Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ανέκδοτα :)

• Please log in to reply
595 replies to this topic

#301 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 September 2010 - 15:38

^LOL και στα δυο posts :kakaka:

Τα περισσότερα επιστημονικά "X walks into a bar" ανέκδοτα είναι κλεμμένα από εδώ.

Χμμμ, ναι, ενας τυπος λεει μερικα επιστημονικα ανεκδοτα ως stand-up comedian, αρα αυτος τα εβγαλε απο το μυαλο του και εμεις τα κλεβουμε... μηπως απο αυτον εκλεψε κι ο Αϊνσταιν τη Θεωρια της Σχετικοτητας; :bleh:

Οσο για το οτι "μας εχεις" στα επιστημονικα ανεκδοτα... put your money where your mouth is! :hehehe:

Ο Αϊνστάιν θελει να παει Αθηνα απο Θεσσαλονικη οποτε ανεβαινει στο τρενο, αλλα εκει που καθεται και αγναντευει τον παιρνει ο υπνος. Ξυπναει μετα απο αρκετες ωρες και, μεσα στη νυστα του, βρισκει τον ελεγκτη και τον ρωταει : "Συγνωμη, η Αθηνα σταματαει σε αυτο το τρενο;"

*

(Αγγλικο) Ο Ντεκαρτ καθεται σπιτι του οταν χτυπαει το κουδουνι και ανοιγωντας βλεπει μπροστα του εναν πλασιε. Ο πλασιε τον ρωταει
"Sir, would you like to buy this book for 100$ ?"
και ο Ντεκαρτ απανταει :
"Oh, I don't think..."
και εξαφανιζεται.

Spoiler: Και ενα καμενο αυτοκολλητο για το αυτοκινητο σας

Posted Image

#302 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 September 2010 - 16:12

λολ αυτο με τον αινσταιν και το τρενο ηταν θεικο:hihi2:

μερικα που ειχα βρει κατα καιρους (αρκετα γνωστα νομιζω..)

**Two scientists walk into a bar with the intention of having a drinking contest, the barman asks them what they'd like.
"I'll have a glass of H2O" said the first scientist.
"I'll have a glass of H2O too" said the second scientist.

Needless to say, the first scientist won.

**An astronomer, a physicist and a mathematician (it is said) were holidaying in Scotland. Glancing from a train window, they observed a black sheep in the middle of a field.
"How interesting," observed the astronomer, "all scottish sheep are black!"
To which the physicist responded, "No, no! Some Scottish sheep are black!"
The mathematician gazed heavenward in supplication, and then intoned, "In Scotland there exists at least one field, containing at least one sheep, at least one side of which is black."

**Why do Maclaurin approximate the function so well?

Because they are Taylor-made.
Spoiler:

**Algebra I can handle,
vectors are fine,
statistics are okay,
but graphing?
That's where I draw the line.

**Why is 6 afraid of 7?

Because 7 8 9!

**A physicist and a mathematician are sitting in a faculty lounge. Suddenly, the coffee machine catches on fire. The physicist grabs a bucket and leaps toward the sink, fills the bucket with water, and puts out the fire. Second day, the same two sit in the same lounge. Again the coffee machine catches on fire. This time, the mathematician stands up, gets a bucket, and hands the bucket to the physicist, thus reducing the problem to a previously solved one.

#303 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 September 2010 - 16:36

**Why do Maclaurin approximate the function so well?

Because they are Taylor-made.

Spoiler:

Οι σειρες Maclaurin δεν ειναι παρα μια ειδικη περιπτωση των σειρων Taylor (απλα θετεις α=0). Οποτε μπορεις να πεις χαριν του ανεκδοτου οτι οι Maclaurin ειναι κατασκευασμενες απο τις Taylor, και ετσι κανει λογοπαιγνιο με την εκφραση "Tailor-made".

**A physicist and a mathematician are sitting in a faculty lounge. Suddenly, the coffee machine catches on fire. The physicist grabs a bucket and leaps toward the sink, fills the bucket with water, and puts out the fire.

