Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#151 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 30 August 2007 - 16:02

Όντως ήταν merge αλλά η Squaresoft ήταν σε άσχημα οικονομικά επίπεδα που με κάνει να πιστεύω ότι τον πρώτο λόγο τον είχε η εύρωστη ENIX (έφυγε και ο πρόεδρος και κύριος σχεδιαστής της Square Hironobu Sakaguchi και άλλοι υπάλληλοι σημαντικότεροι και μη και έχει αποδυναμωθεί αρκετά το Square κομμάτι της S-E - δημιούργησαν την Mistwalker που φημολογείται πως θα φέρει την παλιά της δόξα Square... είδωμεν).

P.S. 2Gbit εννοούσα όχι GByte, τυπογραφικό λάθος το κεφαλαίο B, για τη μνήμη της νέας κασσέτας του DS. Είναι περίπου 256MB, υπερδιπλάσιο του κανονικού μεγέθους και απ' ότι φαίνεται θα πατενταριστεί και για άλλα games σύντομα. Απλά το ASH: Archaic Sealed Heat θα είναι το πρώτο.

Μαλιστα...θα ψαχτω με την Mistwalker λιγο να δω τι γινεται...φαινεται ενδιαφερον!
256MB και παλι το θεωρω μεγαλη βελτιωση! Εδω τα περισσοτερα καλα παιχνιδια του DS κυμενωνταν στα 64! Ελπιζω αυτη η αλλαγη στο μεγεθος να ισχυσει οταν θα ετοιμαζουν το FFIV remake το οποιο περιμενω πως και πως, και γενικα ελπιζω κι αλλες εταιριες να αρχισουν να σκεφτονται λιγο το DS μιας και θα υπαρχει πιο πολυς χωρος για development! Το DS δεν εχει πολλα RPG αξιολογα:bahhh:

#152 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 31 August 2007 - 08:54

Μαλιστα...θα ψαχτω με την Mistwalker λιγο να δω τι γινεται...φαινεται ενδιαφερον!
256MB και παλι το θεωρω μεγαλη βελτιωση! Εδω τα περισσοτερα καλα παιχνιδια του DS κυμενωνταν στα 64! Ελπιζω αυτη η αλλαγη στο μεγεθος να ισχυσει οταν θα ετοιμαζουν το FFIV remake το οποιο περιμενω πως και πως, και γενικα ελπιζω κι αλλες εταιριες να αρχισουν να σκεφτονται λιγο το DS μιας και θα υπαρχει πιο πολυς χωρος για development! Το DS δεν εχει πολλα RPG αξιολογα:bahhh:

Το ASH προσωπικά το βλέπω (και το ελπίζω :nosey:) για πολλές καθυστερήσεις. Είπαν μέσα στο 2007 θα πάει Ιαπωνία, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισαν τα scans. Ελπίζω να μην έρθει Ευρώπη μέχρι το 2009! :P
Από τεχνολογική άποψη, μοιάζει μακράν σαν το παιχνίδι DS με τα καλύτερα γραφικά! Ελπίζω να δούμε κάτι ανάλογο και στην πλοκή.
Και βασικά, μόνο βλέποντας ότι παραγωγός του είναι ο Hironobu Sakaguchi (δημιουργός του Final Fantasy!!) νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. :riiight:

oR4yYRl.gif

#153 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 31 August 2007 - 09:56

Όντως ήταν merge αλλά η Squaresoft ήταν σε άσχημα οικονομικά επίπεδα που με κάνει να πιστεύω ότι τον πρώτο λόγο τον είχε η εύρωστη ENIX (έφυγε και ο πρόεδρος και κύριος σχεδιαστής της Square Hironobu Sakaguchi και άλλοι υπάλληλοι σημαντικότεροι και μη και έχει αποδυναμωθεί αρκετά το Square κομμάτι της S-E - δημιούργησαν την Mistwalker που φημολογείται πως θα φέρει την παλιά της δόξα Square... είδωμεν).

Ενας λόγος που ήταν σε άσχημα οικονομικά επίπεδα ήταν και το Final Fantasy: The spirits within που ήταν μια αποτυχία... κάπου τότε έγινε το merge και είχα διαβάσει ότι θα ήταν για 3 παιχνίδια, αλλά δεν φαίνεται να ξεκολλάνε...

#154 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 31 August 2007 - 20:15

Ενας λόγος που ήταν σε άσχημα οικονομικά επίπεδα ήταν και το Final Fantasy: The spirits within που ήταν μια αποτυχία... κάπου τότε έγινε το merge και είχα διαβάσει ότι θα ήταν για 3 παιχνίδια, αλλά δεν φαίνεται να ξεκολλάνε...

Δε νομίζω να ήταν για 3 παιχνίδια, δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο ποτέ, αλλά και να ήταν τουλάχιστον τώρα πια δεν ισχύει. Είχαν προταθεί για merge κατά την περίοδο του Spirits Within αλλά δεν έγινε τότε γιατί επανέκαμψε για κάποιο χρονικό διάστημα η squaresoft. Μετά από λίγο καιρό όμως έγινε τελικά.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#155 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 09 September 2007 - 22:20

Αυτό με τα 3 παιχνίδια δεν ισχύει (είναι δυνατόν να γίνει ολόκληρο merge για 3 παιχνίδια, είμαστε σοβαροί;;), όπως δεν ισχύει και το ότι η Square αγοράστηκε από την Enix. Για κανονική συγχώνευση πρόκειται.
Posted Image

#156 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 14 September 2007 - 20:55

Αυτό με τα 3 παιχνίδια δεν ισχύει (είναι δυνατόν να γίνει ολόκληρο merge για 3 παιχνίδια, είμαστε σοβαροί;;), όπως δεν ισχύει και το ότι η Square αγοράστηκε από την Enix. Για κανονική συγχώνευση πρόκειται.

