Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#901 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 12 July 2013 - 21:26

Λιιιιιιιιγο revive αλλά δεν πειράζει...
Σκεφτόμουν να πάω να πάρω B/W ή B/W 2. Αλλά μετά σκέφτηκα πως Οκτώβριο βγαίνουν τα X/Y... Αξίζει να πάρω τα B/W ή όχι? Και αν ναι , το 1 ή το 2?

Αν έχεις 3DS θα σε συμβούλευα να πάρεις X/Y! Ο μόνος λόγος που δεν θα ασχοληθώ με τις καινούργιες είναι επειδή δεν έχω 3DS κ δεν σκοπεύω να αγοράσω... :(

#902 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 12 July 2013 - 21:29

Καλά μωρε , ναι οταν βγούνε αυτα (αν εχω ακόμα ορεξη να ασχοληθώ) θα ασχοληθώ... Απλά δεν ξερω αν αξίζει να δώσω κανα 30αρι για τα black and white

v4kFmx.png

#903 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 30 July 2013 - 17:48

Καλά μωρε , ναι οταν βγούνε αυτα (αν εχω ακόμα ορεξη να ασχοληθώ) θα ασχοληθώ... Απλά δεν ξερω αν αξίζει να δώσω κανα 30αρι για τα black and white

30 ευρώ για Black/White μια χαρα είναι. Και καλύτερα να το κάνεις τώρα που γινονται και τα τελευταια downloads/events etc. γιατι απο Σεπτέμβρη θα αρχίσουν να κλείνουν σταδιακα τις διαδικτυακες παροχές.

#904 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 12 October 2013 - 10:12

Καλησπέρα παιδιά, αν και αυτό το thread έχει πέσει σε αδράνεια, θα τολμήσω να ρωτήσω αν όσοι προπαραγγείλατε τις καινούργιες εκδόσεις Pokemon X/Y τις έχετε λάβει. Με πήραν και μου είπαν πως θα μου την φέρουν τη Παρασκευή και άκρα του τάφου σιωπή :P Κανείς άλλος που να χει το ίδιο θέμα!? 

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#905 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 12 October 2013 - 12:37

^wow :\

μολις γυρισα απο τα Public with my copy of Pokemon X παντως :3

we7KzVU.jpg

can't wait to start~~

#906 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 12 October 2013 - 12:39

Εγώ την είχα παραγγείλει απο τα public , αλλα θα την φέρουν την δευτέρα. Lesson learned.

v4kFmx.png

#907 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 12 October 2013 - 12:48

και εγώ πήγα και πήρα σήμερα την X :33
Frogadier lvl 17 atm και ένα zigzagoon για το pick up.
επίσης μου έτυχε adamant torchic lol.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#908 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 12 October 2013 - 20:06

Εγώ την είχα παραγγείλει απο τα public , αλλα θα την φέρουν την δευτέρα. Lesson learned.

Έδωσε ο Παντοδύναμος και μου την έφεραν τελικά κατά τις 2 -.- 
​Από το ολότελα που λένε...

και εγώ πήγα και πήρα σήμερα την X :33
Frogadier lvl 17 atm και ένα zigzagoon για το pick up.
επίσης μου έτυχε adamant torchic lol.

Κι εγώ την X πήρα αλλά δε πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ..οπότε έχω Chespin lvl 12, Fletchling lvl 12 και φυσικά το Zigzagoon :P
Είσαι κωλόφαρδος...το δικό μου Torchic βγήκε Brave -.- Τουλάχιστον έχει το Speed Boost 

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#909 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 05 January 2014 - 13:16

Απορία: Γίνεται μεταφορα/ανταλλαγη event αντικειμένων; Αυτο με ενοχλεί με τα πόκεμον, αν πάρεις "αργά" ένα παιχνίδι χάνεις πόκεμον και περιοχές. Έτσι είχα χάσει τα Ρότομ και Σέιμιν στην Πλάτινουμ.

