Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1576 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 10 July 2009 - 11:20

Το καλό της μέρας : Περιμένω κάτι από το ταχυδρομείο και η αναμονή με κάνει ΄πολύ χαρούμενη!!
το κακό της μέρας :το γραφείο θα κλείσει 15/7-30-8 και θα πρέπει να ζητήσω από το αφετνικό μου να δουλέψω πάλι πρωι μέχρι τέλη ιουλίου:oo:
Posted Image

#1577 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 10 July 2009 - 13:48

κακο: Απειρες αποστασεις σημερα, μέσα στον ήλιο... Κοντεψα να εξατμιστω. :P
καλο: Ψωνια και επιτέλους σιγουρέψαμε τις διακοπουλες μας στην Βαρκελωνη! :wooi2:

#1578 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 10 July 2009 - 16:05

Καλό: Τελευταία μέρα φροντιστηρίων, δε βλέπω την ώρα να τελειώνω...επίσης υπάρχει πιθανότητα να πάω διακοπές με φίλους στον Αγιόκαμπο!

Κακό: Κοιμήθηκα 8 η ώρα, γύρισαν οι γονείς, ζέστη, ακόμα διαβάζω...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#1579 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 12 July 2009 - 00:14

Κακό: Πολύ ζέστη βρε παιδί μου, ψήνω χταπόδι στα βραχάκια, μόνο μία ποικιλία μου λείπει... :bath:.
Καλό: Η θάλλασα είναι πολύ ζεστή και ωραία, αχ αυτά τα υπόγεια ρεύματα, μπορεί να μην τα ακούω αλλά κάνουν καλή δουλειά... :wis:.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#1580 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 12 July 2009 - 21:37

Κακό no1:Πρώτη μέρα στην παραλία κ παράλληλα το πρώτο μου μπάνιο κ...έπιασε βροχή!

Κακό no2:Αφού γύρισα, ετοιμάστηκα για έξοδο με φίλους.Καθώς βγήκα από το σπίτι κ κατευθυνόμουν στο αμάξι (που δυστυχώς το πάρκαρα αρκετά μακριά από το σπίτι...)...έπιασε βροχή ξανά!Πάει το μαλλί κ τα ρούχα!

Κακό no3:Στον γυρισμό μου για το σπίτι, με τράκαρε...νεκροφόρα!(ευτυχώς ήταν άδεια!!!)Μην ρωτήσετε που βρέθηκε...απλά βρέθηκε κ μάλιστα στο φτερό μου!

Κανείς να θέλει λίγο από την τύχη μου?

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1581 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 14 July 2009 - 09:28

καλό της μέρας : περιμένω ακόμα από το ταχυδρομείο το πακέτο
κακό της μέρας : 40 € κοινόχρηστα :oo::oo::oo: καταρα!!!!!
Posted Image

#1582 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 14 July 2009 - 11:12

Kακό: Ξύπνησα και είχε τελειώσει ο καφές στο σπίτι, ούτε φίλτρου, ούτε ελληνικό, ούτε φραπέ είχα να φτιάξω... :uhh:. (Ελληνας χωρίς καφέ = :deadga6:)
Καλο: Πήγα για απογευματινό-βραδινό μπανάκι στην παραλία. Όλα τα λεφτά... :bath:.
Can you see it ?!

#1583 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 July 2009 - 11:21

κακο: ολα αναποδα. ολα ομως

καλο: το ψαχνω με τα κυαλια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1584 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 14 July 2009 - 13:05

Το καλό : Μετακομίζουμε ! Τέλος το ΚΤΕΛ , τα 2,20 ευρώ για την μεταφορά και η ( τουλάχιστον ) μια ώρα μέχρι να φτάσω Αθήνα , ζήτο το Μετρό :wooi2:

Το κακό : Πάμε σε διαμέρισμα , οπότε είναι αμαρτία να βασανίζουμε τον σκύλο μας και να τον πάρουμε μαζί μας ., οπότε τον δίνουμε σε κάτι γνωστούς μας που έχουν κήπο μεγάλο . :zetsubou::zetsubou:
Posted Image

#1585 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 14 July 2009 - 19:26

ρεπό 4 ημέρες καλό
τέλος τα λεφτά κακό
ίντερνετ στο σπίτι καλό
πόνος στην κοιλιά(απίστευτος) κακό

#1586 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 15 July 2009 - 09:32

καλό της μέρας : πηρα επιτέλους τα επεισόδια του καμπαμαρού από τον αδερφό μου!!ΚΑΤΑΡΑ!!!!!!!!!!
κακό της μέρας : νυστάζω .....και νιώθω πλήξη....κακός συνδιασμός
Posted Image

#1587 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 15 July 2009 - 10:10

κακό της μέρας:ξύπνησα 7:30 για να πάω στο ΙΚΑ
καλό της μέρας : κανόνισα με ένα φίλο μου να κάτσουμε όλο το βράδυ να βλέπουμε anime

#1588 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 July 2009 - 22:49

(in before the end)
Το ευχάριστο της ημέρας : Η μπύρα και η βόντκα κάνουν τη ζωή πιο αισιόδοξη
μα δυστυχώς : Με περιμένει πονοκέφαλος

#1589 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 July 2009 - 23:58

κακο: ταξιδι που ειανι 1.5 ωρα με αυτοκινητο το εκανα σε 5 ωρες. αιτια, οι αγροτες ειχαν κλεισει σε 2 σημεια την εθνικη, και πηγαμε κυριολεκτικα απο του διαολου τη μανα.

κακο #2 : φτανω θεσσαλονικη, και κατεβαινοντας με χτυπαει η υγρασια στη μαπα. μου κοπηκε η ανασα.

καλο: home sweet home. ακομα και αν ειναι σαουνα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1590 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 18 July 2009 - 20:59

Καλό: Mόλις γύρισα από το απογευματινό-βραδινό μπανάκι και η θάλασσα ήταν super... :bath:.
Κακό: Mόλις γύρισα από το απογευματινο-βραδινό μπανάκι... want moreeee... :nanana:.
Can you see it ?!