Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#166 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 December 2008 - 19:37

Παναγια μου δεν το αντεξα,, ηταν τοοοσο hardcore που τις πηδουσα τις σκηνες.. ε ειπαμε yaoi yaoi αλλα αυτα δεν ειναι για μενα

Κοίτα, ο καθένας έχει τα προσωπικά του όρια στο τι μπορεί να δει. Αλλά hardcore δεν μπορείς να πεις το Haru Wo Daite Ita. Ναι ήταν πολύ έντονες οι ερωτικές σκηνές αλλά δεν έδειχνε "The Invader"... "Ο Ψηλός Πύργος του Νότου".."Το Ξίφος του Πόθου" (Το κανα copy paste από το post της Orion19. :hahaha:) Σε αντίθεση με το manga όλο και κάποιο σεντόνι, ρούχο κτλ κρύβει τα επίμαχα σημεία οπότε μπορείς να το πεις απλά hard. Η αλήθεια είναι ότι στο anime μόλις που αγγίζει τη συναισθηματική σχέση των πρωταγωνιστών (όπως είπε και η Orion19) η οποία χτίζεται με τον καιρό. Πιθανότατα το anime έγινε μόνο για να βοηθήσει στις πωλήσεις του manga.:nod2:

Posted Image

Posted Image

#167 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 22 December 2008 - 22:21

Παναγια μου δεν το αντεξα,, ηταν τοοοσο hardcore που τις πηδουσα τις σκηνες.. ε ειπαμε yaoi yaoi αλλα αυτα δεν ειναι για μενα

Αμα σε σόκαραν τα OVA που να δείς το manga :hahaha:

Επίσης, θέλω να δω το Gakuen Heaven. Δε μου είχε κάνει καμμιά τρελή εντύπωση το manga, αλλα... Fukuyama και Sakurai :nbleed:

#168 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 24 December 2008 - 08:01

παιδια δεν ξερω αν το ξερετε αλλα αρχισε εδω και καιρο το junju romantica season 2!!:wooi2: εχει τελειωσει βεβαια αλλα εγω χθες το ανακαλυψα.μπορειτε μηπως να μου πειτε που μπορω να το δω online?εκτος απο veoh
Posted Image

#169 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 05 January 2009 - 04:59

Τελικά, τι θεωρείται yaoi; Στο anidb τα Okane ga nai και Haru wo Daite Ita θεωρούνται shonen-ai ενώ το Winter cicada όταν κάνω αναζήτηση μου βγάζει ότι κατατάσσεται στα Hentai. Συγνώμη, πάμε καλά; Σαν άνιμε το Winter cicada είναι πιο αθώο από τα άλλα 2 και πιο ρομαντικό και τα άλλα θεωρούνται shonen-ai; Εγώ πάντως yaoi τα θεωρώ και τα 3.

Posted Image

Posted Image

#170 ayame

ayame

chance encounter

• Members
  • 142 posts

Posted 05 January 2009 - 11:43

Girls and Women Getting Out of Hand
that's an explanation of why girls like yaoi and boys yuri in general.

My opinion: I don't really like yaoi. No serious problem with shounen-ai, shoujo-ai or sometimes yuri. But I won't watch or read sth that is centered about that. I don't have a grudge against homosexuals. They are people as we are. But the sexual act especially between boys makes me wanna:puke:. I think that the same way see gay the straight people.
And it really gets on my nerves when true friendship turns into such relationships. Or to be exact the silly fangirls make them appear so. I felt very wounded from the case of Tooya and Yukito in CCS. I mean why should people should see it that way?
And I really I am sick of any idealisation, in eterosexual relationships as well. "My prince and my prince" please spare me.
Yaoi and yuri are idealised. These relationships aren't so simple as well as heterosexual.
I'm going to make a thread about gender and relationships. Hope you put your ideas in it, too.
Spoiler:

"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."

#171 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 05 January 2009 - 13:23

Girls and Women Getting Out of Hand
that's an explanation of why girls like yaoi and boys yuri in general.

My opinion: I don't really like yaoi. No serious problem with shounen-ai, shoujo-ai or sometimes yuri. But I won't watch or read sth that is centered about that. I don't have a grudge against homosexuals. They are people as we are. But the sexual act especially between boys makes me wanna:puke:. 1)I think that the same way see gay the straight people.
2)And it really gets on my nerves when true friendship turns into such relationships. Or to be exact the silly fangirls make them appear so. I felt very wounded from the case of Tooya and Yukito in CCS. I mean why should people should see it that way?
And I really I am sick of any idealisation, in eterosexual relationships as well. "My prince and my prince" please spare me.
3)Yaoi and yuri are idealised. These relationships aren't so simple as well as heterosexual.
I'm going to make a thread about gender and relationships. Hope you put your ideas in it, too.

1)Καταρχάς τα yaoi απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες και συγκεκριμένα straight γυναίκες. Οι ίδιοι οι gay τα καταδίκασαν στο παρελθόν ως μη ρεαλιστικά. Οπότε αυτό που γράφεις είναι άστοχο.

2)Σ' αυτό θα συμφωνήσω. Κι εμένα δεν μου αρέσει πχ. να δω τον L αγκαλιά με τον Light. Θεωρώ ότι αλλάζουν οι προσωπικότητες τους μ 'αυτό τον τρόπο και δεν μπορώ να το δεχτώ.

3)Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το ότι δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα στις σχέσεις των gay ήταν και ένα από τα επιχειρήματα της gay κοινότητας που ανέφερα στο 1). Οι απάντηση που δώθηκε σύμφωνα με την wikipedia ήταν η εξής.

