Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1561 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2009 - 12:38

To (πολύ) κακό της μέρας : βαριέμαι μέχρι αηδίας!

Το καλό της μέρας : Το δόντι πάει πολύ καλά, και ίσως να τελειώσω με τις επισκέψεις στον γιατρό!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1562 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2009 - 13:57

@Matu-san: περαστικά με το δόντι! τουλάχιστον δεν έβγαζες φρονιμίτη!

το κακό της ημερας: ΕΛΕΟΣ! Έλεος πια με το πρόγραμμα της εξεταστικής! Πόσες φορές πρέπει να το αλλάξουμε μέχρι να ικανοποιηθούνε???? ¨ηταν να δώσω δύο μαθήματα σήμερα, το ένα στη 1. Αμ δε! Το βάλανε κι αυτό 9 το πρωί -μαζί με το άλλο-. Πράγμα που ούτε χαμπάρι δε πήρα, και ως αποτέλεσμα της απόφασής μου να μη δώσω το πρωινό, δεν έδωσα κανένα -πήγα στη 1 και ανακάλυψα με τρόμο ότι τζάμπα 15' ποδαρόδρομος με τα λεξικά αγκαλιά (τα λεξικά είναι το προβλημα εδώ).

το καλό της ημέρας: δεν έγραφα επί 6 ωρες μ@λ@κίες στα γαλλικά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1563 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 20:51

Kirenahana απλά να σου ευχηθώ δύναμη, κουράγιο, υπομονή και επιμονή γιατί τα άτομα , που είναι υπαίτιοι της κατάστασης, είναι όχι απλά έλεος αλλά πολυ-έλεος (κρύσταλλο γιουσουρούμ και λαμαρίνα οικοδομής), κάτι παραπάνω από απαράδεκτοι.

On topic τώρα

Το καλό της ημέρας: Guess what? Έκανα Login στο .aNiMe//GR Forums :congrats:.

Το κακό της ημέρας: Έχω κοιμηθεί μόλις 2 ώρες τις τελευταίες 3 ημέρες :frozen: και βλέπω να με παίρνει ο ύπνος πάνω στο πληκτρρρρρρρλλλλλλγγγγγγ..............................................................
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#1564 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2009 - 09:29

Καλό:Δεν είμαι κρυωμένη(χθες μέχρι να φτάσω σπίτι μου είχα γίνει παπί απο τη βροχή)
2ο καλό:Πήρα 20 ευρώ απο νονά και άλλα 20 απο μάνα
Κακό:Δεν έχω τελειώσει ακόμη το maou...δε ξέρω ούτε γω πόσες μέρες το παιδεύω

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1565 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 12:55

Το κακό : έκανα μια μικροεπέμβαση και θα είμαι για καμιά εικοσαριά μέρες τούμπανο
Το καλό : θα γλιτώσω πολλές δουλειές του σπιτιού έτσι :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1566 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 11:53

To κακό της ημέρας: χτες είχα αϋπνία απ' αυτές που μού 'ρχονται 1-2 φορές το χρόνο. Μία ήθελα να κοιμηθώ, τρεις ξάπλωσα, πεντέμιση κοιμήθηκα, 11 ξύπνησα.
Και εντωμεταξύ ήταν μια απίστευτη κατάσταση: Πέφτω για ύπνο και ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ. Βρε έκανα μπάνιο, βρε [μυστική νίντζα τεχνική], βρε Ο,ΤΙ και να δοκίμασα δε δούλεψε.
Κάποια στιγμή τσατίζομαι. "Δεν πάει άλλο", λέω, σηκώνομαι, ανοίγω το PC και κάθομαι. Ευτυχώς μετά από λίγο τα βλέφαρά μου βάρυναν, και έπεσα για ύπνο.
Και ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή έρχεται το ΚΛΑΣΙΚΟ κουνούπι-καμικάζι που ΜΟΝΗ χαρά στη ζωή έχει να μη σ' αφήνει να κοιμηθείς.
Εν τέλει κοιμήθηκα κάνα 30-45άλεπτο μετά το χάραμα. Ευτυχώς δεν είχε ανατείλει ακόμα.

Καλό: ...αν μη τι άλλο: 1) Κατάφερα να ζυπνήσω με μόνο 5-6 ώρες ύπνο 2) Το μάθημα που δίνω (Α ναι, δεν το ανέφερα αυτό...) το δίνω στις τρεισήμισυ και όχι στις οκτώμιση.

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#1567 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 12:55

το καλο: εφυγε το σημερινο %#$^#$%^μαθημα

το κακο: εχω κοιμηθει μολις 1 ωρα 4-5 το πρωι καταλαθος, ειμαι με τρομερο πονοκεφαλο και το μαθημα μαλλον δεν το εχω περασει υστερα απο τοσο διαβασμα...ffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuu..... :roar: :cry5:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#1568 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 10:46

Κακο: χτες το απογευμα/βραδυ με ενημερωσαν απ οτην τραπεζα οτι καποιος #$%^& Αγγλος εχει υποκλεψει τα στοιχεια της πιστωτικης μου. την ακυρωσα αμμεσως, απλα ελπιζω να μην προλαβε να τα μαμησει ολα. λιγο μετα με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος μου, να με ενημρωσει οτι επαθε τα ιδια ακριβως.

Καλο: ηλθαν επιτελους κατι μυθιστορηματα που περιμενα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1569 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 11:02

το καλό της μέρας : δουλειά και χαρά :P
το κακό της μέρας :το star σταμάτησε να προβάλλει τα απογεύματα house!!και προβάλλουν ''στην εντατική''!!θα πάρω τηλ και θα τους στείλω στην εντατική!!!:fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1570 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 12:32

Το κακό της χτεσινής ημέρας: έπρεπε να πάω Θεσ/νίκη σε κάποια φάση για να αγοράσω ένα καλώδιο για τους υπολογιστές και να κάνω το ιδιέταιρό μου. Στο δρόμο που επήγαινα, είχε ΤΗΝ κίνηση, με αποτέλεσμα να φάω τα νύχια μου από το άγχος να προλάβω. Άρχισε να βρέχει και σε συνδιασμό με τη ζέστη, η πόλη ήταν κανονική σάουνα. Στο δρόμο για το Πλαίσο με σταμάτησαν απο τα DNA για προσφορά-διαφήμηση και με έπρηζαν επί ένα μισάωρο. Ψεύτικο όνομα και τηλέφωνο έδωσα, εννοείται.

Το καλό της χτεσινής ημέρας: Τελικά δεν έκανα μάθημα, γιατί η μαθήτριά μου ξέχασε ότι είχαμε. Αν και τσαντίστηκα, ήταν η τέλεια περίπτωση να τελειώσω τις δουλειές μου χωρίς τρεξίματα και να κάνω κι ένα ντουζάκι στο σπίτι να συνέλθω.

Ένα κακό από τα καλά: επειδή δε κάναμε μάθημα, δε πληρώθηκα... μου χρωστάει 60 €!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1571 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 19:52

Το καλό: ειμαι απολυτα ηρεμη
Το κακο: είμαι τοσο ηρεμη που δεν με νοιαζει αν θα γραψω αυριο και μαλλον αυτο θα γινει :P

#1572 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 21:28

Κακό:Έπρεπε να κατέβω σήμερα κέντρο για 5 λεπτά
2ο κακό:επειδή τσαντίστηκα κάθησα 2 ώρες
3ο κακό:αυτές τις δύο ώρες πήγα στα Glou(που είχε εκπτώσεις) και στον Ιανό
4ο κακό:Θέλω όλες τις μπλούζες στα Glou και όλα τα βιβλία του Ντοστογιέφσκι
5ο κακό:Αργησε το λεωφορείο ΠΟΛΥ!
Το μόνο καλό:Έκλεισα ραντεβού σε ένα κομμωτήριο για την Πέμπτη.Θα κάνω τα μαλλιά μου σαν του Κάμε.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1573 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 21:37

Το κακό: Ναι το ξέρω πως είναι καλοκαίρι αλλά πολύ ζέστη και κουφόβραση.
Το καλό: Εδώ που είμαι όμως η παραλία είναι μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά και το Α/C είναι μία χαρούλα :frozen:.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#1574 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 22:39

Το καλό της ημέρας : Ο πατέρας μου έκανε δώρο ολόκληρη την πολιτεία του Πλάτωνα και το Λάχης και το Λύσης και ένα εισιτήριο για το rocking Athens . Κάτι καλό έκανα φαίνεται :wooi2::wooi2::wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1575 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 20:26

Το καλο:δεν ετρεχα στο δρομο για να προλαβω το τραινο απο Πατησια για Σπατα,ειχα και παρεα και εφτασα και νωρις για το λεωφορειο!!!:Blissfull:
Το κακο:το λεωφορειο χαλασε:hahaha: ,γυρισα πιο αργα απο οτι συνηθως και τωρα πονανε τα ποδια μου απο το 5ωρο μαθημα μπαλλετου ολο το πρωι!!!:sadist:
Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....