Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#616 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 20:53

χμμ καπου διαβασα για τον raki απο το claymore...
θα συμφωνησω...μουαχαχααχ!!

πολυ κλαμα,δυστυχια και κακο ρε παιδι μου για να ειναι με την claire...Ηθελα να ηξερα πως εκανε οταν εχασε τους γονεις του..:hahaha:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#617 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 21:02

Επιθετική ΕΓΩ? Ποτέ!:madtodeath::dwarf::hiding_something:Εγώ είμαι καλό κοριτσάκι...

σ εκοψα εγω...αγγελουδι σαν εμενα....τερμα το σπαμ ομως τωρα....θα εδερνα αυτον με το θαμνο απο το one piece...ειναι χαλιας ρε παιδια συγγνωμη κιωλας...

#618 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 22:07

σ εκοψα εγω...αγγελουδι σαν εμενα....τερμα το σπαμ ομως τωρα....θα εδερνα αυτον με το θαμνο απο το one piece...ειναι χαλιας ρε παιδια συγγνωμη κιωλας...

Ελα ρε αυτος ειναι πολυ καλος:shock:, εγω δεν θα τον εδερνα ποτε:nanteee:

#619 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 22:40

usagi απο sailormoon μου ειχε παρει τα αυτια με τις τσιριδες της
και φυσικα haruhi....need i say moar?!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#620 Pindrops

Pindrops

tiny silver hammers

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 17:27

Θα έδερνα με άνεση την Asuka. Δεν ξέρω για μετά, αλλά σίγουρα θα την έδερνα πρώτα!

Α ναι, θα έδερνα τον Light οπωσδήποτε...πριν μάθει ποιος είμαι. Βέβαια εννοείται πως θα το είχε προβλέψει και θα με είχε σκοτώσει ήδη. Αλλά βέβαια, ο L θα είχε προβλέψει πως θα το είχε προβλέψει και θα τον σταματούσε, αλλά ο Light θα είχε προβλέψει πως...
θα τους σκότωνα και τους δύο και το δημιουργό της σειράς και όλους.]
Έτσι για σας τη σπάσω :hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 28 Αύγουστος 2008 - 17:57

Δημοσιευμένη  εικόνα
How do you like my swimming?:chigau:

#621 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 19:32

Α ναι, θα έδερνα τον Light οπωσδήποτε...πριν μάθει ποιος είμαι. Βέβαια εννοείται πως θα το είχε προβλέψει και θα με είχε σκοτώσει ήδη. Αλλά βέβαια, ο L θα είχε προβλέψει πως θα το είχε προβλέψει και θα τον σταματούσε, αλλά ο Light θα είχε προβλέψει πως...
θα τους σκότωνα και τους δύο και το δημιουργό της σειράς και όλους.]
Έτσι για σας τη σπάσω :hahaha:

....μα γιατι.......ο μονος λόγος που θα εδερνα τον Light ειναι
Spoiler: Death Note spoiler

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 28 Αύγουστος 2008 - 17:58

#622 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 00:01

Βαλτε και εμενα μεσα!!Πρωτα θα του σπασουμε τα παιχνιδια,ετσι να γουσταρουμε,μετα θα του κοψουμε το μαλλι,για να μην εχει να ασχολειτε με τιποτα,και μετα τον σπαμε και στο ξυλο..:hahaha:

να του το παρουμε με την ψιλη και να ριξουμε πανω τ κανα περιεργο ματζουνι για να μην ξαναφυτρωσει ποτε!!:hahaha::hahaha:
πιστευω οτι μετα απο αυτο θα αισθανθει τοσο αθλιος που θα αυτοκτονησει και ετσι γλιτωνουμε τον κοπο(στην χειροτερη περιπτωση κακοποιουμε το πτωμα...)
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#623 Lestat

Lestat

The vampirian

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 17:08

Αυτονόητη απάντηση sakura απο το naruto γιατί δεν μπορώ αλλο spam του τύπου: sasuke kun, sasuke kun, sasuke kun, sasuke kun, sasuke kun, sasuke kun ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#624 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 18:00

Καλύτερα να αποφεύγονται τα σεναριακά spoilers σ' αυτό το thread, plz... :emptyonexg1:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#625 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 02:52

τον near μισω οσο τιποτα αλλο........φτηνη L απομιμιση,βλαμενο κολοπεδο DIE DIE DIE!!!!!!!!!!!
ουψ παρασυρ8ικα λιγο........μετα παει η ψοναρα ο sasuke,νομιζει οτι ειναι καλυτεροσ ολων, ενο ειναι ενασ ελεεινοσ χαμενοΣ DIE DIE DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ψοφα τραβα στη κολαση μπ******!!!!!!
για αυτους τους δυο υπαρχει ασιγαστο μισος (το ειδατε και εσεις, δε μπορω ουτε τα δαχτυλα μοθ να σιγκρατισω, και μου ανεβηκε και η πιεση :P και ασ ειμαι μολισ 18)

επισης ευχαριστως 8α εδερνα τον πατερα του sinji απο nge
και μια σφαλιαρα μονο στην sasukoπλιχτη sakyra μπας και κσυπνισει

qzMHWHd.png

#626 Zeph

Zeph

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:43

Ανελεητο βρωμοξυλο στον Byakuya απ'το Bleach !

#627 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 19:52

επισης και ο keigo απο bleach............δε παιζει να υπαρχει πιο ενοχλητικος χαρακτηρας

qzMHWHd.png

#628 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 16:15

Ανελεητο βρωμοξυλο στον Byakuya απ'το Bleach !

ελαααααα!κατα βαθος ειναι γλυκουλης....:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#629 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 16:30

χμμ.. Uchiha Itachi από Naruto. :madtodeath:
Δημοσιευμένη  εικόνα Konata rulez.:hero:

#630 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 18:52

χμμ.. Uchiha Itachi από Naruto. :madtodeath:

Aυτο που λες ειναι απλα ιεροσυλια:oo:*........ Δεν υπαρχει καλυτερος χαρακτηρας σε ολη την σειρα κατα την γνωμη μου........Και εκει που εχει φτασει το anime Και εκει που εχει φτασει το manga.......

*(πλακα κανω, εννοειται καθε γνωμη ειναι σεβαστη)