Αμεσως μολις την εσβησε, ο Φυσικος ρωταει εξαλλος τον Μαθηματικο : "ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ;;;" στο οποιο ο Μαθηματικος απανταει : "Κοιτα, απο τη στιγμη που υπηρχε μια φωτια, μια βρυση και ενας κουβας, ηταν προφανες οτι το προβλημα ειχε λυση."

(Και πανω που ειχα πει να μη γραψω μαθηματικα ανεκδοτα σε αυτο το thread αφου τα κραταω για να τα λεω μονο απο κοντα :P )
Posted Image

#304 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 September 2010 - 17:05

RUN!!! The geeks took over the thread! XD
Κάποια από αυτά τα είχα ακούσει και στο The Bing Bang Theory. :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#305 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 17 September 2010 - 17:08

ριχτε και αλλα εχω λιωσει
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#306 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 September 2010 - 17:49

Posted Image

ούτε η πρωϊνή δεν αρκεί πια ε;

τέσπα, για να μην είμαι offtopic,

"Ένα καράβι με καλόγριες ναυαγεί στη μέση του Ειρηνικού. 3 ναυτικοί και μια καλόγρια καταλήγουν ναυαγοί σε ένα έρημο νησί.
3 μήνες μετά, η καλόγρια αηδιασμένη από αυτά που έκανε με τους ναυτικούς, δεν άντεξε και αυτοκτόνησε.
3 μήνες μετα, οι ναυτικοί, αηδιασμένοι από αυτά που κάνανε με την καλόγρια, δεν άντεξαν
και την έθαψαν."

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#307 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 17 September 2010 - 18:45

Ενα που μου το θυμισε φιλος

ενας μηχανολογος ενας χημικος μηχανκος και ενας προγραμματστης ειναι σε ενα αυτοκιινητο. το αυτοκινητο χαλαει. λεει ο μηχανολογος ''το ιξωδες του γρασσου μεταξυ των γραναζιων του κιβωτιου ταχυτητων ειναι λαθος, επρεπε να ειναι iso614''
αλλαζει γρασο, αλλα δε φτιαχνει το αυτοκινητο. λεει ο χημικος:'' τι λες ρε, το καυσιμ...ο εχει 0,1 οκτανια λιγοτερα απο οτι πρεπει.'' τρεχει στο κοντινοτερο βενζιναδικο, φερνει καινουρια βενζινη, τζιφος. λεει και ο προγραμματιστης: ''ρε παιδια μηπως να βγουμε και να ξαναμπουμε?''

Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#308 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 17 September 2010 - 19:33

Endless Loop
Look for Infinite Recursion

Infinite Recursion
Look for Endless Loop

---------------------------------------------------
For Recursion look at page 239

(p. 239) For Recursion look at pages 215,221,239.

Two bytes meet. The first byte asks, “Are you ill?”
The second byte replies, “No, just feeling a bit off.”

Υπάρχουν 10 τύποι ανθρώπων στον κόσμο. Αυτοί που καταλαβαίνουν το τριαδικό σύστημα, αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν, και αυτοί που το μπερδεύουν με το δυαδικό.

Ήταν ένα οικόπεδο και ήθελαν να χτίσουν μια πολυκατοικία. Στο κέντρο του όμως υπήρχε ένας μεγάλος πλάτανος που δεν έβγαινε με τίποτα, μα φέρναν εξκαφείς μα φέρναν μπουλντόζες, είχε ριζώσει και δεν έβγαινε με τίποτα. Εκεί που είχαν απελπιστεί περνάει ένας μαθηματικός. Τους βλέπει όλους κατσούφιδες και ρωτάει τί γίνεται.
-Να εδώ δεν μπορούμε να ξεριζώσουμε τον πλάτανο και έχουμε απελπιστεί.
-Μα είναι πολύ απλό, υψώστε τη ρίζα στο τετράγωνο.

Edited by Ptomahawk, 17 September 2010 - 19:49.

Posted Image

#309 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 17 September 2010 - 22:36

Βασικά, δε νομίζω ότι ωφελούν τα competitions, Kenny και Adventurer. Εγώ π.χ. τα ήξερα όλα αυτά που είπατε και σε άλλες εκδόσεις. Το ποιος τα έφτιαξε δεν το ξέρουμε, όπως και δεν μπορούμε εύκολα μέσα από ένα forum να διαπιστώσουμε ποιος ξέρει πιο πολλά.

