Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#871 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 23 April 2011 - 21:30

Yami από δώ περνάς καθόλου?

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#872 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 April 2011 - 21:47

Yami από δώ περνάς καθόλου?

へえ~ never heard of it :o ειναι καλο? i'm not a particularly competitive player οποτε δε τα παω καλα στις μαχες :hot:

in other news,I'm only 3 pkm away from completing the Unova pokedex(seen)..και 4, φυσικα μιλαω για τα Tornadus,Landorus και Reshiram orz (and that annoying Black exclusive bird >_>), for owning everything as well..

also μπηκα για πρωτη φορα στο Dream World χτες..γενικα meh,πολυς ντορος για το τπτ imho. δε βρισκω τπτ ελκυστικο στο concept και mini-games μου φανηκαν το ενα πιο εκνευριστικο απο το αλλο..:borednn9:

#873 celestial_god

celestial_god

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 25 April 2011 - 03:17

:blurah5:κατέβασα τι white k έχω το εξής πρόβλημα (όχι ακόμα δηλαδή αλλα για το μέλλον το χρειάζομαι)πως γίνετε να εξελίξω ένα πόκεμον που χρειάζεται trade?? (για emulator μιλάω πάντα)έψαξα youtube, google αλλα μπερδεύτηκα περισσότερο.κάτι για άνοιγμα 2 emulator "ψιλοκαταλαβα" αλλα τίποτα άλλο.. :himitsu:
tnx anw

#874 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 posts

Posted 25 April 2011 - 13:24

GSC Remakes φυσικάαα!! Οι παλιές κασέτες με τις τόσες αναμνήσεις που συντρόφευαν τα παιδικά μας (πόσο παιδικά ακόμα για μένα :P ) σε μοντέρνα γραφικά. Στο 3DS θα είναι τέλειες.
Posted Image

#875 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 26 April 2011 - 13:35

GSC Remakes φυσικάαα!! Οι παλιές κασέτες με τις τόσες αναμνήσεις που συντρόφευαν τα παιδικά μας (πόσο παιδικά ακόμα για μένα :P ) σε μοντέρνα γραφικά. Στο 3DS θα είναι τέλειες.

Posted Image

Πέρασε κάποιος καιρός... :thatsit::hihi2:

Anyways, guys. Κάποια στιγμή θα 'ταν ωραία να κάναμε καμία μάχη/ανταλλαγή όπως σε εποχές Diamond/Pearl. :if:
Ποιός θυμάται τους PoGReMoN, να σηκώσει χέρι.

oR4yYRl.gif

#876 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 26 April 2011 - 13:44

Posted Image

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#877 celestial_god

celestial_god

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 26 April 2011 - 17:22

παίζει κανεις PWO(pokemon world online) ??το ξεκίνησα σήμερα και ψιλό καϊκά ! φάση έχει :himitsu:

#878 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 posts

Posted 27 April 2011 - 16:30

Συγγνώμη για την ασχετίλα μου σχετικά με την επόμενη ερώτηση. Έχω καιρό (3-4 μήνες) να παίξω και να ασχοληθώ με pokemon και μόλις τώρα σκέφτηκα ότι έχω wi-fi :P και έκανα τις ρυθμίσεις μια χαρά. Αυτό με το Friend Code δεν κατάλαβα μόνο. Πως βρίσκουμε Friend Codes άλλων παικτών? Μέσα από το παιχνίδι γίνεται? (Union Room η τπτ άλλο) ή μέσα από το ίντερνετ βρίσκεις τα FC άλλων παικτών και τα γράφεις στο pal pad σου? Έχω βρει άπειρα στο ίντερνετ με μία γρήγορη αναζήτηση. Τέλος, έχετε ανταλλάξει τα FC's σας εδώ πουθενά στο Forum? Θα ενδιαφερόμουν να σας προσθέσω!
Posted Image

#879 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 May 2011 - 22:07

Ντροπή να είναι το hydreigon pseudo-legendary...ας βρίσκανε καλύτερο..
Posted Image

#880 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 10 July 2011 - 14:31

Υπαρχει Θεος?! Βρηκα επιτελους shiny Pokemon! Now excuse me, i'm gonna have a party!

#881 crazyfrog3

crazyfrog3

血液怒りと怒りの赤 Red of Blood Anger and Fury

• Members
  • 74 posts

Posted 25 July 2011 - 12:58

Υπάρχει κάποιο thread που να λέμε την εξάδα μας ή κατι τέτοιο? Ή για pokemon μιλάμε μόνο σ'αυτό?Γιατί θα ήθελα πολύ να μάθω τις δικές σας όπως και να αναφέρω και τη δική μου!
Posted Image

#882 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 25 July 2011 - 13:05

Όχι, ότι θες για pokemon games εδώ γράψε το.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#883 crazyfrog3

crazyfrog3

• Members
  • 74 posts

Posted 26 July 2011 - 10:08

Ok!Λοιπόν άμα είναι πείτε όλοι την τωρινή εξάδα σας στις Pokemon Black και White.Εγώ είμαι στο 7ο badge και έχω:

Seismitoad: Water-Ground lvl 46
Spoiler:

Mudshot-Buldozer-Surf-Earthquake

Emboar: Fire-Fight lvl 47
Spoiler:

Flamethrower-Overheat-ThunderPunch-DynamicPunch

Unfezant: Flying lvl 44
Spoiler:

Air Slash-Razor Wind-Fly-HyperBeam

Zebstrika:Electric lvl 45
Spoiler:

Thunderbolt-Flame Charge-Stomp-Discharge

Gothorita: Psychic lvl 44
Spoiler:

Psychic-Psyshock-Hypnosis-DreamEater

Pawniard: Dark-Steel lvl 45
Spoiler:

Slash-Assurance-Metal Claw-Torment
Posted Image

#884 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 July 2011 - 09:14

too much of an attacker. Όχι ότι ενοχλούμαι, αλλά χάθηκε κανένα πόκεμον που να βιάζει τα status του αντιπάλου?
Ποιον έχεις για HM whore?

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#885 crazyfrog3

crazyfrog3

• Members
  • 74 posts

Posted 27 July 2011 - 12:03

Δεν χρησιμοποιώ αυτή την 6άδα σε Wi-fi αγώνες και στο παιχνίδι δεν χρειάζονται και τρελά πράγματα...γι'αυτό...Όταν το τερματίσω και ξεκινήσω κανονική εκπαίδευση θα φτιάξω την τελική 6άδα μου...
Για HM slave χρησιμοποιώ ένα Samurott lvl 41 με Strentgh,Waterfall,Cut,Rock Smash αλλά το έχω μαζί μόνο σε ταξίδια.[FONT="][/FONT]
Posted Image