Τι λέει ένας ελέφαντας όταν βλέπει εναν γυμνό άνθρωπο;
Τι λέει ένας σκυλός μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δεντρο;
Και ο Ιησούς: "Λάζαρε, σηκωσου και περπάτα. " και ο Λάζαρος: "λέει κανείς παρακαλώ"
Posted 01 October 2010 - 20:30
Posted 01 October 2010 - 21:29
Posted 01 October 2010 - 21:57
Posted 01 October 2010 - 22:01
καλόΛοιπόν, δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί αλλά ορίστε και ένα κανονικό ανέκδοτο.
Ένας κυνηγός πάει σαφάρι στην Αφρική και παίρνει μαζί το σκύλο του. Ενώ ο σκύλος περιφέρεται στη ζούγκλα, βλέπει μια λεοπάρδαλη να κατευθύνεται προς το μέρος του, φανερά πεινασμένη. Ο σκύλος σκέφτεται, «Ωχ μπλέξαμε!» Τότε βλέπει κάτι κόκαλα λίγο πιο πέρα και αρχίζει να τα ροκανίζει, με την πλάτη του στην λεοπάρδαλη. Ενώ εκείνη είναι έτοιμη να του χιμήξει, ο σκύλος λέει, «Πολύ νόστιμη αυτή η λεοπάρδαλη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλες εδώ τριγύρω.» Η λεοπάρδαλη, κι ενώ ήδη βρίσκεται στον αέρα παγώνει, και εξαφανίζεται πίσω από κάτι δέντρα. «Παραλίγο», λέει «λίγο έλειψε. Αυτός ο σκύλος σχεδόν με είχε.»
Ένας πίθηκος, παρακολουθώντας όλο το σκηνικό από ένα δέντρο, σκέφτεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει την εύνοια της λεοπάρδαλης και να γλιτώσει το τομάρι του εξηγώντας της αυτό που είχε συμβεί. Πάει προς το μέρος της και εξηγεί τα πάντα. Η λεοπάρδαλη, έξαλλη για την κοροϊδία, λέει στον πίθηκο «Έλα, πίθηκε. Ανέβα στη ράχη μου να δεις από κοντά τι πρόκειται να πάθει ο σκύλος»
Ο σκύλος βλέπει τη λεοπάρδαλη να έρχεται προς το μέρος του με τον πίθηκο καβάλα. «Τι θα κάνω τώρα;» σκέφτεται. Τότε, αντί να το βάλει στα πόδια, κάθεται με την πλάτη γυρισμένη στους δυο. Όταν η λεοπάρδαλη και ο πίθηκος έχουν πλησιάσει αρκετά, ο σκύλος λέει, «Που είναι αυτός ο ηλίθιος πίθηκος; Ποτέ δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ, τον έστειλα πριν από μισή ώρα να μου φέρει άλλη μια λεοπάρδαλη κι ακόμα να φανεί!»
Edited by zoro77, 01 October 2010 - 22:11.
Posted 01 October 2010 - 22:19
Posted 01 October 2010 - 22:31
χαχα αυτό μου θύμισε ένα άλλό
2.Ειδήσεις σε ποντιακό κανάλι:
Τραγικό δυστύχημα. Διθέσιο αεροπλάνο έπεσε σε νεκροταφείο. Έχουν βρεθεί 3000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται
Posted 02 October 2010 - 20:09
Posted 02 October 2010 - 20:18
Posted 02 October 2010 - 23:55
Posted 03 October 2010 - 01:02
Τα προηγούμενα ήταν πολύ καλά. Να πω εγώ τώρα μια κακία που έμαθα τελευταία....
Ήταν η μικρή Αννούλα η οποία ήταν τυφλή.
Μια μέρα μπαίνουν οι γονείς της στο δωμάτιό της και της λένε:
-Αννούλα βρήκαμε μια θεραπεία, βρήκαμε κι ένα γιατρό, υπάρχει τρόπος, θα μπορέσεις να δεις!!!
-Αλήθεια, κάνει η Αννούλα, θα μπορέσω επιτέλους να δώ το φως του ηλίου; το χρώμα των λουλουδιών;
Φτάνει, λοιπόν, η μεγάλη μερα, μαζεύεται όλη η πόλη να παραστεί στο γεγονός, έρχεται κι ο γιατρός, η Αννούλα να έχει δακρύσει από τη συγκίνηση... Γίνεται η εγχείρηση, οπότε βάζουν τους επιδέσμους στα μάτια της, περιμένει η Αννούλα πως και πως να περάσουν οι ημέρες να τους βγάλει, και όταν φτάνει η μέρα, βγάζει σιγά σιγά τους επιδέσμους και με το που τους βγάζει...Spoiler:
Για να γυρίσω λίγο στα κρύα:
Ήταν δυο πλαστικοί χειρούργοι δίπλα σε ένα τζάκι και έπαιζαν σκάκι.
Ως το άλλο πρωί είχαν λιώσει!
Posted 03 October 2010 - 01:09
το πρώτο δεν το κατάλαβα.(γιατί δε κατάλαβα ποιος είπε ''Πρωταπριλιά'' )
το δεύτερο όλα τα λεφτά
Posted 03 October 2010 - 01:43
Edited by zoro77, 03 October 2010 - 15:34.
Posted 03 October 2010 - 22:10
Posted 03 October 2010 - 22:29
Edited by alxdjo, 03 October 2010 - 23:06.
Posted 03 October 2010 - 22:57