Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Nightwish
Posted 15 October 2007 - 15:36
ειδα αφτο......μαρεσε αν κ πολλυ ποπ φωνη εχει η τυππισα..πρεπει να ακουσω το last cd για να ειμαι πιο σιγουρος στο τι γινεται γιατι με αυτο το κομματι μονο δεν μπορω να εχω αποπση πανω στο θεμα...
παντως αυτο το κομματι YouTube - Nightwish-Dark chest of wonders τα σπαει....το αγαπημενο μου απο nightwish (warning...this is not an original video cause there is no original video/pv for this song)
also check this out too......YouTube - Epica - Illusive Consensus
I LOVE THIS ONE

Posted 17 October 2007 - 21:44
Παντως οταν ακουω τα νεα τραγουδια ενοχλουμαι ακουγοντας τη νεα τραγουδιστρια,επειδη δεν ειναι η Tarja,επειδη ειναι πολυ common.Δεν ήταν μονο η φωνη της Tarja αλλα και η μοναδικη και ανωτερη ερμηνεια της που την εκανε irreplacable.Και ειμαι σιγουρη οτι ορισμενα τραγουδια θα μπορουσαν να αναβαθμιστουν πολυ αν τα ελεγε αυτη.Βεβαια κανεις δεν ανεφερε κατι που ισως ποναει περισσοτερο απο την ελλειψη της Tarja.Υποψιαζομαι(μακαρι να ειναι ψεματα) οτι το τελος της δημιουργικης περιοδου το Holopainen πλησιαζει...Ε,δεν μπορει να συνθετει αριστουργηματα μεχρι τα 100!Αυτο μπορει να το παρατηρησει καποιος πολυ ευκολα απο την μελωδια, η οποια στα περισσοτερα τραγουδια ειναι πια κοινοτυπη,δεν εχει τα στοιχειο που σε κανει να ανατριχιαζεις,που σε κανει να ακουσεις ενα τραγουδι 98234089049873 φορες και να μην κουραστεις.
Βεβαια αυτη η ελλειψη επμνευσης δεν ειναι τοσο εμφανης στους στιχους.Τουλαχιστον οσα λιγα εχω διαβασει παραμενουν σε ενα υψηλο επιπεδο.Αλλα δεν παιρνω και ορκο οτι ειναι ακριβως το ιδιο παλιο καλο επιπεδο.Βεβαια ειναι και μερικα κομματια οπως το poet and the pendulum που δειχνουν μεχρι και βελτιωσεις στο θεμα των στιχων και του -μεγαλυτερου- μερους της μελωδιας.
Παντως σε αυτο το σημειο αντιλαμβανεται καποιος οτι ακομη και αν οι στιχοι ειναι κυριολεκτικα υψηλου επιπεδου ποιοηση,αν δεν υπαρχει τουλαχιστον ή μελωδια ή ερμηνεια ανταξια των στιχων,τοτε αυτοι χανονται...
Posted 18 October 2007 - 12:40
- Shigeru Miyamoto
Posted 18 October 2007 - 15:31

Posted 18 October 2007 - 21:43
Μετά το Once μάλλον το Oceanborn γιατί έχει και ένα από τα αγαπημένα μου: The Pharaoh Sails to Orion, σίγουρα το αγαπημένο μου με dual vocals.
- Shigeru Miyamoto
Posted 18 October 2007 - 22:01
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 13 July 2011 - 12:39
αγαπημένο τραγούδι:Gothic Sanctuary ή αλλιώς Gesthemane...Το κομμάτι δεν παίζεται
[media]http://www.youtube.com/watch?v=m4QplN_IqgY&feature=player_detailpage[/media]
Βέβαια,frankly,μου άρεσαν πολύ λίγα τραγούδια τους....
Η Tarja αγαπημένη όπως πάντα..Απαγοητεύτηκα που έφυγε από την μπάντα..Τίποτα δεν ήτα το ίδιο..Μαρασμός..No Tarja..No Nightwish
Και για να πάρει όποιος θέλει μια γευσούλα από τη εκρηκτική φωνή..Tarja Turunen-I walk alone

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 17 August 2011 - 12:19

Posted 21 August 2011 - 00:39

Το στυλ των Nightwish, μουσικά, ήταν κυρίως συμφωνικό με την Τάρια. Έχουν βέβαια και την gothic χροιά τους.
Τέλος πάντων, είναι το πρώτο συγκρότημα που άκουσα. Τους ακούω εδώ και 6 χρόνια. Σαφώς και μου άρεσαν περισσότερο με την Τάρια. Αυτό το στυλ ήταν δικό τους και ενέπνευσαν τόσο κόσμο με τις δημιουργίες τους και έκανα ένα "ρεύμα" δικό τους.
Αυτό που με χάλασε με την Ανέτ είναι ότι χάθηκε η αρχική ταυτότητα του συγκροτήματος. Αλλά τα πράγματα κατέληξαν έτσι.
Και πάλι όμως οι δουλειές τους μου άρεσαν αρκετά, παρόλο που κάτι έλειπε. Πάλι όμως έγινε πάταγος και χαμός.
Επίσης βγάζουν το 2012 ένα νέο άλμπουμ "Imaginarium" το οποίο θα γίνει και ταινία με αυτούς. Έτσι διάβασα στο wikipedia.
Posted 20 September 2011 - 17:13

Posted 24 September 2011 - 02:31
Oι Nightwish άλλαξαν σίγουρα απλά λόγω Tarja ήταν κάτι διαφορετικό σε ήχο απο όλα τα υπόλοιπα female fronted metal bands.Πλέον και η Tarja έχασε και οι Nightwish ήρθαν σε πιο "γήινα" επίπεδα
Posted 24 September 2011 - 18:01
Posted 24 September 2011 - 20:25
Η Τάρζα δεν έχασε..Μην το ξανακούσω αυτό...Ίσα ίσα έχει κερδίσει πλλά από αυτήν την συνεργασία της με το γκρουπ..Απότι έχω διαβάσει αποφάσισε να ασχοληθεί με σόλο καριέρα
Youtube Video
Oι Nightwish άλλαξαν σίγουρα απλά λόγω Tarja ήταν κάτι διαφορετικό σε ήχο απο όλα τα υπόλοιπα female fronted metal bands.Πλέον και η Tarja έχασε και οι Nightwish ήρθαν σε πιο "γήινα" επίπεδα
Μπρεχτ
Posted 25 September 2011 - 12:02
Η Τάρζα δεν έχασε..Μην το ξανακούσω αυτό...Ίσα ίσα έχει κερδίσει πλλά από αυτήν την συνεργασία της με το γκρουπ..Απότι έχω διαβάσει αποφάσισε να ασχοληθεί με σόλο καριέρα
Να απαντήσω σε αυτό με λίγη προσωπική εμπειρία

Posted 26 September 2011 - 13:14
Τί εννοείς προσωπική εμπειρία?Να απαντήσω σε αυτό με λίγη προσωπική εμπειρία
: όταν λέμε πως η Tarja έχασε μπορούμε να το ερμηνεύσουμε και σαν οτι λόγω της συνεργασίας της και τις επιτυχίες της με το γκρουπ, πήραν τα μυαλά της αέρα και πάει για σόλο καριέρα νομίζοντας οτι θα έχει πιο πολύ πέραση έτσι. Βέβαια αυτό είναι μια προσωπική μου άποψη

Μπρεχτ