Απλώς θα ήθελα να γράψω αυτό που λέει ο Ptomahawk όπως το έχω δει εγώ:
Βασικά, υπάρχει το αστείο:

There are 10 kinds of people. Those who understand binary and those who don't.

Και το επόμενο.
There are 10 kinds of people. Those who understand trinary, those who don't and those who think I just messed up a binary joke.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#310 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 17 September 2010 - 23:09

και το αλλο

Υπαρχουν 3 ειδη ανθρωπων. αυτοι που ξερουν να μετραν και αυτοι που δεν ξερουν. XD

2bbd14fc.jpg

#311 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 18 September 2010 - 15:47

Παιδιά ανέκδοτα είναι, κυκλοφορούν. Από αυτά που είπατε είχα ακούσει μερικά (από forums, από συζητήσεις κ.α.) και μερικά όχι (τα οποία φυσικά τα σπάσανε!!!). Ξέρω κι εγώ μια καλή δόση, και αν και όπως κι ο Adventurer προτιμώ να τα λέω από κοντά, πάρτε ένα:

Ένας μηχανικός, ένας φυσικός κι ένας μαθηματικός κλείνουν δωμάτια σ' έναν όροφο ενός ξενοδοχείου. Τη νύχτα, ο όροφος αυτός πιάνει φωτιά.
Σηκώνεται λοιπόν ο μηχανικός, βλέπει τη φωτιά και παρατηρεί έξω από το παράθυρο μια πισίνα. Πηδάει λοιπόν όπως να 'ναι από το παράθυρο, πέφτει στην πισίνα και σώζεται.
Σηκώνεται ο φυσικός, βλέπει τη φωτιά, βλέπει και την πισίνα. Αρχίζει υπολογισμούς: δύναμη της βαρύτητας, ελεύθερη βολή, παράμετρους κτλ η φωτιά τον πλησίαζε, πηδάει, σκάει ακριβώς στο κέντρο της πισίνας και σώζεται.
Σηκώνεται κι ο μαθηματικός, βλέπει τη φωτιά, βλέπει και την πισίνα. Αρχίζει: θεωρεί καμια 10ριά συναρτήσεις, παραγωγίσεις, ολοκληρώματα κτλ, η φωτιά πήγαινε να τον κάψει, πηδάει......... και πάει προς τα πάνω!!! -Φτου, λάθος πρόσημο.
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#312 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 20 September 2010 - 08:47

Όριστε κάτι για τους φάνς του 40Κ

Spoiler:

Spoiler:

Συγγνώμη που βγήκαν λίγο μεγάλα. They are epic though :D
Posted Image

#313 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 22 September 2010 - 01:41

Στην άγρια δύση ήταν ένας cow-boy. Του άρεσαν οι μπύρες. Πήγε λοιπόν σε ένα μπαρ. Είδε το γκαρσόνι και του λέει: ''Φέρε μου ένα κουτάκι μπύρας.'' Του το φέρνει και αυτός το πίνει μονορούφι. Πηγαίνει στο γκαρσόνι και τον ρωτάει ποια είναι η τιμή. Αυτός του λέει ότι κάνει 51 λεπτά. Αρχίζει λοιπόν ο cow-boy και μετράει τα λεπτά που έχει στη τσέπη του. 1,2,3.....51 λεπτά λέει και τα πετάει στη μάπα του γκαρσόν. Το γκαρσόνι παθαίνει τη πλάκα του. Κρατάει όμως το θυμό του και μαζεύει τα 51 λεπτά. Την άλλη μέρα το ίδιο. Πίνει τη μπύρα και τον ρωτάει ποια είναι η τιμή της. Το γκαρσόνι λέει 51 λεπτά. Πάλι λοιπόν ο cow-boy μετράει τα ψιλά του. 1,2,3.....51. Του τα πετάει πάλι στη μούρη του. Το γκαρσόνι είναι έτοιμο να εκραγεί. Αλλά κρατάει πάλι τα νεύρα του και σκέφτεται:''Θα σε φτιάξω την επόμενη φορά''. Έρχεται λοιπόν ξανά ο cow-boy και ξαναζητάει ένα κουτάκι μπύρας. Το πίνει. Την ώρα όμως της πληρωμής συνειδητοποιεί ότι δεν έχει ψιλά. Γι'αυτό δίνει στο γκαρσόνι 1 ευρώ. Το γκαρσόνι ικανοποιημένο αρχίζει να μετράει 1,2,3....49 λεπτά. ''Αυτά είναι τα ρέστα σου'' λέει και τα πετάει στη μάπα του cow-boy. Ο cow-boy αρχίζει να γελάει και λέει
Spoiler:

