Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Lucky Star
Posted 28 June 2008 - 22:58
Posted 16 August 2008 - 18:33
[media]http://www.youtube.com/watch?v=iom94JWSUIo[/media]
Posted 03 September 2008 - 12:50
Όσο για το release των EnA to έχω.Υπάρχει στο boxtorrents.
Είναι 4.10 GB, .mkv, 1024*576
Posted 03 September 2008 - 15:26
Ναι,μάλλον θα βγεί το OVA.Το περιμένω απίστευτα!!
26.09.2008
anidb is your friend...
http://anidb.net/a5932
Και το 2009 μάλλον αναμένουμε Season 2. :3
Posted 04 September 2008 - 16:26
Posted 06 September 2008 - 00:30
Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και...το παράτησα!
Ξέρω ότι μπορεί να με βομβαρδίσετε και να με ξεκατινιάσετε αρκετοί από εδώ μέσα αλλά πείτε μου αν αργότερα αλλάζει και βελτιώνεται ή μένει στα ίδια ανούσια (κατά την γνώμη μου) αστεία.
Επίσης δεν πρέπει να υπάρχει κάποια υπόθεση που να εξελίσεται αλλά απλά καταστάσεις και μικρές ιστορίες της καθημερινότητας των πρωταγωνιστριών, σωστά;
Θα μου πείτε ίσως ότι δείχνει την συμπεριφορά που έχουμε αρκετοί otakus από εδώ μέσα και μπορεί αυτό είναι το καλό του σημείο αλλά συγνώμη δεν με αγγίζει ο τρόπος που το δείχνει και επίσης, αυτό το έχω ήδη δει με φοβερή επιτυχία στο Genshinken!
Τα "ανουσια " οπως λες αστεια (τα οποια εγω βρισκω φοβερα
Και κατι αλλο, 2η σεζον στο manga υπαρχει, αυτη ειναι που θα βγει και σε anime η κατι τελειως ασχετο ??
Posted 06 September 2008 - 01:11
Posted 06 September 2008 - 02:24
Sauce (source) για την πληροφορία για season 2 το 2009 που αναφέρθηκε έχουμε??
Το είχε πει η seiyuu της Konata, Hirano Aya, σε μια συνέντευξή της, νομίζω.
No sauce, sorry... Δεν μπορώ να ξαναβρώ πού το είχα διαβάσει.
Could be just a rumour...
Τα "ανουσια " οπως λες αστεια (τα οποια εγω βρισκω φοβερα) για να τα καταλαβεις πρεπει να εχεις δει και αλλα anime τα οποια εχουν σκοπο να σατυρησουν πχ code geass και the melancholy of haruhi suzumiya(αυτα θυμαμαι τωρα)..
Νομίζω έχει ξαναναφερθεί το link...
Posted 06 September 2008 - 10:58
Posted 17 September 2008 - 12:56
υπέθεσα ότι μέχρι τώρα θα έχω δει αρκετά anime για να καταλαβαίνω τι γίνετε, όμως... αυτή η σειρά δεν είναι μονο για anime. Αν δεν είσαι επίτιμος μέλος τον Λάμδα Λάμδα Λάμδα (reference στην Εκδίκηση των Nirds) δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Τραγικό...δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που λένε στην σειρά ειδικά η Konata. Δηλαδή παρόλο που μου άρεσε τελικός το anime δε μπορώ να το παρακολουθήσω καθότι νιώθω εντελώς ηλίθια αφού δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από αυτά που λέει η Konata.
Από την άλλη όμως χαίρομαι γιατί νόμιζα ότι είμαι geek αλλα αυτή η σειρά αποδεικνύει ότι δεν είμαι τόσο καμένη όσο νόμιζα και ότι ποτε δεν θα γίνω τόσο καμένη για να τα καταλαβαίνω.
in few words if you understand this anime then.. start to worry about your life.
Posted 17 September 2008 - 17:30
O.k το προσπάθησα για να μη με λέτε ξεροκέφαλη και προκατελημένοι, έχω δει 4 επεισόδια δεν είναι πολλά για να κρίνεις μια σειρά αλλα σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά για να καταλάβεις ότι αυτή η σειρά δεν είναι για τον μέσο "ανιμε" fun.
υπέθεσα ότι μέχρι τώρα θα έχω δει αρκετά anime για να καταλαβαίνω τι γίνετε, όμως... αυτή η σειρά δεν είναι μονο για anime. Αν δεν είσαι επίτιμος μέλος τον Λάμδα Λάμδα Λάμδα (reference στην Εκδίκηση των Nirds) δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Τραγικό...δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που λένε στην σειρά ειδικά η Konata. Δηλαδή παρόλο που μου άρεσε τελικός το anime δε μπορώ να το παρακολουθήσω καθότι νιώθω εντελώς ηλίθια αφού δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από αυτά που λέει η Konata.
Από την άλλη όμως χαίρομαι γιατί νόμιζα ότι είμαι geek αλλα αυτή η σειρά αποδεικνύει ότι δεν είμαι τόσο καμένη όσο νόμιζα και ότι ποτε δεν θα γίνω τόσο καμένη για να τα καταλαβαίνω.
in few words if you understand this anime then.. start to worry about your life.
There are geeks, nerds, and there are otaku...
Άλλη διάσταση καψίματος...
Εγώ πάντως, αν και μου διέφυγαν αρκετά anime references, δεν είχα κανένα πρόβλημα να παρακολουθήσω την Kona-chan.
Μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο το ότι είμαι ελληνο-ιάπωνας και πρώην MMORPGάς, δεν ξέρω...
Posted 17 September 2008 - 17:41
okO.k το προσπάθησα για να μη με λέτε ξεροκέφαλη και προκατελημένοι, έχω δει 4 επεισόδια δεν είναι πολλά για να κρίνεις μια σειρά αλλα σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά για να καταλάβεις ότι αυτή η σειρά δεν είναι για τον μέσο "ανιμε" fun.
τωρα δηλαδη μπορεις να μου πεις με ακομα μεγαλητερη σιγουρια Get a Life or Get Laid?
οντως αμα παιζεις MMORPG εχεις καποια bonus Σε αυτο το ανιμε.

Posted 17 September 2008 - 19:08
Multiplayer Masive Online Role Playing Gamewhat is MMORPG ?