Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#136 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 14:45

Πάντως ο υπεύθυνος για τα final fantasy vii+viii έχει φύγει πλέον από την Square-Enix (η οποία έτσι κ αλλιώς σε καμμία περίπτωση δεν άγγιξε την ποιότητα της squaresoft) και πλέον είναι σε μια μικρή εταιρία και ετοιμάζει ένα RPG για το Nintendo DS. Ακούγεται πως το cart θα είναι 2GB σε μέγεθος και οι πρώτες εικόνες δείχνουν γραφικά επιπέδου μη σας πω και PS2 (εντάξει, όσο μπορούν 32 bits να πλησιάσουν στο PS2)! Για να δούμε...

Πάντως το έχουν παρακάνει με τα spin-offs, θα πρέπει να σταματήσουν να βεβηλώνουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έγιναν ποτέ (FF VII). Είχαν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια και το έχουν κάνει να φαίνεται σαν ένα φτηνό anime. Προσωπικά ως φανατικός οπαδός του FF VII δεν αναγνωρίζω την ύπαρξή τους ως lore, ειδικά του advent children όμως.

Νομιζω πως τα παραλενε με το παιχνιδι του DS που ετοιμαζει ο αναφερωμενος.
2GB?!?! Αυτο απλα με μια λεξη "αποκλειεται" διοτι το μεγαλυτερο σε μεγεθος παιχνιδι που αντεχουν τα cartridge του DS ειναι 120MB...

Προσωπικα εγω θεωρω πως αν αυτο θεωρειται φτηνο anime τοτε θα ηθελα ολα τα anime του κοσμου να ειναι τοσο φτηνα. Το να προσθετουν περισσοτερο βαθος σε μια τοσο abstract ιστορια οσο του VII για μενα ειναι κατι ωραιο. Το advent το ειπαμε, θελαμε να δουμε ξανα Sephiroth VS Cloud και ενα γενικο tribute στο παιχνιδι, οχι το απιστευτο σεναριο...

#137 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 22:58

Νομιζω πως τα παραλενε με το παιχνιδι του DS που ετοιμαζει ο αναφερωμενος.
2GB?!?! Αυτο απλα με μια λεξη "αποκλειεται" διοτι το μεγαλυτερο σε μεγεθος παιχνιδι που αντεχουν τα cartridge του DS ειναι 120MB...

Προσωπικα εγω θεωρω πως αν αυτο θεωρειται φτηνο anime τοτε θα ηθελα ολα τα anime του κοσμου να ειναι τοσο φτηνα. Το να προσθετουν περισσοτερο βαθος σε μια τοσο abstract ιστορια οσο του VII για μενα ειναι κατι ωραιο. Το advent το ειπαμε, θελαμε να δουμε ξανα Sephiroth VS Cloud και ενα γενικο tribute στο παιχνιδι, οχι το απιστευτο σεναριο...

Εσύ ήθελες να τον δεις, εγώ όχι και σίγουρα πολύς ακόμα κόσμος (σίγουρα πολλοί περισσότεροι ήθελαν περισσότερο FF VII γιατί ελάχιστοι είναι στην τελική οι πραγματικοί gamers ή τουλάχιστον αυτοί που παίζουν ένα παιχνίδι για να βγάλουν κάτι από αυτό και όχι απλά για να περάσουν την ώρα τους κάνοντας κάτι και κάλλιστα θα μπορούσαν να πάνε σινεμά ή μια βόλτα αντι γι αυτό), το FF VII έκλεισε στο παιχνίδι, δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ήταν υπερπλήρες. Ό,τι παραπάνω έγινε έγινε χωρίς τη συναίνεση του lead director του VII γιαυτό είναι τόσο μάπα. Και σιγά το βάθος που προσθέτει, ΟΛΑ αυτά, εκτός από κάποιες ασήμαντες λεπτομέρειες (ή πράγματα που έχουν προσθέσει τα οποία όμως ΔΕΝ προσθέτουν σεναριακό βάθος σε καμμία περίπτωση, παρά μόνο σαπουνοπερικό βάθος) είχαν γίνει στο FF VII απλά δεν τα ζούσες από πρώτο χέρι, απλά εξιστορούντουσαν μέσα στο παιχνίδι συνοπτικά. Όπως και να έχει, για μένα το Final Fantasy VII ήταν ένα παιχνίδι-ιδέα. Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι (finest όχι απλά best, δηλαδή δεν είχε ένα κενάκι ή ατέλεια πουθενά) ever και το ότι του φορτώνουν έστω και κάτι παραπάνω το οποίο δεν αντιστοιχεί σε αυτήν την τελειότητα του αρχικού προϊόντος χαλάει την γενική εικόνα του lore του FF VII, απλά πράγματα.

Περί cartridge: απλά κάνεις λάθος, το συνηθισμένο μέγεθος είναι όντως 120 MB, δηλαδή το πατενταρισμένο, χωρίς να σημαίνει πως δε μπορεί να γίνει modιφιά. Τρανό παράδειγμα το TLoZ: OoT το οποίο είχε υπερτριπλάσια χωρητικότητα από ένα απλό cart του Ν64. Και, φυσικά, η υπάρχουσα τεχνολογία όχι 2 αλλά τουλάχιστον 16GB μπορεί να "χωρέσει" στο cart του DS (και είμαι σίγουρος πως λίγα λέω να πω την αλήθεια, αλλά το 8x είναι ικανοποιητικό παράδειγμα για το σκοπό μου), απλά είναι αντιπαραγωγικό λόγω υψηλότατου κόστους. Δεν λέω σε καμμία περίπτωση πως θα είναι τέλειο το game, μόνο εικόνες έχω δει προς το παρόν, απλά να μη λέμε και ανακρίβειες.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#138 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 23:12

Θυμάμαι πως όταν έπαιζα το FF VII και έβλεπα τα βιντεάκια έλεγα "πωπω, μακάρι να βγει Final Fantasy ταινία"

Μετά από τόσα χρόνια επιτέλους βγήκε η ταινία. Δεν προσέφερε τίποτα στην ιστορία, απλά ήταν ένα Tribute στους Fans. Δυστυχώς η εταιρία ξεζούμισε το παιχνίδι με ένα σωρό Spin-offs, αλλά Remake δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.
Η μοναδική αξιόλογη κίνηση από το FF VII compilation κατ' εμέ ήταν το FF: Last Order. Και φυσικά ελπίζω για το Crisis Core.

Δεν λέω πως δεν μου άρεσε όλο το compilation. Μια χαρά το ευχαριστήθηκα σαν fan του παιχνιδιού. Απλά η εταιρία αντί να ξεζουμίζει μία ιστορία όσο μπορεί, καλό θα ήταν να δημιουργήσει μία καινούργια.

E5VV38U.jpg

#139 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 00:05

Θυμάμαι πως όταν έπαιζα το FF VII και έβλεπα τα βιντεάκια έλεγα "πωπω, μακάρι να βγει Final Fantasy ταινία"

Μετά από τόσα χρόνια επιτέλους βγήκε η ταινία. Δεν προσέφερε τίποτα στην ιστορία, απλά ήταν ένα Tribute στους Fans. Δυστυχώς η εταιρία ξεζούμισε το παιχνίδι με ένα σωρό Spin-offs, αλλά Remake δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.
Η μοναδική αξιόλογη κίνηση από το FF VII compilation κατ' εμέ ήταν το FF: Last Order. Και φυσικά ελπίζω για το Crisis Core.

Δεν λέω πως δεν μου άρεσε όλο το compilation. Μια χαρά το ευχαριστήθηκα σαν fan του παιχνιδιού. Απλά η εταιρία αντί να ξεζουμίζει μία ιστορία όσο μπορεί, καλό θα ήταν να δημιουργήσει μία καινούργια.

Το τραγικό είναι η σκέψη ότι ίσως αν η Squaresoft δεν είχε αγοραστεί από την Enix μπορεί να είχαμε μπροστά μας κάτι πολύ καλύτερο από αυτά τα ελεεινά spin-offs. Το κεφάλαιο νικά όμως παντού τελικά :/
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#140 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 00:20

Πάρτε και άλλο ένα video για το Final Fantasy VII Dirge of Cerberus! Λίγο μακρυνάρι το link μα καλό το video!
Dirge of Cerberus MV (subtitled)
Oι fans των Final Fantasy έχουν στείλει στη sony παρακλήσεις για remake του final fantasy VII στο PS3 μα δεν εχει επισημοποιηθεί τίποτα ακόμα.

