Thanks:nod:και ομως ειναι αρκετα καλη η προσπαθεια θα ελεγα εγω!^^
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Seraphimon's artwork
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 13:14
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 01:31
παρα πολυ ομορφα.....

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 13:38
To ταλεντο φανηκε απο την πρωτη κιολας ζωγραφια.....
παρα πολυ ομορφα.....:wooi2:
:wooi2:
Ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια

Χαιρομαι που υπαρχουν ατομα που τους αρεσουν τα σκίτσα μου

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 22:23

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 02:19

Χρωματισα σημερα το βράδυ αυτα τα 2 σκίτσα με τη βοηθεια graphic tablet.Είναι η πρώτη φορα που επιχειρώ χρωματισμό με αυτον τον τρόπο και τελικα νομιζω οτι ειναι πολύ καλος τρόπος! Δεν εχω προσπαθησει ακόμα να σχεδιασω μόνος μου το line art γιατι πρώτα θελω να συνηθήσω αυτο το μηχάνημα

Στο πρώτο σχέδιο είναι ο Ρίκου απο ΚΗ και στο 2ο ο Σάσουκε^^

Ελπίζω για πρώτη φορά να είναι καλα!

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 02:48
Χρωματισα σημερα το βράδυ αυτα τα 2 σκίτσα με τη βοηθεια graphic tablet.Είναι η πρώτη φορα που επιχειρώ χρωματισμό με αυτον τον τρόπο και τελικα νομιζω οτι ειναι πολύ καλος τρόπος! Δεν εχω προσπαθησει ακόμα να σχεδιασω μόνος

*god,πρεπει να παρω κι εγω ενα tablet για να με βοηθαει στο manga coloring...the mouse is so f***g uncomfortable

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 09:23

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 13:18
Χρωματισα σημερα το βράδυ αυτα τα 2 σκίτσα με τη βοηθεια graphic tablet.Είναι η πρώτη φορα που επιχειρώ χρωματισμό με αυτον τον τρόπο και τελικα νομιζω οτι ειναι πολύ καλος τρόπος! Δεν εχω προσπαθησει ακόμα να σχεδιασω μόνος μου το line art γιατι πρώτα θελω να συνηθήσω αυτο το μηχάνημα
Στο πρώτο σχέδιο είναι ο Ρίκου απο ΚΗ και στο 2ο ο Σάσουκε^^
Ελπίζω για πρώτη φορά να είναι καλα!
Για 1η φορα ειναι πολυ ωραιοι και αποτι βλεπω το πιανεις γρηγορα το κολπο.

Συμφωνω με Matsu-sama, ευκαιρια ειναι, ξεσκισε το!!!

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 17:03

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2007 - 22:40

Νέτζι απο Ναρούτο,Lineart και Colored...Είναι καθαρά αντιγραφή για να μπορεχω να μαθω καλύτερα να χρησιμοποιω το graphic tablet...

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2007 - 23:00
Ξέρεις ήδη την άποψή μου γενικάΣυνεχίζω λοιπον την εκπαιδευση μου με το graphic tablet...
Νέτζι απο Ναρούτο,Lineart και Colored...Είναι καθαρά αντιγραφή για να μπορεχω να μαθω καλύτερα να χρησιμοποιω το graphic tablet...Anyway^^

Όσο πάει βελτιώνεσαι όλο και περισσότερο!

Αυτή με τον Neji έχει ΜΑΚΡΑΝ τον καλύτερο χρωματισμό που έχεις κάνει!

Keep it up Δημήτρη! Ανυπομονώ να δω και το Manga!

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 18:41
Αυτη ειναι η τελευταια εικονα που θα ανεβάσω με χαρακτηρα απο Ναρούτο!

Sasuke!!

Θα αρχισω και τον xρωματισμο του κόμικ μου σιγα-σιγα....Εχω ηδη αρχισει να ξανα εικονογραφώ το πρώτο κεφάλαιο για να ειναι πιο ωραιο...Next time,θα ανεβάσω καμία εικονα απο τους χαρακτηρες μου

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2007 - 18:54

Η 2η σελιδα απο το κομικ που ετοιμαζω...το σχεδιο βεβαια θα προσπαθησω να το κανω πιο καλο απο αυτο της εικονας(θα προσπαθησω τουλαχιστον) μιας και ανηκει στο πρωτο κεφαλαιο,οπου οπως εχω ξαναπει θα ξανασχεδιαστει ...

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2007 - 23:44
Sports θα είναι?
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2007 - 00:14
Πολύ καλό το τελευταίο.
Sports θα είναι?
Thanks,αλλα εχω σκοπο να προσπαθησω να βελτιωσω το σχεδιο...γιατι εμενα δεν μαρεσει το συγκεκριμένο..

Οχι δεν εχει καμια σχεση με αθλήματα...θα το χαρακτηριζα σαν ενα τυπικο shounen