#314 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 26 September 2010 - 23:54

Ηταν ενας ο οποιος τον ειχαν σαν ενοχο στο δικαστηριο για σεξουαλικη παρενοχληση.
- Τι εκανες? Ρωταει ο δικαστης.
- Εκει που ημουν σε ενα barακι λεει, βλεπω μια γκομενα. την κερναω ενα ποτο, την κερναω δυο ποτα, κανω κινηση και τις μιλαω. ''Εισαι για μια βολτα με την μηχανη να παρει αερα το μαλλακι σου'' τις λεω.
-Ναι, μου λεει.
-Ε ξεκιναμε λοιπον, στο πρωτο περιπτερο σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει.
-Προχωραμε,προχωραμε, στο δευτερο περιπτερο σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει
-Προχωραμε,προχωραμε φτανουμε στο τριτο περιπτερο σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει
-Συνεχιζω εγω φτανουμε στο τριτο περιπτερο σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει
-Προχωραμε,προχωραμε στο τεταρτο περιπτερο σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου ξαναλεει
-Προχωραμε,προχωραμε στο εκτο περιπτερο που λες σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει για 6η φορα
-Προχωραμε,προχωραμε στο εβδομο περιπτερο σταματαω και τις ξαναρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει
-Τι θες? τις λεω
-Βαρκαδα, λεει
Σαν gentleman εγω παω νοικιασω ενα κοτερο και την βγαζω στα ανοιχτα.
Εκει που πλεουμε ανετα και ωραια τι μου λεει?
-Τι σου λεει? λεει ο δικαστης
-Θελω τσιχλιτσα!!!

-Την γ@μας ά δεν την γ@μας κυριε δικαστα?

2bbd14fc.jpg

#315 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 27 September 2010 - 00:15

ηταν ενας χριστιανος ενας μουσουλμανος και ενας εβραιος,
λεει λοιπον ο χριστιανος "η δικη μας θρησκεια εχει τον καλυτερο θεο και τους καλυτερους αγιους!
ημουνα που λετε στα ανοιχτα της θαλασσας και πιανει μια τρικυμια αλλο πραμα, τεραστια κυματα
να καλυπτουν το πλοιο και να μην μπορουμε να κρατησουμε πορεια.
τι να κανω αρχησα να προσευχομαι στο θεο και στον αη νικολα, και ξαφνικα γινεται θαυμα
γυρω γυρω τρικυμια στη μεση απνοια!"
λεει και ο μουσουλμανος "εγω να δεις τι επαθα, ημουν στη μεση της ερημου καβαλα στην καμηλα
οταν ξαφνικα πιανει ανεμοθυελλα, να κοντευω να καλυφτω απο την αμμο και ταυτοχρονα να προσπαθω να σωσω την καμηλα.
τι να κανω και εγω αρχισα απο μεσα μου να προσευχομαι στον αλλαχ, και ξαφνικα γινεται θαυμα
γυρω γυρω ανεμοθυελλα στη μεση απανεμια!"
λεει και ο εβραιος "εγω να δειτε τι επαθα, ενα σαββατο περπαταγα στο παρκο οταν βλεπω μπροστα
μου ενα γκομενακι πωω πω τι να σας λεω, τουμπανο! και μου λεει με μια σεξυ φωνη θελω να το κανουμε
τωρα! καταλαβαινετε το δραμα μου, οπως ξερετε εμεις οι εβραιοι το σαββατο ...δεν.
τι να κανω και εγω αρχισα απο μεσα μου να προσευχομαι και ξαφνικα γινεται θαυμα
γυρω γυρω σαββατο και στη μεση κυριακη!!!!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg