Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#451 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 18:07

Το μοναδικο απο οσα ανιμε εχω δει που εκανα drop και μαλιστα απο την μεση του 2ου επ ηταν το NGE.Καποιο αλλο δεν ετυχε να το κανω drop.

#452 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2010 - 15:04

Για να κανεις εγκυρο drοp στο evαngelιοn πρεπει να εχεις δει μια μαχη τουλαχιστον. Δες το πολυ μεχρι το 4 και τοτε παρατα το.

#453 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 15:48

gto....δεν ηταν και μαπα αλλα με ειχε κουρασει η ολη φαση με ενα συγκεκριμενο συγκηνητικο τραγουδι που εβαζε συνεχεια και γενικοτερα περιμενα κατι παραπανω.....το animation επισης δεν ηταν οτι καλυτερο......τελικα ισως και να μην ηταν για μενα αυτο το anime πιθανοτατα σε καποιον αλλον να αρεσε απλα απ'τη στιγμη που παροτι ψιλοπερνουσε ευχαριστα η ωρα δεν μου'κανε το παραμικρο κλικ το σταματησα στο 12......

#454 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 16:25

Digimon Xros Wars: Και που έκατσα και είδα τα 10 (μη πω και πιο πάνω) επεισόδια πολύ του ήταν.
Iron Man: Είδα το πρώτο επεισόδιο... δεν είναι ότι δεν μου άρεσε, απλώς δεν βρήκα κάτι το ενδιαφέρον ή κάτι που θα με κρατήσει.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#455 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 17:29

gto....δεν ηταν και μαπα αλλα με ειχε κουρασει η ολη φαση με ενα συγκεκριμενο συγκηνητικο τραγουδι που εβαζε συνεχεια και γενικοτερα περιμενα κατι παραπανω.....το animation επισης δεν ηταν οτι καλυτερο......τελικα ισως και να μην ηταν για μενα αυτο το anime πιθανοτατα σε καποιον αλλον να αρεσε απλα απ'τη στιγμη που παροτι ψιλοπερνουσε ευχαριστα η ωρα δεν μου'κανε το παραμικρο κλικ το σταματησα στο 12......

Wow. Εγω παντως δεν καταλαβα ποτε περασανε 40 επεισοδια. Σε 2 μερες το ειδα ολο.......γουστα ειναι αυτα.

Τεσπα, εχω παρατησει το Texnholyze.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#456 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 18:41

Bleach. 118 επεισοδια ειδα. Ενας θεος ξερει πως μπορεσα και ειδα το Bountou Arc. :sadist:

#457 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 19:30

Bleach. 118 επεισοδια ειδα. Ενας θεος ξερει πως μπορεσα και ειδα το Bountou Arc. :sadist:

+1000 ούτε καν το τελείωσα το συγκεκριμένο αρκ. Θα το πιάσω λογικά κάποια στιγμή στο μέλλον μέσα στη βαρεμάρα XD.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#458 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 20:02

Συμπτωση... κι εγω εκει ακριβως το σταματησα (συνεχιζω να αναρωτιεμαι πως εκατσα και το εβλεπα μετα το shinigami arc...).

Και αυτο που προανεφερε ο jorg λιγο πιο πανω, μονο που το σταματησα στα οκτω επεισοδια και οχι στα 10.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#459 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2010 - 01:10

Το Basquash το κοψα στο 8 , καθως δεν ειχα που να το κατεβασω τοτε , μετα βρηκα αλλα εβλεπα αλλα. Το Darker Than Black το σταματησα στο 1 , γιατι ειχα μολις δει Geass και Death Note και ηταν βαρυ...

Συμπτωση... κι εγω εκει ακριβως το σταματησα (συνεχιζω να αναρωτιεμαι πως εκατσα και το εβλεπα μετα το shinigami arc...).

Και αυτο που προανεφερε ο jorg λιγο πιο πανω, μονο που το σταματησα στα οκτω επεισοδια και οχι στα 10.

ηταν φιλλερ.....το συγκεκριμενο...με μια wikia εχεις δει ποια ειναι φιλλερ και τα πηδας.

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#460 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 02:42

Θα ξινισει σε πολλους αλλα εχω αφησει περιπου στο 350 το One piece. Αν ξερω οτι δεν θα μου αρεσει ενα anime δε το βλεπω απο την αρχη. Το one piece ηθελα να το δω ολο αρχικα αλλα στην πορεια με νικησε η πληξη...:unlucky:

#461 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 05:40

Θα ξινισει σε πολλους αλλα εχω αφησει περιπου στο 350 το One piece.

ντροπη!!!

εγω ειδα απο 0 μεχρι 431 μεσα σε 6 μερες :P

:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#462 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 10:45

Togainu no Chi απλά βαρετό.
Το Iron Man δεν ξέρω αν μπορεί να μετρήσει διότι το παράτησα πριν δώ ολόκληρο το opening.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 21 Μάρτιος 2011 - 21:40

#463 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 15:41

Θα ξινισει σε πολλους αλλα εχω αφησει περιπου στο 350 το One piece. Αν ξερω οτι δεν θα μου αρεσει ενα anime δε το βλεπω απο την αρχη. Το one piece ηθελα να το δω ολο αρχικα αλλα στην πορεια με νικησε η πληξη...:unlucky:

Λιθοβολιστε τον αμαρτωλο!!!!!111!!!

On Topic: Code Geass

2bbd14fc.jpg

#464 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 15:49

Σιγουρα εχω πανω απο 50 ανιμε παρατήσει , dropάρει , whatever. Mέρικα τα εχω παρατήσει μαλιστα και στο τελευταιο επεισόδιο.
Το εχω αναφέρει ξανα νομίζω.

Οπότε ας πω από αυτή την σεζον αυτά που παράτησα και δεν πρόκειται να συνεχίσω.
Panty and Stocking, Iron Man, Kuragehime και αυτο το Blood κάτι..
Τα συγκεκριμένα δεν βλέπονται

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strange Loop: 22 Νοέμβριος 2010 - 16:01

#465 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 16:17

Το bleach παράτησα μετά από 10 επεισόδια.
Και τόσα που είδα πολλά ήταν...
ヤクザ   あいしてる!