Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#436 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 12:55

Και εγώ έχω αφήσει άνιμε στην μέση. Κάποια τα οποία μου έρχονται στο μυαλό,

Code Geass
Full Metal Panic
Trinity Blood (πάρα πολύ sci-fi για μένα. Πάρα πολύ βαρετό)
Cowboy Bebop (δεν μου άρεσε καθόλου το setting του, κρίμα όμως γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια)
Terra E (από τα πιο βαρετά άνιμε που έχω παρακολουθήσει ποτέ)
Soul Eater (το ίδιο με το πάνω)

Άλλα δεν θυμάμαι...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 20 Ιούνιος 2010 - 00:24

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#437 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 13:15

Τα μονα ανιμε που θυμαμαι να εχω κανει drop ειναι το Pandora Hearts k Inuyasha.
To Pandora Hearts το εφτασα μεχρι το επεισοδιο 19-20 κ μετα δεν αντεξα αλλο.Ενω ειχε ξεκινησει πολυ ωραια(η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα επειδη δανειζοταν καποια στοιχεια απο την Αλικη) στην συνεχεια το βρηκα πολυ βαρετο.4-5 επεισοδια εχω αφησει μεχρι το τελος αλλα δεν το βλεπω να το συνεχιζω.
Το Inuyasha το παρατησα στο επεισοδιο 55(τελος της δευτερης season) γιατι κ αυτο αρχισε να με κουραζει.Βαρεθηκα να βλεπω συνεχεια τον Ναρακου κ το ρομαντζο Kagome-Inuyasha.Υπαρχει ομως μια περιπτωση να το συνεχισω μεσα στο καλοκαιρι.

απορω γιατι αραγε να θελες να κανεισ drop τα συγκεκριμενα 2 χαχαχα...^^
Simply addicted to japan...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#438 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 15:02

Drop το Cowboy Bebop επειδή δεν σου άρεσε το setting; Δεν μπορούσες να πεις απλά ότι βαρέθηκες τις αυτοτελείς ιστορίες και ότι κάποτε μπορεί να το συνεχίσεις;

Αστειεύομαι XD. Απλά όταν αρχίσεις να χωνεύεις τα sci-fi το Bebop θα σου αρέσει στα σίγουρα.

#439 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 15:14

Απλά όταν αρχίσεις να χωνεύεις τα sci-fi το Bebop θα σου αρέσει στα σίγουρα.

Μην το λες, μην το λες....

Παράτησα το Rainbow και το House of Five Leaves. Too boring.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#440 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 15:44

5)FMA Brotherhood-Στο 8ο επεισόδειο κόλησα, το ξέρω ότι πρέπει λογικά να αποκτήσει δικιά του υπόθεση στη συνέχεια, απλα βαριέμαι να βλέπω την περίλυψη του κανονικού FMA μέχρι τότε...

• Και γω κάπου εκεί το παράτησα..αλλά λέω να το ξαναρχίσω γιατί ξέρω ότι γινετε πολύ καλό στην συνέχεια..

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan: Από τα πιο χαζά ανιμέπου έχω δεί!!!
δεν ξέρω πως άντεξα και είδα νομίζω εως το 6..πραγματικά με έπιασε πονοκέφαλος.:thumbdown:
Arakawa Under the Bridge: Ενώ μου άρεσε πολύ και πέθαινα στο γέλιο--> drop..μαλλον θα το αρχίσω ξανά!!!
Magical Girl Lyrical Nanoha: Από το πρώτο επεισόδιο ~.~
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#441 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 15:56

Απο πρόσφατες σειρές, παράτησα τις Kaichou Wa Maid Sama(καταστάσεις τραβηγμένες απο τα μαλλιά για να βγάλουν λίγο γέλιο) και Durarara( υπερβολικά "beat around the bush" που λένε και στο χωριό)

#442 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 20:32

προσφατα εφαγε drop το marchen awakens romance (a.k.a M.A.R) κριμα και ηταν καλο μεχρι εκει που εφτασα απλα κουραστηκα

(ακομα πιο κριμα γιατι ειχα φτιαξει και thread για το M.A.R :madtodeath:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#443 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 23:07

Drop το Cowboy Bebop επειδή δεν σου άρεσε το setting; Δεν μπορούσες να πεις απλά ότι βαρέθηκες τις αυτοτελείς ιστορίες και ότι κάποτε μπορεί να το συνεχίσεις;

Αστειεύομαι XD. Απλά όταν αρχίσεις να χωνεύεις τα sci-fi το Bebop θα σου αρέσει στα σίγουρα.

Μπά δεν θα αρχίσω ποτέ να τα χωνεύω στο full. Πολύ λίγα θα καταφέρω να τελειώσω και ακόμα λιγότερα θα χωνέψω. Για μένα υπάρχουν τα ήπια sci-fi και αυτά που είναι καραμπινάτα και ντροπάρονται αμέσως... (και αυτά που δεν θα χωνευτούν ποτέ των ποτών είναι τα mecha :P Irrelevant but i hate them like nothing else in the worlf of anime)
Δεν αντέχονται. Επίσης ένα άλλο που είδα και drop είναι το Banner/crest of the stars κάπως έτσι :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#444 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 00:02

Απλά όταν αρχίσεις να χωνεύεις τα sci-fi το Bebop θα σου αρέσει στα σίγουρα.

Μπα, όπως είπε και ο Sunday, μην το λες.

Night Wizard Seal, θα σου έλεγα πως το Toward The Terra ξεκινάει πολύ χλιαρά στην αρχή και στη συνέχεια θίγει πολλά ενδιαφέροντα προβλήματα, αλλά αν δεν σου άρεσε ούτε το Crest / Banner of the Stars απλά παράτα τα Sci-Fi, δεν είναι για εσένα.

