Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#541 konata.otaku

konata.otaku

Show me your brave heart .

• Members
  • 79 posts
  • LocationDigital Word

Posted 11 July 2011 - 21:14

One Piece(Παιδια μην βαρησετε,ξερω οτι ειναι πολυ καλο,απλως γυρω στο 65 επεισοδειο με κουρασε καπως και ειπα να το σταματησω..Αν καποιαμερα με αξιωσει ο θεος και το συνεχισω καλως,εαν οχι ,ετσι θα ηταν γραφτο να γινει :hero:
Love Hina (Ο χριστος και οι 12 αποστολοι !!Το σιχαθηκα απο το 1ο επεισοδειο)
Clannad(Λογο μνημης χρυσοψαρου και ανικανοτητας του μυαλου μου να συγκρατησει τα ονοματα ,στο 5ο επεισοδειο τα ειχα κανει ολα σαλατα και ειχα βαρεθει να κραταω σημειωσεις λες και θα εδεινα παννεληνιες την επομενη μερα...:unlucky:
Prince Of Tennis(Κανενα Σχολιο..)
Jigoku Shojo(Μου φανηκε πως ακομη και για μενα που ειμαι αργο μυαλο ητανολοφανερη η καταληξη καθε επεισοδειου.)
Kanon(Πολυ χαριτωμενο,πολυ γλυκαναλατο..Εχω ομως σκοπο να το τελιωσω ο,τι και να γινει :chigau:
Bakuman(ΘΕΕΙΚΟ!!!,απλως ειχα στο μυαλο μου αλλα ανιμε καπως πιο ενδιαφεροντα :canthelp:

Posted Image

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~

#542 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 11 July 2011 - 22:59

Death Note.... απ' ότι έχω ακούσει είτε το γουστάρεις είτε το μισείς. Εμένα απλά με κούρασε, οπότε και με έχασε.
Δε λέω σα story πολύ καλό, απλά η πλοκή του είναι ΠΟΛΥ μέτρια - γι' αυτό κ κάπου στην μέση (ή κ λίγο πιο πριν) το παράτησα.

Δεν ειναι προσωπικο θεμα.Γινεται οντως βαρετο στη μεση.Αλλα αξιζει το φιναλε οποτε δες το

sc5bab.jpg

#543 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 12 July 2011 - 10:58

Πριν λίγες μέρες προσπάθησα να δω Ergo Proxy είδα μέχρι 3 επεισόδια και το παράτησα γιατί ήταν ελεεινό.

#544 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 July 2011 - 11:00

Λάθος

HnH5aB0.jpg

#545 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 12 July 2011 - 12:31

Το Aoi Bungaku.
Η 1η ιστορια ηταν τοσο κακη και αθλια και η 2η απλα αδιαφορη που εχασα το ενδιαφερον μου.
Θελω καποια στιγμη να δω τις υπολοιπες ιστοριες αλλα μεχ~

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#546 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 July 2011 - 12:35

Το ότι δεν άρεσαν σε εσας δεν κάνει ούτε το ergo proxy ελεεινό ούτε το aoi bungaku κακό και άθλιο :P

xbJ3b2w.jpeg

#547 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 12 July 2011 - 15:23

Το ότι δεν άρεσαν σε εσας δεν κάνει ούτε το ergo proxy ελεεινό ούτε το aoi bungaku κακό και άθλιο :P

They're called opinions for a reason.Εκτός αν υπάρχει κάπου άγραφος κανόνας που λέει πως δεν είναι τόσο χάλια όσο λένε τα παιδιά.Προσωπικά το Aoi Bungaku μου άρεσε απίστευτα πλην μίας ιστορίας,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως περιμένω να αρέσει και στον δίπλα μου.Seriously mono...:smokingg:

#548 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 July 2011 - 15:26

Ναι αυτό λέω και εγώ :P

Μου φάνηκε ότι εκφράστηκαν πολύ απόλυτα και είπα εμμέσως πλην σαφώς ότι όλα είναι υποκειμενικά :gotit:

xbJ3b2w.jpeg

#549 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 18 July 2011 - 14:09

Το Beelzebub και κάτι παιδικά...

#550 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 18 July 2011 - 22:18

Το Beelzebub και κάτι παιδικά...

οπως; ποκεμον; λογικο φιλλερ εκτος απο 10 επς :canthelp:

Basquash(δεν εβρισκα το 8ο επ για downloading και κοπηκε)
Darker Than Black(αρχισα και στη μεση του πρωτου επ καταλαβα οτι δε μπορω αλλο σοβαρο ανιμε καπακι απο death note και geass κι εφυγε , φυσικα θα το δω καποια στιγμη)
Full Metal Alchemist(2003) (το ξεκινησα αλλα στο 5ο επ εμαθα οτι δεν ειναι η κανονικη σειρα και ....)

και αλλα αλλα πολλα που τα αρχιζα και τα παραταγα...

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#551 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 18 July 2011 - 22:28

Τωρα σταματησα το Arakawa Under the Bridge και το Bleach που ειδα μονο το πρωτο επεισοδιο και δεν αντεξα αλλο. Εχω αφησει επισης και Sailor Μοοn στη μεση και ισως καποια στιγμη να καταφερω να το τελειωσω!
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#552 Caliburn

Caliburn

ZzZzZzZz

• Members
  • 102 posts

Posted 14 August 2011 - 21:51

Ειχα αρχισει το Bleach αλλα το βαρεθικα και το παρατισα.....:nod2:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#553 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 04 September 2011 - 20:43

Το μοναδικό άνιμε που παράτησα και δεν θα το μετανιώσω ποτέ, είναι το Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora! Είδα μέχρι το 3ο επεισόδιο..δεν άντεξα παραπάνω! Το θεώρησα απίστευτα βαρετό, αν και είναι ΜΟΝΟ 6 επεισόδια συνολικά και θα μπορούσα άνετα να το τελειώσω, αλλά πραγματικά...ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ!

Ένα άλλο άνιμε που παράτησα είναι το Ghost in the Shell! Έχω καταφέρει να δω μόνο τα 5 πρώτα επεισόδια και το θεωρώ αρκετά βαρετό..άσε που (πείτε με χαζή, αλλά...) δεν έχω καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ από όσα έχουν γίνει στα 5 πρώτα επεισόδια..ούτε καν τα ονόματα τους δεν κατάφερα να συγκρατήσω.. Ας μου πει κάποιος ρε παιδιά..είναι και στην συνέχεια τόσο βαρέτο? Ή αξίζει να το συνεχίσω?

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#554 nana osaki

nana osaki

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 09 September 2011 - 02:36

εγώ συνήθως δεν συνεχίζω να βλέπω anime που δεν μ'αρέσουν πραματικά γιατί το θεωρώ ως επι το πλείστον τρόπο διασκέδασης και σε καμία περίπτωση δεν θα το έφτανα στο σημείο να το κάνω αγκαρία δηλαδή δεν θα το'θελε και ο ίδιος ο δημιουργός ..Τα anime που άφησα ήταν τα: please teacher,vampire knight quilty,honey and clovery,school rumble και τώρα αρχίζει και με κουράζει και το bokura ga ita ..

#555 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 09 September 2011 - 12:41

Blood +.Mediocre story,cliche characters,boring action sequences and backstories with not one drop of interest.DROP:redcard2:

sc5bab.jpg