Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#106 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 22 July 2007 - 00:59

Thanks Steiner, όντως φαίνεται ενδιαφέρον, θα το τσεκάρω, και αν μου αρέσει το αγοράζω κιόλας. :D

Βασικά το 12 είναι το μοναδικό μετά το 10. Εκτός βέβαια αν μετράς και το 10-2, και το άλλο, το MMORPG. :P Αλλά το 10-2 είναι spin-off, οπότε... :P

Εντελώς άσχετο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε όλους άρεσε τόσο πολύ το Advent Children. Προσωπικά, έτυχε να παίξω το Final Fantasy VII πρόσφατα. Μου άρεσε πάρα πολύ, μα ΠΑΡΑ πολύ. Μετά από μία βδομάδα αποφάσισα να δω την ταινία, και πρέπει να πω ότι είναι δεκάδες φορές χειρότερη από αυτό που περίμενα, περίμενα κάτι πολύ πιο γενικό, η ταινία δεν έβγαζε καν νόημα σε ορισμένα σημεία...

Πάντως τα βιβλία, On a way for a Smile και The maiden who travels the Planet, ήταν εξαιρετικά. Πρώτη φορά έκατσα και διάβασα βιβλίο ευχάριστα... :P

Βάζω μέσα οτιδίοτε τιτλοφορίτε FF και βγήκε μετά το 9,οπότε καταλαβένεις την απάντηση.Δεν ξέρω,ίσως να έχχω κολλήσει υπερβολικά με το 7 και να μην μου αρέσει ποτέ κανένα άλλο FF,όσο καλό και 'ναι,ακόμα και τα 8-9 χάνουν συγκριτικά.:nosey:
Posted Image

#107 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 23 July 2007 - 11:52

Ε, κοίτα, τα spin-offs δεν μπορείς να τα κρίνεις με τον ίδιο τρόπο που κρίνεις τα παιχνίδια της βασικής σειράς. :P
Για παράδειγμα, το Final Fantasy Crystal Chronicles παίρνει -10 μόνο που λέγεται Final Fantasy. Αυτό το παιχνίδι ήταν η εξαθλίωση της προσπάθειας για λανσάρισμα νέου τίτλου, προσθέτοντας του το όνομα μιας γνωστής σειράς. :D Παρόλ' αυτά, τα sequels του FFCC φαίνενται υπερβολικά ενδιαφέρον. :)

oR4yYRl.gif

#108 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 23 July 2007 - 22:00

Ε, κοίτα, τα spin-offs δεν μπορείς να τα κρίνεις με τον ίδιο τρόπο που κρίνεις τα παιχνίδια της βασικής σειράς. :P
Για παράδειγμα, το Final Fantasy Crystal Chronicles παίρνει -10 μόνο που λέγεται Final Fantasy. Αυτό το παιχνίδι ήταν η εξαθλίωση της προσπάθειας για λανσάρισμα νέου τίτλου, προσθέτοντας του το όνομα μιας γνωστής σειράς. :D Παρόλ' αυτά, τα sequels του FFCC φαίνενται υπερβολικά ενδιαφέρον. :)

Δεν έχεις άδικο,αλλά εδώ μιλάμε για το FF,όχι για 1 τυχαίο RPG,οπώτε είναι άλλες και οι απαιτήσεις.Αλλιώς να κυκλοφορούν 2-3 ανάλογα παιχνίδια κάθε χρόνο με το όνομα της σειράς.Εγώ θα προτιμούσα να κάνανε 8 χρόνια και να βγεί κάτι καλό,παρά στο μισό της δειάρκειας να τρώω παιχνίδια σαν το τελευταίο στη μάπα.:wooi2::yawn2:Ακόμα και FFDOC ήταν απλώς συμπαθητικό με εξάρσεις στα βίντεο.Για μένα τουλάχιστον το πρόβλημα είναι στο σενάριο,όχι στο gameplay,άλλωστε αυτό ήταν το πιο βασικό του FF πάντοτε,το σενάριο,όχι οι μάχες,κτλ.