An extensive debate ensued, with yaoi fans and artists arguing that yaoi is entertainment for women, not education for gay men, and that yaoi characters are not meant to represent "real gay men."

Περισσότερα στο Yaoi - Wikipedia, the free encyclopedia

Posted Image

Posted Image

#172 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 06 January 2009 - 00:18

ενα δεν καταλαβαινω:γιατι τα yaoi ειναι γεματο φιλια και εροτικες σκηνες ενω στα απλα romance με αντρες που πανε με γυναικες δεν εχει τιποτα??ειναι πολυ δυσαρεστο.γιαυτο αλλοστε ξεκινησα τα yaoi
Posted Image

#173 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 06 January 2009 - 00:20

πολλές γυναίκες το "γίρισαν" γιατί δεν βρήκαν σεξουαλική ευχαρίστηση από τους άντρες και ψάξανε για κάτι άλλο....
αυτά που λέτε πρώτη φορά τα ακούω....:hahaha:

Posted Image

Edited by Seirios, 06 January 2009 - 00:31.

Posted Image
Spoiler:

#174 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 06 January 2009 - 01:14

πολλές γυναίκες το "γίρισαν" γιατί δεν βρήκαν σεξουαλική ευχαρίστηση από τους άντρες και ψάξανε για κάτι άλλο....
αυτά που λέτε πρώτη φορά τα ακούω....:hahaha:

Τι σχέση έχει πάλι αυτό με τα yaoi; Αν αρχίσω να βλέπω explicit sex scenes σε yuri και να μ' αρέσουν, τότε ναι θα αρχίσω να ανησυχώ. Σαν να μου λες ότι οι άντρες που τους αρέσουν τα λεσβιακά, είναι gay.

Αν σε ενδιαφέρει στ' αλήθεια να καταλάβεις τι αρέσει στις γυναίκες και βλέπουν yaoi δες εδώ. http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/6330-%D6%FD%EB%E1-%EA%E1%E9-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%F3%F4%E1-anime-manga-post272562.html#post272562

Posted Image

Posted Image

#175 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 06 January 2009 - 03:47

Τι σχέση έχει πάλι αυτό με τα yaoi; Αν αρχίσω να βλέπω explicit sex scenes σε yuri και να μ' αρέσουν, τότε ναι θα αρχίσω να ανησυχώ. Σαν να μου λες ότι οι άντρες που τους αρέσουν τα λεσβιακά, είναι gay.

Αν σε ενδιαφέρει στ' αλήθεια να καταλάβεις τι αρέσει στις γυναίκες και βλέπουν yaoi δες εδώ. http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/6330-%D6%FD%EB%E1-%EA%E1%E9-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%F3%F4%E1-anime-manga-post272562.html#post272562

μα δεν είπα ότι είναι γκέι...προφανός και δεν είναι...απλά είπα ότι μου ακούστηκαν κάποιες απόψεις προτοφανείς..όχι λάθος...
Posted Image
Spoiler:

#176 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 January 2009 - 03:53

Seirie για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω ούτε και εγώ τι ήθελες να πεις με το παραπάνω post. Πάντως αυτά τα οποία λέει η Nighteyes και εκεί που σε παραπέμπει ούτε κάτι καινούριο είναι ούτε αποτελούν γνώμη μειοψηφίας. Αν δεν τα έχεις ξανακούσει είναι ίσως επειδή δεν ρώτησες....

#177 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 06 January 2009 - 12:39

Δεν έχω δει Yaoi μεχρι στιγμης αν και μου εχουν πει για το loveless και το gravitation πρεπει να ενταχθουν στα '''must see'' μου κι εχω κατεβασει ηδη το δευτερο. Γινεται να εξηγησει καποιος απλά τις διαφορες μεταξυ yaoi και shonen-ai χωρις παραπομπη σε wiki και παρεμφερη?
Posted Image

#178 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 January 2009 - 13:02

Εκτός από το Gravitation υπάρχει κανένα άλλο καλό ελαφρύ Yaoi για να ξεκινήσει κανείς?

15fkk04.jpg

#179 ayame

ayame

chance encounter

• Members
  • 142 posts

Posted 06 January 2009 - 13:17

yaoi= hardcore, explicit depiction / shounen-ai=soft, sth is in the air

nighteyes, you didn't understand what I meant. When I said the gay see straight the same way as we see gay, I meant that they feel kinda:puke: when they see or imagine straight to do it
Spoiler:

"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."

#180 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 06 January 2009 - 13:52

yaoi= hardcore, explicit depiction / shounen-ai=soft, sth is in the air

nighteyes, you didn't understand what I meant. When I said the gay see straight the same way as we see gay, I meant that they feel kinda:puke: when they see or imagine straight to do it

Το αν οι gay θέλουν να :puke: όπως λες, σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν το γνωρίζω. Πάντως οι straight γυναίκες που βλέπουμε yaoi δεν θέλουμε να :puke: , αλλιώς δεν θα βλέπαμε.
Αν και πάλι άλλο είπες και άλλο εννοούσες, sorry αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι ήταν αυτό.

Σημείωση
Όλα τα yaoi δεν είναι hardcore. Από άνιμε, είναι ελάχιστα αυτά που θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κανείς έτσι. Εκτός αν την ταινία "Βασικό Ένστικτο" την θεωρείτε hardcore. Στα περισσότερα yaoi οι σκηνές σεξ βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με αυτές της ταινίας.
Στα μάνγκα βέβαια ισχύουν άλλα...

Posted Image

Posted Image