Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#466 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 22 November 2010 - 21:03

ντροπη!!!

εγω ειδα απο 0 μεχρι 431 μεσα σε 6 μερες :P

:tensai:

Οκ φτηνα την γλιτωσα.. Λιγο με κραξατε!:yellowcard: Εγω νομισα θα εχω μνμ του τυπου "τα μπογαλακια σ και σ αλλη παραλια" ή αλλιως "το mail σου κ σ αλλα site" "πιαστε τον!" παρτε του τ anime" και τετοια!!!!:riiight:

400+ σε 6 ημερες? Ρεκορ! Ειδα bleach 150+ σε 3 μερες.
Παντως το ρεκορ σου μαθηματικα μου λεει οτι εβλεπες περιπου 17 ωρες το 24ωρο για τις 6 μερες.:uhh:
OP fans im just sorry:unlucky:

#467 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 23 November 2010 - 01:29

OP fans im just sorry:unlucky:

Αφού μετανόησες συνέχισέ το!:hihi2:

2po6sfa_jpg.gif

#468 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 23 November 2010 - 01:48

Valadorn Καλυτερα το Manga.Πχ εγω 600+ chapters σε 1 1/2 weeks.Τελικα δεν εχω αφησει κανενα ανιμε που ξεκινησα στην μεση (drop).To NGE του εδωσα μια 2η ευκαιρια και το λατρεψα.Παρολα αυτα εχω καποιες σειρες stalled οπως Sayonara Zenbobu Senshei,Shakugan no Shana και Beck
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#469 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 23 November 2010 - 02:00

Valadorn Καλυτερα το Manga.Πχ εγω 600+ chapters σε 1 1/2 weeks.Τελικα δεν εχω αφησει κανενα ανιμε που ξεκινησα στην μεση (drop).To NGE του εδωσα μια 2η ευκαιρια και το λατρεψα.Παρολα αυτα εχω καποιες σειρες stalled οπως Sayonara Zenbobu Senshei,Shakugan no Shana και Beck

Μαλλον εχεις δικιο. Τα fillers καναν την βρομικη δουλεια...
Αν υπαρχει εξτρα χρονος θα του ξαναδωσω 2η ευκαιρια.:hero:αλλα το anime ε τπτ.
Αχ αυτο το thread τι καταφερνει...:madtodeath:

#470 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 23 November 2010 - 03:31

εχω καποιες σειρες stalled οπως Sayonara Zenbobutsubou Senshei

Όχι.

Εγώ πάλι δύσκολα ντροππάρω, αλλά από ένα βαθμό καψίματος και μετά δε γίνεται να μην έχεις παρατήσει τίποτα.
Απ'όσα θυμάμαι:
Bleach
Blood+
Chi's Sweet Home (στην αρχή μ'άρεζε, μετά κατάντησε κουραστικό και το έχω σε hiatus εδώ και χρόνια... ίσως να ξαναπροσπαθήσω)
.hack//Tasogare no Udewa Densetsu στο επ 11. Έχει 12. D:
.hack//Roots (από ένα σημείο και μετά το "έβλεπα" σκιππάροντας μπας και πετύχω κάποια εξέλιξη, αλλά μάταια)
Katekyo Hitman Reborn (GIVE ME BACK MY LOST HOURS)
Naruto με το που τέλειωσε το main story, το ότι δεν έπιασα το Shipuuden βέβαια είναι σα να ντρόππαρα όλη τη σειρά.
Shangri-La
Yume Tsukai
Zombie Loan
και Πόκεμον όταν προβαλλόταν στο σταρ, αν μετράει. χιδι

HnH5aB0.jpg

#471 DaiKenja

DaiKenja

άλλου παπά Evangelion

• Members
  • 42 posts

Posted 23 November 2010 - 15:16

Με κίνδυνο λιθοβολισμού, θα το βγάλω από μέσα μου: Code Geass: Lelouch of the Rebellion από το 3ο επεισόδιο γιατί οι χαρακτήρες μου φάνηκαν εκνευριστικά ψηλοί κ αδύνατοι.
Αλλά θα του δώσω μια 2η ευκαιρία...

