Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1591 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 23 July 2009 - 16:29

Το καλό1 : Έκλισα σήμερα τα εισιτήρια για την Κρήτη, μια βδομάδα με τους κολλητούς μου .
Το καλό2 : Βρήκα ένα φίλο για να πάω την Δευτέρα στο Rocking Athens ,οπότε δεν θα είμαι μόνος .
Το καλό3 : Θα έρθει και μια φίλη της αδερφής μου μαζί μας στην Γερμανία , οπότε θα έχω παρέα και γω . Ήταν να πάω εγώ , η αδερφή ,μου και το αγόρι της και , συνεπώς , θα κράταγα το φανάρι σε αρκετές περιπτώσεις .:emptyonexg1:

Το κακό1 : Στο καινούργιο σπίτι έχει υπερβολική ζέστη ! Πήγα να κοιμηθώ σε ένα φίλο μου που μου λέγανε ότι έχουν και αυτοί πρόβλημα με την ζέστη και επιτέλους κατάφερα να βρω λίγη δροσιά να κοιμηθώ ξεκούραστα .:wet2:
Το κακό2 : Δεν έχουμε internet στο σπίτι ακόμα .
Posted Image

#1592 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 23 July 2009 - 17:04

Καλό:Ξεκίνησα δουλειά!
Κακό:πιάστηκα από τις τόσες ώρες καθισμένη στη καρέκλα

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1593 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 23 July 2009 - 17:21

Καλο:Επιασα δουλεια!
Κακο:Πιαστηκα με τοσες ωρες ορθοστασια:terror2:

True story:wis:

#1594 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 July 2009 - 21:06

Καλό: Γράφτηκα στο κολυμβητήριο της περιοχής μου! Επιτέλους μπανάκι, κι ας είναι σε πισίνα!:wooi2:

Κακό: Είμαι ζώον που δε γράφτηκα νωρίτερα...:emptyonexg1:

Posted Image

#1595 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 24 July 2009 - 21:16

καλο1: τελευταια μερα δουλεια, για να το γιορτασω δεν πηγα καν:Ρ
καλο2: ψωνια ψωνια ψωνια ψωνια ψωνια, ηρθαν και ψωνια απο εξωτερικο παραγγελιες ολα τελεια
καλο3: κυριακη φευγω για αντιπαρο καμπινγκ και ειμαι τοοοοοοοσο χαρουμενη
κακο: δεν υπαρχει και ελπιζω να μην γινει κατι και μου τα χαλασει ολα:hero:

#1596 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 25 July 2009 - 18:03

κακό-μα πολύ κακό- βγήκαν όλα τα αποτελέσματα εξεταστικής και δεν πέρασα σε κανένα μάθημα:OMG3: -διπλάσιο διάβασμα για Σεπτέμβρη:deadga6:
καλό-πολύ πολύ πολύ καλό-ήμουν για μπανάκι κανά 6ωρο μέχρι να μουλιάσω, πήρα και χρώμα,yattaa!!!!

κακό-εντάξει,όχι και τόσο κακό -παίζει στην tv μια μπαρούφα που λέει "ένα πρωινό η παναγιά μου,καλοκαιρινό σ'αγαπώωωωωωωωωωω ",δεν μπορώ να σηκωθώ να το κλείσω απ'την
ζέστη κ δεν έχω και τηλεκοντρολ:blurah5:πάει δεν παίζει, μ'έχει χτυπήσει ο ήλιος κατακέφαλα......

#1597 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 26 July 2009 - 00:12

κακο:αδιαθετησα κ δεν πηγα κ το προγραμματισμενο 1ο μπανακι μου στν Χαλκιδικη..γκρρρρρ....
καλο:κατεβασα ολη την δισκογραφια απο Κωνσταντινο Βητα και την εχω λιωσει
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#1598 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 26 July 2009 - 16:44

Good: Rocking athens inbound. πειρα καινουργιες αρβιλες για να κανω εμφανιση :hahaha:

Bad: Εφτιαχνα ενα τραπεζι για τη μανα μου στην ταρατσα και καηκα στα χερια ο καλαμας (Αναγραματισμος του... yea.. you know..)... Λευκη επιδερμιδα ftw.
Posted Image

#1599 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 27 July 2009 - 10:54

κακό της μέρας: σκοτώθηκα με το αφεντικό μου και μου χρωστάει λεφτά...περιμένω να δω και τι θα μου δώσει επίδομα άδειας 10-23 αυγούστου.
καλό της μέρας :house md season 1-3.MINE ATLAST! ARIGATO PHILIP!!
Posted Image

#1600 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 27 July 2009 - 12:27

Καλό: Ξύπνησα νωρίς και όλη η μέρα είναι μπροστά μου... :ureshii:.
Κακό: Ξύπνησα νωρίς (06:00) ενώ κοιμηθηκα σχετικά αργά (04:00)... :puke:. Need coffee pronto... :drink:.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#1601 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 27 July 2009 - 13:50

Κακο:Δεν θα παω διακοπες με τους φιλους μου γιατι επαθα γαστρεντεριτιδα 3 ωρες πριν φυγει το καραβι...

Καλo:Δεν υφισταται...
Intelligence is nothing without wisdom...

#1602 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 July 2009 - 23:45

κακο: μςτα απο 5 ιδιατερα ευχαριστες μερες, που βρηκα φιλους και γνωστους και περασα παρα πολυ καλα, γυρναω δυστυχως σπιτι.

καλο: το οτι γυρναω σημαινει οτι θα ηρθε ο καιρος να ξαναφυγω για τα μπανια μου!

καλο #2 : νταξ γυρναω σπιτακι μου μετα πο την αρμενικη βιζιτα που εκανα, να ξεκουραστω, να κατεβασω τα ongoing animu, να δω κανα επισοδειο, καμια εικονα, να lurkαρω σαν ανθρωπας και εγω...

ΑΜ ΔΕ.... ( κακο #2 ) μου την ειχε στημενη ο πισουλης μου. παω να τον ανοιξω, και δνε ανοιγε.
με γεια και με χαρα την καινουρια μου fatherboard...

Edited by Melkor, 29 July 2009 - 23:52.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1603 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 July 2009 - 23:15

Το καλό: Τρίτο μάθημα στο κολυμβητήριο και περνάω υπέροχα. Ο δάσκαλος είναι φανταστικός, το μέρος συμπαθητικό, τα παιδιά μούρλια!:joyful:

Το κακό: Αφού έχω να γυμναστώ 6 χρόνια... κράμπες παντού! Ποιός θα με τρίψει τώρα εμένα, που τα μέλη της οικογένειάς μου έχουν χέρι μόνο για χαστούκια; Άουυυυ...:beaten:

Posted Image

#1604 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 29 July 2009 - 23:42

Καλό: Είμαι Κέρκυρα και θα κάτσω 5 μέρες!
Καλό 2 : Το ξενοδοχείο έχει wi-fi!

κακό : μου βγήκε η πίστη μέχρι να φτάσω από την Αθήνα, και όταν έφτασα έφαγα 1+ ώρα για το check-in!Τώρα είμαι πτώμα!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1605 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 31 July 2009 - 15:27

Καλό δε λες τίποτα!:Είδα ένα bishie καθώς κατέβαινα τα σκαλιά σήμερα και ήταν ΘΕΟΣ!!!!Τι μάτι ήταν αυτό θεέ μου!Please god ας τον βλέπω κάθε μέρα.
2ο καλό:Θα πάμε με μια φίλη μου να (ξανα)φάμε κινέζικο
Κακό:Πάλι πιάστηκε η πλάτη μου και η μέση μου στη δουλειά.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg