Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ανέκδοτα :)

• Please log in to reply
595 replies to this topic

#286 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 posts

Posted 17 July 2010 - 11:54

Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:
- Μπαμπά, τι είναι πολιτική;
Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωριμότητας, του απαντάει με ένα παράδειγμα:
- Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας.
Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού.
Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.
Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας.
Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;
- Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.
Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί...
Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται.
Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός!
Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους... Πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!
"Τι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; Θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια. Να διακόψω τον μπαμπά; Ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;; Εγώ δεν ξέρω να το κάνω..."
Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:
- Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;
- Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.
- Και τι συμπέρασμα έβγαλες;
- Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο π*δάει την εργατική τάξη , η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκ**ά !!

Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#287 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 24 July 2010 - 12:55

ειταν ο τοτοσ στο σχολειο και τον ροταει ο δασκαλοσ
τοτε διαβασεσ τα μαθιματικα ποθ σου βαλα χτεσ
τοτοσ - οχι
δασκαλοσ-γιατι
τοτοσ-περιμενο να βγει σε ταινα:canthelp:

#288 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 July 2010 - 22:57

Ένα ανέκδοτο που κατ'εμέ είναι πολύ πετυχημένο :P

Spoiler:

#289 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 August 2010 - 20:01

Ηταν ο διαολος και μιλουσε με τον γιο του.
Και του λεει ο γιος του:
-Μπαμπα θελω να μου βρεις μια παρθενα να την γ@μησω.
-Ενταξει, λεει, θα στη βρω, και ανεβαινει στη γη και την φερνει στον γιο του.
Παει ο γιος και την πηδαει.

Ηθικο διδαγμα
Spoiler:

Μπορειτε να με βρισετε ελευθερα τωρα. :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#290 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 14 September 2010 - 14:05

Ήταν ο Τοτός στο σχολείο και τον ρωτάει η δασκάλα ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα. Αυτός απαντάει το κόκκινο. Το κόκκινο;;; Στο διευθυντή αμέσως, απαντάει η δασκάλα. Πηγαίνει έκπληκτος ο Τοτός στο διευθυντή και του λέει αυτός: Γιατί Τοτέ σε έστειλε εδώ η δασκάλα? λέει ο Τοτός: Με έστειλε εδώ γιατί της είπα ότι το αγαπημένο μου χρωμα είναι το κόκκινο. Το ΚΟΚΚΙΝΟ??? Στο σπίτι σου αμέσως λέει ο διευθυντής. Παθαίνει την πλάκα του ο Τοτός και πηγαίνει στο σπίτι του για να βρει το δίκιο του. Τον βλέπει η μάνα του και τον ρωτάει :πως ήρθες τόσο νωρίς στο σπίτι, πάλι ζημιά έκανες? Όχι ρε μαμά ήρθα εδώ γιατί η δασκάλα με έστειλε στο διευθυντή και αυτός στο σπίτι εξαιτίας του ότι είπα ότι το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κόκκινο. ΤΙ????? Το ΚΟΚΚΙΝΟ?????? Αμέσως στο δωμάτιό σου παλιόπαιδο. Τριπλό σοκ για τον Τοτό. Ήρθε λοιπόν και το βράδυ. Πηγαίνει ο πατέρας του στο δωμάτιο του να τον χαιρετήσει και τον βλέπει κλαμένο. Τί έπαθες αγόρι μου? Άσε ρε μπαμπά η δασκάλα με έστειλε στο διευθυντή, αυτός στο σπίτι και η μαμά στο δωμάτιο μου. Και όλα αυτά γιατί είπα ότι το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κόκκινο. ΠΩΣ??? Το κόκκινο βρε παλιόπαιδο, φύγε τώρα από το σπίτι να μη σε βλέπω. Τι έγινε σήμερα , αναρωτιέται ο Τοτός. Εκεί λοιπόν που ήταν έξω και έκλαιγε τον βλέπει ένας παλιός του φίλος πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία. Το ρωτάει: Τι έγινε ρε Τοτέ γιατί κλαις? Ασε ρε Κώστα τώρα, η δασκάλα με έστειλε στο διευθυντή, εκείνος στο σπίτι, η μάνα μου στο δωμάτιό μου και ο πατέρας μου με έδιωξε από το σπίτι και όλα αυτά επειδή είπα ότι το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κόκκινο. ΤΙ???????????? Το ΚΟΚΚΙΝΟ????????? Τώρα θα δεις. Αρχίζει και τον κυνηγάει. Έκπληκτος ο Τότος τρέχει για να σωθεί. Βρίσκει μία μηχανή που ήταν μάρκας Yamaha την καβαλάει και τρέχει. Ο άλλος βρίσκει μία Harley, την καβαλάει και τρέχει. Τον πλησιάζει. 'Οταν όμως ήρθε η ώρα να στρίψουν ο Τοτός στρίβει με επιτυχία και ο άλλος τρώει τα μούτρα του.
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα?
Spoiler:

Βρίστε με ελεύθερα.:hahaha:

#291 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 14 September 2010 - 15:03

Ήταν ο Τοτός στο σχολείο και τον ρωτάει η δασκάλα ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα. Αυτός απαντάει το κόκκινο. Το κόκκινο;;; Στο διευθυντή αμέσως, απαντάει η δασκάλα. Πηγαίνει έκπληκτος ο Τοτός στο διευθυντή και του λέει αυτός: Γιατί Τοτέ σε έστειλε εδώ η δασκάλα? λέει ο Τοτός: Με έστειλε εδώ γιατί της είπα ότι το αγαπημένο μου χρωμα είναι το κόκκινο. Το ΚΟΚΚΙΝΟ??? Στο σπίτι σου αμέσως λέει ο διευθυντής. Παθαίνει την πλάκα του ο Τοτός και πηγαίνει στο σπίτι του για να βρει το δίκιο του. Τον βλέπει η μάνα του και τον ρωτάει :πως ήρθες τόσο νωρίς στο σπίτι, πάλι ζημιά έκανες? Όχι ρε μαμά ήρθα εδώ γιατί η δασκάλα με έστειλε στο διευθυντή και αυτός στο σπίτι εξαιτίας του ότι είπα ότι το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κόκκινο. ΤΙ????? Το ΚΟΚΚΙΝΟ?????? Αμέσως στο δωμάτιό σου παλιόπαιδο. Τριπλό σοκ για τον Τοτό. Ήρθε λοιπόν και το βράδυ. Πηγαίνει ο πατέρας του στο δωμάτιο του να τον χαιρετήσει και τον βλέπει κλαμένο. Τί έπαθες αγόρι μου? Άσε ρε μπαμπά η δασκάλα με έστειλε στο διευθυντή, αυτός στο σπίτι και η μαμά στο δωμάτιο μου. Και όλα αυτά γιατί είπα ότι το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κόκκινο. ΠΩΣ??? Το κόκκινο βρε παλιόπαιδο, φύγε τώρα από το σπίτι να μη σε βλέπω. Τι έγινε σήμερα , αναρωτιέται ο Τοτός. Εκεί λοιπόν που ήταν έξω και έκλαιγε τον βλέπει ένας παλιός του φίλος πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία. Το ρωτάει: Τι έγινε ρε Τοτέ γιατί κλαις? Ασε ρε Κώστα τώρα, η δασκάλα με έστειλε στο διευθυντή, εκείνος στο σπίτι, η μάνα μου στο δωμάτιό μου και ο πατέρας μου με έδιωξε από το σπίτι και όλα αυτά επειδή είπα ότι το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κόκκινο. ΤΙ???????????? Το ΚΟΚΚΙΝΟ????????? Τώρα θα δεις. Αρχίζει και τον κυνηγάει. Έκπληκτος ο Τότος τρέχει για να σωθεί. Βρίσκει μία μηχανή που ήταν μάρκας Yamaha την καβαλάει και τρέχει. Ο άλλος βρίσκει μία Harley, την καβαλάει και τρέχει. Τον πλησιάζει. 'Οταν όμως ήρθε η ώρα να στρίψουν ο Τοτός στρίβει με επιτυχία και ο άλλος τρώει τα μούτρα του.