Έτσι λέει το wiki και έτσι είχα διαβάσει σε περιοδικά της εποχής αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ φαντάζομαι...
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#157 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 11 April 2008 - 01:23

Ενα πράγμα ζητώ μόνο... Να δώ τον Kefka να κάνει τις παλαβομάρες του σε 3D h CG και δε θα θέλω τίποτε άλλο απο τη ζωή μου...

Kefka now entered Psycho mode!!!!!

#158 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 12 April 2008 - 07:48

Αναρωτιέμαι τι πρέπει να γίνει για να παίξουμε ξανά κάτι τόσο epic win όσο τα παλιά ff.. άντε και το X κ ας μην είχε world map.. Aν συνεχίσουνε έτσι τα rpg να actionίζουν θα παραμείνω στα 16bit kthnxbai.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#159 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 14 April 2008 - 14:16

Αναρωτιέμαι τι πρέπει να γίνει για να παίξουμε ξανά κάτι τόσο epic win όσο τα παλιά ff.. άντε και το X κ ας μην είχε world map.. Aν συνεχίσουνε έτσι τα rpg να actionίζουν θα παραμείνω στα 16bit kthnxbai.

Πραγματικα το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό. Τι έγινε πια και εξαφανίζετε το παλιό καλό RPG???

Από ΧΙΙΙ και Versus XIII έχει δει ρε παιδιά κανείς κανένα promo trailer ή έχει διαβάσει κανα preview που να λέει πως θα είναι το battle system του???

Α και επίσης έμαθα πριν λίγο καιρό ότι το remake του FFVII δεν πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθεί. Οπότε αρκεστείτε στο technical demo που είχε βγει.

Posted Image

#160 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 14 April 2008 - 14:56

Από ΧΙΙΙ και Versus XIII έχει δει ρε παιδιά κανείς κανένα promo trailer ή έχει διαβάσει κανα preview που να λέει πως θα είναι το battle system του???

Α και επίσης έμαθα πριν λίγο καιρό ότι το remake του FFVII δεν πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθεί. Οπότε αρκεστείτε στο technical demo που είχε βγει.

Final Fantasy XIII -> RPG Battle System - Τώρα, το αν θα συνεχίσει αυτό του XI δεν το ξέρουμε νομίζω...

Final Fantasy XIII Versus -> Action RPG Battle System - Περίμενε κάτι σαν Kingdom Hearts πιθανότατα.

Από άποψη ενδιαφέροντος, νομίζω ότι το προτιμώ το Versus μέχρι τώρα. Δεν μου αρέσει και τόσο η πρωταγωνίστρια -αν είναι αυτή- του XIII. Anyway, ευελπιστώ ότι η τιμή του PS3 θα είναι αρκετά μικρή όταν θα βγουν αυτά, αφού μαζί με 3-4 παιχνίδια ακόμα είναι τα μοναδικά που με ενδιαφέρουν στο PS3. :P

oR4yYRl.gif

#161 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 14 April 2008 - 17:34

Final Fantasy XIII -> RPG Battle System - Τώρα, το αν θα συνεχίσει αυτό του XI δεν το ξέρουμε νομίζω...

Final Fantasy XIII Versus -> Action RPG Battle System - Περίμενε κάτι σαν Kingdom Hearts πιθανότατα.

Από άποψη ενδιαφέροντος, νομίζω ότι το προτιμώ το Versus μέχρι τώρα. Δεν μου αρέσει και τόσο η πρωταγωνίστρια -αν είναι αυτή- του XIII. Anyway, ευελπιστώ ότι η τιμή του PS3 θα είναι αρκετά μικρή όταν θα βγουν αυτά, αφού μαζί με 3-4 παιχνίδια ακόμα είναι τα μοναδικά που με ενδιαφέρουν στο PS3. :P

Κ μενα το Βερσους μου εχει κινησει περισσοτερο το ενδιαφερον. Φαινεται πιο σκοτεινο σε αντιθεση με το αλλο. Δεν ειχα διαβασει οτι θα ειναι Action RPG,οποτε αυτο ειναι ακομα ενα "+" για μενα. Δεν μαρεσει πια το "turn based battle system":nosey:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#162 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 15 April 2008 - 08:26

Σε λίγο καιρό το turn based θα πεθάνει έτσι όπως το πάνε. Κ άν γίνει αυτό εγώ το δηλώνω από τώρα, no more new games for me. Long live turn based games.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#163 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 April 2008 - 07:49

I second that you said. :riiight:
Αν και δεν πιστεύω ότι είναι και κοντά στο θάνατο... :P

oR4yYRl.gif

#164 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 04 May 2008 - 15:44

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα MoRmEnGiL. Σε περίπτωση που συνεχιστεί η ιστορία με τα action-RPG μάλλον οι πιστοί των RPG θα αρχίσουν να αποχωρούν ένας ένας από την ενεργό δράση...!!!

Άλλωστε τον turn based battle system είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα RPG και τα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Χωρίς αυτό είναι σαν να παίζουμε ένα οποιοδήποτε action style game. Δεν κάνουν μόνο το στόρυ και οι ατέλειωτοι διάλογοι τη διαφορά........!!!!!!!!!!!!!!!!!:rip:
Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#165 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 04 May 2008 - 15:57

Ρε παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος... δεν έχω παίξει ποτέ ff... αλλά έχω ψηθεί να το κάνω που θα βρώ έναν ολοκληρωμένο οδηγό να μου λέει τι έχει κυκλοφορήσει και τι μπορώ να παίξω στο pc μέσω emulator ή κανονικά... thank u...

Posted ImagePosted ImagePosted Image