κακό της μέρας:δεν με πήραν σε καμιά δουλειά ακόμα ...θα γεράσω στο μεσιτικό!!τελειώνουν και τα ιδιαίτερα
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το καλό και το κακό της ημέρας...
Started By
Sponis
, Apr 04 2007 20:34
1989 replies to this topic
Posted 12 June 2009 - 22:35
καλό της μέρας :με πήραν από χτες 5 τηλέφωνα για συνεντεύξεις σε δουλειές
κακό της μέρας:δεν με πήραν σε καμιά δουλειά ακόμα ...θα γεράσω στο μεσιτικό!!τελειώνουν και τα ιδιαίτερα
Posted 13 June 2009 - 01:54
κακο: εφυγε ο κολλητος μου για Κυπρο. στην χειροτερη σε κανα χρονο θα τον ξαναδω.
κακο Νο2: με 2 ωρες υπνο απο προχτες.... δεν την παλευω καστανο
καλο: επιτελους ησυχια μετα απο 15 μερες συγκατοικησης...
κακο Νο2: με 2 ωρες υπνο απο προχτες.... δεν την παλευω καστανο
καλο: επιτελους ησυχια μετα απο 15 μερες συγκατοικησης...
Posted 13 June 2009 - 02:16
καλο της ημερας no.1: παγωτοοοοοοοο!!!!!!
καλο της ημερας no.2: εχω επιτελους εισιτηριο για τους Slipknot!!!
κακο της ημερας: πηρα την υλη που δεν ειπαν οι καθηγητες στα μαθηματαγτ ειναι ζωαδια και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Και ειμαι σε νησι γμτ! Ουτε για μπανιο δεν μπορουμε να παμε! Κραου! Καταραμενη εξεταστικηηηηηηη!!!
καλο της ημερας no.2: εχω επιτελους εισιτηριο για τους Slipknot!!!
κακο της ημερας: πηρα την υλη που δεν ειπαν οι καθηγητες στα μαθηματα
Posted 13 June 2009 - 16:22
Mysticism lover καλη δυναμη. 
Το καλό της ημέρας πήγα μια ωραία βολτίτσα με μια νέα φίλη το πρωί.
Το κακό της ημέρας (1) Ξεκίνησαν οι φωτιές...
(2) Πρεπει να διαβάσω για την εξεταστική και βαριέμαι...
Το καλό της ημέρας πήγα μια ωραία βολτίτσα με μια νέα φίλη το πρωί.
Το κακό της ημέρας (1) Ξεκίνησαν οι φωτιές...
(2) Πρεπει να διαβάσω για την εξεταστική και βαριέμαι...
Posted 17 June 2009 - 16:14
Πρώτα το κακό: Σκ*τα πάλι κάνει τρελή ζέστη!
Το καλό: Αν κάτσω και ασχοληθώ με το ιαπωνικό μου μπλογκ παίζει να γίνω αρκετά δημοφιλής! Ήδη έχω 3 αναγνώστες και το έφτιαξα χτες και μου κάνουν κοπλιμέντα για το πόσο καλά μιλάω ιαπωνικά!
う れ し い !
Το καλό: Αν κάτσω και ασχοληθώ με το ιαπωνικό μου μπλογκ παίζει να γίνω αρκετά δημοφιλής! Ήδη έχω 3 αναγνώστες και το έφτιαξα χτες και μου κάνουν κοπλιμέντα για το πόσο καλά μιλάω ιαπωνικά!
Posted 17 June 2009 - 16:39
good:exams are over
bad:watch out αεροβια here i come!!!!
bad:watch out αεροβια here i come!!!!
[SIGPIC]http://www.anime.gr/forums/signaturepics/sigpic8410_21.gif[/SIGPIC]
Posted 17 June 2009 - 17:31
Το καλό: Έκανα log in στο .aNiMe//GR Forums
.
Το κακό: Θα πρέπει να κάνω log out κάποια στιγμή...
.