Αλλά οκ γούστα είναι αυτά...
Posted Image

#109 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 24 July 2007 - 00:37

Thanks Steiner, όντως φαίνεται ενδιαφέρον, θα το τσεκάρω, και αν μου αρέσει το αγοράζω κιόλας. :D

Official english trailer: YouTube - Final Fantasy 12 english trailer (better quailty)

Μπορεί αυτό να σε κάνει να αποφασίσεις ευκολότερα.:wis:

ΕDIT: Ορίστε και ένα με τις (χειρότερες ΙΜΟ) ιαπωνικές φωνές: YouTube - Final Fantasy XII Trailer
Aγνόησε το "Two Years After Final Fantasy X" που δεν καταλαβαίνω το λόγο που γράφτηκε!
Posted Image

#110 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 26 July 2007 - 20:15

Έχω παίξει ΄σχέδον όλα τα ff. Για μένα είναι απλά κορυφαία..... Τερματησα σχέτικα πρόσφατα το 12. Βασικά ήταν το πιο έυκολο και θα μπορούσε κανείς να πει πώς σαν παιχνίδι αυτής της σειράς έκανε μια ριζίκη στροφή απο άποψη ύφους χωρίς αυτό απαραίτητα να είναι κακό. το μόνο ff που δεν μου άρεσε καθόλου ηταν το 10-2..... αργκ
Posted Image
when in doubt..... set something on fire

#111 Lorigard

Lorigard

Peter Griffin

• Members
  • 10 posts

Posted 30 July 2007 - 13:50

Το καλύτερο FF ΙΜΟ είναι το FF VII.:burningbe3:
Avenged Sevenfold
Posted Image

#112 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 31 July 2007 - 18:39

Λοιπον παιδες ... το παιχνιδι ειναι τελειο αν και το 12 ψιλο λαλακια γιατι το γυρισαν σε ψιλο αξιον. Αν παρατηρησετε δεν μοιαζουν ολα μεταξυ τους .. Διοτι λετε πχ στο 8 ωχ ρομαντζο τι να κατσω να παιξω Ο_ο αλλα μετα φαινεται ολο το νοημα του παιχνιδιου IMO the worse is FF9 ... Αν και πιστευω τη μεγαλυτερη επιτυχια την εχει κανει το 7
I put up my headphones and listen to the deftones

#113 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 03 August 2007 - 23:59

οχι ρε το 9 ηταν κορυφη το τερματισα και κοντεψα να κλαψω αν και ποτε δεν ειδα το εναλακτικο τελος που εχει.

#114 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 August 2007 - 00:29

Κορυφαίο είναι το FF IX :fromabove:. Personal Favorite.

Όσο για το επιπλέον τέλος, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Απλά στην τελευταία σκηνή (στην θεατρική παράσταση) υπάρχουν επιπλέον διάλογοι, αν έχεις πάρει μερικά αντικείμενα. Νομίζω το Hammer και το Save The Queen.

E5VV38U.jpg

#115 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 04 August 2007 - 09:49

nai ειχα ακουσει οτι αν το τερματισεις με το hammer δειχνει εναλλακτικο τελος αλλα δεν το ειχα παρει γιατι ειχα ξεχασει αντικειμενα πισω.Αλλα αν λες οτι ειναι μονο επιπλεον διαλογοι ενταξει εγω νομιζα οτι ειναι τελειως διαφορετικο.

#116 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 12 August 2007 - 19:36

:tehrobot:επαιξα μονο 1 ωρα για αυτο δεν μπορω να χω πληρη γνωμη για το 9 λαθος μ που το ειπα... Τελος παντων γ@μωτο ακομα δεν το βρηκα το Lunar Harp:bahhh:

#117 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 13 August 2007 - 01:04

:tehrobot:επαιξα μονο 1 ωρα για αυτο δεν μπορω να χω πληρη γνωμη για το 9 λαθος μ που το ειπα... Τελος παντων γ@μωτο ακομα δεν το βρηκα το Lunar Harp:bahhh:

www.shillatime.org/bonevillage0000.jpg
Μετά από αρκετές ώρες τα 100ρισαν όλοι οι χαρακτήρες μου στο FFVIII , το Ultima Weapon είναι παρελθόν :burningbe3:
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#118 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 13 August 2007 - 19:44

Final Fantasy VI+VII αξεπέραστα RPG. Α, και το Chrono Trigger που άνετα θα μπορούσε να ήταν το FF VII στη θέση του FF VII, εντελώς FF style (squaresoft, δεν περίμενα κάτι άλλο).
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#119 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 13 August 2007 - 19:48

www.shillatime.org/bonevillage0000.jpg
Μετά από αρκετές ώρες τα 100ρισαν όλοι οι χαρακτήρες μου στο FFVIII , το Ultima Weapon είναι παρελθόν :burningbe3:

σου χω πει δεν βρισκω την τσαπα:erk:.........

#120 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 26 August 2007 - 20:45

Έχει βγάλει κανείς άκρη με τα ονόματα και τις versions των παλιών FF??
Ψάχνοντας λίγα roms, βλέπω οτι FF2 (us) = FF4 (jap) kai FF3 (Us) = FF6(jap)
To FF5 πρέπει να κυκλοφόρησε μόνο Jap αλλά κάποιος θα έκανε κόπο και το μετέφρασε γιατί το βρήκα και στα αγγλικά.