Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#286 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 June 2008 - 19:04

OVA θελω να δω, 2η σεζον με τιποτα. θα το ξεχειλωσουν αγρια.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#287 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 01 June 2008 - 19:10

Βασικά είναι σειρά με τόσο ελαστική θεματολογία που δεν ξεχειλώνει έτσι εύκολα.
Spoiler:
Αλλά παρόλ'αυτά μια ταινειούλα μια χαρά δεν θα σε χαλούσε έτσι?:orly:
Posted Image

#288 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 June 2008 - 10:25

κοιτα, μια ταινια, ενα OVA, ανετα υποστηριζονται απο το ανιμε. αλλα τωρα, δευτερη σεζον με του ιδιους χαρακτηρες, ε, τι αλλο θα τους δουμε να κανουν? θα καταληξει βαρετο. με διαφορετικους πρωταγωνιστες? that option is not an option. Konata uber alles

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#289 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 03 June 2008 - 10:59

κοιτα, μια ταινια, ενα OVA, ανετα υποστηριζονται απο το ανιμε. αλλα τωρα, δευτερη σεζον με του ιδιους χαρακτηρες, ε, τι αλλο θα τους δουμε να κανουν? θα καταληξει βαρετο. με διαφορετικους πρωταγωνιστες? that option is not an option. Konata uber alles

μην ξεχνας οτι το ανιμε βασιζεται στο 4-κομα της Yoshimizu Kagami... Αρα αμα υπαρχει καλο και μπολικο υλικο τοτε θα μπορουσε να υποστηριχτει μια δευτερη σεζον εστω και δωδεκαρα.

Πιο αμεσα παντως θα ηθελα να δω το 4-κομα να κυκλοφορησει μεταφρασμενο στην αγορα. Δεν θα ηταν ρισκο να κανει κατι τετοιο η Viz αφου και το μεταφρασμενο Azumanga μια χαρα πουλησε στη δυση..
Posted Image

#290 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 05 June 2008 - 22:32

καλά η Κονάτα παίζει να χαρακτιρίζει όλους μας με αυτήν την μανία της αχα χα χα χα
Η σειρά είναι φοβερά cute και ξεκαρδιστική βεβαίως
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#291 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 20 June 2008 - 23:17

΅Ϊ³ΪΕ·»ΤΎμ΅ΫDVD ¤ι¤­΅ω¤Ή¤Ώ OVA ΅Κ²Ύ΅Λ ¤Ά¤ί¤Ά¤ί¥¥κ¥Έ¥Κ¥λ¤ι¤­¤Ή¤ΏΖΓΕµΙΥ΅ΤΝ½ΜσΎ¦ΙΚ£°£Ή·ξΘ―Ηδ΅Υ΅§¤Ά¤ί¤Ά¤ί

Delay ftl

LfNX0dh.png

#292 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 21 June 2008 - 18:16

μην ξεχνας οτι το ανιμε βασιζεται στο 4-κομα της Yoshimizu Kagami...

Άντρας είναι, για όνομα του Θεού!

#293 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 22 June 2008 - 13:48

άσχετο ξέρει κανείς που θα βρώ το pocket manga?
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#294 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 June 2008 - 14:17

Mangatraders - Lucky Star Pocket Travelers

αλλα νομιζω το Lucky star πρεπει να εχει manga section..

ps. 2 chapters υπαρχουν εως τωρα.

#295 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 25 June 2008 - 20:17

Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και...το παράτησα!
Ξέρω ότι μπορεί να με βομβαρδίσετε και να με ξεκατινιάσετε αρκετοί από εδώ μέσα αλλά πείτε μου αν αργότερα αλλάζει και βελτιώνεται ή μένει στα ίδια ανούσια (κατά την γνώμη μου) αστεία.
Επίσης δεν πρέπει να υπάρχει κάποια υπόθεση που να εξελίσεται αλλά απλά καταστάσεις και μικρές ιστορίες της καθημερινότητας των πρωταγωνιστριών, σωστά;
Θα μου πείτε ίσως ότι δείχνει την συμπεριφορά που έχουμε αρκετοί otakus από εδώ μέσα και μπορεί αυτό είναι το καλό του σημείο αλλά συγνώμη δεν με αγγίζει ο τρόπος που το δείχνει και επίσης, αυτό το έχω ήδη δει με φοβερή επιτυχία στο Genshinken!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#296 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 25 June 2008 - 20:48

εχμ βελτιωνεται αλλα αμα τα θεωρεις ανουσια τα αστεια, δε νομιζω οτι θα σε συγκινησει παρα πολυ, παρολαυτα δες 2-3 ακομα και αμα δε θεωρησεις οτι γινεται τπτ αστο .. :(

#297 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 June 2008 - 20:11

Παραμένει στο ίδιο στυλ απλά καλυτερεύει.
Γι'αυτό και γω δε νομίζω να σου αρέσει και το υπόλοιπο, αλλά κακοκαίρι είναι, βρες λίγο χρόνο και δες μερικά ακόμα.

Γενικώς, do not drop stuff unless you've watched at least ~4 eps, people. :nosey:

HnH5aB0.jpg

#298 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 27 June 2008 - 20:20

Fingolfin, οταν μιλαμε για τετοιο ανιμε, κανενας δε θα σε "βομβαρδισει" αν δε σου αρεσει. Το γεγονος ειναι οτι το Lucky Star δεν ειναι για ολους, το εχουμε ξαναπει πολλακις. Πρεπει να εισαι καμενος, να εχεις δει πολλα ανιμε και να σου αρεσει το στιλ του, αλλιως εχεις καθε λογο να το παρατησεις απο το πρωτο επεισοδιο.

Συμφωνω με τον Rushifazu Airu οτι κανονικα δεν πρεπει να κρινουμε ενα ανιμε απο τα πρωτα 1-2-3 επεισοδια, αλλα το συγκεκριμενο ειναι εξαιρεση, πως να το κανουμε. Γι'αυτο και μας αρεσει εμας τους φανς κιολας, επειδη ειναι τοσο διαφορετικο (και γιατι εχει την Κονατα βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
Posted Image

#299 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 posts

Posted 27 June 2008 - 21:25

To lucky star είναι καμένο anime για καμένα άτομα! Για άτομα που θα ταυτιστούν με την Konata που λιώνει τη ζωή της με anime και videogames (ουάου, εφ' όσον δεν υπάρχει πλοκή, αυτό που είπα μπορεί να θωρηθεί spoiler!!!) :hahaha:

Έχω δει μέχρι το 11 και μου αρέσει. Πάντως έχει πλάκα να το βλέπεις με παρέα για να αρχίζεις κι εσύ τις συζητήσεις που κάνουν
Spoiler:

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#300 Tidus87

Tidus87

Kanzen Kankaku Dreamer

• Members
  • 65 posts

Posted 28 June 2008 - 22:44

Καμένο anime για καμένα άτομα? Μμμμμμμ...Αν κρίνω απο το γεγονός οτι μου άρεσε ΣΥΜΦΩΝΩ!!! Βέβαια έχω δεί μονο 4 επεισόδια αλλά οι συζητήσεις είναι τόσο καμένες που βγάζουν απίστευτο γέλιο.