Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ανέκδοτα :)

• Please log in to reply
595 replies to this topic

#361 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 21:19

Το σερί ;)

Kυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά. Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ.... και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:

"Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει πολλά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ'ακούς εμένα...ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!"

Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη. "Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;"

Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...

"Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω !!!!!.

-----------------

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητά ένα τουφέκι μεγάλης απόστασης με διόπτρα (sniper rifle). Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω απο το παράθυρο :

"Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό και τόσο ακριβές που μπορείς να δεις απο εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι πάνω στον λόφο".

Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς στο σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.
"Που είναι το αστείο ;" ρωτά ο υπάλληλος.
"Βλέπω έναν γυμνό άνδρα να κυνηγά μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου", απαντά ο πελάτης.

Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στην διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με έναν γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει :
" Θα σου δώσω δύο σφαίρες, την μία θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της π@@@@νας και την άλλη στο όργανο αυτό του αλήτη! Αν το κάνεις θα σου χαρίσω το όπλο ! "
"Έγινε ! ", απαντά ο πελάτης.

Βάζει το μάτι του στην διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά και επιστρέφει την μια σφαίρα στον υπάλληλο.
"Δεν χρειάζομαι δεύτερη", του λέει. "Γίνεται και με μια..."

;p

και τα δυο τελεια τα πρωτο τα σπαει:kakaka:και το δευτερο οσες φορες και αν το ακουσω παλι γελαω ;)

και για να ειμαι ον-τοπικ

Σταματάνε αστυνομικοί κάποιο αμάξι στην εθνική οδό:
Αστυνομικός:
-Κύριε, πρόσεξα ότι φοράτε ζώνη ασφαλείας. Η τροχαία δεν τιμωρεί μόνο
τους παραβάτες αλλά επιβραβεύει και τους νόμιμους. Για αυτό να ξέρετε
ότι είστε ο τυχερός που κερδίζει 10.000 ευρω, επειδή
φορούσατε ζώνη ασφαλείας. Τι έχετε να πείτε; Τι θα κάνετε με τα λεφτά σας;
Οδηγός:
-Ξέρετε, τώρα που έχω λεφτά, λέω να δώσω επιτέλους για να πάρω το δίπλωμα.
Πετάγεται η γυναίκα που καθόταν δίπλα του:
-Μην τον ακούτε! Όταν είναι μεθυσμένος όλο τέτοιες μ*λ*κίες λεέι!
Λέει και ο τύπος που καθόταν στο πίσω κάθισμα:
-Και το έλεγα εγώ. Με κλεμμένο αμαξι δεν πρόκειται να πάμε μακρυά.
Ακούγεται τότε και μια φωνή από τον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου:
-Τι έγινε; Τα περάσαμε τα σύνορα τελικα;

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#362 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 21:23

και τα δυο τελεια τα πρωτο τα σπαει:kakaka:και το δευτερο οσες φορες και αν το ακουσω παλι γελαω ;)

Thanks, προσπαθώ να σας βάζω καλά κάθε βράδυ. :hihi2:
LOL και το δικό σου μου άρεσε :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 05 Οκτώβριος 2010 - 21:30

#363 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 21:30

Aυτο με τον λοφο δεν το πιασα...αλλα μου φαινεται οτι, οταν το καταλαβω θα γελασω αρκετα !

Μια ξανθιά πάει στον πάγκο δανεισμού της Βιβλιοθήκης και λέει :
- Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα , αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ . Δεν είχε καθόλου υπόθεση , αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες .
- Ώστε εσείς λοιπόν μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο !
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#364 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 21:44

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητά ένα τουφέκι μεγάλης απόστασης με διόπτρα (sniper rifle). Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω απο το παράθυρο :

"Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό και τόσο ακριβές που μπορείς να δεις απο εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι πάνω στον λόφο".

Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς στο σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.
"Που είναι το αστείο ;" ρωτά ο υπάλληλος.
"Βλέπω έναν γυμνό άνδρα να κυνηγά μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου", απαντά ο πελάτης.

Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στην διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με έναν γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει :
" Θα σου δώσω δύο σφαίρες, την μία θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της π@@@@νας και την άλλη στο όργανο αυτό του αλήτη! Αν το κάνεις θα σου χαρίσω το όπλο ! "
"Έγινε ! ", απαντά ο πελάτης.

Βάζει το μάτι του στην διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά και επιστρέφει την μια σφαίρα στον υπάλληλο.
"Δεν χρειάζομαι δεύτερη", του λέει. "Γίνεται και με μια..."

;p

^αυτό λες?

πως γίνεται η ίδια σφαίρα να φυτευτεί και στο κεφάλι της γυναίκας και στο όργανο του γκόμενου?:kill4u:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#365 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 21:53

Spoiler:

Ένας άντρας ρωτά το γιατρό αν θα ζήσει μέχρι τα 100.
Ο γιατρός τον ρωτά:
- Πίνεις, καπνίζεις;
- Όχι, απαντά ο άντρας.
- Ξενυχτάς, παίζεις χαρτιά;
- Όχι βέβαια, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.
- Οδηγείς επικίνδυνα, πας με άλλη γκόμενα κάθε βράδυ;
- Όχι και ούτε πρόκειται.
- Και τότε γιατί στο καλό θες να ζήσεις τόσο πολύ;;;

Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#366 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 22:04

^αυτό λες?

πως γίνεται η ίδια σφαίρα να φυτευτεί και στο κεφάλι της γυναίκας και στο όργανο του γκόμενου?:kill4u:

XAXAXAX ΚΑΛΟ!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#367 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 00:07

What is the problem with the agnostic dyslexic insomniac?

He spends the nights awake, wondering if there is a dog.

Απο το πολυαγαπημένο Spawn.

stasou%2520mygdala.jpg

#368 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 19:50

Γιατι οι ανυπαντρες ειναι πιο αδυνατες απο τις παντρεμενες?
Γιατι οι οι ανυπαντρες βλεπουν τη εχει το ψυγειο και πανε στο κρεβατι ενω οι παντρεμενες βλεπουν τι εχει το κρεβατι και πανε στο ψυγειο.

#369 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 20:16

Γιατι οι ανυπαντρες ειναι πιο αδυνατες απο τις παντρεμενες?
Γιατι οι οι ανυπαντρες βλεπουν τη εχει το ψυγειο και πανε στο κρεβατι ενω οι παντρεμενες βλεπουν τι εχει το κρεβατι και πανε στο ψυγειο.

XAXA καλό
Θα πω και εγώ με ομάδες.
Πως λέγεται στα γερμανικά ο ΠΑΟ?

Spoiler:
Πως λέγονται τα αρχικά του ΠΑΟ?
Spoiler:

Άντε και για να μην παραπονιούνται τα λαγ εεε... τα βαζελάκια(:cry:)
Ποια είναι η αγαπημένη εκπομπή του Ολυμπιακού?
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 06 Οκτώβριος 2010 - 20:31

2po6sfa_jpg.gif

#370 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 21:07

zoro77 μην με κάνεις να βάλω και εγώ ένα με ομάδες. :P
Πάμε.

Μια γυναίκα ανεβαίνει σ' ένα λεωφορείο με το μωρό της στην αγκαλιά της.
Ο οδηγός του λεωφορείου της λέει:
"Μαντάμ, αυτό είναι το πιο άσχημο μωρό που έχω δει στη ζωή μου!"
Εκνευρισμένη η γυναίκα άρχισε να περπατάει προς το πίσω μέρος του λεωφορείου.
Ένας που καθόταν κοντά της κατάλαβε πως εκείνη ήταν εκνευρισμένη για
κάποιο λόγο και τη ρώτησε τι της συνέβαινε.
"Ο οδηγός του λεωφορείου με προσέβαλε φριχτά!" του αποκρίθηκε.
Ο άντρας δείχνοντας κατανόηση της λέει:
"Αλήθεια; Ξέρεις, είναι δημόσιος υπάλληλος και δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να προσβάλλει τους επιβάτες!
"Έχεις απόλυτο δίκιο" tου λέει."Θα πάω μπροστά να του πω μια δυο κουβέντες!"
"Καλή ιδέα" της λέει εκείνος. "Δώστε μου να κρατήσω τον πίθηκο"

--------------------

Ήταν κάποτε στην Αφρική ένας κυνηγός με το τζιπ του και οδηγούσε προς την πόλη. Ένας τεράστιος δρόμος μπροστά του όλο ευθεία και αριστερά και δεξιά τίποτα, η απόλυτη έρημος! Σε μια στιγμή του έρχεται να κατουρήσει και με το μόνο σκεπτικό πως η ποιο κοντινή πόλη ήτανε γύρο στα 500 χιλιόμετρα, σταμάτησε επι τόπου και κατέβηκε να κατουρήσει. Μόλις ξεκινάει το κατούρημα και η πρώτη σταγόνα ακουμπάει την καυτή άμμο της ερήμου, πετάγεται ένα περιπολικό - τζιπ που είχε μέσα 2 Αφρικανούς..

