Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#601 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 August 2008 - 15:58

Moria from One Piece...πραγματικα ποσο αθλια σχεδιασμενος μπορει να ναι ενας villain?

Στο manga τουλαχιστον διατηρουσε ενα υφος,στο ανιμε ακομη χειροτερος...:cry5:

#602 Locked n loaded

Locked n loaded

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 22 August 2008 - 22:18

Sasuke χωρίς δεύτερη σκέψη! :erk:

#603 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 22 August 2008 - 22:36

Moria from One Piece...πραγματικα ποσο αθλια σχεδιασμενος μπορει να ναι ενας villain?

Στο manga τουλαχιστον διατηρουσε ενα υφος,στο ανιμε ακομη χειροτερος...:cry5:

και γω θελω να τον δειρω αλλα ειναι respect o τυπος .ειναι τεραστιος με γελοια φωνη :hahaha:

#604 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 23 August 2008 - 22:49

Τον ryuuku απο το death note....αχ ειναι ασχημοφατσας!!!!!Σα μεταλαγμενος κλόουν ειναι....μπλιαχ

Edited by Dark_Venus, 23 August 2008 - 23:19.

#605 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 23 August 2008 - 23:17

Χεχεχε!!!!!!! Ειναι σαν το τζοκερ.
Θα σε βοηθησω και εγω,θα τον δειρουμε μαζι.

#606 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 23 August 2008 - 23:20

Χεχεχε!!!!!!! Ειναι σαν το τζοκερ.
Θα σε βοηθησω και εγω,θα τον δειρουμε μαζι.

O Τζοκερ ειναι κουκλος μπροστά του....αμέ!Να του σπασουμε τα μουτρα του σιχαμένου...:nbleed:

#607 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 August 2008 - 06:56

Γιατί τέτοιο μίσος για το Ryuk? Σε σχέση με τους άλλους Shinigami της σειράς είναι κούκλος! :hahaha:

15fkk04.jpg

#608 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 24 August 2008 - 11:31

let's hit misa-misa, guys!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#609 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 24 August 2008 - 11:37

Γιατί τέτοιο μίσος για το Ryuk? Σε σχέση με τους άλλους Shinigami της σειράς είναι κούκλος! :hahaha:

Ναι,αλλα αυτον δειχνει πιο πολυ......

#610 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 August 2008 - 17:39

Τον ryuuku απο το death note....αχ ειναι ασχημοφατσας!!!!!Σα μεταλαγμενος κλόουν ειναι....μπλιαχ

Αν και απο εμφανιση τον βρηκα τρομερο και οι ατακες του και φωνη μ'αρεσαν πολυ,απο την αλλη κι εμενα μου την εσπασε,οπως ακριβως μου την εσπασε κι ο Light...πιο πολυ μαλιστα μιας και απ αυτον ξεκινησαν ολα αλλα σε ολη την σειρα δεν ειδαμε ουτε ενα ιχνος τιμωριας επανο του απο τον Shinigami King και μαλιστα φαινετε οτι τα Death Note στην γη ηταν ενα αρκετα συνηθες φαινομενο{ενταξει οχι και τρομερα συχνο,απλα εννοω ειχε ξαναγινει} και δεν ηταν η πρωτη φορα...

Αυτος,περισσοτερο απ ολους και μαζι με τον Light αξιζε μια εξισου μεγαλη τιμωρια και την γλιτωσε πολυ φτηνα...ευχομαι να ερωτευτει καποιον ανθρωπο καποτε;)

let's hit misa-misa, guys!!!

Oi,let's stop the hate Misa contest,enough with that!!:chigau:

{OK I'm with you now,hit while nobody is watching!!xD}

#611 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 24 August 2008 - 19:37

Ερωτας;χμμμμ επειδη αν κρινω απο την μουτσουνα του (η οποια ειναι εξισου ασχημη με τον εσωτερικο του κόσμο) θα τη φάει τη χιλοπιττα νομιζω τελικά οτι ειναι χειρότερο απο το ξύλο να ερωτευθεί...Σατανικό.....μουαχαχαχαχα....Ντάξει και γω οσο πιο πολυ προχωράω τοσο πιο πολυ μ αρεσει ο L αλλα προς το παρον περιμενω να κριθουν ολα στο τελος....(μη μου το μαρτυρησετε please!:blingeye2:)