Spoiler:

:blurah5::kakaka:λολ στην αρχη εμεινα αλλα εχει πλακα το ανεδοτο
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#292 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 14 September 2010 - 16:25

:blurah5::kakaka:λολ στην αρχη εμεινα αλλα εχει πλακα το ανεδοτο

Είναι ανέκδοτο για να σπας τα νεύρα του άλλου

Άλλο ένα:
Τι είναι πράσινο και σε χαιρετάει κάθε μέρα?
Spoiler:

Η συνήθης ερώτηση είναι:
Spoiler:

Και η απάντηση είναι
Spoiler:
:hehehe:

#293 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 14 September 2010 - 18:21

Η special παραγελλία για σας είναι αυτό το ανέκδοτο

Ήταν μια φορά, ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα ζήτησε από τα παιδάκια να πουν κάτι που έχει πόδια.
- Ο σκύλος, λέει η Ελενίτσα.
- Ο άνθρωπος κυρία, λέει ο Κωστάκης.
- Η καρδιά, λέει ο Τοτός...
- Η καρδιά δεν έχει πόδια Τοτέ, απαντάει η δασκάλα.
- Πώς δεν έχει; λέει ο Τοτός. Αφού εγώ κάθε βράδυ ακούω τον πατέρα μου που λέει:
- "Έλα καρδούλα μου, άνοιξε τα πόδια σου..."

Κι άλλη παραγελλία:

Η δασκάλα λέει στα παιδιά:
- Σήμερα θα βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία, για να την έχετε και να λέτε όταν μεγαλώσετε ότι, να, εδώ είναι ο Φάνης, ο Δημήτρης, η Μαρία ...
Κι ο Τοτός πετάγεται και λέει:
- Και στη μέση είναι η δασκάλα μας η μακαρίτισσα!

#294 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 14 September 2010 - 19:09

Spoiler:

Χαχα ξέρω και άλλα τέτοια, άλλα όπως φάνηκε είναι μεγάλα και βαριέμαι να γραφω. XD

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#295 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 14 September 2010 - 19:41

Spoiler:

Το βρίσκω τέλειο!

#296 Filip Kohaku

Filip Kohaku

Kohaku

• Members
  • 50 posts

Posted 15 September 2010 - 14:51

Παει ενας τυπος να βρει δουλεια σε ενα γραφειο και ο διευθυντης του λεει οτι εισαι καταληλος για τη δουλεια οποτε του δεινει τη δουλεια και του λεει πως το οραριο θα ειναι απο τοις 8 μεχρι τοις 1.Την επομενη μερα ομως ο διευθυντης καθως βλεπει το ιστορικο του τυπου που πηρε τη δουλεια διαβαζει πως ο εργαζομενος που προσελαβε δεν εχει αρ**δια.Τελος παντον την επομενη μερα οταν ερχεται στο γραφειο του λεει ο διευθυντης οτι τελικα θα δουλευεις απο τοις 8 μεχρι τοις 12.Εκεινος λεει με γιατι να φευγω εγω στοις 12 και οι αλλοι στοις μια,και λεει ο διευθυντης γιατι την υπολοιπη 1 ωρα τα ξυνουμε.:rofl:
Posted Image-I am Justice-

#297 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 15 September 2010 - 15:12

Άλλο ένα. Είναι 4 μαύροι και ένας άσπρος και ξαφνικά εμφανίζεται μία μάγισσα και τους λέει: Σήμερα έχω τα κέφια μου γι'αυτό θα δώσω στο καθένα σας από μία ευχή. Λέει ο πρώτος μαύρος: Θέλω να γίνω άσπρος και γίνεται. Αρχίζει να γελάει ο κανονικός άσπρος. Πετάγεται ο δεύτερος μαύρος και ζητάει το ίδιο και γίνεται. Ξαναγελάει ο κανονικός άσπρος. Τό ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τους άλλους δύο μαύρους. Όταν ήρθε λοιπόν η σειρά του άσπρου που είχε πέσει κάτω από τα γέλια λέει:
Spoiler:

#298 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 September 2010 - 01:00

Μπαινει η γατα του Schroedinger σ' ενα μπαρ

...και δεν μπαινει

LOL. Παμε μερικα καρα-καμενα των θετικων επιστημων (κατι σαν συνεχεια αυτου του ποστ).

Ο Heisenberg ειναι να δωσει μια διαλεξη σε ενα Πανεπιστημιο που βρισκεται σε αλλη πολη, αλλα παρακοιμαται το μεσημερι και βλεπει οτι εχει αργησει! Μπαινει στο αμαξι του λοιπον και οδηγαει αμεσως εθνικη περνοντας ολα τα φαναρια, γκαζωνει, γκαζωνει, γκαζωνει, τα δινει ολα, προσπερναει απο δεξια οπου βρει κινηση, παει σαν τρελος! Τον βλεπει ενας τροχονομος δινει σημα μπροστα, τον κηνυγανε τρια περιπολικα, καποια στιγμη τον πιανουν και τον σταματανε. Ο ενας τροχονομος κατεβαινει εξαλλος απο το περιπολικο και παει φωναζοντας στον Heisenberg φωναζοντας :
- ΚΑΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;;; ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ;;;;
και ο Heisenberg απανταει
- Οχι, αλλα ξερω ακριβως σε ποια θεση βρισκομαι.

*

(Αγγλικο) Το ατομο του Οξυγονου εχει ανοιξει τελευταια ενα μπαρακι και πανε ολα τα ατομα και τα πινουν. Καποια στιγμη μπαινει μεσα ενα νετρονιο μονο του.
Νετρονιο : I'll have a whiskey.
Μπαρμαν : Here you go.
Νετρονιο : How much is it?
Μπαρμαν : For you, no charge.

*

Στο ιδιο μπαρακι μπαινει μεσα ενας υπεραγωγος, ο οποιος παλιοτερα ειχε μαλωσει με τον μπαρμαν... ο οποιος με το που τον βλεπει αρχιζει να τον βριζει κι αυτον, και τη μητερα του, και τη γυναικα του, και ολο του το σοϊ, και στο τελος του λεει να τσακιστει να φυγει!!! Και ο υπεραγωγος φευγει χωρις αντισταση.

*

Και ενα μπονους. Ενας προγραμματιστης εχει ανοιξει γυραδικο (που αλλου να βρεις δουλεια στην Ελλαδα...) και καποια στιγμη ερχεται ενας φιλος του και του λεει :
- Αυριο θα κανω μια σημαντικη διοργανωση και θα καλεσω πολυ κοσμο, μπορεις να μου εχεις ετοιμα μεχρι το βραδυ 500 σουβλακια;
- Μπορω, αλλα να πουμε 512 σουβλακια να'ναι στρογγυλο;

Αν η αντιδραση σας δεν ηταν :colddd: τοτε θεωρειστε τους εαυτους σας επιβεβαιωμενους geeks!
Posted Image

#299 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 17 September 2010 - 07:04

Adventurer, τα βλεπω and I raise tha stakes!

Μπαινει το Ηλιο (He) σε ενα μπαρ. Παραγγελνει ενα whiskey. Ο μπαρμαν απανταει οτι το μπαρ δεν σερβιρει ευγενη αερια. Το Ηλιο δεν αντιδρα.

Μπαινει το νετρινο σε ενα μπαρ. Ο μπαρμαν το βλεπει και του λεει οτι δεν σερβιρουν στοιχειωδη σωματιδια και οτι θα πρεπει να φυγει. Το νετρινο απανταει ''Δεν πειραζει, περαστικος ημουνα''

What did the electron say to the neutron?
Nothing, it just waved.

Two atoms are walking down the street, one of them says "Wait! I think I lost an electron."... the other says "Are you sure?", to which the first replies, "Yes. I'm positive."

Wanted : Schrodinger's cat. Dead and alive.

Και ενα ψαγμενο:

To get to the other side.

Why did the tachyon cross the road?

#300 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 September 2010 - 09:19

Τα περισσότερα επιστημονικά "X walks into a bar" ανέκδοτα είναι κλεμμένα από εδώ.
Brian Malow

Σε επιστημονικά ανέκδοτα πιστεύω ότι σας έχω όλους, αλλά θα αναφέρω μόνο ένα εδώ, τιμής ένεκεν.

~

Ο Πασκάλ, ο Νεύτωνας, ο Αϊνστάιν και μερικοί άλλοι φυσικοί παίζουν κρυφτό. Μετράει ο Αϊνστάιν.

5, 10, 15, 20, 25, 30, 35... 95, 100, φτου και βγαίνει... Δεν περνάνε ούτε λίγα δευτερόλεπτα, και βρίσκει ο Αϊνστάιν τον Νεύτωνα, ο οποίος απλά είχε σχεδιάσει ένα τετράγωνο στο έδαφος και καθόταν μέσα σ' αυτό.

"Έλα ρε Νεύτωνα, να πούμε, σοβαρέψου. Ούτε καν κρύφτηκες. Κατευθείαν σε βρήκα."

"Μα δεν βρήκες εμένα. Δεν βλέπεις το τετράγωνο; Βρήκες έναν Νεύτωνα ανα τετραγωνικό μέτρο. Βρήκες τον Πασκάλ."

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||