-Τι κάνεις εδώ;; Κατουράς;; Αυτό απαγορεύεται εδώ πέρα!

-Εντάξει ρε παιδιά δε το ήξερα... έτσι και αλλιώς μέσα στην ερημιά ήμουν, δεν κρατιόμουν κι όλλας...

-Μωρέ τι μας λες;;; Α όχι δεν θα σε αφήσουμε έτσι. Θα σε τιμωρήσουμε. Πρέπει να σε πάμε πάνω στο βουνό τώρα για να σε γαμ**ουμε..

-Μα τι λέτε; Είστε σοβαροί;; Αποκλείετε αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε...

Χωρίς πολλά λόγια οι Αφρικανοί τον αρπάζουνε και τον χώνουν μέσα στο τζιπ τους και τον πάνε στο βουνό για να τον τιμωρήσουν. Αυτός από πίσω να φωνάζει και να βρίζει για αυτή τη πράξη τους. Εκείνη τη στιγμή συναντάνε ένα άλλο περιπολικό που είχαν και αυτοί μέσα έναν τυπά...

-Που τον πάτε αυτόν ρε;

-Τον πάμε στο βουνό να τον γαμ**ουμε γιατί τον πιάσαμε να κατουράει...

-Α καλά θα κάνετε! Ρε σεις, δεν παίρνετε και τον δικό μου μιας που πάτε εκεί πάνω γιατί είμαστε βιαστικοί;; τον βρήκαμε σταματημένο με το αυτοκίνητο του και από τα νεύρα του κλοτσούσε την άμμο. Πρέπει να του κόψετε το πόδι!

-Άντε φέρε εδώ το ρεμάλι ρε θα του το κάνω σαλάμι να το φάει το πόδι του!

Συνεχίζουν οι δύο Αφρικανοί τον δρόμο τους προς το βουνό με τους δύο τους άλλους πίσω για την ποινή. Στο δρόμο συναντάνε άλλο ένα τζιπ της ίδιας κατάστασης με δύο Αφρικανούς και έναν άλλον πίσω. Και ρωτάνε...

-Πού πάτε εσείς ρε έτσι μπούγιο;

-Πάμε στο βουνό να κανονίσουμε αυτούς τους δύο γιατί τους πιάσαμε να κάνουν έγκλημα!

-Α μπράβο ρε παιδιά. Δε μου λέτε... Μπορείτε να πάρετε και τον δικό μας γιατί έχουμε ένα ραντεβού με τον Αρχηγό και δεν πρέπει να το χάσουμε; Πάρτε τον και βγάλτε του τα μάτια γιατί τον πιάσαμε να χαζεύει κάτι καμήλες!

-Ρε και το συζητάς;; Φέρε εδώ τον αλήτη θα του δείξω εγώ πως είναι να μην βλέπει κάποιος!

Ούτε κιχ τώρα και οι δύο οι Αφρικανοί συνεχίζουν την πορεία τους για το βουνό. Η προηγούμενη κατάσταση ξαναεπαναλήφθηκε όταν συνάντησαν ένα ακόμα τζιπ...

-Που πάτε εσείς;

-Πάμε στο βουνό να τιμωρήσουμε 3 άτομα. Εσείς;

-Α κι εμείς στο βουνό είναι να πάμε αλλά πρέπει να πάμε κάπου αλλού. Θα πάρετε και τον δικό μας να του κόψετε τα χέρια γιατί τον πιάσαμε να σκάβει την άμμο για να βρει νερό;;

-Α οκ φέρε και αυτόν εδώ θα του δείξουμε του τσόγλανου πως είναι να παραβεί τους κανόνες!

Και συνεχίζουν... Έχουν φτάσει σχεδόν στο βουνό και όπως ανεβαίνουνε χτυπάει από πίσω το τζαμάκι ο πρώτος ο κυνηγός και τους λέει...

