Τρέχω να το κατεβάσω. Το πολύ πολύ να μπω φουργιόζα αργότερα....

Όσο για τη Yakuza, αν ο seme είναι κουστουμιά και μάγκας chances are he's one of em.

Μερικές φορές είναι πρόεδροι σε εταιρίες και έτσι, αλλά ναι, η yakuza πουλάει. Η ιδέα του επικίνδυνου άντρα βλέπεις...

Γιατί τα πάει τόσο καλα το Viewfinder νομίζεις;

Πω πω, εκεί και αν γέλασα... Και ποιός δε του έβαλε χέρι του ατόμου!(μερικοί βάλανε και άλλα μέλη τους...)

Βρε, εγω αν άκουγα yakuza δε θα προλαβαίνανε ούτε τη σκόνη μου να δούν με τη ταχύτητα που θα τη πούλευα...

Και όντως, μερικά yaoi είναι απλά shoujo με "προικισμένη" κοπελιά... Μα what kind of self-respecting man συμπεριφέρεται έτσι; Άλλος λόγος που μου αρέσει το Haru wo Daite Ita. Είναι manly men και οι δύο. Καλά, οι συγκεκριμένοι αντριστρέφουν και ρόλους που και που, αλλά γενικά, συμπεριφέρονται σαν άντρες βρε παιδί μου!

Τρέχω για Okane Ga Nai!
...6 volumes and going... Woah.... Cool...
Edit: Πάει το πρώτο volume. Είμαι στο δεύτερο. Καμμία σχέση με Fukuin, καλέ! Δεν είναι τόοοσο κακός ο Kanou. Ότι θέλει τον κάνει ο Ayase που, btw, αρκετά με εκνεύρισε με το κόλλημα στον άλλο τον άχρηστο... Εντάξει, η μόνη του οικογένεια, αλλά οχι και έτσι για άτομο που σου έχει συμπεριφερθεί χειρότερα απο κατσαρίδα! Αχ αυτοί οι "αθώοι" uke that bring the strongest of men to their knees... Θα τον τρελάνει τον άνθρωπο... Και μου αρέσει που ο άλλος νομίζει οτι τον βίασε και απο πάνω!

Φίλε μου, αν δε του άρεσε, θα σε είχε σκοτώσει στον ύπνο σου και/η θα είχε γίνει καπνός! Καλά, δε λέω οτι είναι και κανένα αγγελάκι ο Kanou, αλλά σίγουρα δεν είναι το τέρας που ο ίδιος νομίζει... Αν και στη φάση που είμαι τώρα κάνει αυτό που κατα τη γνώμη μου είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει so far... That's low...
Edit2: Δε λέγεται πόσο το λατρεύω αυτό το manga!

Πως και δε το πήρα χαμπάρι πιο νωρίς! Είμαι στο volume 5 τώρα. Ένα θα πω. SOMEYA ROOOOOOOOOOCKS!!!!

Το ίδιο και το προσωπικό του! Μιλάμε, τους λατρεύω όσο δε πάει!

Προσκυνάω!

Respect! Is it me ή όλοι οι okama σε manga/anime είναι πολύ μορφές; Χα χα. Μα τα σπάνε! Όσοι δε το έχετε διαβάσει, τρέξτε! Μα ρε μαμώτη μου... 450+ yaoi έχω διαβάσει και να μη το πετύχω... Εμ, είμαι ακόμα στο "J" του mangafox... Τώρα κάνω παύση απο τα γράμματα και πάω πίσω να δω ποιούς/ες mangaka έχω σημειώσει να τσεκάρω... Θα φορτώσω τα πάντα απο αυτές/ους και μετά θα συνεχίσω αλφαβητικά πάλι. Αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσω εργασίες για τις εισαγωγικές της σχολής μου... Αχ αυτά τα pre-tasks... Δε μπορούσατε να έχετε μόνο 1-2 μέρες εξετάσεις; ΑΚΑΡΔΟΙ!
Edited by Orion19, 20 January 2009 - 01:39.