#910 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 05 January 2014 - 13:40

Και εγω εχω χασει πολλα events απο την platinum και την soulsilver επειδη δεν ηξερα να χρησιμοποιω το wi-fi στο nintendo μου  :wallbash: Τωρα αποτι ειδα στο serebii.net θα γινει ενα event απο το pokemon bank στην Χ&Υ ενα celebi αλλα ακυρωθηκε για καποιον λογο και θα γινει πιο μετα. Θελω πολυ ενα celebi-jirach-mew αλλα δεν εχω κανενα  :cry5:

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#911 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 05 January 2014 - 22:21

Και εγω εχω χασει πολλα events απο την platinum και την soulsilver επειδη δεν ηξερα να χρησιμοποιω το wi-fi στο nintendo μου  :wallbash: Τωρα αποτι ειδα στο serebii.net θα γινει ενα event απο το pokemon bank στην Χ&Υ ενα celebi αλλα ακυρωθηκε για καποιον λογο και θα γινει πιο μετα. Θελω πολυ ενα celebi-jirach-mew αλλα δεν εχω κανενα  :cry5:

Εγώ ακόμα δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το wi-fi στο Nintendo μου... any tip? :P

#912 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 05 January 2014 - 22:32

Εγώ ακόμα δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το wi-fi στο Nintendo μου... any tip? :P

Αυτο ειναι για 3DS αλλα και για τα αλλα καπως παρομια πρεπει νανε 

Youtube Video

Υ.Γ αν δεν ξερεις να χρησιμοποιεις το youtube και το google δεν θα επιζησεις σε αυτη τη κοινωνια  :P .

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#913 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 06 January 2014 - 14:02

^ Απλα βαριόμουν να ψάξω ο ίδιος xD (sorry). Πάντως σίγουρα πρέπει να το έχω ξαναψάξει στο παρελθόν και για κάποιον λόγο πάλι να μην μπορούσα να χρησιμοποιήσω το wifi -__- .. anyway ευχαριστώ!

#914 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 08 January 2014 - 01:33

Ενδιαφέρεται κανείς για ένα shiny Pelliper? Επειδη αγόρασα σήμερα μεταχειρισμένη την Pokemon White, καθώς είναι αδύνατο σε αυτή την χώρα να βρεις καινούρια παλαιά παιχνίδια ενός με δύο χρόνων, και στο save file του προηγούμενου ιδιοκτήτη υπάρχουν αρκετά (άχρηστα αν εξαιρέσει κανείς το perfect iv Shivy) Pokemon και ανάμεσα σε αυτά ενα shiny Pelliper (ηταν Wingull όταν την πήρα και καθώς έπαιξα λίγο εξελίχθηκε) το οποίο αν και θα ήθελα να το κρατήσω, δεν μπορώ γιατι θέλω να ξεκινήσω το παιχνίδι από την αρχή, αναρωτιόμουν μήπως το θέλει κανείς; Δεν λέει να το διαγράψω απλώς, ειναι shiny το ρημάδι! Δεν με πειράζει να το δώσω, άλλωστε όπως είπα δεν μπορώ να το κρατήσω και επιπλέον έχω ήδη τα Shiny Suicune, Entei, Raikou ένα shiny Golbat και το shiny Giratina, οπότε δεν μπορώ να πω οτι θα έχω έλλειψη.

EDIT: + Το perfect iv Shivy.

Edited by Mr. Brightside, 08 January 2014 - 01:36.

#915 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 08 January 2014 - 15:47

Ενδιαφέρεται κανείς για ένα shiny Pelliper? Επειδη αγόρασα σήμερα μεταχειρισμένη την Pokemon White, καθώς είναι αδύνατο σε αυτή την χώρα να βρεις καινούρια παλαιά παιχνίδια ενός με δύο χρόνων, και στο save file του προηγούμενου ιδιοκτήτη υπάρχουν αρκετά (άχρηστα αν εξαιρέσει κανείς το perfect iv Shivy) Pokemon και ανάμεσα σε αυτά ενα shiny Pelliper (ηταν Wingull όταν την πήρα και καθώς έπαιξα λίγο εξελίχθηκε) το οποίο αν και θα ήθελα να το κρατήσω, δεν μπορώ γιατι θέλω να ξεκινήσω το παιχνίδι από την αρχή, αναρωτιόμουν μήπως το θέλει κανείς; Δεν λέει να το διαγράψω απλώς, ειναι shiny το ρημάδι! Δεν με πειράζει να το δώσω, άλλωστε όπως είπα δεν μπορώ να το κρατήσω και επιπλέον έχω ήδη τα Shiny Suicune, Entei, Raikou ένα shiny Golbat και το shiny Giratina, οπότε δεν μπορώ να πω οτι θα έχω έλλειψη.

EDIT: + Το perfect iv Shivy.

Εγω εγω εγω το θελω! 5158 2275 0438 οποτε μπορεις στειλε μηνυμα  :respect:

Edited by 0neZ, 08 January 2014 - 15:52.

latest?cb=20130808020445

Spoiler: