Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Your music tastes?
Posted 21 October 2006 - 22:40
Posted 21 October 2006 - 23:23

ενδεικτικα,αρκετα ειδη rock,μεταλ(αναλογα με τα κεφια),j-rock/pop και προσφατα δοκιμασα και Κ-pop,electronic/chill out,minimal,house...
παντως αυτο το καιρο εχω καει εντελως με μουσικη για tango(πραγματικα απιστευτες μελωδιες),και παραδοσιακη ιαπωνικη μουσικη με shamisen(

Posted 22 October 2006 - 11:32

Posted 27 October 2006 - 21:29
Ιδιαίτερη προτίμηση στα ελληνικά και στα electro,house.techno,progressive (beatia με λίγα ΄λόγια)
Προειδοποίηση:Κλασική μουσική (λίγο παρεξηγημένος ο όρος, αρκετοί νομίζουν ότι περιλαμβάνει ΟΛΗ την εποχή 1600 - 1910)
1730 – 1827 (αξίζει να σημειωθεί ότι η εποχή αυτή τελειώνει με τον θάνατο του Ludwig van Beethoven το 1817)
Κύριοι αντιπρόσωποι: Beethoven, Mozart, Haydn, Gluck κ.α.
Μήπως ξέχασες τον Στράους ;
:
Posted 02 November 2006 - 18:54
Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα
George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking
Posted 05 November 2006 - 16:48
Posted 06 November 2006 - 13:47

Posted 07 November 2006 - 12:17
Λοιπον πανω απ 'ολα PRODIGY
και μετα metal ,thrash και ισως καμια φορα(αν εχω κεφια
και κανα) nu metal

Posted 07 November 2006 - 17:47
Βέβαια υπάρχει και η άλλη περίπτωση...... σιχαίνομαι το σκυλάδικο εως αηδίας αλλα όταν θα πάμε παρέα δεν θα πω όχι!
Όπως πιστεύω οτι το ροκ είναι άποψη και τρόπος ζωης και όχι μια τρελή πλύση εγκεφάλου καιιιι..... "Σαγαπάω κοίτα...."
Κλασική μουσική ακούω απο μικρός... η αλήθεια είναι οτι τρελένομαι να ακούω αλλα μόνο όταν υπάρχει μπροστά μου, γιατί δεν πρόκειτε να πάρω προτοβουλία να ακούσω...
Και μ'αρέσει η ρυθμική γενική μουσική πάλι όχι εμπορικού στυλ.. Π.χ. κάτι underground rap... Jpop... και γενικά στύλ που είναι όμορφα διατυπωμένο!!

Posted 07 November 2006 - 17:55
Posted 09 November 2006 - 16:08

Απο κει και περα οτι μου ακουγεται ευχαριστα καλοδεχουμενο αλλα ιδιεταιρα ακουω ολα τα ειδη rock, techno και trance! :dry:

Posted 13 November 2006 - 16:37
Posted 20 November 2006 - 22:42

Από τη στιγμή που έβαλα dsl μπόρεσα να ακούσω διάφορα είδη και πλέον το "ρεπερτόριο" μου περιλαμβάνει και blues, jazz, folk και κλασσική [κυρίως Chopin και Vivaldi].
Αυτά τα νεο-ελληνικά και τα pop/beat ακόμα δεν μπορώ να τα ακούσω πάντως XD

Posted 25 November 2006 - 00:47

Welcome to the worst nightmare of all... reality
Posted 20 July 2008 - 21:44
Προσωπικός δεν άκουγα καθόλου (μα καθόλου) μουσική μέχρι την 1ή γυμνασίου. Τότε άρχισα να ακούω κάτι λίγα ψιλο-ποπ και κόλλησα με διάφορα πράγματα όπως Nirvana - Aerosmith - Linkin Park, κτλ, τα οποία και γρήγορα σταμάτησα να ακούω μιάς και πέρασα σε άλλα ακούσματα. Κάτι που μου κάνει εντύπωση, ότι με το καιρό άρχισα να ξαναψάχνω αρκετά απο αυτά τα πράγματα.
Όπως και να έχει, ύστερα απο 3 χρόνια με punk και Nirvana στο γυμνάσιο και άλλα 3 με μόνο μεταλλιές στο λύκειο, τώρα λιώνουμε άπειρα πράγματα απο διάφορα είδη, αλλά θα έλεγα πως το είδος που ψάχνω όσο πιο πολύ μπορώ τώρα είναι η rap. Το βρίσκω ιδιαίτερα παρεξηγημένο είδος και όσο ψάχνω τόσο περρισσότερα διαμάντια βρίσκω απο εδώ και 'κεί. Απο εκεί και πέρα, κλασσικά απο metal μέχρι soul και soundtracks, ότι προκαλεί συναισθήματα, σκέψεις ή απλά πορώνει/συγκινεί είναι ευπρόσδεκτο.