίσης προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους σας και να μη flammarετε την συζήτηση.
Eleni~WaIKinG oN AiR~ anime με NearxMello δεν πρόκειται να βρεις. Αντί γι αυτό σου προτείνω ταξίδι στην μαγευτική χώρα των doujin. Μόνο που αυτά τα συζητάμε στο thread των manga και όχι των anime. Enjoy!
Συνεχίστε ON Topic από εδώ και στο εξής και κατά προτίμηση για τίτλους που ήδη υπάρχουν...
Βtw μιας και πιάσατε το θέμα των Shota βγήκε από την aarinfantasy ένα σύντομο OVA comic animation με τίτλο Shounen Maid Kuro-kun.Θέλετε να κρατηθείτε μακριά του.Είδα μόνο την εικόνα και μου ήρθε αναγούλα. Διάβασα ότι είναι και από το studio του Boku no Pico και ξέρασα δεινόσαυρους. Anw ακόμη και οι ίδιοι οι aarinfantasy δυσκολεύτηκαν να βρούν άτομο να το αναλάβει (προφανώς όμως κρατάνε έναν αρκετά ψυχανώμαλο σε κάποιο μπουντρούμι <ελπίζω> ειδικά γι αυτές τις περιπτώσεις). Ελεος βγάζουν αυτές τις αηδίες και η παραγωγή του AnK έχει κολλήσει. Τ^Τ
Posted 02 June 2010 - 19:09
It has been announced that Sex Pistols OVA2 due for 25th Jun 2010 release will be postponed till 10th Dec 2010, the official site stated: "In order to offer you better a quality product, we have to postpone the release date."

Posted 10 June 2010 - 15:46
Και για να επανερχομαστε στο βασικο θεμα του thread ιδου μια πληροφορια που διαβασα χτες στο aarinfantasy :
It has been announced that Sex Pistols OVA2 due for 25th Jun 2010 release will be postponed till 10th Dec 2010, the official site stated: "In order to offer you better a quality product, we have to postpone the release date."
Και μια πολύ χαρακτηριστική pic απο Tyrant falls in love:
Does this darkness have a name?
Posted 10 June 2010 - 23:02

Αν δεν κανω λαθος το πρωτο βγαινει στις 25??? Οτι πρεπει εν μεσω εξεταστικης!!!!!!!!
Can't wait!!!

Posted 14 June 2010 - 12:57

Μόλις το άρχισα και εχω ενθουσιαστεί!Είμαι στο 5 επισόδειο αλλά δεν παίζει να μην τα δω όλα!
Είναι τέλειο yaoi ως τώρα!!

Posted 14 June 2010 - 15:31
Τι ωραίο που είναι το Junjo Romantica!!
Μόλις το άρχισα και εχω ενθουσιαστεί!Είμαι στο 5 επισόδειο αλλά δεν παίζει να μην τα δω όλα!
Είναι τέλειο yaoi ως τώρα!!
που να διαβάσεις και το manga,... θα είσαι σε φάση nosebleed