Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#526 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 22 June 2011 - 01:11

Hellsing, Full Metal Alchemist, Level E ,Trinity Blood, Love Hina.
Ολα αυτα θα τα συνεχησω καποια στιγμη αλλα το μονο που εχει σοβαρο λογο που το αφησα και ισως καταφερω καποια στιγμη να το συνεχησω ειναι το Death Note που το αφησα αμεσως μετα απο οτι εγινε με τον L:Crying2:

κάνε edit και βάλε το κομμάτι που είναι spoiler "[SPOILER] [/SPOILER"] ανάμεσα σε αυτά τα δυο χωρίς τα " " , μπορεί κάποιος να το βλέπει τώρα το Death Note και να φάει το spoiler.

Το Bleach. To ντροπάρω αυτή τη στιγμή. Και πολύ άντεξα. Αν και έχει πολύ ωραίες μάχες και το ίχνος πλοκής μου κινεί το ενδιαφέρον, all thanks to Aizen-sama, ο έντονος σεξισμός και το βασανιστικά αργό pace απλά με σκοτώνουν.

Και εγώ το βρίσκω κάπως απάλευτο να περιμένεις κάθε εβδομάδα να δεις ένα επεισόδιο απο τα endless shounen που έχουν και υπερβολικά αργό pacing.

Το Bleach το έχω αφήσει να μαζευτούν επεισόδια, για να τα δω μαζεμένα.
One Piece το ψιλοντρόπαρα στο 500, ευτυχώς μέχρι τότε τα έβλεπα μαζεμένα.
Fairy Tail είδα μέχρι το 15 και το ντρόπαρα, έσβησα και όλα τα επεισόδια που είχα κατεβάσει.
KHR το άφησα πριν το future arc και συνεχίζω μάνγκα, δεν το έχω σβήσει ακόμη.

Edited by Flameking1, 22 June 2011 - 01:24.

#527 cocoblocos

cocoblocos

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 22 June 2011 - 04:00

fairytalε: ειδα το ναρουτο,οχι αλλη παπαρια σε ιδιο στιλ
mushishi:δεν καταφερνα να δω ολοκληρο ουτε ενα επ χωρις να με παρει ο υπνος.Ειχα φτασει να το βλεπω όποτε εχω αυπνίες :
Δεν έγινα χορτοφάγος επειδή αγαπώ τα ζώα αλλά επειδή μισώ τα φυτά

#528 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 22 June 2011 - 16:49

Πρόσφατα,άφησα στην μέση το Planetes.Πολύ καλό,με στρωτή ιστορία κτλ,μόνο,που δεν ήταν αυτό που έψαχνα,την δεδομένη χρονική στιγμή.

Posted Image

#529 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 24 June 2011 - 17:07

Το Vampire Knight ουτε που εκανα τον κοπο να το δω αφου θεωρησα οτι το animαtion ηταν ελαφρως χαλια να το πω... θα το πω..:nod2: Επισης βαρετα ηταν το Blood+, το Kare Kano, το Love Hina και το Prince of Tennis... :yawn2:
Spoiler:

Edited by animestarling, 25 June 2011 - 00:19.

#530 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 24 June 2011 - 17:10

Το Vampire Knight ουτε που εκανα τον κοπο να το δω αφου θεωρησα οτι το animetion ηταν ελαφρως χαλια να το πω... θα το πω..:nod2: Επισης βαρετα ηταν το Blood+, το Kare Kano, το Love Hina και το Prince of Tennis... :yawn2:

Spoiler:

Το prince of tennis,το παράτησα κι εγώ την πρώτη φορά.Τη δεύτερη πορώθηκα.:hihi2:Ίσως να έπρεπε να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία.

on topic,έχω αφήσει στη μέση το Samurai Deeper Kyo.Μου έκαναν ένα spoiler για το τέλος και ξενέρωσα τη ζωή μου.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#531 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 25 June 2011 - 00:19

Το prince of tennis,το παράτησα κι εγώ την πρώτη φορά.Τη δεύτερη πορώθηκα.:hihi2:Ίσως να έπρεπε να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία.

on topic,έχω αφήσει στη μέση το Samurai Deeper Kyo.Μου έκαναν ένα spoiler για το τέλος και ξενέρωσα τη ζωή μου.

Ισως και να του δωσω.. Αλλα πραγματικα την πρωτη φορα βαρεθηκα τη ζωη μου..:yawn2:
Αφου καλα καλα ουτε το πρωτο επεισοδιο δεν ολοκληρωσα... Και να φανταστεις μ'αρεσει το τενις...:sigh2:
Btw ωραια sig.. Απο που ειναι..;;;:hmmm:

#532 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 25 June 2011 - 08:30

Ισως και να του δωσω.. Αλλα πραγματικα την πρωτη φορα βαρεθηκα τη ζωη μου..:yawn2:
Αφου καλα καλα ουτε το πρωτο επεισοδιο δεν ολοκληρωσα... Και να φανταστεις μ'αρεσει το τενις...:sigh2:
Btw ωραια sig.. Απο που ειναι..;;;:hmmm:

Έτσι την πάτησα κι εγώ(αλλά αν θυμάμαι καλά το 1ο το είδα ολόκληρο).Δες 5-6 επεισόδια,ν'αρχίσουν να δείχνουν "τεχνικές" και θα σ'αρέσει.
:kawaii:Είναι από το Brother x Brother (yaoi manga οπότε αν δεν το'χεις το αντικείμενο,δε θα σου το πρότεινα).

