Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#331 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 29 September 2008 - 20:35

me too clampman

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#332 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 29 September 2008 - 20:40

me too clampman

Το περιμενα...:bahhh:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#333 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 September 2008 - 20:43

My advice: περιμένετε για decent fansub... :knock-knock:

... ή δείτε το raw. Η εξάσκηση κάνει καλό. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#334 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 29 September 2008 - 21:52

Χμμ, το lucky channel δεν έκατσα να το δω επειδή δεν ήταν υποτιτλισμένο.
Και η εικόνα πάντως σε μερικά σημεία έκανε "νερά".
Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να κάνει καλύτερο fansub..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#335 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 September 2008 - 23:28

Ε καλούτσικο ήταν.

Σαν ένα extented normal episode με λιγότερες, αλλά μεγαλύτερες σε διάρκεια σκηνές.

Επειδή και στο τρέηλερ και στην αρχή έδειχνε συνέχεια τον Τσέρρυ-κουν νόμιζα ότι θα βλέπω για 40 λεπτά αυτόν αλλά τελικά γλίτωσα. :P

Τώρα περιμένουμε για καλό φανσάμπ για να το κρατήσουμε και να δούμε σαν μη γιαπωνεζομαθείς άνθρωποι το Τυχερό Κανάλι.
:emptyonexg1:

HnH5aB0.jpg

#336 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 30 September 2008 - 11:05

Καλό ήταν, στα πλαίσια των επεισοδίων. Είχε πλάκα σε κάποια σημεία.
Το rucky channeru δεν έκατσα να το δω, επειδή δεν μου αρέσει να βάζουν ηθοποιούς μέσα σε άνιμε. Και όντως δεν είχε υπότιτλους.

#337 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 30 September 2008 - 11:37

Ειχε κανενας αλλος προβλημα στον συγχρονισμο ηχου-εικονας απο το σημειο που αρχιζει το Lucky Channel και μετα?

Εγώ, δυστυχώς. Τες πα.

Με την OVA γέλασα πολύ, ιδίως με το ματς. Ναι, πορώνομαι όταν βλέπω αγώνες βόλεϋ, τι να κάνουμε. Τώρα να δούμε και για το Lucky Channel.

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#338 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 30 September 2008 - 13:53

My advice: περιμένετε για decent fansub... :knock-knock:

... ή δείτε το raw. Η εξάσκηση κάνει καλό. :P

Κι εγώ αυτό είπα να κάνω αλλά βαριέμαι να περιμένω πολύ... Οπότε μάλλον θα το δω από τους haliasubs :hahaha:
phmava.php

#339 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 30 September 2008 - 14:13

Η εξάσκηση κάνει καλό.

Η εξασκηση κανει καλο οταν μαθαινεις Ιαπωνικα. Οταν ΔΕΝ ξερεις Ιαπωνικα, τα ελαχιστα που "πιανεις" απο την εξοικείωση σου με αλλα ανιμε απλως σε ξενερωνουν...

:nanana:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#340 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 30 September 2008 - 14:39

Πολύ ωραία η ova, η konata μας περνάει πάλι στο επόμενο επίπεδο "καψίματος"

Spoiler:

#341 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 October 2008 - 03:05

εγω το χαρηκα πολυ το ova τελικα, ο σκυλος στην αρχη εδωσε ρεστα μονος του xD η μεταμορφωσεις και το ονειρο της kagami ηταν respecto, mmo moments μου φεραν δακρυα στα ματια ( θυμηθηκα τα θρυλικα καψιματα που εριχνα επι wow εποχες ), ολο ηταν πολυ καλοφτιαγμενο, εξαιρετικο OVA.

Το μονο που με χαλασε ηταν που δεν υπηρχε μεταφραση στο Lucky channnnooul. Οταν το βγαλει καλυτερο fansub θα το δουμε και αυτο !

#342 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 October 2008 - 00:21

Εγω παλι προτιμω χιλιες φορες να περιμενω να το βγαλει ενα καλο fansub group και να το ευχαριστηθω 100% απο το να βιαστω και να το δω λειψο (και ποιος ξερει με ποσα αστεια χαμενα στη μεταφραση):stubborn:

Αλλά ειλικρινά, θα το πω κι ας με γιουχάρετε... δε νομίζω πως αυτή η σειρά αξίζει όοοολον τον ντόρο που γίνεται για πάρτη της! Όχι πως δε το βρήκα καλό, κάθε άλλο, θα το πρότεινα σε πολλούς, αλλά όχι και για πόρωση!

Γιατι το παρουσιαζεις σαν κατι κακο; Αλλους τους πωρωσε, εσενα απλα σου αρεσε, it happens all the time!:drink:
Posted Image

#343 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 October 2008 - 12:34

Γιατι το παρουσιαζεις σαν κατι κακο; Αλλους τους πωρωσε, εσενα απλα σου αρεσε, it happens all the time!

Mιλούσα για τον εαυτό μου. Δεν εννοώ ότι είναι κακό να πορώνεσαι με μια σειρά. Απλά όλο άκουγα για αυτό και το πόσο καλό είναι... Μάλλον το υπερεκτίμησα πριν το δω. Λάθος μου.

Αλλά το ότι το είδα δύο φορές μέχρι τώρα είναι γεγονός. :borednn9: Oh, well...

Posted Image

#344 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 posts

Posted 06 October 2008 - 18:45

Spoiler:

εχω μονο το προτο επισοδιο δεν μου αρεσε και τοσο οποτε δεν ασχοληθικα ...

αλλα ιδα το OVA Raw ενα εχω να πω καψιμο ..... :burningbe3::burningbe3:

Spoiler:

#345 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 07 October 2008 - 06:07

Εγώ που ειδα ολή την σειρά και εχω να πω ενα μεγάλο αίσχος....Τέσπα ετσι και αλλιως ποτε δεν το συμπάθησα αυτό το Anime.