E5VV38U.jpg

#445 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 06:38

Εμενα το bεbοp ελαχιστα με ενδιεφερε για το scι-fι. Αν και ειναι απο τα πιο αναλαφρα σε αυτόν τον τομεα. Περισσοτερο τη βλεπεις για τη σκηνοθεσια, τη μουσικη, τις διαφορες αναφορες, το anιmαtιοn, το γενικο ρυθμο τελος παντων.
Αλλιως τα δεντρα σε εμποδιζουν να δεις το δασος.
Εγω drοp ειχα κανει τα:

Bοttle fαιry.ωραια εισαγωγη και τιτλοι τελους αλλα μεχρι εκει. Φοβερα βαρετο με επαναλαμβανομενο χιουμορ.

Κοκοrο lιbrαry: ακομα πιο βαρετο. Αποκλειεται να αντεχα σε τετοιο αργο ρυθμο.

Και τα δυο απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο.

Επισης:
Jeαnnιe wιτh the lιght brοwn hαιr: περιμενα να κινηθει στον ιδιο ρυθμο με τις σειρες wmt αλλα απαγοητευθηκα οικτρα. Χαλια και κλισε χαρακτηρες παρα την ποιοτητα στο σχεδιο και τα settιngs. Ισως την συνεχισω απο το 14ο που τη διεκοψα.

Τhe secret gαrden: για τον ιδιο λογο, συν το πολυ παιδικο σχεδιο. Αλλα η φωτογραφια και τα χρωματα ειναι πολυ ποιοτικα. Απετυχε να μεταφερει την εικονα του βιβλιου. Στο 5ο την παρατησα

Αshιtα nο nαdjα: φοβερη εισαγωγη, ενδιαφερον cοncepτ (τσιρκο ταξιδευει σε ολη την ευρωπη σε διαφορες περιπετειες), αλλα πολυ παιδικο με χαρτινους χαρακτηρες. 17 επεισοδια αντεξα.

Αsτrο bοy (1981):drοp στο 8ο επεισοδιο γιατι μετα την εξελιξη της αρχικης πλοκης καταντα πολυ παιδικο και απλοικο. Δεν εχω δει την πρωτη σειρα αλλα και εκει δε νομιζω να δω πολλα επεισοδια.

Αυτα...

#446 Ass_Kicker

Ass_Kicker

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 20:21

Για το FMA Brotherhood: Σου προτερινω να το συνεχισεις μιας και γινεται γ@ματο πιο μετα.

Ναι, τελικα το FMA Brotherhood βγαίνει από την λίστα μου, το συνέχισα και είμαι στο 28 επεισόδιο, λογικά σε 2-3 μέρες θα το έχω τελειώσει
There's only me and her in this world...
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.

#447 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 23:14

Απο πρόσφατες σειρές, παράτησα τις Kaichou Wa Maid Sama(καταστάσεις τραβηγμένες απο τα μαλλιά για να βγάλουν λίγο γέλιο) και Durarara( υπερβολικά "beat around the bush" που λένε και στο χωριό)

Βασικά το Kaichou Wa Maid Sama επειδή το παρακολουθώ και είναι απο τα αγαπημένα αυτή την σεζόν..
μπορώ να πώ πως δεν είναι και πολύ comedy, έχει φυσικά στιγμές γέλιου αλλά είναι πιο χαλαρή φάση και λίγο ρομάτζο πιστεύω.
Καλύτερο είναι το manga βέβαια καμία σχεση με το ανιμέ! Αμα θέλεις ρίξε μια ματιά στο manga.
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#448 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:26

Και γω το παράτησα το Bebop...:emptyonexg1:

Βασικά είδα μέχρι το 13,αλλά ήδη το 'χα βαρεθεί κάπου από το 10,απλά ήλπιζα να με τραβήξει πάλι...Αφού πλέον στο 12 ή 13 πήγα να κόψω φλέβα,το σβησα το ρημάδι,και φωνάξτε όσο θέλετε για masterpiece και πράσινα άλογα!

#449 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 13:12

Έχω αφήσει το Ouran High School Host Club (μονο το anime) γιατί επικεντρώθηκα πιο πολύ στο manga, το οποίο συνεχίζεται και εχεί και περισσότερο ενδιαφέρον τώρα. Επίσης έχω παρατήσει το Vimpire Knight γτ δε μου άρεσε πολύ και το Pandora Hearts λόγω έλλειψης χρόνου (τώρα το καλοκαίρι ελπίζω να το τελειώσω).
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#450 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 17:53

Και γω το παράτησα το Bebop...:emptyonexg1:

Βασικά είδα μέχρι το 13,αλλά ήδη το 'χα βαρεθεί κάπου από το 10,απλά ήλπιζα να με τραβήξει πάλι...Αφού πλέον στο 12 ή 13 πήγα να κόψω φλέβα,το σβησα το ρημάδι,και φωνάξτε όσο θέλετε για masterpiece και πράσινα άλογα!

Κι εγώ το βαριόμουν στην αρχή αλλά ευτυχώς δεν το παράτησα. Είναι από τις σειρές που αν δεν την δεις ολόκληρη δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Εγώ την θεωρώ από τις καλύτερες σειρές που χω δει πάντως κι ας μην μπήκε στα αγαπημένα μου. Εγώ θα λεγα να την συνεχίσεις κάποια στιγμή και όταν φτάσεις κάπου στο 18 να δεις την ταινία. Ε αν και μετά την ταινία δεν θελήσεις να την τελειώσεις την σειρά, τι να πω...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 24 Ιούνιος 2010 - 19:06

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα