Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#571 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 12 February 2012 - 21:26

έχω αφήσει στην μέση:

• bleach (2 φορές)
  • house of five leaves
  • shigurui
  • Rozen Maiden
  • One piece (Αλλά το ξανάρχισα και τώρα το βλέπω)
  • Gantz

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#572 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 12 February 2012 - 21:54

C3(cubexcursedxκατι):π@πα
Naruto: βαρέθηκα στα fillers
Kill me Baby: π@πα

8w32.jpg

#573 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 12 February 2012 - 22:14

μολις ξαναρχισα το code geass που το ειχα αφησει στη μεση πριν πολυ καιρο! δεν ξερω το ολο concept μου αρεσει πολυ αλλα κατι με ειχε κανει να το βαρεθω τοτε... μακαρι να μου αρεσει τωρα
!!

#574 MangekyouSharingan97

MangekyouSharingan97

*Cyborg*

• Members
  • 52 posts
  • LocationZografou

Posted 12 February 2012 - 23:00

Μόνο το Code Geass ...
Είναι πολύ καλό anime , δεν λέω ...
Απλά η βαρεμάρα με χτύπησε πάλι και αυτή τη φορά ήταν Headshot ...
"I am lightning . The rain transformed ."

#575 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 12 February 2012 - 23:09

Πολλά ανιμέ έχω αφήσει μερικά τα ξαναπιάνω και μερικά πολλές φορές, άλλα πάλι ούτε καν ..

Highschool of the Dead (Μετά από το 7 επεισόδιο νομίζω.. δεν ξέρω καν γτ το άφησα :P αλλά its a must see)
Kamisama Dolls (αν και μου άρεσε, το άφησα στην άκρη για να το δω μετά.. πολύ μετά πήγε νμζω...)
Hell Girl (Την πρώτη σεζόν την είδα στις διακοπές στο χωριό γτ δεν είχα ίντερνετ.. δεν μου άρεσε και πολύ το όλο στόρυ μετά σεζόν 2 το βαρέθηκα.. )
(μου φάνηκε μπούρδα και το άφησα..)
Level E (Στην αρχή ήταν πολύ καλό μετά δεν ξέρω τι έγινε.. ίσως το δω επιτέλους το τέλος.)
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai ( Είναι On-Hold πολύ καιρό θα το ξαναπιάσω μια μέρα απλά το κοριτσάκι μου έσπαγε τα νεύρα..)
Tsubasa Cronicle (είχα αρχίσει το ανιμέ από τότε που βγήκε φαντάσου! και πριν λίγο καιρό είδα τα τελευταία 10 επεισόδια και μέχρι σήμερα τα OVA του ακόμα να τα δω... :P )
Lucky ☆ Star (Ασχολίαστο.. δν μου άρεσε καθόλου..)
K-On! (έχω προσπαθήσει 2 φορές να το δω.. δεν ξέρω κάτι με χαλάει θα το προσπαθήσω και τρίτη φορά αλλιώς droooopu!)

FLCL επειδή δεν κατάλαβα χριστό. Κάποια στιγμή θα το ξαναρχίσω.

:riiight:
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#576 Eärendil

Eärendil

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 13 February 2012 - 04:48

So first post in anime.gr !

Τα μόνα anime που θυμάμαι να έκανα drop είναι το Beelzebub,δε ξέρω απλά δε μ έκανε click!
Και μάλλον θα παρατήσω το Guilty Crown...είναι λίγο κάπος τα last episodes.

#577 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 16 February 2012 - 11:41

δυστυχως λογω υποχρεωσεων παρατησα bleach και naruto[αν και δεν προβλεπω να μενουν παρατημενα για πολυ καιρο ακομα παρολο που εχω αρχισει να τα ψιλοβαριεμαι] και δυστυχως την ιδια πορεια ακολουθησαν και το claymore αλλα και το reborn:thumbdown: καποια στιγμη ευελπιστω να τα ξαναρχισω:hot:κριμα ειναι:nanana:

Posted Image

#578 K-OnXRailGunIndex_Fan

K-OnXRailGunIndex_Fan

Live A Life Without Regrets ☺☹

• Members
  • 26 posts
  • Locationsomewhere at Grand Line....☠

Posted 16 February 2012 - 15:53

Εγώ άφησα στη μέση : To aru majutsu no index II, Kaleido star, Tsubasa Cronicles και το Rozen maiden κ.α..... Είχαν όλα τους βαρετά σενάρια... no action.. =(
Τα είχα βαρεθεί και επίσης συχνά πυκνά έμπαιναν στην μέση πιο ενδιαφέρων anime όπως το Kuroshitsuji...
:blingeye2: Αγαπάω τον Sebastian!!!! Και ο Ciel είναι χαριτωμένος..... :x3:

#579 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 18 February 2012 - 14:14

Μιας και το θυμηθηκα
naruto
one piece
bleach

Λογος:TOO FU*KING LOOOOOONG

sc5bab.jpg

#580 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 24 February 2012 - 11:08

Vampire knight Guilty (δεν με τραβηξε οσο η 1η σεζον, καποαι στιγμη θα το ξαναπιασω)
Cardcaptor Sakura (ειναι πολυ γραμμικο, ειναι σαν να βλεπω το ποκεμον...χωρις τα league -.-)

#581 kon1991

kon1991

Spoiling Spammer

• Members
  • 84 posts

Posted 24 February 2012 - 13:31

Εχω αφησει το Katanagatari στο προτελευταιο επεισοδιο γιατι ξερω τι θα γινει
Spoiler:

#582 Aposutorosu

Aposutorosu

Anime Amateur

• Members
  • 93 posts

Posted 24 February 2012 - 23:52

bleach
naruto
(one piece ποτέ δεν άρχισα)
κ-on τη δεύτερη σεζόν
και πάρα πολλά στα πρώτα 1-2 ep αλλά αυτό δε μετράει ως αφήνω στη μέση αλλά στην αρχή
Archimedes will be remembered when Aeschylus is forgotten, because languages die and mathematical ideas do not.
-G. H. Hardy

#583 deadpool1994

deadpool1994

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 13 March 2012 - 15:48

τα μονά anime που έχω αφήσει στη μέση είναι
d grey man δεν ξερό με εκείνα τα φρικιά που έδειχνε δεν το ευχαριστιόμουν το anime
και το final fantasy unlimited είδα πολλά επεισόδια αλλά το συγκεκριμένο final fantasy είναι fail εγώ νόμιζα ότι θα είχε καμιά γαμάτη ιστορία σαν τα παιχνίδια και όλη την ώρα έδειχνε κατή fail κακούς και ο μονός που τους πολεμούσε ήταν ο summoner που όλη την ώρα έκανε summon μυθικά πλάσματα ο μονός χαρακτήρας που άξιζε ήταν το chocobo είχε πολύ πλακά έτσι οπός έκανε

#584 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 13 March 2012 - 19:57

Άφησα στο 7ο επεισόδιο το lucky star γιατί αποφάσισα πως υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα άνιμε από αυτό (konata's fans don't kill me I like her but it's kind of pointless) και μάλλον θα το ξαναρχίσω όταν ξεμείνω γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω άνιμε στην μέση γιατί είναι σαν να σταματάς μια ταινία: αφού έκανες τον κόπο να την αρχίσεις, την τελειώνεις και μετά αποφασίζεις αν άξιζε! :gotit:

Edited by Kunoichi.meriinawa, 13 March 2012 - 20:05.

Posted Image

#585 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 May 2012 - 19:19

Μπα δεν παιζει να εχω παρατησει ποτε ανιμε.Ειχα καποιες τασεις με τα fillers του Naruto....αλλα τελικα το ξεπερασα.Κατα τα αλλα αφησα One Piece (οχι γιατι το βαρεθικα απλως το αφησα για καλοκαιρι)

Edited by Itachi Akatsuki, 11 May 2012 - 19:19.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om