Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 ψήφοι [74.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 ψήφοι [25.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.37%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#841 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 18:23

^ βασικά τα EVs φαίνονται αλλά με έμμεσο τρόπο μονάχα όταν φτάσει ένα πόκεμον στα 100 level. Και λέγοντας έμμεσο τρόπο εννοώ κάνοντας την αφαίρεση:
stats που έχει το πόκεμον σου στα λέβελ 100 - stats που θα είχε υπό κανονικές συνθήκες το πόκεμον αν δεν είχε αποκτήσει EVs

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Regina: 28 Μάρτιος 2011 - 18:32

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#842 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 18:58

Δεν είχα ιδέα για τα EV's. Δηλαδή το EXP Share σε κάνει να μην παίρνεις EV; Και είναι καλύτερα να μην παίρνεις πολλά EXP από λίγα ποκεμον αλλά λίγα από πολλά;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#843 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 19:19

Σε κάνει να παίρνεις EVs, αλλά θα παίρνεις, σαφώς, λιγότερα.
Για το δεύτερο που λες πάει αναλόγως. Πχ αν νικάς συνέχεια zubats, θα παίρνεις λίγα Speed EVs (1 από το καθένα), αλλά πολύ αργά level. Αν νικάς συνέχεια Golbats, θα παίρνεις αρκετά Speed EVs (2 από το καθένα), αλλά πιο γρήγορα level.
Πιστεύω δεν υπάρχει φόβος για το αν προλάβεις να γεμίσεις και τα 510 EVs μέχρι τα 100 level. Ακόμα και να μην προλάβεις, υπάρχουν τα Proteins, Irons κτλ που είναι πολύ χρήσιμα. Σου δίνουν 4 EVs σε ένα stat και αμέσως σου δίνουν και +1 σε αυτό το stat (δηλαδή δεν χρειάζεται να πάρεις level για να ανεβεί το stat). Βέβαια ένα πόκεμον μπορεί να πάρει 10 από το καθένα και φυσικά δεν μπορεί να πάρει αν έχει full EVs (στο stat ή γενικώς).
Σε αυτό οφείλεται και η αχρηστία των rare candies.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#844 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 19:48

Rare candies μόνο αν έχεις 510 EVs πριν τα 100lvl, εξάλλου μετά ό,τι και να κάνεις το ίδιο stat gain θα έχεις.

Ή λάθος θυμάμαι;

Επίσης, το exp share είτε δίνει τα ίδια EVs στο holder ή καθόλου, δε θυμάμαι, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν τα "μοιράζει" or anything.

HnH5aB0.jpg

#845 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 19:55

Έχετε διαβάσει τους επίσημους οδηγούς στρατηγικής; Να τους βάλω στο Cart ή δεν αξίζει τον κόπο;

#846 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 19:57

Rare candies μόνο αν έχεις 510 EVs πριν τα 100lvl, εξάλλου μετά ό,τι και να κάνεις το ίδιο stat gain θα έχεις.

Ή λάθος θυμάμαι;

Επίσης, το exp share είτε δίνει τα ίδια EVs στο holder ή καθόλου, δε θυμάμαι, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν τα "μοιράζει" or anything.

True για το πρώτο.

Lol, βασικά, πήρα μόνο την περίπτωση που έχεις το EXP Share στο pokemon που πολεμάει.
Από ότι έψαξα στο internet, ναι, παίρνει και το pokemon που του έχεις βάλει το EXP Share τα ίδια ακριβώς EVs με το pokemon που το νίκησες.
Υπάρχουν επίσης τα power items (power bracer κτλ) που σου δίνουν +4 EVs στο stat που ορίζει το item.
Σου μειώνει την ταχύτητα, αλλά μόνο για την μάχη.

*waving intensifies*

#847 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 22:33

Δεν είχα ιδέα για τα EV's. Δηλαδή το EXP Share σε κάνει να μην παίρνεις EV

Well, όπως προδίδει και η ονομασία του, το EXP Share μοιράζει EXP points μεταξύ 2 pokemon. Όχι EVs (effort values). Με άλλα λόγια και τα 2 πόκεμον (ο holder του EXP share KAI το πρώτο πόκεμον στο πάρτι σου) παίρνουν ολόκληρα τα EVs που θα έπαιρναν αν πολεμούσαν χωριστά. Οπότε συμφέρει με χίλια να το χρησιμοποιήσεις.

