Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#571 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 July 2008 - 05:39

πες τα βρε moutzah3nt1n γιατι εγω ουρλιαζω τοσον καιρο και δεν με ακουνε καποιοι γκουχ zoro γκουχ

@ zoro.....ναι και μενα μου την σπαει ο Near υπερβολικα (περιπου οσο και η misa) ...
That damn Near!!!!!!!

#572 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 12 July 2008 - 14:09

την misha θα ηθελα να δειρω!!!! ******* *** * και ειναι απλα σκατομυαλη!!!! ε δεν την παλευει η κοπελα

Μεγαλε, σε κατι τετοια βαζουμε spoiler tag:deadga6:
Spoiler: Death Note spoiler

Posted Image

#573 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 12 July 2008 - 17:53

ναι ομως δεν την τελειωσε εξαιτιας της και του μου.....δουλου του REM

#574 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 July 2008 - 22:53

ναι ομως δεν την τελειωσε εξαιτιας της και του μου.....δουλου του REM

if i'm not much mistaken Rem was a "she"...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#575 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 July 2008 - 22:56

Update. Τον ακατανόμαστο, φλώρο και προδότη απο το Code Geass(όλοι ξέρετε σε ποιον αναφέρομαι:tensai:)

#576 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 12 July 2008 - 23:58

τον Pesche Getishe apo to Bleach πολυ απαισιος ρε παιδια.

#577 TritonX

TritonX

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 13 July 2008 - 03:48

Kurei από Flame of Recca.Υπερόπτης,εριστικός και gay. :thumbdown:

#578 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 13 July 2008 - 10:11

Usopp...
εχουν κανει αυτον τον χαρακτηρα τοσο κουραστικο τοσο χεστη και φωνακλα που 300 επισοδεια να τον βλαπεις να ουρλιαχει απο φοβο ε ελεος....
ελπιζω στα επισοδεια που μου μενουν ακομα να αλλαζει η κατασταση

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#579 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 14 July 2008 - 00:43

φιλε μου διαφωνω γιατι ας πουμε στην μαχη με τον Rob Lucci ο usopp φωναζε στον luffy και μετα εγινε της π.... τον αδικεις

#580 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 16 July 2008 - 16:29

Σιγουρα όλους τους χαρακτίρες του Ayakashy Night. Θα τους κοπανουσα χωρίς ελεος*:madtodeath:. Ειδικα τον πρωταγωνιστή μου την δεινει στα νεύρα για τα καλά:burningbe3:. Ευχαρίστως θα τον έκανα φέτες.

*(Εντάξει λίγο έλεος στα female μπορεί να εδειχνα)

Posted Image

#581 kamehame-kyma

kamehame-kyma

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 19 July 2008 - 21:08

Γενικα σχεδον σε καθε ανιμε υπαρχει ενασ δυο χαρακτηρεσ που με εκνεβριζουν σε βαθμο ελεϊνησ αηδιασ :ballumad::kakaka: αλλα λιγοι εχουν ξεχωρισει :orly: . Πρωτη και καλυτερη η Amane Misa , με εκνεβριζει απιστευτα το γεγωνοσ οτι ενω δεν ειναι χαζη (οχι πολυ τουλαχιστον :twisted:) αφηνει τον αλλο τον μπαγλαμα τον Light να την εκμεταλλεβεται σε ολα τα επιπεδα , αν ηταν τελειοσ χαζη δεν θα με ενοιαζε (το ξερω οτι πολοι πιστευεται οτι ειναι U.F.O αλλα δειχνει μια Α νοημοσηνη ).
Spoiler:

ί
:oo::oo:Ο Φαρμακοτρυφτησ Ειναι Ο Yu Kanda:oo::oo:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Spoiler:

#582 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 24 July 2008 - 18:40

εγω θα ηθελα πολυ να πλακωσω τον blackbeard απο το one piece αφου δεν το εκανε ο ace πρεπει να το κανω εγω!!!!!

#583 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 28 July 2008 - 10:16

if i say sasuke will i get a beating? XD
that emo char just gets in my nerves always crying about vengeance since episode/chapter 1
+ things that i cannot tell cause i dont know how to make the spoilertag :P
i just would like to torture him for hours and hours and hours :D

Yagami Light is a good second choice, when i read the manga i did not really hate him that much, but after seeing all the little girls crying out loud for him without even reading the manga and saying how cute he is it just got in my nerves ^^

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#584 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 28 July 2008 - 12:52

if i say sasuke will i get a beating? XD
that emo char just gets in my nerves always crying about vengeance since episode/chapter 1
+ things that i cannot tell cause i dont know how to make the spoilertag :P
i just would like to torture him for hours and hours and hours :D

Yagami Light is a good second choice, when i read the manga i did not really hate him that much, but after seeing all the little girls crying out loud for him without even reading the manga and saying how cute he is it just got in my nerves ^^

Τοο spoiler tag στο reply είναι το τρίτο από το τέλος εικονίδιο του editor με το ροδομαλλο κοριτσάκι που κρύβεται πίσω απ΄το κίτρινο σύμβολο προσοχής (τρίγωνο με θαυμαστικό).

Όσο για τον Light..
Spoiler:
:hahaha:

#585 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 28 July 2008 - 13:34

Usopp...
εχουν κανει αυτον τον χαρακτηρα τοσο κουραστικο τοσο χεστη και φωνακλα που 300 επισοδεια να τον βλαπεις να ουρλιαχει απο φοβο ε ελεος....
ελπιζω στα επισοδεια που μου μενουν ακομα να αλλαζει η κατασταση

Sorry,αμα σε ριξουν εσενα με τα θηρια,τι θα εκανες????

Ο Oda τον εφτιαξε για να θυμιζει πιο πολλυ κανονικο ανθρωπο που νικαει με Εξυπναδα και πονηρια,και αυτο κανει παντα!!

Και επισης χαρης σε αυτον
Spoiler:

Εγωθα ηθελα να σπασω στο ξυλο,Λοιπον,

Τον Kakarotto για αρχη,Ο τυπας αν και πρωταγονιστης αγαπημενο μου Anime μου την δινει αφανταστα:madtodeath:Ψοθα kakarotto:madtodeath:Vegeta Rulz!:hero:

Μετα.

Sasuke,OMG,δεν τον παω καθολου μα καθολου,:burningbe3::burningbe3:Damn you Emo-Kun,get out of my face!!:burningbe3:

και Near απο DN,το Μπα***δι μου ειχε σπασει τα νευρα,τον κανανε και απομιμιση του L και το διαλυσανε εντελως το θεμα!!!Light Should Kill That SOB!!! :madtodeath:

Berserk___Gatsu.jpg