#612 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 August 2008 - 19:40

Ερωτας;χμμμμ επειδη αν κρινω απο την μουτσουνα του (η οποια ειναι εξισου ασχημη με τον εσωτερικο του κόσμο) θα τη φάει τη χιλοπιττα νομιζω τελικά οτι ειναι χειρότερο απο το ξύλο να ερωτευθεί...Σατανικό.....μουαχαχαχαχα....Ντάξει και γω οσο πιο πολυ προχωράω τοσο πιο πολυ μ αρεσει ο L αλλα προς το παρον περιμενω να κριθουν ολα στο τελος....(μη μου το μαρτυρησετε please!:blingeye2:)

Oχχχ δεν εχεις δει ακομη ολη την σειρα??:hahaha:

Τωρα καταλαβα και οντως μου φαινοταν παραξενο...αυτο που λεω για τον ερωτα εχει διαφορετικη σημασια απ αυτην που νομιζεις και σιγουρα δεν ειναι κατι καλο{οχι που θα του εδινα και ομορφη κοπελα του ατιμου!}...αλλα δεν σου λεω,ειναι spoiler,οταν μαθεις θα με θυμιθεις...:P

#613 zoeleene

zoeleene

No obsession=No life...

• Members
  • 36 posts

Posted 24 August 2008 - 19:55

Θα 'θελα να πλακώσω στις κλωτσιές τους ναζί απ'το Hellsing, τον γυαλάκια απο το Deadman Wonderland, καθώς και τον προδότη από το ίδιο manga, επίσης αξίζει μια γερή κλωτσιά στη μούρη της Sailor Moon... Μου τη σπάνε οι χαζοχαρούμενες και shoujo-dramatic ξανθιές... Μη με βρίσετε plz οι φαν του sailor moon... Επίσης θα ήθελα να δείρω τον Chairman στο Vampire Knight για να ξυπνήσει... Να του πετάξω τα γυαλιά και το μαλλί, να τον βάλω κάτω και να τον... ΔΕΙΡΩ.:ureshii: Αυτά για την ώρα...

#614 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 24 August 2008 - 20:29

Θα 'θελα να πλακώσω στις κλωτσιές τους ναζί απ'το Hellsing, τον γυαλάκια απο το Deadman Wonderland, καθώς και τον προδότη από το ίδιο manga, επίσης αξίζει μια γερή κλωτσιά στη μούρη της Sailor Moon... Μου τη σπάνε οι χαζοχαρούμενες και shoujo-dramatic ξανθιές... Μη με βρίσετε plz οι φαν του sailor moon... Επίσης θα ήθελα να δείρω τον Chairman στο Vampire Knight για να ξυπνήσει... Να του πετάξω τα γυαλιά και το μαλλί, να τον βάλω κάτω και να τον... ΔΕΙΡΩ.:ureshii: Αυτά για την ώρα...

εγω ειμαι φαν της sailor και το βρισκω πολυ χαρητωμενο το υφος της.Ορισμένες φορές με κάνει να γελάω..Περισσότερο γιατι μ αυτο μεγάλωσα και ετσι της εχω μια δυναμία....Σεβαστή η αποψή σου φυσικά.:Blissfull:Μηπως εισαι λιγο aggresive?τοσους πολλους;:deadga6:

#615 zoeleene

zoeleene

No obsession=No life...

• Members
  • 36 posts

Posted 25 August 2008 - 11:59

εγω ειμαι φαν της sailor και το βρισκω πολυ χαρητωμενο το υφος της.Ορισμένες φορές με κάνει να γελάω..Περισσότερο γιατι μ αυτο μεγάλωσα και ετσι της εχω μια δυναμία....Σεβαστή η αποψή σου φυσικά.:Blissfull:Μηπως εισαι λιγο aggresive?τοσους πολλους;:deadga6:

Δεν είναι πολλοί... Έχω κι άλλους... Όπως τη Medusa από το Soul Eater... Την σιχαίνομαι, αλλά...
Spoiler: Soul Eater spoiler

Επιθετική ΕΓΩ? Ποτέ!:madtodeath::dwarf::hiding_something:Εγώ είμαι καλό κοριτσάκι...

Edited by Kenny, 28 August 2008 - 17:58.