Επειδή έχω την εντύπωση ότι τα εξηγώ χάλια ορίστε ένα λινκ σχετικά με τα EVs:

http://www.gamefaqs.com/boards/925601-pokemon-diamond-version/38648412

Ελπίζω να έχω το ελεύθερο να το παραθέσω και να μην απαγορεύεται για κάποιο λόγο που δε μου περνά απ το μυαλό. Όσοι πιστοί προσέλθετε :P

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#848 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 23:38

. Ακόμα και να μην προλάβεις, υπάρχουν τα Proteins, Irons κτλ που είναι πολύ χρήσιμα. Σου δίνουν 4 EVs σε ένα stat και αμέσως σου δίνουν και +1 σε αυτό το stat (δηλαδή δεν χρειάζεται να πάρεις level για να ανεβεί το stat).

Ahem, για την ακριβεια το καθε protein/zinc/iron κλπ που ταϊζεις στο ποκεμον του προσφερει δεκα ποντους και οχι τεσσερις (εκτος και αν εννοουσες τπτ αλλο).:tensai: /nerd mode
Απο την αλλη αμα δεν εχετε φραγκα για βιταμινες, μπορειτε να χρησιμοποιησετε το macho brace ή τα power lens/belt κλπ για να διπλασιαζετε τα EVs που θα παιρνουν. Επισης τα EVs θα τετραπλασιαζονται αν ειστε πολυ κωλοφαρδοι ή εχετε action replay και βαλετε τα ποκεμον να κολλησουν pokerus.

Έχετε διαβάσει τους επίσημους οδηγούς στρατηγικής; Να τους βάλω στο Cart ή δεν αξίζει τον κόπο;

Παρολο που βλεπω πως πολλοι καμμενοι εχουμε μαζευτει, ποτε δεν ξερεις... ολo και κατι καινουργιο θα μαθουμε :). Post post!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 28 Μάρτιος 2011 - 23:46

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#849 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 14:02

Ωχ ναι! 10 δίνει το καθένα όχι 4. My bad. Thanks για την διόρθωση.

Χαχα, τι μου θύμησες με το pokerus. Εκείνη την περίοδο χρησιμοποιούσα αρκετά το Action Replay και όταν κόλλησαν τα pokemon μου pokerus πίστευα ότι ήταν κανένας ιός από το AR. Έτσι τα έδιωξα. XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 29 Μάρτιος 2011 - 14:14

*waving intensifies*

#850 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 16:25

Οι νέες κασέτες είναι αρκετά καλές ο κόσμος γαμ@3ι μόνο τα πόκεμον μου φαίνονται μέτρια ως κακά, το 90% δηλαδή...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 29 Μάρτιος 2011 - 16:35

Δημοσιευμένη  εικόνα

#851 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 16:40

Gee, κανενας old school σαν και μενα, δεν εχει μεινει ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#852 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 16:44

αν εννοωεις οπως το αντιλαβανομαι εγω τοτε here i am :)
Παντως για μενα τα πακεμον των τριων πρωτων γενεων ηταν πολυ καλυτερα....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#853 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 16:45

Όλοι εδώ μέσα (ή, τουλάχιστον, οι πιο πολλοί) old school είμαστε. Το ότι ασχολούμαστε με τα καινούρια παιχνίδια δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι τα πρώτα ήταν και τα καλύτερα...

D.Dragon όντως τα καινούρια pokemon είναι μεγάλη απογοήτευση, αλλά σίγουρα θα βρεις κάποια που θα ξεχωρίσεις.

EDIT:

αν εννοωεις οπως το αντιλαβανομαι εγω τοτε here i am :)
Παντως για μενα τα πακεμον των τριων δύο πρωτων γενεων ηταν πολυ καλυτερα....

fix'd. Η 2η γενιά έχει τα πιο πολλά αγαπημένα μου pokemon.

*waving intensifies*

#854 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 18:56

Damn , i wanna play pkmn black.... :sigh2:

v4kFmx.png

#855 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 19:10

Τι σκ@τ@ μου ζητούσες link για DS emulator; Κατέβασε την. :hihi2:
Αν και έχει κάποιο πρόβλημα στο no$gba μπορείς να βρεις την λύση ή, αν δεν τα καταφέρεις, κατέβασε το desmume.

*waving intensifies*