Υ.Γ. Ναι... ναι... ναι... το ξέρω.... κάποιες φορέ πραγματικά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
.
Το κακό: Θα πρέπει να κάνω log out κάποια στιγμή...
Υ.Γ. Ναι... ναι... ναι... το ξέρω.... κάποιες φορέ πραγματικά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!
Can you see it ?!
Posted 19 June 2009 - 22:24
Καλό : έγινε η απονεύρωση, και αν εξαιρέσεις ένα ψιλοάγχος που είχα δεν πόνεσε η διαδικασία!
Κακό : πρέπει να πάω ξανά στον γιατρό άλλες 3 φορές για να τελειώσει αυτή η ιστορία!!
Κακό : πρέπει να πάω ξανά στον γιατρό άλλες 3 φορές για να τελειώσει αυτή η ιστορία!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?
Posted 19 June 2009 - 22:42
καλο: ανακαλυψα το Κ.Ε.Η.Κ. 
ΤΟ ΚΑΚΟΟΟΟΟοοοΟΟΟΟ: βαρεμαρα μεχρι δακρυων...
ΤΟ ΚΑΚΟΟΟΟΟοοοΟΟΟΟ: βαρεμαρα μεχρι δακρυων...
Spoiler:

Spoiler:
Posted 20 June 2009 - 17:31
Καλό: το show της Satomi ήταν τέλειοοοοοοοοοοοο ! ^^
Κακό: μόλις ξύπνησα και είμαι ράκκος -.-'
Κακό: μόλις ξύπνησα και είμαι ράκκος -.-'
Posted 21 June 2009 - 10:05
το καλο της ημερας : μολις αρχισε
το κακο της ημερας : καποια στιγμη θα τελιωσει
το κακο της ημερας : καποια στιγμη θα τελιωσει
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...
Posted 21 June 2009 - 11:23
Το καλό της ημέρας ... λείπουν οι γονείς μου και το σπίτι είναι όλο στην διάθεσή μου!
Το κακό της ημέρας ... αύριο γράφω 2 μαθήματα =\
Το κακό της ημέρας ... αύριο γράφω 2 μαθήματα =\
Posted 21 June 2009 - 13:52
το κακό της ημέρας: δεν μπορώ δεν αντέχω την γκρίνια. ΟΚ κανόνισα κάτι και τα σχέδια μου δεν συμβαδίζουν μα τα δικά σου, δείξε κατανόηση και δέξου αυτό που θέλω να κάνω και μην γκρινιάζεις.
το καλό της ημέρας: τα εισιτήρια έχουν βγεί απο χθές, το ξενοδοχείο έχει κανονιστεί. Τα εύρα μου για να κινηθώ τα έχω, εγώ εκεί που θέλω θα πάω ακόμα και αστραποβρόχια να πέσουν
το καλό της ημέρας: τα εισιτήρια έχουν βγεί απο χθές, το ξενοδοχείο έχει κανονιστεί. Τα εύρα μου για να κινηθώ τα έχω, εγώ εκεί που θέλω θα πάω ακόμα και αστραποβρόχια να πέσουν
Posted 22 June 2009 - 21:54
τα κακα της ημερας...
εβγαλα τις γαζες απο το τραυμα που απεκτησα προχθες σε ενα μικροατυχημα και τωρα η πληγη τσουζει αφανταστα
αυριο γραφω και δεν εχω ανοιξει βιβλιο
βρεχει και αστραφτει ολη μερα
το καλο της ημερας...
τα γονατα που χτυπησα στο προχθεσινο μικροατυχημα με πονανε λιγοτερο
εβγαλα τις γαζες απο το τραυμα που απεκτησα προχθες σε ενα μικροατυχημα και τωρα η πληγη τσουζει αφανταστα
αυριο γραφω και δεν εχω ανοιξει βιβλιο
βρεχει και αστραφτει ολη μερα
το καλο της ημερας...
τα γονατα που χτυπησα στο προχθεσινο μικροατυχημα με πονανε λιγοτερο

Spoiler: yarrr,yarrr