Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Your music tastes?
Posted 02 June 2006 - 10:18
Heavy Metal
Και όταν με πιάνει η τρέλα και Death Metal
Posted 19 June 2006 - 09:24

τώρα τελευταία έχω φάει ένα ψιλοκόλλημα με jrock!

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies

Posted 19 June 2006 - 18:32
Metal Heavy and Power
Epic music
a little bit of r 'n' b and soul
.........
Posted 19 June 2006 - 19:54

Μετά έχουμε punk-rock-metal σε όλες τις εκφάνσεις τους.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 23 July 2006 - 21:29
Posted 23 July 2006 - 23:15
Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα ανάμεσά μας που ακούνε και κλασσική μουσική και metal...
Λέω και εγώ να σας εισάγω στα ακούσματα μου (ασχολούμαι και τα ακούω όλα αυτά εξίσου)...
Αναγεννησιακή μουσική
1300 - 1600 (το 1300 περίπου άρχισε να γίνεται πρακτική της πολυφωνικής μουσικής, μέχρι τότε υπήρχε μονόφωνη μουσική, γρηγοριανό choral και άλλα)
Κύριοι αντιπρόσωποι: Palestrina, Josquin des Pres, Lasso, Morales κ.α.
Μπαρόκ μουσική
1600 - 1750 (αξίζει να σημειωθεί ότι η εποχή αυτή τελειώνει με τον θάνατο του Johann Sebastian Bach το 1750)
Κύριοι αντιπρόσωποι: J. S. Bach, Vivaldi, Handel, Buxtehude κ.α.
Κλασική μουσική (λίγο παρεξηγημένος ο όρος, αρκετοί νομίζουν ότι περιλαμβάνει ΟΛΗ την εποχή 1600 - 1910)
1730 – 1827 (αξίζει να σημειωθεί ότι η εποχή αυτή τελειώνει με τον θάνατο του Ludwig van Beethoven το 1817)
Κύριοι αντιπρόσωποι: Beethoven, Mozart, Haydn, Gluck κ.α.
Ρομαντική μουσική
1815 – 1910
Κύριοι αντιπρόσωποι: Chopin, Liszt, Haydn, Schumann κ.α.
Σύγχρονη / Atonal μουσική (καταργείται η έννοια της μείζονας / ελάσσονας τονικότητας, γίνεται χρήση 12φθογγου συστήματος & πολυσυγχορδιών)
1910 - σήμερα
Κύριοι αντιπρόσωποι: Debussy (στη μέση ρομαντικής & σύγχρονης), Schoenberg (καθιέρωσε το 12φθογγο), Rachmaninov, Stravinsky κ.α.
Rock / Metal μουσική (και ΟΛΑ τα φάσματά της)
1957 - σήμερα (Θεωρώ ότι η rock ως rock ξεκίνησε με Beatles)
Κύριοι αντιπρόσωποι: Ειλικρινά δεν ξέρω ποιους να πρωτογράψω. Γράφω τα πρώτα 4 αγαπημένα μου συγκροτήματα: Dream Theater, Symphony X, Metallica, Pink Floyd κ.α.
Πάντως ακούω άνετα οποιοδήποτε φάσμα αυτής της μουσικής, από soft rock μέχρι death metal κτλ...
Για ελληνική μουσική, δεν το συζητώ, την θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ (με ελάχιστες εξαιρέσεις)
Δεν ξέρω αν προσέξατε ότι δεν ακούω jazz, (συμπεριλαμβάνεται στην μοντέρνα / μεταμοντέρνα (το αναφέρω για ιστορικούς λόγους)). Απλά δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ μαζί της...
Θα το κάνω όμως και αυτό σιγά σιγά... Ο αυτοσχεδιασμός είναι η αδυναμία μου...

Posted 23 July 2006 - 23:25
Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα ανάμεσά μας που ακούνε και κλασσική μουσική και metal...
Ας είναι καλά οι Haggard που τα συνδιάζουν και τα δύο

Posted 23 July 2006 - 23:39

Αχ γιατί να μην είχαμε παραδοσιακή την κλασσική μουσική; :offtopic:
Posted 24 July 2006 - 00:06
από εκει και πέρα ακούω κατά κύριο λόγω σχεδόν οτιδήποτε έχει σχέση με μεταλ [από την τεχνική μορφή του μέχρι την πολύ βαριά]. ¶λλα ακούσματα είναι λίγο προς κλασσική μουσική. Αυτά σε γενικές γραμμές...
Posted 25 July 2006 - 14:24
Απο κει και περα κι εγω μια απο τα ιδια με τον γερο απο πανω

Μεγαλωσα με metal, ετσι..

Posted 22 August 2006 - 11:40
Ακούω και μέταλ (η μόνη μορφή της η οποία δεν συμπαθώ τόσο όσο τις υπόλοιπες είναι η Black, όλα τα υπόλοιπα

Μερικά συγκροτήματα που μου αρέσουν απο ροκ και μέταλ: Pink Floyd, Porcupine Tree, System of a Down, Nightwish, Metallica, Rush, Red Hot Chili Peppers, Oasis, Korn, In Flames, Firewind, Kiss, AC/DC, Pain of Salvation, Tool, Opeth και άλλα πολλά.
Μπείτε εδώ αν θέλετε: http://www.last.fm/user/CuBiCLe89/
για μια καλύτερη ματιά στα ποικιλόμορφα γούστα μου. Γιατί δεν φτιάχνετε όλοι απο ένα account να είμαστε friends εκεί; ^_^
Musashi φίλε συν-Νεοσμυρνιώτη my salutations!
Posted 22 August 2006 - 13:29
μια απο τα ιδιαΗ μουσικη δεν εχει ορια, οποτε ακουω οτιδηποτε ειναι καλο συμφωνα με το γουστο μου.
Posted 21 October 2006 - 12:28
Αγαπημένοι καλλιτέχνες από κάθε είδος:
Vivaldi
Αλκίνοος Ιωαννιδης, Χάρις Αλεξίου
Rock ακούω πάρα πολλούς αλλά όχι όλα τα τραγούδια τους και έτσι δεν έχω αγαπημένο καλλιτέχνη
Dream Theater, Bruce Dickinson, Iced Earth
FFC
Posted 21 October 2006 - 22:20
Αγαπημενα κομματια: Estuans Interious, In Taberna Quantus Sumus, O Fortuna, 1812 Overture, 9th Symphony Allegro Assai {Choral}, Dies Irae {Verdi}, Lacrimosa, Queen of the Night, Carmen, Toccata in D minor {Bach} και αλλα πολλα!

~Sors de l'enfance, ami, reveille-toi!