#472 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 23 November 2010 - 19:15

Με κίνδυνο λιθοβολισμού, θα το βγάλω από μέσα μου: Code Geass: Lelouch of the Rebellion από το 3ο επεισόδιο γιατί οι χαρακτήρες μου φάνηκαν εκνευριστικά ψηλοί κ αδύνατοι.
Αλλά θα του δώσω μια 2η ευκαιρία...

Δεν είναι τόσο καλό όσο λένε, αλλά είναι πραγματικά κρίμα να το αφήσεις για το φάμπιουλους σχέδιο.
Εδώ έχουμε δει άλλα κι άλλα (βλ. Kaiji, το οποίο μάλιστα το μίσησα από τη μέση και μετά).

Also, δες Star Driver. :hahaha:

HnH5aB0.jpg

#473 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 24 November 2010 - 21:35

Δε σου άρεσε το σχέδιο του Code Geass αλλά έχεις avatar τον Yue από το CCS; Οι ίδιοι άνθρωποι τα ζωγράφισαν και τα 2 ξέρεις! :Ρ

#474 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 November 2010 - 22:39

μπορει να το ζωγραφισαν οι ιδιοι αλλα διαφορετικοι το εκαναν ανιματιον. To Madhouse εκανε τις περιπετειες της Νικης, οποτε ενας λογος παραπανω να το προτιμας.

#475 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 24 November 2010 - 23:07

Σύμφωνοι, αλλά ψηλόλιγνοι είναι όλοι οι χαρακτήρες των CLAMP, δεν έχει τόσο να κάνει με τα στούντιο. To design είναι δικό τους και στις δύο περιπτώσεις. Μάλιστα στο Code Geass τις έφτιαξαν λιγότερο λιγνές τις γυναίκες απ'ό,τι συνήθως, if you catch my drift.

Το CCS είναι σαφέστατα καλύτερο επειδή είναι σειρά με καρδιά.

#476 DaiKenja

DaiKenja

άλλου παπά Evangelion

• Members
  • 42 posts

Posted 25 November 2010 - 13:58

Δε σου άρεσε το σχέδιο του Code Geass αλλά έχεις avatar τον Yue από το CCS; Οι ίδιοι άνθρωποι τα ζωγράφισαν και τα 2 ξέρεις! :Ρ

ναι απλά σαν σύνολο δεν μου άρεσε... αλλά θα του δώσω 2 ευκαιρία... ήμουν πιο μικρή τότε..

#477 Ayaka-chan

Ayaka-chan

BloodyRoseZero

• Members
  • 58 posts

Posted 25 November 2010 - 16:04

1) Το Code Geass είναι από τα καλύτερα anime του κόσμου xD
2) Απαντώντας στο ερώτημα ποτέ δεν αφήνω anime χωρίς να τα τελειώσω όσο βαρετά και να είναι... που ξέρεις μπορεί στο τέλος να γίνουν ωραία xD Το μόνο που παράτησα ήταν το Japanese Horror Stories γτ όχι μόνο είχε άθλια σχέδια αλλά δεν ήταν και καθόλου τρομακτικό... αλλά και αυτό δεν αποκλείεται να το τελειώσω κάποτε που θα βαριέμαι xD

#478 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 28 November 2010 - 16:01

Ayaka,προβλέπω πολλούς haters να σε κράζουν...

Btw,και γω έχω παρατήσει το One Piece κάπου στο 150...Τα 300+ επεισόδια που έχω μπροστά μου προτιμώ να τα επενδύσω σε δεκάδες άλλες σειρές να πω την αλήθεια μου...:stubborn:

#479 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 28 November 2010 - 16:10

^Δεν είσαι ο μόνος. Και εγώ κάπου εκεί το έχω αφήσει, αν και θα το συνεχίσω κάποια στιγμή...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#480 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 28 November 2010 - 16:53

onepiece naruto code geas tower of druaga (to 1 ep αξίζει μόνο) qeens blade eiken pokemon yugioh bay blade medabots :madtodeath:μην βαράτε παρακαλώ
:awww: