Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#511 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 26 May 2011 - 21:55

Το 12 kingdoms..Εχω ακουσει τα καλυτερα και ξερω πως δεν μπορω να κρινω ενα ανιμε απο 3 επισοδια αλλα.My god μου ηταν ανυποφορο.Πραγματικα μετραγα τα λεπτα σε καθε επεισοδιο ολοι οι χαρακτηρες μου την εδιναν και δεν καταλαβαινα τιποτα απο τους ατελειοτους ορους που πεταγονταν απο εδω και απο εκει.Τουλαχιστον μετα στρωνει?Γιατι δεν μπορει να εχει τετοια φυμη και να μην ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες.

sc5bab.jpg

#512 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 26 May 2011 - 22:11

Παιδιά εγω αφησα στην μεση του one peice (αν και ντε΄ρπομαι γι αυτό

#513 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 26 May 2011 - 22:26

Η δήλωση ότι έχεις αφήσει ένα on-going anime στη μέση δεν στέκει :P. Εκτός και αν δεις πχ. τα πρώτα 200 επεισόδια του Bleach και σταματήσεις εκεί.....

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#514 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 26 May 2011 - 22:53

Η δήλωση ότι έχεις αφήσει ένα on-going anime στη μέση δεν στέκει :P. Εκτός και αν δεις πχ. τα πρώτα 200 επεισόδια του Bleach και σταματήσεις εκεί.....

απο που και ως που το να παρατησεις κατι το οποιο δε σ'αρεσει(ειτε εχεις δει 10 επεισοδια ειτε 100)δε στεκει??:sigh2:[

edit:τωρα καταλαβα εννοεις οτι απο τη στιγμη που δεν εχει ολοκληρωθει δεν ξερουμε που ειναι η μεση του και παλι παντως για μενα εγκυρο drop δεν υπαρχει οπου θελει ο καθενας σταματαει δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απ'το να ζοριζεται καποιος για να δει κατι(generally speaking)

#515 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 posts

Posted 26 May 2011 - 23:49

bleach..................................... χάλια σενάριο μετά από το 64 και μετά.....
one piece................................ βαρετό μετά από 150 επεισόδια
naruto..................................... μπορεί και 30 επεισόδια για μάχες και μόνο... χωρίς σενάριο χωρίς τίποτα

Posted Image

TEAM BRING IT!!!

#516 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 May 2011 - 18:09

bleach..................................... χάλια σενάριο μετά από το 64 και μετά.....
one piece................................ βαρετό μετά από 150 επεισόδια
naruto..................................... μπορεί και 30 επεισόδια για μάχες και μόνο... χωρίς σενάριο χωρίς τίποτα

Τα παρατησες και τα 3?Μα αμα εστω και ενα το βρηκες βαρετο για χ ψ λογους ποιο το νοημα να παρεις ενα αλλο του ιδιου στιλ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ?

sc5bab.jpg

#517 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 27 May 2011 - 18:15

^Γιατί αν και είναι παρόμοια, έχουν διαφορές. Το ένα ασχολείται με ninja (λέμε τώρα), το άλλο με shinigami (λέμε τώρα) και το άλλο με πειρατές (λέμε τώρα).
Και for God's sake, ο τίτλος δεν εννοεί να έχετε δει τα μισά επεισόδια και να το παρατήσατε. Εννοεί σε οποιοδήποτε σημείο. I mean, δεν περίμενα ποτέ να το πάρει κάποιος με την κυριολεκτική σημασία...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#518 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 31 May 2011 - 21:46

Εγω στη μεση εχω αφησει το Umineko no naku koro ni γιατι μετα απο ενα σημειο ηταν τοσο μπερδεμενο που δεν μπορουσα να το ακολουθησω.

gVaaH5O.jpg

#519 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 31 May 2011 - 22:09

Μπερδεμένο; Δεν θα τό΄λεγα. More like shitty.

HnH5aB0.jpg

#520 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 31 May 2011 - 22:18

Χμμ 2 μου έρχονται τώρα στο μυαλό . Nurarihyon no Mago και Hellsing , για το δεύτερο ειδικά είχα ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον .

#521 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 02 June 2011 - 10:47

Βασικά είναι πολλά τα anime που παράτησα μετά το πρώτο επεισόδιο και αυτό κυρίως γιατί δεν μου έκαναν κλικ. Παρακάτω είναι κάποια anime που παράτησα στην μέση ενώ είδα αρκετά επεισόδια:
Naruto: Το παράτησα στο επεισόδιο που ενώ εδώ και κάτι χρόνια ψάχνανε αυτόν τον αναθεματισμένο τον Sasuke, με το που επιτέλους τον βρίσκουν, αυτός τους πλακώνει στο ξύλο και σηκώνετε και φεύγει. Εκεί είπα έλεος, ως εδώ! Αρκετά έκαψα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα με αυτή τη σειρά
One Piece: Είδα ως το τελευταίο επεισόδιο που έδειξε στην Ελλάδα. Δεν έκανα ποτέ τον κόπο να το κατεβάσω.
Bleach: Σταμάτησα κάπου στο 230 επεισόδιο κάπου εκεί άρχισαν κάτι fillers πάλι και ξενέρωσα. Ίσος κάποια στιγμή το ξαναπιάσω.
Bakemonogatari: Μετά από 7-8 επεισόδια δεν άντεξα άλλο αυτόν τον παραλογισμό
Σίγουρα είναι κι άλλα, αλλά δεν μου έρχονται τώρα.

Posted Image

#522 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 04 June 2011 - 15:14

Μπερδεμένο; Δεν θα τό΄λεγα. More like shitty.

Shity δεν ειναι με καμια παναγια.Απλως η deen εκανε μια απο τις χειροτετες adaptations ολων των εποχων.Οσοι θελουν την αληθινη ιστορια ας διαβασουν το vn η αμα θελουν το manga.

sc5bab.jpg

#523 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 21 June 2011 - 23:14

Το Bleach. To ντροπάρω αυτή τη στιγμή. Και πολύ άντεξα. Αν και έχει πολύ ωραίες μάχες και το ίχνος πλοκής μου κινεί το ενδιαφέρον, all thanks to Aizen-sama, ο έντονος σεξισμός και το βασανιστικά αργό pace απλά με σκοτώνουν. Αχ, ειλικρινά νιώθω θλίψη που το αποχαιρετώ! Μου χάρισε πολύ ωραίους χαρακτήρες (Aizen, Ulquiorra, Grimmjow, Rukia, Yoruichi) και hands down τις πιο συναρπαστικές μάχες και μουσικές! Αν θες να δεις ξύλο, το Bleach είναι το anime που πρέπει να δεις. Μπορεί να προσφέρει μόνο αυτό, αλλά τουλάχιστον το προσφέρει καλά. Αλλά έλεος 10 χρόνια ξύλου χωρίς συνέχεια στην πλοκή και να σου λένε ότι έχεις κι άλλα τόσα, κάποτε μπουχτίζεις! Ήμουν που ήμουν στο παρα τσακ να το παρατήσω γιατί τα τελευταία chapters είναι απίστευτα βαρετά, το τελειωτικό χτύπημα ήταν όταν διάβασα ότι ο αγαπημένος θηλυκός χαρακτήρας του Kubo είναι η Orihime. Ε όχι! Κάτω απ' τη ζώνη! Ανέχτηκα τόσα και τόσα, δε θα κάτσω άλλα 10 χρόνια επεισόδιο το επεισόδιο να δω στο τέλος τον Ichigo με την Orihime να κάνουνε παιδάκια!:puke: Έχουμε και μια αξιοπρέπεια ως human beings τέλος πάντων! :burningbe3: Μετά από 10 χρόνια που θα το ξανατσεκάρω, αν τυχόν και τελειώσει έτσι, τουλάχιστον θα το έχω ψιλοξεχάσει και δε θα το πάρω τόσο βαριά... Ελπίζω. :sadist: (Aποκλείεται!)

#524 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 21 June 2011 - 23:53

το τελευταιο ανιμε που αφησα στη μεση ηταν το fate stay night. δεν ειναι οτι δεν μου αρεσε απλα πριν απο αυτο ειχα δει το cowboy bebop και καταλαβενετε, δεν ειχα συνελθει ακομα (εψαχνα κατι ισαξιο)

#525 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 22 June 2011 - 00:32

Hellsing, Full Metal Alchemist, Level E ,Trinity Blood, Love Hina.
Ολα αυτα θα τα συνεχησω καποια στιγμη αλλα το μονο που εχει σοβαρο λογο που το αφησα και ισως καταφερω καποια στιγμη να το συνεχησω ειναι το Death Note που το αφησα
Spoiler:

Edited by Loveanime, 22 June 2011 - 16:53.

Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."