Posted Image
Does this darkness have a name?

#533 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 25 June 2011 - 11:27

To Pandora Hearts...

#534 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 25 June 2011 - 21:10

Έτσι την πάτησα κι εγώ(αλλά αν θυμάμαι καλά το 1ο το είδα ολόκληρο).Δες 5-6 επεισόδια,ν'αρχίσουν να δείχνουν "τεχνικές" και θα σ'αρέσει.
:kawaii:Είναι από το Brother x Brother (yaoi manga οπότε αν δεν το'χεις το αντικείμενο,δε θα σου το πρότεινα).

Πως δεν το εχω...;!! I am yaoi fan after all..:joyful:

#535 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 June 2011 - 00:07

Εχω αφησει.
Code Geass
Hellsing
Samurai Champloo
Neon Genesis Evangelion
Phantom: Requiem for the Phantom
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Star Driver
Darker Than Black
Ηajime No Ippo

Απο manga
D.gray-man
Dogs: Bullets & Carnage
Great teacher Onizuka
Rurouni Kenshin (shame on me)
Bakuman
Air Gear

Καποια μπορει να τα δωσω 2η ευκαιρια :P

Αυτα μου ηρθαν, μπορει να ειναι κι αλλα XD

Edited by didimakia, 08 August 2011 - 13:45.

2bbd14fc.jpg

#536 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 29 June 2011 - 09:27

Hellsing αν εννοείς την σειρά,drop με τη μία και πιάσε τα OVA.

Kαι γω έχω αφήσει το Star Driver στη μέση,συγκεκριμένα στο 4ο->5ο επεισόδιο,και θέλω να το ξαναπιάσω κάποια στιγμή απλά ψάχνω κατάλληλη ώρα...

#537 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 29 June 2011 - 12:37

Απο anime:
Code Geass r2
Durarara
Monster(στα τελευταια episodes)
αυτα θα τα συνεχισω

Και απο manga:
Claymore
Gantz(ειναι τεραστιο...)
Neon Genesis Evangelion

και δε ξερω αν θα μπω ποτε στον κοπο να τελιωσω τα One piece και Naruto... ισως καποτε αλλα πολυ αργοτερα..

#538 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 30 June 2011 - 21:17

Anime που άφησα στη μέση...

Προχτές είδα το πρώτο επεισόδιο από Aria: The Scarlet Ammo... Έφυγε έτσι όπως ήρθε. 20 λεπτά έψαχνα έστω και μια υποτυπώδη μορφή υπόθεσης και παραλίγο να καεί ο εγκέφαλός μου (ό,τι έχει απομείνει από τα yaoi δηλαδή)!!!

Το Maria+Holic... Πραγματικά κατέβαλα υπεράνθρωπες προσπάθειες μηνών για να τελειώσω τον πρώτο κύκλο. Ο δεύτερος θα παραμείνει στο 4 μέχρι νεωτέρας.

Jigoku Shoujo. Μ'έπεισε ο αδερφός μου και είδαμε μαζί το χειμώνα μέχρι και τα μισά του τελευταίου κύκλου. Ίσως να το τελειώσουμε μαζί όσο οι γονείς μου θα λείπουν Ισπανία, παρέα με το κλιματιστικό του σαλονιού... Κάποια στιγμή...!!!

Aoi Bungaku είδα το πρώτο arc ολόκληρο (3 ή 4 επεισόδια), το υπόλοιπο ίσως και να μην το δω πολύ σύντομα, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από τότε...

Και να δεις ήταν ένα που μόλις τελείωσε το OP το dropαρα αυτοστιγμεί... Πιο ήταν???... Μάλλον το 11Eyes...

ΑΥΤΑ!!! :byejg9:

EDIT: Ξέχασα. Το Bleach το παράτησα στο 75 και το Reborn στο 28.

Edited by LuluChan92, 30 June 2011 - 22:38.

#539 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 30 June 2011 - 22:21

Του Aoi Bungaku δωσ'του μία ευκαιρία.Στο λέω ως άτομο που σιχαίνομαι τα drama επειδή τα θεωρώ απίστευτα βαρετά,αλλά αυτό είναι απίστευτα τέλειο.Aπό τις ιστορίες του μόνο το Run,Melos! δεν μου πολυάρεσε,τα υπόλοιπα ήταν πανέμορφα.

edit:as for me,άρχισα το Neo Angelique.Δεν έχω πρόβλημα να δω shoujo αν είναι ωραίο,όπως το Ouran ή το YNSH,αλλά αυτό για κάποιο λόγο δεν με ενθουσίασε ΚΑΘΟΛΟΥ στο 1ο επεισόδιο.Δεν ξέρω αν θέλω να του δώσω 2η ευκαιρία ή να το παρατήσω...

#540 kr3.zw

kr3.zw

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 05 July 2011 - 19:59

Death Note.... απ' ότι έχω ακούσει είτε το γουστάρεις είτε το μισείς. Εμένα απλά με κούρασε, οπότε και με έχασε.
Δε λέω σα story πολύ καλό, απλά η πλοκή του είναι ΠΟΛΥ μέτρια - γι' αυτό κ κάπου στην μέση (ή κ λίγο πιο πριν) το παράτησα.