Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1621 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 06 August 2009 - 22:15

Kalo : Pernaw g@m@ta sthn Germania !
Kako : Den exw epafh me ro internet edw kai 1 mhna ( asumanto mprwsta sto kalo omws :D)
Posted Image

#1622 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 07 August 2009 - 14:32

καλο: θα φαω μετα απο 2 μηνες το φαι της μανας μου
κακο:θελω να φαω σουβλακι
Posted Image

#1623 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 August 2009 - 13:28

Tο καλό: Η σημερινή μέρα προσφέρεται κατεξοχήν για χουζούρι.

Το κακό: Ο γείτονας στην μετεφηβική ηλικία θεώρησε καλό ότι πρέπει να με μυησει στην electro και στην dance εν ώρα κοινής ησυχίας ( i am so gonna kill the asshole and stuff his pc up his arse).

#1624 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 09 August 2009 - 14:22

Το καλο της ημερας : Πηγα στον ανιψιο μου στην Αθηνα το μεσημερι και μου εβαλε κατι κομματια electro και dance πρωτο πραγμα Posted Image

Το κακο της ημερας : Απο το διπλανο διαμερισμα ακουγοταν κατι αποκοσμες κραυγες και δε μας αφηναν να ευχαριστηθουμε τα τραγουδια μας. Μα πού θα παει αυτη η κατασταση;:stubborn:
Posted Image

#1625 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 09 August 2009 - 16:09

Το κακό: Ο γείτονας στην μετεφηβική ηλικία θεώρησε καλό ότι πρέπει να με μυησει στην electro και στην dance εν ώρα κοινής ησυχίας ( i am so gonna kill the asshole and stuff his pc up his arse).

Το καλο της ημερας : Πηγα στον ανιψιο μου στην Αθηνα το μεσημερι και μου εβαλε κατι κομματια electro και dance πρωτο πραγμα Posted Image

Λες?

#1626 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 09 August 2009 - 16:19

Καλό: Η αυγουστιάτικη δροσιά κ η ησυχία που επικρατεί αυτήν την ώρα στην περιοχή μου είναι τέλεια.Τελικά η άδεια Αθήνα τον Αύγουστο δεν είναι άσχημη, καθόλου άσχημη.:Blissfull:

Κακό: Παράδειασε όμως κ όλοι οι γνωστοί μου έχουν φύγει για διακοπές.Έτσι δεν έχω δικαιολογία να την σκαπουλάρω από το διάβασμα...:roar:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1627 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 10 August 2009 - 22:23

το καλο της ημερας ειμαι ερωτευμενος
το κακο της ημερας ντρεπομε

ezgif.com-resize.gif

#1628 Lil Marine

Lil Marine

792,54

• Members
  • 41 posts

Posted 11 August 2009 - 01:38

το κακό:γύρισα από διακοπές....:(
το καλό:δεν θα ξαναδώ εκείνον τον Μ****Α!!!που μου την έπεφτε στις διακοπές!!!!
Posted Image

^-^ The sign of prime creation^-^

#1629 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 August 2009 - 21:29

το καλο: επιτελους σπιτι μου. εν αναμονη αφιξεων.

το κακο: για να βρεις πλεον την αυθεντικη στουντιο εκτελεση ενος τραγουδιου στο YouTube, πρεπει να εχεις τον Παπα μπαρμπα και δοντι στον Μεγαλο. και παλι δνε ειναι σιγουρο..

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1630 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 16 August 2009 - 18:17

Κακό: Χάλασε το λάπτοπ μου.. Απλώς ένα τσουφ και πάει :zetsubou: καρδιακό.. το είχα παραζορίσει βέβαια, μάλλον του βγήκε η πίεση μαζεμένη.. Αυτό σημαινει ότι δεν μπορώ να κάνω την πτυχιακή μου και ενδέχεται να χάσω και σημαντικά πράγματα που έχω μέσα, επίσης anime, μουσική και ατελείωτο χάζεμα γιοκ για λίγες μέρες

Καλό: Εξαιτίας αυτού αναγκάστηκα να βγω έξω και να πάω για μπάνιο στην παραλία, πολύ κύμα βέβαια, αλλά ωραία ήταν ..

Edited by Gilmaru, 16 August 2009 - 18:23.

#1631 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 16 August 2009 - 21:26

Καλό: Βρήκα το password από τον ρούτερ που "δανείζομαι" internet στα Τρίκαλα!!
Κακό: Ανακάλυψα πως ο ρούτερ είναι από το φροντιστήριο που έκανα κάποτε μαθήματα! Από δω και στο εξής δεν θα βγαίνω στο μπαλκόνι, για να μην με μπανίσουν!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1632 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 19 August 2009 - 00:29

Κακό: Πήγα το laptop μου για service και μου είπαν ότι είναι η motherboard.. ακου λέει 1,5 χρόνου μηχάνημα, δεν φτάνει που χάλασε 2η φορά η motherboard (την πρώτη ήταν στην εγγύηση).. τώρα δυστυχώς πέρασε ο χρόνος δεν έχεις εγγύηση φίλε χεχε 250-300 ευρο για καινούργια, σε συμφέρει να πάρεις άλλο laptop... Τι είναι τα laptop ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τσίχλες??? Το σκατομαραφέτι τους γμ..

Καλό: Eεε.. τουλάχιστον βγήκαν spoilers για το Naruto!

#1633 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 19 August 2009 - 09:18

<off topic> Τι πάει να πει δεν σου φτιάχνουμε το laptop επειδή είναι 1.5 χρόνων? Η εγγύηση είναι 2 έτη!! Επίσης εφόσον σου την φτιάξανε μια φορά, η εγγύηση έχει παραταθεί , οπότε έχεις άκομα εγγύηση! Πήγενε πίσω και απαίτησε να σου φτιάξουν το laptop θέλουν δεν θέλουν, επειδή η εγγύηση σου ισχύει κανονίκα!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1634 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 20 August 2009 - 08:42

Αυτο αν δεν κανω λαθος ισχυει αν οι εγγυησεις ειναι για καθε εξαρτημα του Pc/laptop τμηματικα...αν ειναι ολο το laptop υπο μια εγγυηση επειδη αγοραστηκε οπως ειναι, τοτε δεν ισχυει η εγγυηση.
Στη δικη μου περιπτωση, ο υπολογιστης ηταν κομματι κομματι, οποτε η εγγυηση για ολοκληρο το pc ειναι 3 χρονια. Ο,τι και να χαλασει μεσα δλδ.
Τσεκαρε την αντιπροσωπια του laptop, και αν χρειαστει, βαλε τους τις φωνες, γιατι να χαλασει η μητρικη που εχεις ηδη αλλαξει ειναι παραλογο.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1635 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 August 2009 - 09:48

κακο: ξυπναω που ξυπναω απο τα χαραματα, σκεφτηκα να παω να βγαλω καινουρια ταυτοτητα σημερα. πηγαινω λοιπον, και αφου περιμενα μιαμιση ωρα σαν τον μ@λ@κ@, μπαινω μεσα, και μου λεει η μπα-τσουλα " παλικαρι, ατυχος εισαι, σου δωσανε λαθος πιστοποιητικο γεννησεως. αλλο θελει. τρεξε στο ΚΕΠ και ξαναελα"
ξεροντας ηδη τη μοιρα μου φυσικα, πηγαινω, οπου γινονταν της καραφαριολας. οποτε, takis, last year!

καλο: περιμενοντας στο στρουμφοσπιτο, πετυχα μια πολυ ενδιαφερουσα παλια μου συμφοιτητρια μπατσα που ειναι τοποθετημενη εκει.

1345977285497_zps066ae44a.jpg