Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#886 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 27 July 2011 - 12:17

Για HM slave χρησιμοποιώ ένα Samurott lvl 41 με Strentgh,Waterfall,Cut,Rock Smash αλλά το έχω μαζί μόνο σε ταξίδια.

Lol, και μετά μου την έλεγες εμένα Vagelio που χρησιμοποιούσα τον Samurott για HM slave. Να μπορούσε να μάθει λιγότερα HM. δεν φταίμε εμείς. :kakaka:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#887 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 July 2011 - 13:17

Kακοποιοί :run:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#888 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 27 July 2011 - 13:44

Εμείς κακοποιούμε μεγάλα και δυνατά pokemon που έχουν μάθει να αντέχουν. Μην θυμηθώ τα pokemon που έχεις κακοποιήσει εσύ. :hihi2:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#889 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 July 2011 - 14:26

Εμείς κακοποιούμε μεγάλα και δυνατά pokemon που έχουν μάθει να αντέχουν. Μην θυμηθώ τα pokemon που έχεις κακοποιήσει εσύ. :hihi2:

Ένα flash έμαθα στην pachirisu εν στιγμή αδυναμίας (είχα προχωρήσει στην κωλοσπηλιά και δεν γούσταρα να πάω πίσω) και μου γκρινιάζεις. :sadist: Και τα geodude δεν έχουν άποψη :hiding_something:

Edited by Vagelio, 27 July 2011 - 15:08.

Posted Image

#890 crazyfrog3

crazyfrog3

血液怒りと怒りの赤 Red of Blood Anger and Fury

• Members
  • 74 posts

Posted 28 July 2011 - 09:11

Σιγά ρε παιδιά τα HM τώρα πια μπορείς να τα βγάλεις άμα γουστάρεις!Το Samurott το έχω δύο φορές από ανταλλαγή γι'αυτό το ένα το έχω κάνει HM slave, γιατί μπορεί να μάθει πολλές Hidden...επειδή δεν παίζω πολύ πιστεύω θα αργήσω να την τερματίσω αφου τώρα εφτασα στο 8ο έμβλημα.Με το που τελειώσω "χώνομαι" για εκπαίδευση μπας και κερδίσω κανέναν στο WiFi!:kill4u::hihi2:
Posted Image

#891 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 27 February 2012 - 00:11

Καινούργιο παιχνίδι pokemon για το DS. Pokemon Black Version 2 και Pokemon White Version 2. Τι να τους πει κανείς δηλαδή. Αντί να βγάλουν τίποτα για το 3DS με καμιά βελτίωση στα γραφικά ή στην όλη φόρμουλα βγάζουν συνέχεια για αυτά που ήδη υπάρχουν(ούτε καν 3η έκδοση όπως παλία στύλ crystal, emerald, platinum κτλ). Σε κάθε περίπτωση ας περιμένω για περισσότερες πληροφορίες μήπως και βγεί κάτι καλό. Άλλωστε μέχρι στιγμής μόνο μια εικόνα με τα δύο legendary pokemon έχουμε.

Spoiler:

Edited by Battlemage, 01 March 2012 - 14:46.
εικόνες μόνο απο image hosts πλέον...

Posted Image

#892 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 February 2012 - 19:36

Άθλια designs.

Posted Image

#893 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 27 February 2012 - 19:46

Κάθε πέρσι και καλύτερα!!:smokingg:

Posted Image

#894 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 27 February 2012 - 20:28

Νομιζω οτι θα βγουnε αυτα τα παιχνιδια επειδη βγαινει κανουργια ταινια.
Εχω μια θεωρια τωρα για το Kyurem.
Λενε οτι το Kyurem,Reshiram και Zekrom ηταν ενα ποκεμον μαζι.
Το Kyurem ειναι αυτο που απεμεινε απο το original.
Oποτε δεν ειναι ενωση.Ειναι νεα μορφη με δυναμεις παγου,φωτιας και δυναμεις παγου ηλεκτρισμου.
Οποτε μπορει να δουμε 2 νεες επιθεσεις.Ice burn που εχει ως αποτελσμα να καιει το αντιπαλο ποκεμον και Freeze shock που κανει παραλυση.Και τα 2 θα εχουνε 140 power και 90 accuracy.
Επισης η μορφη του Kyurem,Zekrom και Reshiram(το αρχικο ποκεμον)θα ειναι μελος του τριου με το Arceus.To God trio.Arceus που τα δημιουργησε,η μορφη του Kyurem με τα αλλα 2 που τα διατηρησε και το τριτο μερος που ειναι ο καταστροφεας για την επομενη γενια παιχνιδιων.

Γνωμες παρακαλω.

Spoiler:

#895 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 27 March 2012 - 08:52

Χμμ, τουλάχιστον βλέπονται. Κατέβασα τα roms της Black και White με το xp fix. Βέβαια δεν τρελλάθηκα όπως με την Heart Gold-Soul Silver, όμως κάτι γίνεται. Ξέρετε αν θα βγει σε αυτή τη γενιά το αντίστοιχο 3ο κομμάτι, όπως η Yellow στην πρώτη, η Crystal στη δεύτερη, η Emerald στην τρίτη ή η Platinum στην τέταρτη, γενιά; Γιατί σπάνιο πράμα, ακόμα δεν ακούστηκε τίποτα, τουλάχιστον από όσο γνωρίζω.

Edit: Ρωτάω γιατί μετά τη συνέντευξη, το ότι δεν θα βγει τρίτο παιχνίδι, κάποιοι το απέδωσαν σε πιθανή λάθος μετάφραση, άρα και ερμηνεία, των λεγομένων του ομιλούντα...

Edited by IAMNOONE, 27 March 2012 - 09:29.

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#896 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 27 March 2012 - 16:57

Χμμ, τουλάχιστον βλέπονται. Κατέβασα τα roms της Black και White με το xp fix. Βέβαια δεν τρελλάθηκα όπως με την Heart Gold-Soul Silver, όμως κάτι γίνεται. Ξέρετε αν θα βγει σε αυτή τη γενιά το αντίστοιχο 3ο κομμάτι, όπως η Yellow στην πρώτη, η Crystal στη δεύτερη, η Emerald στην τρίτη ή η Platinum στην τέταρτη, γενιά; Γιατί σπάνιο πράμα, ακόμα δεν ακούστηκε τίποτα, τουλάχιστον από όσο γνωρίζω.

Edit: Ρωτάω γιατί μετά τη συνέντευξη, το ότι δεν θα βγει τρίτο παιχνίδι, κάποιοι το απέδωσαν σε πιθανή λάθος μετάφραση, άρα και ερμηνεία, των λεγομένων του ομιλούντα...

Posted Image

Δε νομίζω να πάνε στα 5.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#897 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 12 April 2012 - 17:41

Ρε.Επεσα μεσα με τις επιθεσεις.

Spoiler:

http://www.serebii.net/index2.shtml

Spoiler:

#898 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 05 June 2012 - 13:05

ξανάρχισα firered... Και με την πρώτη , τσουπ , adamant charmander :]

v4kFmx.png

#899 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 05 June 2012 - 13:36

ξανάρχισα firered... Και με την πρώτη , τσουπ , adamant charmander :]

Τυχερε.

Εγω αρχησα για 4τη φορα προχθες την μπλακ.Εχω τρελαθει γιατι εφαγα ολο το σπιτι να βρω την Heart Gold και δεν την βρισκω.Heart Gold μακραν η καλυτερη δισκετα μαζι με Soul Silver + οτι εχουνε μεγαλο σεναριο και δεν ειναι πειρα το πρωταθλημα τελος.

Στην Black μολις πειρα το 5το εμβλημα και η 6αδα μου ειναι :

Gothorita : 34 (Lucky egg)
Serperior : 37
Darmatian : 36
Palpitoad : 33
Archen : 26 (Μολις το πηρα , τωρα το xpαρω)
Vanillite : 27 (Και μολις του εδωσα xp share)

Game time 11 ωρες.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#900 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 12 July 2013 - 20:30

Λιιιιιιιιγο revive αλλά δεν πειράζει...
Σκεφτόμουν να πάω να πάρω B/W ή B/W 2. Αλλά μετά σκέφτηκα πως Οκτώβριο βγαίνουν τα X/Y... Αξίζει να πάρω τα B/W ή όχι? Και αν ναι , το 1 ή το 2?

v4kFmx.png