Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#166 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 04 May 2008 - 17:15

Final Fantasy Online - An Unofficial Guide to Final Fantasy
SQUARE ENIX Global
Eyes On Final Fantasy - Largest Final Fantasy Resource Online

Επίσης μπορείς να μπείς στο Google να πληκτολογήσεις Final Fantasy και να βρεις όσες πληροφορίες θέλεις.

Συμβουλή: Ξεκίνα με το Final Fantasy X αλλά αν έχεις γνωστό που είναι φανατικός με τα FF ζήτα του να σου δώσει το Final Fantasy VII. Παλιό αλλά από τα καλύτερα που έχουν κυκλοφορήσει. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.:thatsit:
Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#167 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 04 May 2008 - 17:22

Το VII έχει βγει και σε έκδοση για pc και μπορείς να το βρεις σε torrent εδώ

Το ff X καλό θα ήταν να το παίξεις μόνο αν έχεις μία μικρή εμπειρία με rpg του είδους λόγω του ιδιόρηθμου "level up" συστήματος(sphere grid για αυτούς που το έχουν ήδη παίξει) το οποίο πολύ πιθανό να φάνηκε σε μερικούς πολύ περιέργο και lame.

Posted Image

#168 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 04 May 2008 - 18:10

Kon_Okami θεϊκό το FFVIII αλλά δεν συγκρίνεται με το FFVII. Είναι βέβαια λίγο κατώτερο στα γραφικά αλλά το gameplay του είναι φοβερό, οι υποαποστολές πολύ δύσκολες όπως και τα boss του παιχνιδιού και γενικότερα ότι είναι να βρεις ή να κερδίσεις από μαγικά μέχρι αντικείμενα τα αποκτάς με μεγάλη δυσκολία.
Posted Image

#169 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 04 May 2008 - 23:39

arigato.,,,

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#170 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 04 May 2008 - 23:52

Kon_Okami θεϊκό το FFVIII αλλά δεν συγκρίνεται με το FFVII. Είναι βέβαια λίγο κατώτερο στα γραφικά αλλά το gameplay του είναι φοβερό, οι υποαποστολές πολύ δύσκολες όπως και τα boss του παιχνιδιού και γενικότερα ότι είναι να βρεις ή να κερδίσεις από μαγικά μέχρι αντικείμενα τα αποκτάς με μεγάλη δυσκολία.

Σίγουρα και το VII είναι μακράν καλύτερο από το VIII στους τομείς που αναφέρεις οπώς και στον τομέα των character. Και γενικά το όλο βάθος του παιχνιδιού δεν συγκρίνεται. Αλλά για κάποιον ανεξήγητο και παλαβό τρόπο το VIII είναι το αγαπημένο μου(κι ας έχει το πιο άθλιο skill system). Ούτε εγώ μπορώ να στο τεκμηριώσω με κάποιον τρόπο εκτός του γεγονότος ότι γενικά είμαι λίγο looney:hahaha:

Posted Image

#171 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 May 2008 - 00:12

Ψιλοάσχετο βέβαια αλλά κατά τη γνώμη μου το FFV είναι από τα δυσκολότερα FF.
Ειδικά κάποια bosses του είναι ''αμάν πως το νικάμε αυτό το πράγμα?''

#172 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 May 2008 - 00:27

Το V όντως έχει δύσκολα bosses, ειδικά ο τελικός. Πάντως σε γενικό βαθμό, πιστεύω ακράδαντα πως το FF I είναι το πιο δύσκολο.

E5VV38U.jpg

#173 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 05 May 2008 - 01:51

Εγω πέθανα με το IV, μου φάνηκε απίστευτα καραπάλουκο, τα υπόλοιπα μου φαίνονταν φρουτάκια μετα απο αυτό!

Posted Image

#174 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 May 2008 - 01:54

Πάντως σε γενικό βαθμό, πιστεύω ακράδαντα πως το FF I είναι το πιο δύσκολο.

Η κανονική έκδοση του NES ήταν όντως δύσκολη, τα remakes του είναι πιο εύκολα.

Εγω πέθανα με το IV, μου φάνηκε απίστευτα καραπάλουκο, τα υπόλοιπα μου φαίνονταν φρουτάκια μετα απο αυτό!

Spoiler:

#175 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 05 May 2008 - 03:51

Σίγουρα και το VII είναι μακράν καλύτερο από το VIII στους τομείς που αναφέρεις οπώς και στον τομέα των character. Και γενικά το όλο βάθος του παιχνιδιού δεν συγκρίνεται. Αλλά για κάποιον ανεξήγητο και παλαβό τρόπο το VIII είναι το αγαπημένο μου(κι ας έχει το πιο άθλιο skill system). Ούτε εγώ μπορώ να στο τεκμηριώσω με κάποιον τρόπο εκτός του γεγονότος ότι γενικά είμαι λίγο looney:hahaha:

Βασικά ο μόνος λόγος για τον οποίον θα μπορούσε να σου αρέσει περισσότερο το FF VIII από το FF VII είναι γιατί απλά είναι το πρώτο FF που έπαιξες. Πάντα κολλάμε με τα πρώτα παιχνίδια που παίζουμε. Έγω πρώτα έπαιξα το FF VII κι ίσως γι'αυτό του έχω κάποια αδυναμία (ασχέτως των αναγνωρισμένων προσόντων του). Από την πρώτη στιγμή που είδα μερικές σκηνές του σ'ένα demo μου άρεσε πολύ, πολύ πριν καταλάβω τι ακριβώς παιχνίδι έβλεπα. Βέβαια τήθεται και το θέμα του αν είσαι fan των love story. Σε αυτή την περίπτωση πάλι δικαιολογήσαι.

Πάντως σε γενικό βαθμό, πιστεύω ακράδαντα πως το FF I είναι το πιο δύσκολο

Εγώ πάντως το FF I δεν μπορώ να το παίξω. Οι ήρωες μου φαίνονται τόσο μικροί που με πιάνει πονοκέφαλος και μόνο που τους βλέπω. Όποτε λέω να το παίξω παιδεύομαι να τους ξεχωρίσω από το background, οπότε ούτε λόγος να παίξω σωστά και να νικήσω κιόλας.:nod2:
Posted Image

#176 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 05 May 2008 - 15:58

Η κανονική έκδοση του NES ήταν όντως δύσκολη, τα remakes του είναι πιο εύκολα.

Spoiler:

Τα έχω τερματίσει όλα {εκτος απο XI που η idea=not appealing to me} και ακομα θεωρώ το IV το δυσκολότερο! Παντως νομίζω πως ιδιαίτερα το X & Χ-2 ήταν τα πιο εύκολα.

Posted Image

#177 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 05 May 2008 - 16:08

Τα έχω τερματίσει όλα {εκτος απο XI που η idea=not appealing to me} και ακομα θεωρώ το IV το δυσκολότερο! Παντως νομίζω πως ιδιαίτερα το X & Χ-2 ήταν τα πιο εύκολα.

Το X-2 δεν θέλω καν να θυμάμαι ότι υπήρχε.

Το X που λες είχε αρκετά εύκολη main story ροή αλλά ήταν μερικά sidequests.......Ακόμα να κάνω perfect file σ αυτό(μου λείπουν το crest του kimahri και δεν μπορώ να νικίσω τα Dark Aeons με τίποτα)

Posted Image

#178 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 May 2008 - 17:07

Εγώ πάντως το FF I δεν μπορώ να το παίξω. Οι ήρωες μου φαίνονται τόσο μικροί που με πιάνει πονοκέφαλος και μόνο που τους βλέπω. Όποτε λέω να το παίξω παιδεύομαι να τους ξεχωρίσω από το background, οπότε ούτε λόγος να παίξω σωστά και να νικήσω κιόλας.:nod2:

Ναι, αυτό είναι μέρος της δυσκολίας του παιχνιδιού, ειδικά για την original NES έκδοση :hahaha:

E5VV38U.jpg

#179 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 05 May 2008 - 19:23

Το X που λες είχε αρκετά εύκολη main story ροή αλλά ήταν μερικά sidequests.......Ακόμα να κάνω perfect file σ αυτό(μου λείπουν το crest του kimahri και δεν μπορώ να νικίσω τα Dark Aeons με τίποτα)

Ο Pennant ήταν δύσκολος πράγματι αλλά και τα sidequests του X-2 ήταν παλουκάκια. Γενικά τα FF sidequests είναι δύσκολα. {του VII μόνο ήταν γελοία {με εξαίρεση τις κάρτες, την Queen μου μέσα!!} και του IX πολύ χρονοβορα. {dead peppers my ass!}

Posted Image

#180 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 May 2008 - 19:44

το IV είχε τις δυσκολίες του αλλα προσωπικά δε μου φάνηκε τόσο δύσκολο όσο το V. Ίσως να έφταιγε και το γεγονός οτι στο V έπρεπε να γίνουν αρκετές αναβαθμήσεις στους χαρακτήρες πραγμα που το IV δεν είχε. το οτι το IV είχε κάποια δύσκολα boss τα οποία αυξαναν τη δυσκολία του συμφωνώ. Πάντως όπως και να χει και το IV και το V μου άρεσαν άρκετά