φιλε έχει βγει official trailer για την επανέκδοση του ffvii στο ps3 k .. ναι με τα γραφικά advent children ....."ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ" να δω το knight of the rounds με "υπεργραφικαρες"....τρελα!!!AAAa:fromabove::fromabove::fromabove::deadga6::deadga6::wooi2:

#141 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 00:42

Το τραγικό είναι η σκέψη ότι ίσως αν η Squaresoft δεν είχε αγοραστεί από την Enix μπορεί να είχαμε μπροστά μας κάτι πολύ καλύτερο από αυτά τα ελεεινά spin-offs. Το κεφάλαιο νικά όμως παντού τελικά :/

Μπορεις να μου πεις που το διαβασες πως η Square αγοραστηκε? Γιατι εγω συνηθως ξερω πως οποια εταιρια εχει αγορασει αλλη βαζει το ονομα της 1ο...οπως πχ "bandai"-namco
Δεν ηξερα πως η ENIX ηταν αρκετα μεγαλη ωστε να αγορασει μια εταιρια η οποια ηταν στα καλυτερα της μετα το FF10!!! Αν αληθευει plz ενημερωσε με δλδ για να μην λεω μπουρδες οχι τπτ αλλο!:terror2:

Α ναι οσο για το αλλο...η αποψη σου δεκτη, ουτως η αλλως εχω ακουσει την ιδια ακριβως αποψη απο παρα πολλους...περιπου το 70% οσων παιζουν FF...
Αλλα τωρα οχι και να μου λες πως οσοι ηθελαν περισσοτερο FF δεν ειναι gamers! Εκει το παρακανες λιγο. Δεν με πειραζει το οτι εβαλες σε ενα καλουπι εναν αριθμο ατομων μαζι με μενα εξαιτιας μιας αποψης, ουτως η αλλως το πιος ειναι gamer το ξερω παρα πολυ καλα. Αν θελεις να λεγεσαι gamer μην μου μιλας για τους αλλους, μιλα μου για τις δικες σου αποψεις. Αν και παλι η αποψη σου παραμενει ιδια τοτε δεν μπορω να πω οτι συμφωνω αλλα δεν θα το κυνηγησω παρακατω.

Και κατι τελευταιο...εχεις κανα link με τις εικονες που ειδες για το παιχνιδι αυτο που αναφερεις? Αν ναι στειλε κανα pm γιατι με ψινει να δω αλλα ειναι off topic εδω...(παντως αν πραγματι βγαλει νεο cartridge to DS τοτε θα παει πολυ μπροστα σαν κονσολα! Εγκρινω και περιμενω να το κανουν!!!^^)

#142 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 00:47

Μπορεις να μου πεις που το διαβασες πως η Square αγοραστηκε? Γιατι εγω συνηθως ξερω πως οποια εταιρια εχει αγορασει αλλη βαζει το ονομα της 1ο...οπως πχ "bandai"-namco [...]

[off-topic]Δεν ισχύει πάντα. Π.χ. όταν η Infogrames αγόρασε την Atari, κράτησε το "Atari" - και καλά έκανε.[/off-topic]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#143 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 01:20

[off-topic]Δεν ισχύει πάντα. Π.χ. όταν η Infogrames αγόρασε την Atari, κράτησε το "Atari" - και καλά έκανε.[/off-topic]

Ok, αρα αυτο που ειπα δεν ισχυει...
Αλλα περαν αυτου εκανα και λιγο ψαξιμο και ακομα να δω κατι που να λεει πως αγοραστηκε η εταιρια...για merge τον 2 εταιριων βλεπω...αλλα τωρα θα μου πεις ποιος ξερει την αληθεια...

#144 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 01:41

φιλε έχει βγει official trailer για την επανέκδοση του ffvii στο ps3 k .. ναι με τα γραφικά advent children ....."ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ" να δω το knight of the rounds με "υπεργραφικαρες"....τρελα!!!AAAa:fromabove::fromabove::fromabove::deadga6::deadga6::wooi2:

Απ'οσο ξερω αυτο ηταν ενα βιντεο για να δειξουν τις δυναμεις της κονσολας. Και αν θυμαμαι καλα,η Square εχει ανακινωσει οτι δεν ειναι στα σχεδια της...Αλλα βεβαια αυτα τα λεει τωρα...:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#145 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 01:46

Απ'οσο ξερω αυτο ηταν ενα βιντεο για να δειξουν τις δυναμεις της κονσολας. Και αν θυμαμαι καλα,η Square εχει ανακινωσει οτι δεν ειναι στα σχεδια της...Αλλα βεβαια αυτα τα λεει τωρα...:wis:

φιλαράκι εγώ ευτυχώς k μακάρι άκουσα ότι ήδη φτιάχνεται!!!!!!θα στείλει κόσμο αδιάβαστο....τι λες εσύ?:fromabove:

#146 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 07:50

Το έχουμε ξανασυζητήσει μερικές σελίδες πριν αυτό. Όχι, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για Remake από το Final Fantasy VII. :P

oR4yYRl.gif

#147 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 08:28

Εγω παλι ειμαι της αποψης να κανουν κανα καινουργιο παιχνιδι γιατι το εχουν κουρασει το θεμα με το FF VII .Οκ ειπαμε καλο ωραιο καυλιαρης ο Cloud αλλα φτανει τοσο, και μακαρι να μην κανουν remake.Ενα εχω να πω Squall >> Cloud.
Insanity has taken over me..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#148 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 10:58

Οπως τα λεει ο seraphimon είναι, το βίντεο ήταν απλα για να δείξουν τη δύναμη τοθ PS3, όπως είχαν κάνει με το 8 για το PS2.

Ωραίο το trailer του Crisis Core! Και έχει και τον Reno μέσα:lovulovu::awww: *fangirl mode on*

#149 wutae

wutae

Animeworm

• Members
  • 65 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 12:14

ff7-ff8-ff10 απλα R0XARANE
εγω ειμαι fun του ff7 αλλα παραδεχομαι την ποιοτητα και των αλλων 2 .
ff7 remake χλωμο οπως γνωριζουμε αν και οι fun του 7 παρακαλανε για αυτο
ff12 πατατα τι το αλλαξανε το battle system γαμω !! δεν λεω οι καιροι αλλαζουν και τα συστηματα αλλαζουν αλλα αυτο ηταν βεβηλωση, το trailer του ff13 εχει βγει για το ps3 απιστευτο και η προταγωνιστρια απλα superb, αλλα το συστημα του παλι αλλαξε. Ας ελπισουμε να ειναι πιο καλο απο του 12 :)

#150 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 15:30

Ok, αρα αυτο που ειπα δεν ισχυει...
Αλλα περαν αυτου εκανα και λιγο ψαξιμο και ακομα να δω κατι που να λεει πως αγοραστηκε η εταιρια...για merge τον 2 εταιριων βλεπω...αλλα τωρα θα μου πεις ποιος ξερει την αληθεια...

Όντως ήταν merge αλλά η Squaresoft ήταν σε άσχημα οικονομικά επίπεδα που με κάνει να πιστεύω ότι τον πρώτο λόγο τον είχε η εύρωστη ENIX (έφυγε και ο πρόεδρος και κύριος σχεδιαστής της Square Hironobu Sakaguchi και άλλοι υπάλληλοι σημαντικότεροι και μη και έχει αποδυναμωθεί αρκετά το Square κομμάτι της S-E - δημιούργησαν την Mistwalker που φημολογείται πως θα φέρει την παλιά της δόξα Square... είδωμεν).

P.S. 2Gbit εννοούσα όχι GByte, τυπογραφικό λάθος το κεφαλαίο B, για τη μνήμη της νέας κασσέτας του DS. Είναι περίπου 256MB, υπερδιπλάσιο του κανονικού μεγέθους και απ' ότι φαίνεται θα πατενταριστεί και για άλλα games σύντομα. Απλά το ASH: Archaic Sealed Heat θα είναι το πρώτο.

@wutae καλά τα VIII και X (ειδικά το VIII imo) αλλά ούτε καν τη μισή απόσταση μέχρι το VII δεν έχουν διανύσει. Το μοοοοοοόνο Final Fantasy που θα μπορούσε να θεωρηθεί αντικειμενικά καλύτερο από/ίσης αξίας με το VII είναι το VI (και το Chrono Trigger που δεν είναι FF).
- Shigeru Miyamoto