-Παιδιά, μη ξεχνιόμαστε για το γ*μ*σι εγώ είμαι OK;;

#371 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 14:36

ΑΝΈΚΔΟΤΟ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ .
Ειναι ενας πατέρας στο σπίτι και λέει στο παιδι του.
ΠΑΤΕΡΑΣ-Παιδι μου θα σου μάθω τη διάφορα μεταξύ θεωρίας και πραγματικότητας.
ΠΑΙΔΙ-Για πες μπαμπά.
ΠΑΤΕΡΑΣ-Πηγεναι πες στη μαμα σου ξερεις ποσο με αγαπαη και πες της με ένα εκατομυριο ευρό θα πηγεναι με άλλον?
Πάει το παιδι γυρνάει και λέει στον πάτερα.
ΠΑΙΔΙ-Μπαμπά μου ναι θα πηγεναι.
ΠΑΤΕΡΑΣ-Α! θα πηγεναι λέει.Για πηγεναι στην αδέρφι σου που παντρεύεται αύριο και τον αγαπαη πολύ για ρωτά την θα πηγεναι με ένα εκατομυριο ευρό με άλλον.
Πάει το Παιδι Γυρνάει.
ΠΑΙΔΙ-Ναι μπαμπά θα πηγεναι.
ΠΑΤΕΡΑΣ-Κατάλαβες τώρα του λέει.
Θεωρητικός έχουμε δυο εκατομμύρια στην πραγματικότητά έχουμε δυο που***ες μέσα στο σπίτι μας.

#372 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 21:03

Μία κοπέλα πηγαίνει σπίτι της και λέει στην μητέρα της ότι είναι έγκυος. Εκείνη έξαλλη αρχίζει να βρίζει και να λέει στην κόρη της να τηλεφωνήσει αμέσως σ΄ αυτό το γουρούνι που την άφησε έγκυο να έρθει από το σπίτι τους για να συζητήσουν για τον γάμο, τίποτα άλλο δεν συζητά.
Η κοπέλα τηλεφωνεί και όντως σε μία ώρα έξω από το σπίτι φτάνει μία κόκκινη Ferrari και κατεβαίνει απ΄ αυτή ένας καλοντυμένος άντρας.
Μπαίνει σπίτι και αφού εξηγεί ότι δεν μπορεί να παντρευτεί την κόρη τους λόγω κοινωνικής και οικονομικής διαφοράς, λέει ότι δεν θα την αφήσει έτσι.
- Εάν γεννήσει κορίτσι θα του γράψω δύο βίλλες και θα βάλω στον λογαριασμό της μαμάς και του κοριτσιού 2.000.000 ευρώ.
- Εάν γεννήσει αγόρι θα του γράψω ένα εργοστάσιο και θα βάλω στον λογαριασμό της μαμάς και του αγοριού 1.500.000 ευρώ.
- Εάν γεννήσει δίδυμα θα τους γράψω από μία βίλλα και θα βάλω στον λογαριασμό της μαμάς και των παιδιών από 800.000 ευρώ.
- Εάν τώρα αποβάλλει η κοπέλα...
Οπότε πετάγεται ο πατέρας που άκουγε τόση ώρα χωρίς να μιλά και του λέει:
- Εάν αποβάλλει η κόρη μου, εδώ είμαστε ρε φίλε την ξαναπηδάς!

Eν αρχή εποίησηε ο Θεός τον Αδάμ και του είπε "Κατέβα στην κοιλάδα"
-"Τι είναι κοιλάδα ;" ρώτησε ο Αδάμ και ο Θεός του εξήγησε
-"Ανέβα στο βουνό που είναι στο τέλος της κοιλάδας" του είπε ο Θεός
-"Τι είναι βουνό;" ρώτησε ο Αδάμ και ο Θεός του εξήγησε
-"Εκεί θα βρεις μια σπηλιά" του είπε ο Θεός
-"Τι είναι σπηλιά ;" ρώτησε ο Αδάμ και ο Θεός του εξήγησε
-"Μέσα στη σπηλιά υπάρχει μιά γυναίκα" του είπε ο Θεός
-"Τι είναι γυναίκα ;" ρώτησε ο Αδάμ και ο Θεός του εξήγησε (μέσες-άκρες)
-"Αυξάνεσθε και πληθύνεστε" του είπε ο Θεός
-"Τι είναι Αυξάνεσθε και πληθύνεστε ;" ρώτησε ο Αδάμ και ο Θεός του εξήγησε Ξεκίνησε λοιπόν ο Αδάμ, κατέβηκε την κοιλάδα, ανέβηκε στο βουνό, βρήκε τη σπηλιά, μπήκε στη σπηλιά, βρήκε τη γυναίκα, και μετά από 15 λεπτά βγήκε από τη σπηλιά, κατέβηκε το βουνό, διέσχισε την κοιλάδα και πλησίασε τον Κύριο και τον ρώτησε:
-"Τι είναι πονοκέφαλο ;"

#373 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 22:55

Ο Εβραίος μπαμπάς καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και χάζευε το μικρό του γιό που έπαιζε ανέμελα στο κύμα με το κουβαδάκι του. Ξαφνικά σηκώνεται ένα τεράστιο κύμα που παρασύρει το παιδί στα βάθη της θάλασσας και το εξαφανίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του. Απελπισμένος ο πατέρας σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στον ουρανό, γονατίζει στην άμμο και αρχίζει να ουρλιάζει σα δαιμονισμένος:
- Θεέ μου! Θεέ μου! Θεέ μου, γύρνα πίσω το παιδί μου! Θεέ μου στείλε μου πίσω το μονακριβο γιό μου! Είναι το φώς της ζωής μου... Είναι η ζωή μου όλη... Θεέ του Ισραήλ κάνε το θαύμα σου! Στείλε πίσω τον Αλόν! Θεέ μου άκου τη φωνή του δούλου σου και λυπήσου με... ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
Ξαφνικά... ένα δευτερο μεγάλο κύμα επιστρέφει το παιδί του...
Και τότε ο άνδρας κοιτώντας τον ουρανό με ευλάβεια και ταπεινοφροσύνη ψελλίζει:
- Και το κουβαδάκι;...

Ένα ζευγάρι πάει στην εξοχή. Κάπου εκεί βλέπουν μια φάρμα. Κότες, κουνέλια κτλ.
Ρωτάει η γυναίκα τον χωρικό:
- Μπορούμε να αγοράσουμε μια κότα;
- Βεβαίως λέει ο χωρικός, να σας σφάξω μια για 5.000 δρχ.
- Εντάξει, λέει εκείνη, αχ άντρα μου, θα την κάνω μούρλια με χυλοπίτες
μμμ...
Την ώρα που ο χωρικός είναι έτοιμος με το μαχαίρι να κάνει το πουλερικό έδεσμα, ξεπετάγεται ο κόκορας από το κοτέτσι καμαρωτός και απειλητικός...
- Τον πουλάτε τον κόκορα κύριε; Ρωτάει ο άνδρας
- Βεβαίως άπαντα ο χωρικός , 45.000 δρχ...
- Μα καλά λέει ο άνδρας, 5000 η κότα, 45000 ο κόκορας, είναι δυνατόν;
- Αυτός ο κόκορας κύριε, είναι το καμάρι μου, γιατί πηδάει 28 φορές την ημέρα!
Με μια κρυφή αγκωνιά η γυναίκα σκουντάει τον άνδρα της και του λέει με συγκαλυμμένο εμπαιγμό:
- Τ΄ ακούς βρε... 28 φορές την ημέρα..!
Ανακάμπτει ο άνδρας και απευθύνεται στο χωρικό:
- Συγνώμη κύριε...την ίδια κότα πηδάει 28 φορές την ημέρα;

#374 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2010 - 23:24

zoro77 μην με κάνεις να βάλω και εγώ ένα με ομάδες

Τι είναι πράσινο και πέταξε?
Spoiler:

:tongue2:

2po6sfa_jpg.gif

#375 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2010 - 23:43

Αν και δεν υποστιρίζω κάποια συγκεκριμένη ομάδα, ξέρω κάποια για τον Παναθηναϊκό!!!

Πάει ένας τυπάς στο βιντεοκλάμπ και λέει στον υπάληλο.
-Θα ήθελα ένα DVD ποδοσφαίρου στο οποίο ο Παναθηναϊκός νικάει τον Ολυμπιακό.
-Βεβαίως, απαντά ο υπάλληλος. Θα πατε στη γωνία αριστερά, στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας!!

Πάει ένας Παναθηναικός σε ένα περίπτερο και λέει στον περιπτερά:
-Μήπως έχετε παγωτά;
-Μήπως τυχαίνει να είστε Παναθηναϊκός; ρωτάει ο περιπτεράς.
-Ε, ναι, αλλά δεν καταλαβαίνω, τι σχέση έχει αυτό;
-Ε, τότε για σας έχω μόνο χωνάκια, γιατί το περίπτερο δεν δίνει κύπελα!!!

-Γιατί οι τράπουλες του παναθηναϊκού έχουν 39 φύλλα αντί για 52;
Spoiler:

-Τι κάνει ο Παναθηναϊκός όταν κερδίζει το πρωτάθλημα;
Spoiler:

Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα