Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (anime)
Posted 22 April 2009 - 04:54

Posted 22 April 2009 - 05:31

fav yaoi anime : gakuen heaven,gravitation,papa to kiss in the dark,loveless [θα βαζα και το Ouran High School Host Club για τη σχέση των Hitachin brothers και του Honey sempai με τον Mori sempai ,αλλά μου λένε ότι δε θεωρείται yaoi >_< ]
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 24 April 2009 - 19:50

Posted 06 May 2009 - 01:38

on topic at last ^^
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
Posted 06 May 2009 - 01:46
Posted 06 May 2009 - 09:33

(Για να ενισχύσω και εγώ)
Είχα μία τέτοια συζήτηση πρώσφατα με φίλες μου τι μας έλκει στα Yaoi. Στην αρχή μου είχε φανεί περίεργή ιαπωνική συνήθια αλλά μετά από ανάλληση πολλών ωρών ... Οι ιάπωνες κέρδισαν. Και μου αρέσει στα Yaoi που εμφανίζουν μία πλευρά ευαισθησίας που ναι μεν υπάρχει στους άντρες(και είναι πολύ σεξι) από την άλλη δε κανεις δεν το παραδέχεται ανοιχτά.
Δεν πιστεύω πως θα μπορούσε ένας ευρωπαίος να χειρηστεί το ίδιο θέμα με τον ίδιο τρόπο. είναι μάλλον θέμα κουλτούρας.
Posted 06 May 2009 - 10:23
The newest ai no kusabi version trailer is here.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=oJL8DfWJYK8[/media]
Επί τη ευκαιρία για τους junjou romantica fans η πρώτη season έχει βγεί ολόκληρη σε DVD-rips από aarinfantasy (και έχουν κάνει και πολύ καλή δουλειά if i may say so).
Posted 06 May 2009 - 10:25

έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή classic σειρά yaoi?
ενώ αυτό το είδος είναι από τα αγαπημένα μου θεωρώ ότι έχω δει ελάχιστα

απλά προτιμούνται προτάσεις με λιγότερα από 30 eps

Posted 06 May 2009 - 12:06

Posted 06 May 2009 - 13:16
Having these said allow me to make my contribution στα νέα της κοινότητας to help getting back on track. Το postara και στο ανάλογο thread το ποστάρω και εδώ σε περίπτωση που κάποιος δεν το μυρίστηκε.
The newest ai no kusabi version trailer is here.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=oJL8DfWJYK8[/media]
Επί τη ευκαιρία για τους junjou romantica fans η πρώτη season έχει βγεί ολόκληρη σε DVD-rips από aarinfantasy (και έχουν κάνει και πολύ καλή δουλειά if i may say so).
3ή φορά που το βλέπω, τρίτη φορά που χοροπηδάω μέχρι το ταβάνι απ' τη χαρά μου

Glastenen: μόνο ένας άνθρωπος σε αυτό το κόσμο έχει το δικαίωμα να αποκαλεί τον Ιάσον @@, plase, don't steal her copyrights

Posted 06 May 2009 - 13:24
3ή φορά που το βλέπω, τρίτη φορά που χοροπηδάω μέχρι το ταβάνι απ' τη χαρά μου
δικιά μου ταπεινή απορία που θα δώσουν και βάρος, στο fanservice ή στην υπόθεση? Θαρρώ ότι μπορούμε να δούμε αρκετά και απ' τα 2 με τόσο χρόνο
Για να δούμε πως θ είναι το τελικό αποτέλεσμα
Glastenen: μόνο ένας άνθρωπος σε αυτό το κόσμο έχει το δικαίωμα να αποκαλεί τον Ιάσον @@, plase, don't steal her copyrights
σιγά που θα δώσουν βάρος στην υπόθεση, για βλάκες τους έχεις?

δεν της κλέβω τα rights...απλά είναι τόσο

σε αυτούς απευθυνόμουν κι εγώ βσκ :Ρ στο τόπικ συζητάμε άνιμε του είδους. για όλα τα άλλα υπάρχει η μαστερκαρντ >_>Αναφορικά με τους υπόλοιπους Please dont feed the troll and stay on topic.
καλέ και γω φαν είμαι απλά μετά από τόση ξεφτίλα που έχει φάει δεν μπορώ να ακούσω την λέξη @ και να μην σκεφτώ τον ιάσωνα....

επίσης για την υπόθεση και γω είχα προσδοκίες ώσπου ακούπμησα τα βιβλία...και διαψεύσθηκαν

Edited by iristella, 06 May 2009 - 15:10.
Posted 06 May 2009 - 13:50
Απορία 2: Πότε ξεφτιλίστηκε ο Ιάσον στο ανιμε?
Προαίσθημα: νομίζω ότι μάλλον τη λογική της Iristella θα ακουλουθήσουν και οι δημιουργοί της σειράς. Μέσα σε τόσα επισόδεια άλλωστε, δεν νομίζω να αντέξει η σειρά να έχει μόνο τσοντο-καταστάσεις. Σε αυτή τη περίπτωση η πλειοψηφεία (με την οποία διαφωνώ οριζοντίος-καθέτως-πλαγίως-κτλ, αλλά τεσπά

Πρόταση: μέχρι να βγεί το πρώτο μέρος, για προθέρμανση λέω να ξαναδώ τα 2 παλιά OVA. Το προτείνω και στους υπόλοιπους οπαδούς

Posted 06 May 2009 - 22:10
Edited by iristella, 06 May 2009 - 22:32.
Posted 07 May 2009 - 00:19

εγώ τουλάχιστον ένα τέτοιον άνδρα θα τον έβρισκα πολύ γοητευτικό κ ερωτευσιμό ,τώρα το θέμα στα yaoi είναι ότι αυτός ο άνδρας τυχαίνει να'ναι gay ,ε και τι να κάνουμε !!!ένας τέτοιος ήρωας-χαρακτήρας έχει κερδίσει ήδη την συμπάθειά μου οπότε συνεχίζω να ενδιαφέρομαι για την εξέλιξή της ιστορίας του (-αμαρτίας του....)
Posted 07 May 2009 - 12:29

Για manga πήγαινε εδώ
Εδώ είναι για anime

Πάντως μιας που μας ήρθες, δες το Junjou Romantica. Αν δε σου λύσει η μύτη απο τα πρωτα 6-7 λεπτά (και πολλά λέω), είσαι πολύ σκληρό καρύδι

Again, καλωσήρθες στο κόσμο των yaoi!