Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το καλό και το κακό της ημέρας...
Started By
Sponis
, Apr 04 2007 20:34
1989 replies to this topic
Posted 07 July 2009 - 22:39
Το καλό της ημέρας : Ο πατέρας μου έκανε δώρο ολόκληρη την πολιτεία του Πλάτωνα και το Λάχης και το Λύσης και ένα εισιτήριο για το rocking Athens . Κάτι καλό έκανα φαίνεται
:wooi2:
Posted 09 July 2009 - 20:26
Το καλο:δεν ετρεχα στο δρομο για να προλαβω το τραινο απο Πατησια για Σπατα,ειχα και παρεα και εφτασα και νωρις για το λεωφορειο!!!
Το κακο:το λεωφορειο χαλασε
,γυρισα πιο αργα απο οτι συνηθως και τωρα πονανε τα ποδια μου απο το 5ωρο μαθημα μπαλλετου ολο το πρωι!!!
Το κακο:το λεωφορειο χαλασε
I will always know that you love me....
Posted 10 July 2009 - 11:20
Το καλό της μέρας : Περιμένω κάτι από το ταχυδρομείο και η αναμονή με κάνει ΄πολύ χαρούμενη!!
το κακό της μέρας :το γραφείο θα κλείσει 15/7-30-8 και θα πρέπει να ζητήσω από το αφετνικό μου να δουλέψω πάλι πρωι μέχρι τέλη ιουλίου
το κακό της μέρας :το γραφείο θα κλείσει 15/7-30-8 και θα πρέπει να ζητήσω από το αφετνικό μου να δουλέψω πάλι πρωι μέχρι τέλη ιουλίου
Posted 10 July 2009 - 13:48
κακο: Απειρες αποστασεις σημερα, μέσα στον ήλιο... Κοντεψα να εξατμιστω. 
καλο: Ψωνια και επιτέλους σιγουρέψαμε τις διακοπουλες μας στην Βαρκελωνη!
καλο: Ψωνια και επιτέλους σιγουρέψαμε τις διακοπουλες μας στην Βαρκελωνη!
Posted 10 July 2009 - 16:05
Καλό: Τελευταία μέρα φροντιστηρίων, δε βλέπω την ώρα να τελειώνω...επίσης υπάρχει πιθανότητα να πάω διακοπές με φίλους στον Αγιόκαμπο!
Κακό: Κοιμήθηκα 8 η ώρα, γύρισαν οι γονείς, ζέστη, ακόμα διαβάζω...
Κακό: Κοιμήθηκα 8 η ώρα, γύρισαν οι γονείς, ζέστη, ακόμα διαβάζω...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]
[/URL]
Posted 12 July 2009 - 00:14
Κακό: Πολύ ζέστη βρε παιδί μου, ψήνω χταπόδι στα βραχάκια, μόνο μία ποικιλία μου λείπει...
.
Καλό: Η θάλλασα είναι πολύ ζεστή και ωραία, αχ αυτά τα υπόγεια ρεύματα, μπορεί να μην τα ακούω αλλά κάνουν καλή δουλειά...
.
Καλό: Η θάλλασα είναι πολύ ζεστή και ωραία, αχ αυτά τα υπόγεια ρεύματα, μπορεί να μην τα ακούω αλλά κάνουν καλή δουλειά...
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!
Can you see it ?!
Posted 12 July 2009 - 21:37
Κακό no1:Πρώτη μέρα στην παραλία κ παράλληλα το πρώτο μου μπάνιο κ...έπιασε βροχή!
Κακό no2:Αφού γύρισα, ετοιμάστηκα για έξοδο με φίλους.Καθώς βγήκα από το σπίτι κ κατευθυνόμουν στο αμάξι (που δυστυχώς το πάρκαρα αρκετά μακριά από το σπίτι...)...έπιασε βροχή ξανά!Πάει το μαλλί κ τα ρούχα!
Κακό no3:Στον γυρισμό μου για το σπίτι, με τράκαρε...νεκροφόρα!(ευτυχώς ήταν άδεια!!!)Μην ρωτήσετε που βρέθηκε...απλά βρέθηκε κ μάλιστα στο φτερό μου!
Κανείς να θέλει λίγο από την τύχη μου?
Κακό no2:Αφού γύρισα, ετοιμάστηκα για έξοδο με φίλους.Καθώς βγήκα από το σπίτι κ κατευθυνόμουν στο αμάξι (που δυστυχώς το πάρκαρα αρκετά μακριά από το σπίτι...)...έπιασε βροχή ξανά!Πάει το μαλλί κ τα ρούχα!
Κακό no3:Στον γυρισμό μου για το σπίτι, με τράκαρε...νεκροφόρα!(ευτυχώς ήταν άδεια!!!)Μην ρωτήσετε που βρέθηκε...απλά βρέθηκε κ μάλιστα στο φτερό μου!
Κανείς να θέλει λίγο από την τύχη μου?

Posted 14 July 2009 - 09:28
καλό της μέρας : περιμένω ακόμα από το ταχυδρομείο το πακέτο
κακό της μέρας : 40 € κοινόχρηστα
:oo:
καταρα!!!!!
κακό της μέρας : 40 € κοινόχρηστα
Posted 14 July 2009 - 11:12
Kακό: Ξύπνησα και είχε τελειώσει ο καφές στο σπίτι, ούτε φίλτρου, ούτε ελληνικό, ούτε φραπέ είχα να φτιάξω...
. (Ελληνας χωρίς καφέ =
)
Καλο: Πήγα για απογευματινό-βραδινό μπανάκι στην παραλία. Όλα τα λεφτά...
.
Καλο: Πήγα για απογευματινό-βραδινό μπανάκι στην παραλία. Όλα τα λεφτά...
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!
Can you see it ?!
Posted 14 July 2009 - 11:21
κακο: ολα αναποδα. ολα ομως
καλο: το ψαχνω με τα κυαλια
καλο: το ψαχνω με τα κυαλια
Posted 14 July 2009 - 13:05
Το καλό : Μετακομίζουμε ! Τέλος το ΚΤΕΛ , τα 2,20 ευρώ για την μεταφορά και η ( τουλάχιστον ) μια ώρα μέχρι να φτάσω Αθήνα , ζήτο το Μετρό 
Το κακό : Πάμε σε διαμέρισμα , οπότε είναι αμαρτία να βασανίζουμε τον σκύλο μας και να τον πάρουμε μαζί μας ., οπότε τον δίνουμε σε κάτι γνωστούς μας που έχουν κήπο μεγάλο .
:zetsubou:
Το κακό : Πάμε σε διαμέρισμα , οπότε είναι αμαρτία να βασανίζουμε τον σκύλο μας και να τον πάρουμε μαζί μας ., οπότε τον δίνουμε σε κάτι γνωστούς μας που έχουν κήπο μεγάλο .
Posted 14 July 2009 - 19:26
ρεπό 4 ημέρες καλό
τέλος τα λεφτά κακό
ίντερνετ στο σπίτι καλό
πόνος στην κοιλιά(απίστευτος) κακό
τέλος τα λεφτά κακό
ίντερνετ στο σπίτι καλό
πόνος στην κοιλιά(απίστευτος) κακό
Posted 15 July 2009 - 09:32
καλό της μέρας : πηρα επιτέλους τα επεισόδια του καμπαμαρού από τον αδερφό μου!!ΚΑΤΑΡΑ!!!!!!!!!!
κακό της μέρας : νυστάζω .....και νιώθω πλήξη....κακός συνδιασμός
κακό της μέρας : νυστάζω .....και νιώθω πλήξη....κακός συνδιασμός
Posted 17 July 2009 - 22:49
(in before the end)
Το ευχάριστο της ημέρας : Η μπύρα και η βόντκα κάνουν τη ζωή πιο αισιόδοξη
μα δυστυχώς : Με περιμένει πονοκέφαλος
Το ευχάριστο της ημέρας : Η μπύρα και η βόντκα κάνουν τη ζωή πιο αισιόδοξη
μα δυστυχώς : Με περιμένει πονοκέφαλος